ΤΩΡΑ ΤΑ ΕΒΑΛΛΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ (;) ΤΟΥΣ S-300!

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

Χολωμένος ο Ερντογάν από τις αμερικανικές αντιδράσεις για την προοπτική να προμηθευτεί η Τουρκία τους ρωσικούς πυραύλους, S-400, βρήκε την ευκαιρία να επιτεθεί κατά της Ελλάδας, τονίζοντας πως ενώ οι Έλληνες εδώ και χρόνια χρησιμοποιούν (;;;) τους ρωσικούς πυραύλους, S-300, το ΝΑΤΟ και οι ΗΠΑ δεν είπαν τίποτα, ούτε επέβαλλαν κυρώσεις, τώρα μας απειλούν εμάς ότι θα μας επιβάλλουν κυρώσεις αν πάρουμε τους S-400.

Ο Τούρκος πρόεδρος κατήγγειλε ότι οι ΗΠΑ είχαν υπονομεύσει τις διαπραγματεύσεις που διεξήγαγε η Τουρκία με τους Κινέζους για την αγορά κινέζικο αντιπυραυλικό σύστημα και τώρα προσπαθεί να εμποδίσει την Τουρκία να πάρει τους ρωσικούς πυραύλους. Αλλά η Τουρκία. όπως τόνισε χαρακτηριστικά, δεν θα υποχωρήσει και θα πάρει τους S-400.

Εντωμεταξύ σαν στυγνό εκβιασμό χαρακτηρίζουν τα τουρκικά ΜΜΕ την εκδηλωθείσα πρόθεση των ΗΠΑ να προχωρήσουν στην ακύρωση της πώλησης των πυραύλων Parriot στην Τουρκία, που κρίνονται απαραίτητοι για την άμεση θωράκιση του συστήματος αεράμυνας της, στην περίπτωση που οριστικοποιηθεί η πώληση από την Ρωσία του συστήματος των S-400.

Όσον αφορά την δική μας πλευρά, μήπως μείναμε…μπουκάλα ;;;

ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος www.nikosxeiladakis.gr

Loading...

3 thoughts on “ΤΩΡΑ ΤΑ ΕΒΑΛΛΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ (;) ΤΟΥΣ S-300!

  1. Ο Βραχωριτοπουλος ο πανεξυπνος says:

    Ο Ερντογαν κινδυνευει απο τους κολλητους του και την υπερκαυκασιανη μαλακια που τον διακατεχει …

  2. ΣΑΛΟΣ Από μικρό και τρελό, μαθαίνεις την αλήθεια says:

    Πατατιά … Ο Γράφων το Άρθρο είτε είναι παντελώς άσχετος από γεωπολιτική είτε έχει την αλαζονεία να γράφει για να μοστράρετε στο άψαχτο τουρκικό κοινό του … Επί του παρόντος δεν μπορώ να το ερμηνεύσω αλλιώς, ας δώσει μια διαφορετική ερμηνεία αν έχει ο ίδιος! Ο Ερντογάν και οι συμπατριώτες του, οι Τούρκοι έχουν πολλά προβλήματα διότι προσπαθούν να αποκτήσουν ταυτότητα και εύλογα ψάχνονται … Άκουσα μάλιστα ότι πιστεύουν ότι είναι απόγονοι της «Μυθικής Μου» … Οι Τούρκοι για τους ψαγμένους δεν μπορούν να θεωρηθούν ούτε Μογγόλοι, ούτε Σημίτες, ούτε Έλληνες, ούτε …. Από την ιστορία διαπιστώνουμε ότι τα Μογγολικά στρατεύματα με επιδρομές ήλθαν από τις άγονες στέπες της κεντρικής Ευρασίας σε γόνιμες περιοχές επικράτειας της Λευκής Φυλής όπως η Περσία και οι Ευρασιατικές χώρες , της Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας, και εν μέρει της Σημιτικής Φυλής στην Μεσοποταμία (Βαβυλωνία Φυλών). Σε αυτή την μακρά πορεία τους οι απόγονοί τους «αλλοιώθηκαν» φυλετικά με τους ιθαγενείς στις χώρες από όπου πέρασαν, τόσο πολύ ώστε να μην αναγνωρίζονται τα ζυγωματικά προπετάσματα και οι μογγολικές πτυχές μερίδος των προγόνων τους από τους υποτιθέμενους «συγγενείς» λαούς των σημερινών στεπών από όπου προ χιλίων ετών έφυγαν (βλέπε παλιά επίσκεψη Οζάλ στις Κεντροασιατικές «Δημοκρατίες» για την ίδρυση του μεγάλου Τουράν….). Επίσης δεν μπορούν να πείσουν για πραγματική συνεργασία τους Σημίτες που προέκυψαν εδώ και τρεις χιλιετίες ως μιγάδες από Αρμενοειδείς Ακκάδες του Καυκάσου και Άραβες της Αραβίας ( Άραψ-Αράπης) και Αιθίοπες του Κέρατου της Αφρικής (Αιθίωψ μαύρος Αιθάλης). Οι Εβραίοι σήμερα παρουσιάζονται ως Εβραίοι Ταλμουδιστές που θέλουν τους Τούρκους για να προωθούν τα δικά τους σχέδια, οι δε Άραβες Μουσουλμάνοι με τους οποίους εναρμονίσθηκαν σε κάποιο βαθμό θρησκευτικά, δεν θέλουν καμία σχέση μαζί τους, διότι πολλά υπέφεραν κάτω από τον τουρκικό ζυγό … Τέλος αποφεύγουν να συνυπάρξουν ειρηνικά με τους ξεκαθαρισμένης ταυτότητας γείτονές τους, Έλληνες-Κύπριους, Κούρδους, Αρμένιους, Πέρσες, Σλάβους και άλλους, πράγμα το οποίο θα έκαναν αν είχαν πολιτικούς που γνώριζαν την ιστορία τους. Τους μένουν για «λυκοφιλία» οι εχθροί των Ελλήνων με μερική προέλευση Αλταϊκή, όπως Ούννοι, Βάνδαλοι, Βησιγότθοι, Φράγκοι και άλλοι που και αυτοί ψάχνονται για ταυτότητα όπως οι μιγάδες Γερμανοί και Γερμανογενείς πληθυσμοί που όλοι γνωρίζουμε την «ναζιστική» προσπάθειά τους για την Άρια «καθαρή δήθεν» προέλευσή τους. Με τους μόνους που τα βρήκαν ήταν Τρομοκράτες όπως οι εκ Χαζάρων Τσετσένοι που τους χρησιμοποιούν για να κατατάσσονται στον «τρομοκρατικό στρατό» των DAESH και ίσως κάποιοι Τατάροι της Ουκρανίας … Μετά όλα αυτά λογικό είναι ο Ερντογάν να γαυγίζει … για εσωτερική κατανάλωση … χωρίς καμιά πολιτική λύση …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *