ΤΟ ΝΑ ΛΕΓΕΣΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΙΤΛΟΣ ΤΙΜΗΣ

ΤΟ ΝΑ ΛΕΓΕΣΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΙΤΛΟΣ ΤΙΜΗΣ

Με την ΔΩΡΕΑ ενος "καφε" το μήνα βοηθάς στον αγώνα κατα της φίμωσης της ελευθερίας του λόγου , βοηθάς το Κατοχικα ΝΕΑ
Loading...

6 thoughts on “ΤΟ ΝΑ ΛΕΓΕΣΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΙΤΛΟΣ ΤΙΜΗΣ

 1. Πέτρος Μ. says:

  Αφού άκουσα τον Μπαρμπαρούση θα γράψω τα εξής:
  Δε συμφωνώ μαζί του, αφού η δουλειά ενός πολιτικού κόμματος, ενός κοινοβουλευτικού κόμματος, δεν είναι να προτρέπει σε κατάλυση πολιτεύματος.
  Κατηγορείται για τα λόγια που είπε στη βουλή ότι έκανε «προπαρασκευαστικές πράξεις εσχάτης προδοσίας».
  Τα λόγια όμως δεν είναι πράξεις. Οι προπαρασκευαστικές πράξεις θα πρέπει να αποδεικνύονται και δεν μπορεί να έγιναν με μια …ομιλία.
  Με τον Μπαρμπαρούση μάλιστα μάθαμε ότι ο εισαγγελέας έχει το δικαίωμα να διατάξει τη σύλληψη κάποιου βουλευτή που μηνύθηκε για εσχάτη προδοσία και δε χρειάζεται η άρση της βουλευτικής ασυλίας.
  Με τις δεκάδες άλλες μηνύσεις για εσχάτη προδοσία που έχουν υποβληθεί εναντίον βουλευτών, εναντίον υπουργών, αλλά και εναντίον ανωτάτων κυβερνητικών στελεχών, γιατί στέλνουν συνέχεια το φάκελο στη βουλή και ζητείται άρση ασυλίας;

  Ας πάω στη Δικαιοσύνη. Η απόφαση του Ανωτάτου Δικαστηρίου της χώρας το 2009 με τη Βασιλική Θάνου, ήταν ότι συμφωνεί πως δεν υπάρχει και ποτέ δεν υπήρξε Μακεδονικό έθνος ούτε Μακεδονική γλώσσα. Κάτι που όλοι μας βέβαια γνωρίζουμε από την αρχαιότητα.
  Δεν υπήρξε Μακεδονικό ή Θρακιώτικο ή Κορινθιακό ή Σπαρτιάτικο έθνος, ούτε βέβαια αντίστοιχη γλώσσα. Ένα είναι το έθνος από αρχαιοτάτων χρόνων, το ελληνικό. Και μία είναι η γλώσσα, η ελληνική.
  Οριστική και αμετάκλητη απόφαση του Αρείου Πάγου υπήρξε λοιπόν το 2009, η οποία απόφαση δε σηκώνει αμφισβήτηση και η οποιαδήποτε υπογραφή για το αντίθετο, αποτελεί εθνική προδοσία.
  Δεν μπορεί, δεν έχει το δικαίωμα, η Νομοθετική εξουσία να αντιτίθεται στη Δικαστική εξουσία. Η Νομοθετική εξουσία δεν επιτρέπεται να εναντιώνεται στις αποφάσεις της Δικαστικής εξουσίας, αφού η διάκριση των Εξουσιών είναι η θεμελιώδης αρχή του κράτους δικαίου και βεβαίως της Δημοκρατίας μας.
  Η αποδεδειγμένα ενυπόγραφη παραβίαση τελεσίδικης απόφασης του Ανωτάτου Δικαστηρίου της χώρας, αποτελεί προπαρασκευαστική πράξη εσχάτης προδοσίας.
  Άρα σε αυτή την περίπτωση θα έπρεπε να επέμβει εισαγγελέας.

  Εικάζεται όμως ότι οι αποφάσεις της Δικαιοσύνης, εξαρτώνται από την εκάστοτε κυβέρνηση.-

 2. Όνομα says:

  Δεν τον τιμάει κάνεις μας αυτόν τον τίτλο… Αν λέγεσαι Γρεκος δεν είναι τίτλος? Είναι και αρχαιότερος του Έλληνα ο Γρεκος. Είμαστε ένα τσούρμο κρέατα… Αυτό είμαστε… Ντρέπομαι να πω ότι είμαι Έλληνας, γιατί αυτή η λέξη εχει μέσα επανάσταση, αγώνας κατά της αδικίας… Βλέπεις εσύ κανέναν τέτοιο εδώ κοντά?…

 3. Ro Laren says:

  …..και ποιος απονεμει τον τιτλο?
  «Η γυναίκα του Καίσαρα οφείλει, όχι μόνον να είναι, αλλά και να φαίνεται τίμια». ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΟ ΜΗΠΩΣ?

 4. Αντε ρε ξεφτιλες που μιλατε για τιτλους says:

  Τιτλος ειναι και το μαλακας .Διοτι πλεον ο κοσμος μας απονέμει και τους δυο τιτλους ΜΑΛΑΚΑ ΕΛΛΗΝΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *