Το μήνυμα του πιλότου του F16 στη Θεσσαλονίκη: Καλημέρα Μακεδονία!

«Καλημέρα Θεσσαλονίκη, καλημέρα Μακεδονία. Το «ΟΧΙ» των Ελλήνων αποτελεί πηγή ενότητας και συνεργασίας» ήταν το μήνυμα που έστειλε ο πιλότος της Ομάδας «Ζευς» Επισμηναγός, Γιώργος Παπαδάκης, ο οποίος πραγματοποίησε την καθιερωμένη επίδειξη μετά το τέλος της στρατιωτικής παρέλασης στην παραλιακή λεωφόρο της Θεσσαλονίκης.

«Καλημέρα Θεσσαλονίκη, Καλημέρα Μακεδονία. Το «ΟΧΙ» των Ελλήνων αποτελεί πηγή ενότητας και συνεργασίας, όπως αποδεικνύει και η παρουσία του Προέδρου της Ιταλικής Δημοκρατίας. Ας ατενίσουμε το μέλλον με ελπίδα και αισιοδοξία. Χρόνια πολλά», είπε ο Επισμηναγός Γ. Παπαδάκης.

Τον πιλότο και την ομάδα «Ζευς» χαιρέτισε ο κ. Παυλόπουλος. «Κύριε επισμηναγέ, τόσον εγώ όσο και ο πρόεδρος της Ιταλικής Δημοκρατίας θέλουμε να σας διαβεβαιώσουμε ότι είμαστε υπερήφανοι για εσάς, για τις διεθνώς αναγνωρισμένες ικανότητές σας αλλά και για το απαράμιλλο θάρρος σας.

Αποδεικνύετε καθημερινά και εμπράκτως πόσο αποτελεσματικά υπερασπίζεσθε τον εναέριο χώρο της Ελλάδας και, επομένως, της Ευρωπαϊκής Ένωσης στο σύνολό της. Η Υπέρμαχος Στρατηγός να θωρακίζει τα φτερά σας και να χαλυβδώνει τις ψυχές σας», είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας.

Μετά την ολοκλήρωση της παρέλασης ο κ. Παυλόπουλος χαιρέτισε απογόνους βετεράνων και ο κ. Ματαρέλα ομάδα πέντε Ιταλών στρατιωτικών.


Pendant «Black Knight»

ΤΟ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟ ΜΕΝΤΑΓΙΟΝ ΟΡΓΟΝΙΤΗΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

madata.gr

Loading...

2 thoughts on “Το μήνυμα του πιλότου του F16 στη Θεσσαλονίκη: Καλημέρα Μακεδονία!

  1. Γιώργος Κ says:

    ..και μετά αφού είπε αυτήν τη παπαριά ο παραπάνω πιλότος, προφανώς θα πήγε να πάρει τον μισθουλάκο του, έστω και λίγο πετσοκομμένο, αλλά τι να κάνουμε. Χαμπάρι για την Κατοχή, χαμπάρι για τον εκπρόσωπο του κατοχικού καθεστώτος, Παυλόπουλο. Τον μισθουλάκο να παίρνουμε και άντε να λέμε και καμιά μαλακία που και πού στις γιορτές για να τον δικαιολογίσουμε…
    Τι κατάντια , τι παρακμή, τι ξεφτίλα…

  2. κουτοφραγκος says:

    Αοπλες δυνάμεις κ σώματα ανασφάλειας.. τσιμπουκ τσογλαν του συστήματος. υπάρχουν για να προστατεύουν κ να πλουτίζουν την ελίτ. τους καφρους δηλαδή που δουλεύουνε τα ποπολα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *