ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Σάββατο, 29 Αυγούστου 2026
«Οι λαοί που
ξεχνούν την ιστορία τους
είναι καταδικασμένοι
να την ξαναζήσουν.»
Κ
ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ
«Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.
ΕΙΝΑΙ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.»

Τραγωδία στην Κόρινθο: Γυναίκα παρασύρθηκε από τον προαστιακό σιδηρόδρομο

· Κατοχικά Νέα

Νεκρή ανασύρθηκε σήμερα το πρωί 53χρονη, από τις γραμμές του προαστιακού σιδηροδρόμου, στην περιοχή της Κορίνθου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 53χρονη παρασύρθηκε από τον προαστιακό 300 μέτρα πιο μακριά από τον σταθμό της Κορίνθου, κοντά στο πεδίο βολής.

Έρευνες, για το πώς η 53χρονη βρέθηκε στις γραμμές του τρένου, διενεργεί η Αστυνομία.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

iefimerida.gr

ΔΙΑΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΗ ΓΝΩΣΗ • Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ
Facebook X WhatsApp Viber Telegram
ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ

ΜΗ ΦΥΓΕΙΣ ΑΚΟΜΑ

Τρία σχετικά θέματα που αξίζει να δεις

Φωτοβολταϊκά και ανανεώσιμες πηγές ενέργειας σε περίοδο γεωπολιτικής ενεργειακής κρίσηςΕΛΛΑΔΑ

ΕΕ: Εγκρίθηκε το ελληνικό Κοινωνικό Κλιματικό Σχέδιο των 4,77 δισ. ευρώ – Ποιοι θα πάρουν τη μεγάλη χρηματοδότηση

Τραπεζικές καταθέσεις και μεταφορά χρημάτων – ελληνική οικονομίαΕΛΛΑΔΑ

Τράπεζα της Ελλάδος: Μειώθηκαν κατά 2 δισ. οι καταθέσεις του ιδιωτικού τομέα τον Ιούλιο – Τι δείχνουν τα νέα στοιχεία

Ηλεκτρονική τιμολόγηση και φορολογικές υποχρεώσεις επιχειρήσεων στην ΕλλάδαΕΛΛΑΔΑ

Ηλεκτρονική τιμολόγηση: Υποχρεωτική από 1η Οκτωβρίου – Τι πρέπει να προσέξουν οι επιχειρήσεις

2 απαντήσεις στο “Τραγωδία στην Κόρινθο: Γυναίκα παρασύρθηκε από τον προαστιακό σιδηρόδρομο”

  1. Εσείς στα κατοχικά πριν λιγες ημερες είχατε προειδοποιήσει για μεγάλη προσοχή στον μαυροψυχη και εσχολιασα:καλά κάνετε και τα χωνετε, ο κόσμος έχει πάθει παράκρούση!λες και είναι αποχαυνωμενος!

  2. ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΓΙΚΟ ΝΑ ΧΑΝΕΙ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ. ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ. ΑΦΟΡΜΗΣ ΟΜΩΣ ΔΟΘΕΙΣΗΣ, ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΩ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΤΡΑΙΝΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΡΟΑΣΤΕΙΑΚΟΥ…… ΛΟΙΠΟΝ, ΤΟ ΚΕΝΟ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΑΠΟΒΑΘΡΕΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΒΑΓΟΝΙΑ ΜΕΓΑΛΟ. ΕΜΑΘΑ ΟΤΙ ΤΙΣ ΑΠΟΒΑΘΡΕΣ ΤΙΣ ΕΚΑΝΑΝ ΓΙΑ ΒΑΓΟΝΙΑ ΜΕ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΛΑΤΟΣ. ΠΗΡΑΝ ΑΛΛΑ ΠΙΟ ΣΤΕΝΑ. ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΚΑΘΕ ΤΟΣΟ ΣΤΑ ΜΕΓΑΦΩΝΑ…. “ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟ ΚΕΝΟ”. ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΤΥΧΗΜΑΤΟΣ. ΔΙΟΤΙ, ΚΑΤΑ ΤΟ ΗΛΙΘΙΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥΣ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΠΑΝΤΑ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΑΚΟΥΝ… ΠΟΤΕ ΣΕ ΚΩΦΟΥΣ…… ΕΤΥΧΕ ΝΑ ΤΟΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΩ ΠΡΙΝ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΜΗΝΕΣ. ΤΑ ΑΣΑΝΣΕΡ ΚΛΕΙΣΤΑ. ΣΤΟ ΣΤΑΘΜΟ ΤΗΣ ΝΕΡΑΝΤΖΙΩΤΙΣΣΑΣ ΒΟΗΘΗΣΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΕ ΜΩΡΟ ΣΤΟ ΚΑΡΟΤΣΑΚΙ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙ ΤΑ ΣΚΑΛΙΑ. ΣΤΟΝ ΔΕ ΣΤΑΘΜΟ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΕΒΑΙΝΑ [ΗΜΟΥΝ ΠΡΩΤΟ ΒΑΓΟΝΙ ΚΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ] ΜΑΤΑΙΑ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΑΥΤΟΜΑΤΑ Η ΠΟΡΤΑ. ΥΠΗΡΧΕ ΕΝΑ ΜΠΟΥΤΟΝ, ΑΛΛΑ ΧΩΡΙΣ ΕΠΕΞΗΓΗΣΗ ΤΟΥ ΤΙ ΕΙΝΑΙ. ΤΟ ΠΑΤΗΣΑ, Η ΠΟΡΤΑ ΑΝΟΙΞΕ. ΒΓΑΙΝΟΝΤΑΣ ΠΛΗΣΙΑΣΑ ΤΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ ΤΟΥ ΟΔΗΓΟΥ. “ΣΥΓΓΝΩΜΗ, ΟΙ ΠΟΡΤΕΣ ΔΕΝ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΟΛΕΣ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΟΠΩΣ ΣΤΟ ΜΕΤΡΟ;” -ΟΧΙ, ΜΟΥ ΛΕΕΙ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΤΗΣΕΙΣ ΤΟ ΚΟΥΜΠΙ. [ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ ΤΣΑΤΑΛΙΑ…] ΠΟΙΟ ΚΟΥΜΠΙ; ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΕΝΔΕΙΞΗ-ΕΠΙΓΡΑΦΗ, ΚΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΚΙΝΔΥΝΟΥ;;; ΔΕΝ ΤΟ ΗΞΕΡΕΣ [ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΚΑΠΩΣ ΕΙΡΩΝΙΚΑ]…. ΟΧΙ ΔΕΝ ΤΟ ΗΞΕΡΑ, ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΕΧΩ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΩ. ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΠΑΔΙ ΜΕ ΤΑ ΓΙΔΙΑ ΕΡΧΟΜΑΙ. ΑΛΛΑ ΝΑ ΧΡΩΣΤΟΥΝ ΧΑΡΗ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΟΤΙ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΣΕ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΗ ΧΩΡΑ… ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΝ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΕΥΝΟΜΟΥΜΕΝΗ, ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΙΧΕ ΜΠΕΙ ΛΟΥΚΕΤΟ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elΕλληνικά