12:51 - 25/09/2021

Ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΖΩΗΣ (ΠΟΖ) ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΤΟΝ ΠΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΝΤΠ

Δελτίο τύπου
Γεννημένος από μια λαμπρή έμπνευση του δικαστή Angelo Giorgianni, ενός ακέραιου ανθρώπου, που για χρόνια καταπολεμά τις μαφίες και τα φαινόμενα της διοικητικής διαφθοράς, ακόμη και με το κόστος να διακινδυνεύει τη ζωή του και εκείνης των αγαπημένων του, σήμερα ο Παγκόσμιος Οργανισμός Ζωής (OMV), υπερηφανεύεται για την παρουσία στις τάξεις του άριστων επιστημόνων του ιατρικού, νομικού και συνταγματικού κλάδου.

Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Ζωής είναι ένας οργανισμός που συντάσσεται υπέρ των λαών του κόσμου και εκείνων των κυβερνήσεων που απορρίπτουν την ιδέα ΝΤΠ και την άθλια στρατηγική της, που έχει ως απώτερο στόχο το καθολικό εισόδημα και τη δουλεία των ανθρώπων.

Επαγγελματίες παγκόσμιας κλάσης προσφέρουν δωρεάν τις υπηρεσίες τους για να βοηθήσουν τους λαούς του κόσμου να εξαργυρώσουν την ελευθερία τους και να επιστρέψουν σε μια αξιοπρεπή ζωή και ένα ειρηνικό μέλλον για τις επόμενες γενιές. Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Ζωής είναι στην υπηρεσία της ανθρωπότητας και όλων αυτών των ενώσεων ή / και κυβερνήσεων που έχουν το συλλογικό καλό ως προτεραιότητά τους, απορρίπτοντας κάθε μορφή βίας και εκμετάλλευσης. Στοχεύει να αντιπαρατεθεί στις διάφορες ΚΥΑ επειδή είναι πεπεισμένος ότι η αλήθεια δεν μπορεί να είναι μόνο από τη μία πλευρά. Ο χρόνος μας έχει δείξει ότι έχουν γίνει πολλά λάθη από τις ΚΥΑ, τα οποία κοστίζουν ανθρώπινες ζωές, για να μην αναφέρουμε στις ολέθριες οικονομικές επιπτώσεις. Υπάρχουν ολόκληρα έθνη που έχουν καταρρεύσει λόγω λανθασμένων επιλογών από τις κυβερνήσεις τους.

Έχει κηρυχθεί μια «παγκόσμια πανδημία» για κάτι που, πιθανώς, αν είχε δοθεί φωνή και σε άλλους ειδικούς, δεν θα υπήρχε. Έχουν παραποιηθεί τα δεδομένα, έχουν περιοριστεί τα δικαιώματα των λαών δημιουργώντας μια δημοκρατική έκτακτη ανάγκη, καθώς οι θεμελιώδεις ελευθερίες που αποτελούν τον γενετικό κώδικα κάθε ελεύθερου πολίτη έχουν ανασταλεί.

Σε σχέση με όλα αυτά, η κίνηση «Ο Αιρετικός», ιδρυτικό μέλος του ΠΟΖ – Παγκόσμιου Οργανισμούς για τη Ζωή, ξεκίνησε μια “ανατρεπτική” ενημερωτική δραστηριότητα για να αποκαλύψει κρυφές αλήθειες, προσπαθώντας να συμβάλει σε μια αντικειμενική και ανεξάρτητη δημοκρατική επιστήμη, καθώς και ταυτόχρονα να πραγματοποιήσει μια πολιτιστική επανάσταση. Ξεκινώντας από την επίγνωση των θεμελιωδών δικαιωμάτων, θα ανοίξει μια διαβούλευση στην κοινωνία και, πάνω απ’ όλα, θα προωθήσει την αλληλεγγύη, ενώνοντας όλους τους πολίτες, θύματα των ανώμαλων μέτρων ελευθεροκτονίας.

Ο ΠΟΖ γεννήθηκε από την προσπάθεια εύρεσης των στοιχείων που μας ενώνουν και απόρριψης όλων όσων μας χωρίζουν και αποδυναμώνουν τη δύναμη του κυρίαρχου λαού. Στον ΠΟΖ κάθε άτομο έχει την ίδια αξία και η αναζήτηση μιας κοινής κριτικής συνείδησης δεν προβλέπει ιεραρχίες, αλλά μόνο εκπρόσωπους κοινών ιδεών και πρωτοβουλιών.

Είναι ένας χώρος ελευθερίας, ένας ενισχυτής της φωνή των αδυνάτων ή εκείνων που, αδικαιολόγητα περιθωριοποιούνται και θυσιάζονται στον βωμό των επιχειρηματικών και πολιτικών λόμπι. Αναζητούμε μια νέα κουλτούρα που να εξορίσει οριστικά τους κλέφτες των ονείρων και να τοποθετεί στο κέντρο της τον ελεύθερο και αξιοπρεπή άνθρωπο.

Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Ζωής, μαζί με τον «Αιρετικό» δημιούργησε Διεθνείς Επιτροπές στην Ιταλία, τη Γερμανία, την Ελλάδα, τη Λατινική Αμερική, την Πολωνία, συμβάλλοντας, με τους επιστήμονές της, στην υποστήριξη κοινωνικοπολιτικών πρωτοβουλιών. Πολλές άλλες χώρες και από τις πέντε ηπείρους έχουν δείξει ενδιαφέρον να ενταχθούν στο ΠΟΖ.

ΠΗΓΗ

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (7)

 1. Έλληνας 09/25/2021 @ 3:55 ΜΜ

  Μου πήρε λίγη ώρα να εντοπίσω τη σελίδα – όλο ο ΠΟΥ μου έβγαινε. Τελικά τη βρήκα. Σχεδιασμένη στα ιταλικά, αλλά κάτω δεξιά υπάρχει μενού με μετάφραση σε άλλες γλώσσες. 2.032 μέλη μέχρι στιγμής, παρουσία σε 132 χωριά.

  worldorganizationforlife.com

 2. Έλληνας 09/25/2021 @ 3:57 ΜΜ

  …Λάθος. Κάτω αριστερά το μενού με τις γλώσσες.

 3. AΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ 09/25/2021 @ 7:02 ΜΜ

  ΜΗΝ ΔΕΙΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ εάν έκανες το “Εμβόλιο”! Ο αναλυτής πληροφοριών David E. Martin ελέγχει τα αρχεία των Πατεντών που αφορούν τον SARS-CoV2…
  BINTEO
  Ο αναλυτής πληροφοριών David E. Martin ελέγχει τα αρχεία των Πατεντών (διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας) που αφορούν τον SARS-CoV2 και το τι διαπίστωσε είναι τρομακτικό…
  Μιά συνέντευξη με τους David E. Martin and Reiner Fuellmich

  http://www.press-gr.com/2021/09/david-e-martin-sars-cov2.html

 4. προς έλληνα
  ναι 2,032 μέλη, 132 χώρες, μαζεψανε 3,8 εκαττομύρια απο συνεισφορές να υποθέσω – μιας και μιλάνε για συνεισφορά.
  Ολόκληρη ιταλια με 60-65 εκατομμύρια και μόνο 2,132 μέλη παγκοσμιως;
  Αυτή τη στιγμή που γράφω στη Ρώμη έχει συλλαλητήριο για no green pass.
  Καλό ή κακό πράγμα η υποψία; Ο καιρός θα δείξει.

 5. εάν το αιρετικο με το οποίο έχει συνεργασία είναι το l’eretiko, ιταλική συνδυκαλιστική ομοσπονδία, τα βλέπω μπερδεμένα. Βέβαια γραφουν ότι “Ο Παγκόσμιος Οργανισμός για τη Ζωή, μαζί με τον Αιρετικό, τάχθηκε υπέρ της δημιουργίας Διεθνών Επιτροπών στη Γερμανία, την ΕΛΛΑΔΑ, τη Λατινική Αμερική, την Πολωνία, συμβάλλοντας, μαζί με τους επιστήμονες της, στην παροχή επιστημονικής υποστήριξης σε ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ”
  WHO KNOWS..

 6. Έλληνας 09/26/2021 @ 9:07 ΠΜ

  @ A.A.A.A. Διάβασες την σκέψη μου.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*