ΤΟ ΘΑΒΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥΛΗΤΑΡΙΑ…Ληγμένη με καταληκτική ημερομηνία την 21η Δεκεμβρίου 2018 η ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ Συμφωνία… – Εφημερίδα «Στόχος» – Πέμπτη 10 Ιανουαρίου 2019 – Αρ.Φ. 894 (1692)

ΤΟ ΘΑΒΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥΛΗΤΑΡΙΑ…Ληγμένη με καταληκτική ημερομηνία την 21η Δεκεμβρίου 2018 η ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ Συμφωνία… – Εφημερίδα «Στόχος» – Πέμπτη 10 Ιανουαρίου 2019 – Αρ.Φ. 894 (1692)
ΣΤΟΧΟΣ – 09 Ιανουαρίου – 0

Μπορεί η πρώτη ημέρα κυκλοφορίας του “ΣΤΟΧΟΥ” να είναι η Πέμπτη (Για αυτπή την εβδομάδα εκτάκτως η Παρασκευή) , αλλά η Εφημερίδα των Ελληνόψυχων βρίσκεται στα περίπτερα και τα ψιλικατζίδικα ΟΛΗΣ της Ελλάδος (και της Κύπρου συμπεριλαμβανομένης) και το Σαββατοκύριακο. (και για όλη την εβδομάδα). Δεν πρέπει να υπάρχει ούτε ένα σημείο διάθεσης τύπου, και στο πιό απομακρυσμένο χωριό που να μην έχει τον “ΣΤΟΧΟ”.

Στην Κύπρο η διάθεση γίνεται από ΟΛΑ τα σημεία διάθεσης Ελλαδικού τύπου. Η ανάρτηση της εφημερίδας ΣΑΣ είναι ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ και σε εμφανές σημείο τουλάχιστον κατά την πρώτη ημέρα της κυκλοφορίας της. Αν δεν βρείτε τον “ΣΤΟΧΟ” ενημερώστε μας στο stoxos@gmail.com


Pendant «Black Knight»

ΤΟ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟ ΜΕΝΤΑΓΙΟΝ ΟΡΓΟΝΙΤΗΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.

*Ειδική επεξεργασία ΔΙΠΛΗΣ ΝΑΝΟΕΠΙΚΑΛΥΨΗΣ στα σφαιρίδια καθαρώς χημικού χαλκού, στην οποία οφείλει το ιδιαίτερο χρώμα του το Black Knight

*Εμπεριέχει αρχαίο κρύσταλλο της Ελληνικής γης [εξαιρετικά δυσεύρετος στο εμπόριο]

**ΝΕΑ κεραία Lakhovsky στο εμπρός μέρος με επικάλυψη χρυσού 24 καρατίων

*Η επικάλυψη καθαρού χρυσού 24 καρατίων στην εμπρός κεραία, αλλάζει την πόλωση της οργονοενέργειας ώστε να γίνεται ιδιαίτερα δυσάρεστη στα αλλότρια DNA τα οποία κυκλοφορούν ανάμεσα μας καθώς και στα ανόργανα όντα.

*Στην βάση του υπάρχει ακόμη μια κεραία MWO Πολύ-Κυματικού Ταλαντωτή Lakhovsky, όπως σε όλα τα προϊόντα οργονιτών του orgonodrome, κατ’ αποκλειστικότητα.

ΤΙΜΗ 115.00€ + 0 ΕΥΡΩ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ + Για Αττική 0 μεταφορικά- Για Επαρχία 0€

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

2 thoughts on “ΤΟ ΘΑΒΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥΛΗΤΑΡΙΑ…Ληγμένη με καταληκτική ημερομηνία την 21η Δεκεμβρίου 2018 η ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ Συμφωνία… – Εφημερίδα «Στόχος» – Πέμπτη 10 Ιανουαρίου 2019 – Αρ.Φ. 894 (1692)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *