ΤΡΑΓΙΚΗ ΠΑΡΑΔΟΧΗ…. «Δυστυχώς θα μείνουν παιδιά εκτός βρεφονηπιακών σταθμών…» (ΗΧΗΤΙΚΟ)

 

 

ΔΕΝ ΜΙΛΑΜΕ ΠΛΕΟΝ ΓΙΑ ΚΟΡΟΪΔΙΑ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΑΠΑΤΗ…

«Δεν πρέπει να μείνει κανένα παιδί εκτός βρεφονηπιακών σταθμών, δεν είναι εφικτό εφέτος να πιάσουμε αυτόν το στόχο» είπε μεταξύ άλλων η αναπληρώτρια υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Θεανώ Φωτίου, μιλώντας στον Realfm 97,8 και την εκπομπή του Άκη Παυλόπουλου και του Μάνου Νιφλή.

Στο ερώτημα εάν θα μείνουν εκτός βρεφονηπιακών σταθμών 15.000 παιδιά η κ. Φωτίου απάντησε μεταξύ άλλων ότι «νομίζω ότι θα μείνουν παραπάνω εκτός… Αυτό είναι ένα μακροχρόνιο πρόβλημα το οποίο κρυβόταν για πολλές παραμέτρους. Το πρόβλημα ήταν ότι δεν υπάρχουν επαρκείς θέσεις σε βρεφονηπιακούς σταθμούς, σήμερα λειτουργούν 2.800 βρεφονηπιακοί σταθμοί δεν φτάνουν, αυτό είναι το πρώτο θέμα. Άρα έπρεπε εδώ και πολλά χρόνια να έχει προβλεφθεί σε συνέργεια με τους δήμους να ανοίξουν νέες θέσεις βρεφονηπιακών σταθμών» και πρόσθεσε:

«Μέριμνα μας είναι να ανοίξουμε περισσότερες θέσεις σε βρεφονηπιακούς σταθμούς… Το πρόβλημα κρυβόταν γιατί μέχρι σήμερα τα voucher δίνονταν στις εργαζόμενες μητέρες μέχρι το 2016. Το 2016 το αλλάξαμε το σύστημα γιατί θεωρήσαμε ότι δεν μπορεί τα παιδιά που είναι από φτωχές οικογένειες και που είναι άνεργοι οι γονείς τους να μένουν στα σπίτια τους και να μην πηγαίνουν σε βρεφονηπιακό, επομένως ανοίξαμε τη βεντάλια».


Θεραπεία της σεξουαλικής ανικανότητας

Το φυτικο σκεύασμα που θεραπεύει τα προβλήματα σεξουαλικής ανικανότητας χωρις καμία παρενέργεια

Το μοναδικό 100% φυτικό σκεύασμα που θεραπεύει το πρόβλημα και δεν το συντηρεί οπως αλλα χημικά γνωστά προιόντα με παρενέργειεςΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

https://hellasforce.files.wordpress.com/2017/07/525211_fc3ce7d6f7-817e78b835b4904d.mp3
hellasforce.com

Loading...

3 thoughts on “ΤΡΑΓΙΚΗ ΠΑΡΑΔΟΧΗ…. «Δυστυχώς θα μείνουν παιδιά εκτός βρεφονηπιακών σταθμών…» (ΗΧΗΤΙΚΟ)

    • ΠΑΝΟΣ ΣΑΜΙΟΣ says:

      ΜΟΝΟ ΤΣΟΥΡΑΠΟ ΚΑΙ ΒΡΩΜΙΑΡΑ ΚΑΙ ΔΙΕΣΤΡΑΜΕΝΟ ΜΥΑΛΟ!!!!!!!!!!!!!ΤΗΝ ΘΥΜΑΣΑΙ ΟΤΑΝ ΠΡΩΤΟΕΜΦΑΝΙΣΘΗΚΑΙ ΠΩΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ????? ΠΟΣΑ ΛΕΦΤΑ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΩΝ ΛΕΣ ΝΑ ΣΤΟΙΧΙΣΑΙ ΤΟ ΣΙΔΕΡΩΜΑ ΤΗΣ ????

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *