Το ταξίδι έχει φουρτούνα ΑΝΤΕΧΕΙΣ;;

Όλα καλά πέρασε η κακοκαιρία άλλη μια μπόρα τελείωσε ουφ ώρα να πάρουμε μια ανάσα. Μολις το φωνάξεις τσούπ έρθεται η επόμενη εδώ σε θέλω μάγκα μου να δω πόσα απίδια βάζει ο σάκος. Υπομονή δες της καταστάσεις ψύχραιμα μην βιάζεσαι να βγάλεις συμπέρασμα. Θεωρία και λόγια για αρμονία πίστη αξίες που μέσα σε δεπτερόλεπτα όλα θρουλούν. Μια αστραπή σβίνει την αρμονία και ακολουθεί μια βροντή εσύ τότε να θυμάσαι τι λες ώστε να το πράξεις. Έχεις πίστη αγάπη στην ζωή σου προχώρα στο αύριο δίχως μίσος μην σβήσεις δυμιούργησε μέσα στην στάχτη. Μίσεψε η ζωή σου από την μια στιγμή στην άλλη βρες την υπομονή και τη Σοφία να σταθείς όρθιος ξανά. Θέλει δύναμη να μην χάσεις το κουράγιο σου μα και αγάπη να ζήσεις αληθινά μέσα σε έναν ψεύτη ντουνιά με ιδανικά από τα λιντλ. Φανερώνονται όλα υπομονή θέλουν δεν θέλουν, όλα στην φόρα θα βγουν, εσύ μην χάνεις το κουράγιο σου να αγαπάς να ζεις αληθινά και στο καλό και το κακό μα πρόσεχε. Μην κάνεις ότι το μίσος και το κακό σε προστάζει άκου την ψυχή σου και θρέψε τον σπόρο της εμπιστοσύνης τα μάθια μιλάνε και οι ψυχές των ανθρώπων συγχωρούν.

Έλεγα στο προηγούμενο άρθρο να σαι μπροστά στο κύμα όχι στα απόνερα τώρα έχει πιο μεγάλη αξία να βρεις την δύναμη να προχωρήσεις στο αύριο δίχως βιασύνη για το καλύτερο αύριο της ζωή σου ως σου αξίζει. Η ζωή μας περνά κάθε μέρα δοκιμασίες, μάθε από αυτές της δύσκολες στιγμές υπολόγιζε στο μέλλον να προλαβαίνεις κάθε κακό. Το νέο αν είναι καλό ή κακό είναι ικανό να σε συντονίσει να σε ελέγξει για της αποφάσεις σου. Πρόσεχε όλα φυτεύονται στο νου για να γίνεις τροφή του μαυροψύχη ο αντίχρήστος σου δίνει το τυρί και συ είσαι η φάκα μην χαθείς ούτε να ξεχάσεις τα ιδανικά σου. Να σβήσεις την κακή κατάσταση και δώσε τόπο στην οργή μα μην πέσεις ούτε να υποτιμάς τον εαυτό σου με δίκαιο προχώρα στην στράτα της ζωής, να πας παρακάτω δεν σβήνεις μα γράφεις το αύριο που σου αξίζει. Η οικογένεια είναι αίμα γη και ύδωρ να την τιμάς ως τίμιο ξύλο και να δίνεις όσα αξίζουν για αυτό τον ιερό σκοπό την κόρη της ζωής σου έως την τελευταία γρανίδα του αίματος σου.

Τρέξε να βρεις το αύριο θα είναι εκεί και περιμένει οι καπεταναίοι στην φουρτούνα φένωνται τα δύσκολα περνούν για τους ικανούς οι άλλοι κλένε την μοίρα τους. Μην τρως ότι σου δείνουν αμάσητο μα με διάκριση να πράτεις και με πλήρη ιρεμία ας χαλά ο κόσμος, ας καταστρέφονται τα πάντα γύρω σου. Εσύ προχώρα ευθεία έχεις σκοπό ιερό να ζήσεις να αγαπίσεις να πονέσεις. Όλα αλλάζουν βιαστικά ΕΕ καλό είναι να αποδεχτείς την κατάσταση και να πας παρακάτω όσο κλες δεν θα κερδίσεις τίποτα. Όρθιος στην μάχη αντρίκια καθαρά δίχως πισώπλατα μαχαιρώματα μα πρόσεχε τσι ανίκανους που θέλουν να κερδίσουν από σένα σε θέλουν γονατισμένο και δυστυχή να γελάς φίλε η ζωή είναι όμορφη. Μην δώσεις δικαίωμα να μην κριθείς μα και να πράτεις για το καλό πίστεψε το ακατόρθωτο και δημιούργησε το.

ΦΑΡΟΣ

Loading...


Pendant «Black Knight»

ΤΟ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟ ΜΕΝΤΑΓΙΟΝ ΟΡΓΟΝΙΤΗΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *