14:28 - 25/09/2021

ΤΟ ΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ RESET ΚΑΙ ΟΙ… ΜΑΓΕΜΕΝΟΙ

ΤΟ ΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ RESET ΚΑΙ ΟΙ… ΜΑΓΕΜΕΝΟΙ

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (2)

 1. Traveler (ΜΑΝΤΗΣ) 09/26/2021 @ 4:17 ΠΜ

  1.614 = 1 / 6 + 1 + 4 = 1.11 = 11.1 / 11.1 και 1.11
  1981 = 1+9+8+1 = 16 = 6+ 1 = 7 /
  Δεν υπαρχει καλο και κακο μονο φως και σκοταδι το 17 ειναι σημειο κλειδι σε κειμενα με κρυφα μηνηματα.

 2. Έλληνας 09/26/2021 @ 3:47 ΜΜ

  Το καλό και το κακό, οι αρχαίοι πολιτισμοί, το κεφάλι του Ιωάννη, ο Μπαφομέτ, οι Σφίγγες, τo yin και το yang, το καλό που γίνεται καλό και το κακό που γίνεται καλό. Κάπου κάτι πας να πεις, αλλά τα ‘χεις κάνει αχταρμά. Μέχρι και “εν αρχήν (sic!) ήν ο λόγος” μας είπες και το αυτί μας κουφάθηκε.

  Αλλά και μόνο που αλληλοαγαπιέστε με τον Κασταμονίτη δεν γίνεται να μην σε βλέπω εγώ με μισό μάτι. Τι να κάνουμε. Ένστικτο είναι αυτό.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*