Ακολουθηστε το Κατοχικα Νεα στο Τελεγκραμ καναλι του για να κερδισουμε μαζι το δικαιωμα στην Ελευθερια του λογου! https://t.me/+NoMgL8s9g7g1Y2Zk
23:36 - 26/02/2016

ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ

*** Για όλα τα επίσημα Φ.Ε.Κ. στα οποία αναφέρεται ενταύθα ο κ. Παπαζήσης, πατήστε εδώ ***

*** For English, click here ***

ΕΩΣ ΤΩΡΑ 2 ΦΟΡΕΣ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΣΕ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ ΜΑΣ ΕΔΩ, ΕΙΠΑΜΕ ΟΤΙ Η ΔΗΘΕΝ ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ Η ΔΗΘΕΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΙΔΡΥΘΗΚΑΝ ΩΣ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ, ΕΝΩ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΔΙΟΤΙ ΚΥΡΙΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥΣ ΗΤΑΝ Η ΚΟΠΗ ΤΩΝ ΝΟΜΙΣΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΧΑΡΤΟΝΟΜΙΣΜΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΤΟ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΠΑΝΤΟΤΕ, ΕΙΧΕ ΩΣ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΝΑ ΚΟΒΟΥΝ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΜΑΣ ΑΥΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΔΑΝΕΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΟΚΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝΤΑΣ ΧΡΕΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΜΑΣ ΕΚ ΤΟΥ ΜΗ ΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝΕΥ ΛΟΓΟΥ ΚΑΙ ΑΙΤΙΑΣ.ΕΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΗΤΑΝ ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΕΚΟΒΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΜΑΣ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΡΥΘΜΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΜΑΣ, ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΧΡΕΟΣ.

ΕΩΣ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΠΑΡΑΘΕΣΕΙ ΤΙΣ ΑΤΡΑΝΤΑΧΤΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΠΕΡΙ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΑΝΕΥ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ ΕΙΣ ΒΑΡΟΥΣ ΜΑΣ, ΟΜΩΣ ΤΩΡΑ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ.ΣΤΙΣ 30-3-1841 ΛΟΙΠΟΝ ΙΔΡΥΘΗΚΕ ΜΕ ΝΟΜΟ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ Η ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ [πατήστε εδώ για τα ΦΕΚ]. ΤΟ Φ.Ε.Κ ΑΥΤΟ ΛΕΕΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΟΤΙ ΙΔΡΥΘΗΚΕ ΩΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ. Ο ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΜΠΟΡΕΙ ΛΕΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΝΑ ΠΑΡΕΥΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΙΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΗΣ ΟΜΩΣ ΔΙΑ ΠΛΗΡΕΣΤΑΤΗΣ ΕΧΕΜΥΘΙΑΣ. ΑΡΑΓΕ ΤΙ ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΙΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΙΣ ΑΥΤΕΣ ΚΑΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΤΟΣΗ ΕΧΕΜΥΘΕΙΑ;;; ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΠΑΝΤΑ Φ.Ε.Κ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΤΙ Η ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΙΔΙΩΤΙΚΗ. ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΗΣ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΗΣ ΦΥΣΙΚΑ. ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΕΔΩ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΜΑΣ ΕΙΧΕ ΑΡΧΙΚΑ 1000 ΜΕΤΟΧΕΣ ΟΜΩΣ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΜΕΤΟΧΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΔΙΟΤΙ ΟΙ ΑΝΑΦΕΡΟΜΕΝΕΣ ΜΕΤΟΧΕΣ ΕΙΝΑΙ 2250 ΕΚ ΤΩΝ 5000 ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΕΝΩ ΟΙ ΜΗ ΑΝΑΦΕΡΟΜΕΝΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ 2750 ΕΙΝΑΙ ΤΩΝ ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΤΟ ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ. ΑΛΛΟΙ ΜΕΤΟΧΟΙ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΗΣ ΣΚΟΠΙΜΩΣ ΑΠΟΚΡΥΠΤΕΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟΙ ΜΕΤΟΧΟΙ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΠΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΒΙΚΙΠΕΔΙΑ ΚΑΙ ΠΑΤΗΣΕΙ ΤΟ ΛΗΜΜΑ ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΘΑ ΔΕΙ ΟΤΙ ΚΥΡΙΟΣ ΜΕΤΟΧΟΣ ΤΗΣ ΗΤΑΝ ΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΠΑΝΤΟΤΕ ΑΠΟ ΤΗΣ ΙΔΡΥΣΕΩΣ ΤΗΣ.

ΟΙ ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΔΗΘΕΝ ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΜΑΣ ΓΡΗΓΟΡΑ ΕΞΑΝΕΜΙΣΤΗΚΑΝ ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΜΑΣ ΤΙΣ ΕΔΙΝΕ ΣΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΜΕΤΟΧΟΥΣ ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΟΥΣ ΤΟΚΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΞΕΔΙΔΕ Η ΔΗΘΕΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΤΡΑΠΕΖΑ ΓΙΑ ΜΑΣ ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΟ ΕΚΔΙΔΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΤΟ ΔΑΝΕΙΖΕ ΜΕ ΤΟΚΟ. Η ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΠΕΡΙ ΑΥΤΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΗΣ. ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΟΥΣ ΤΟΚΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΚΟΒΕ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΜΑΣ ΤΙΣ ΕΔΙΝΕ ΤΑ ΕΣΟΔΑ ΕΚ ΤΩΝ ΦΟΡΩΝ ΠΟΥ ΕΠΑΙΡΝΕ ΑΠΟ ΤΑ ΜΟΝΩΠΟΛΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΚΑΠΝΟΥ ,ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ ΑΛΑΤΟΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΣΟΔΑ ΑΠΟ ΤΑ ΤΕΛΩΝΕΙΑ.Η ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΕΠ ΑΥΤΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΗΣ. ΕΔΩ ΚΑΤΙ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΦΟΡΟΙ ΠΟΥ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΤΣΙΓΑΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΕΝΖΙΝΗ ΑΚΟΜΗ ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΤΑΜΕΙΟ…

ΕΤΣΙ ΠΟΡΕΥΟΤΑΝ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΜΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 1927 ΠΟΥ ΙΔΡΥΘΗΚΕ Η ΔΗΘΕΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.ΤΗΝ 7-12-1927 ΛΟΙΠΟΝ ΜΕ ΝΟΜΟ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΙΔΡΥΕΤΑΙ Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Η ΟΠΟΙΑ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΝΑ ΕΚΔΙΔΕΙ ΑΥΤΗ ΠΛΕΟΝ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΜΑΣ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΔΑΝΕΙΖΕΙ ΜΕ ΤΟΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΙΝΕΙ ΑΥΤΗ ΤΟ ΑΙΜΑ ΜΑΣ ΑΝΤΙ ΤΗΣ ΔΗΘΕΝ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ. ΙΔΟΥ ΤΟ Φ.Ε.Κ. ΟΛΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΡΟΗΛΘΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΥ ΡΟΤΣΙΛΝΤ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΓΙΝΕ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΜΕΤΟΧΟΣ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ. ΑΝΕΛΑΒΕ ΔΙΑ ΝΟΜΟΥ ΠΑΝΤΑ ΔΙΑ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ Φ.Ε.Κ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΤΗΝ ΚΟΠΗ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΜΑΣ. Ο ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΒΑΣΗ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΝΟΜΟΥ ΑΝ ΠΑΡΙΣΤΑΤΑΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΡΕΙ ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΧΕΜΥΘΕΙΑ. Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΥΤΗ ΙΔΡΥΘΗΚΕ ΩΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΠΑΛΛΑΣΟΜΕΝΗ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΦΟΡΟ ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΠΟΥ ΙΣΧΥΟΥΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΑΝΩΝΥΜΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΔΕΝ ΙΣΧΥΟΥΝ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΝΟΜΟ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ. ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΠΑΝΤΑ Φ.Ε.Κ ΤΗΣ ΔΟΘΗΚΕ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΟΝ ΧΡΥΣΟ ΜΑΣ ΕΚΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΘΕΛΕΙ ΛΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΡΥΣΟ ΜΑΣ Ο ΤΟΤΕ ΝΟΜΟΘΕΤΗΣ ΤΟΝ ΕΙΧΕ ΦΕΡΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ. ΤΕΛΟΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ 1927 ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΝΟΜΟΘΕΤΗ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΤΙΣ ΔΙΝΕΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΟΝΟΜΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΙ Η ΙΔΙΑ Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΙΔΙΩΤΙΚΗ. ΜΙΑ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΔΗΛΑΔΗ ΜΠΑΙΝΕΙ ΜΕ ΝΟΜΟ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΠΑΝΩ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ…

ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΛΕΟΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΠΟΙΟΣ ΚΥΒΕΡΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ….

-ΠΑΠΑΖΗΣΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ, ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ/ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ

300sploggers

Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (5)

 1. Ανώνυμος 02/27/2016 @ 12:22 ΠΜ

  Οι χριστιανοί “θυμήθηκαν” κι αντέγραψαν τον ελληνικό κόσμο της πρώιμης εποχής. Δημιούργησαν έναν μεικτό κόσμο, που ακολουθούσε μεικτή συμπεριφορά.
  Έναν κόσμο υποκρισίας ανίκητης.
  Πώς λειτουργούσε αυτό το μοντέλο;
  Οι ισχυροί συνέθεταν ένα ολιγομελές κλαμπ “εκλεκτών”, που λειτουργούσε κατ’ εικόνα και καθ’ ομοίωσιν του ελληνικού κόσμου. Ένα ολιγομελές κλαμπ “λεόντων”.
  Όλοι οι υπόλοιποι ακολουθούσαν τον “εκλεκτό” της αρεσκείας τους. Όλοι οι υπόλοιποι συνέθεταν “κατώτερα” σαρκοφάγα, που ακολουθούσαν τους “λέοντες”, για να τραφούν από τα “αποφάγια” τους. Τα κράτη-πόλεις του ελληνικού κόσμου έγιναν τα κράτηκράτη του χριστιανικού κόσμου.
  Η Γαλλία θα παρίστανε την “Αθήνα”, η Βρετανία τη “Θήβα”, η Γερμανία τη “Σπάρτη”, η Ρωσία την “Κόρινθο” κλπ..
  Στο επίπεδό τους θα συνεννοούνταν ως “Έλληνες”, ενώ τους υπόλοιπους που τους έσερναν τους χειρίζονταν ως βάρβαρους των αποικιών τους.
  Ακόμα δηλαδή κι αν το σύστημα κάποιου από αυτούς τους “εκλεκτούς” άγγιζε τη δημοκρατία, πρόβλημα με τον ιμπεριαλισμό του χριστιανισμού δεν υπήρχε.
  Η δημοκρατία της Γαλλίας δεν απειλούσε το δόγμα του χριστιανισμού και βέβαια δεν απειλούσε τη μοναρχία της Βρετανίας.
  Όπως συνυπήρχε η δημοκρατική Αθήνα δίπλα στη στρατοκρατική Σπάρτη ή τη Θήβα, έτσι δεν απειλούσε η δημοκρατία κάποιου ισχυρού κράτους το σύνολο του χριστιανικού ιμπεριαλισμού. Όπως η δημοκρατία της Αθήνας δεν της στερούσε τις αποικίες, έτσι δεν θα στερούνταν και τα κράτη τις αποικίες τους εξαιτίας αυτής της δημοκρατίας. Α’λλα μέτρα και σταθμά για τους “Αθηναίους” της Γαλλίας και άλλα μέτρα και σταθμά για τους “δούλους” της Αλγερίας.
  Ο ιμπεριαλισμός αυτός είναι ανίκητος, για τον απλούστατο λόγο ότι ο ελληνικός κόσμος δεν μπορεί να νικηθεί ούτε εκ των έσω ούτε εκ των έξω. Ο ελληνικός κόσμος επιβίωνε όταν ήταν ένας μικρός κόσμος ανάμεσα σε τερατώδεις “ίππους” της φεουδαρχίας. Επιβίωσε ανάμεσα σε φονικούς “ίππους”, όπως η περσική αυτοκρατορία, η αιγυπτιακή αυτοκρατορία ή στα αιμοβόρα θηρία του βορρά.
  Ο ελληνικός κόσμος επιβίωνε χωρίς πρόβλημα, γιατί είχε ιδιαίτερα χαρακτηριστικά. Ενώ στο γενικό επίπεδο διατηρούσε μια κοινή ιδεολογική “πλατφόρμα”, που τον βαστούσε ενωμένο, στην καθημερινότητά του ήταν ασύνδετος.
  Ενώ ήταν μόνιμα ενωμένος, ήταν ταυτόχρονα και μόνιμα διχασμένος.
  Οι Έλληνες λειτουργούσαν σαν εχθροί, που βρίσκονται πάνω στο ίδιο καράβι. Ό,τι και να έκαναν μεταξύ τους δεν απειλούσαν το καράβι, γιατί θα πνίγονταν όλοι μαζί. Ό,τι και να έκανε ο ένας εις βάρος του άλλου προκειμένου να νικήσει, πάντα έθετε ως όριο την ασφάλεια του “καραβιού”.
  Η ύπαρξή αυτού του κόσμου δεν ετίθετο ποτέ σε κίνδυνο, γιατί απορροφούσε εύκολα τις απειλές από όπου κι αν αυτές προέρχονταν. Ούτε ο ελληνικός κόσμος κινδύνευε από την ακόρεστη όρεξη των “ίππων” και ούτε η δημοκρατία κινδύνευε από τον γενικότερο βαρβαρισμό.
  Η δημοκρατία δεν απειλούνταν, γιατί “απορροφούσε” την απειλή του ατόμου. Πότε κινδύνευε η δημοκρατία;
  Όταν κάποιος λαοφιλής κι επικίνδυνος δημαγωγός-ηγέτης τη μετέτρεπε σε μοναρχία. Αυτή η μοναρχία όμως δεν απειλούσε τον ελληνικό κόσμο με γενικό εκβαρβαρισμό.
  Γιατί;
  Γιατί στη μέγιστη ισχύ της θα αντιπροσώπευε μια πόλη. Τα συμφέροντα αυτής της μοναρχίας θα ταυτίζονταν με τα συμφέροντα της πόλης και άρα θα είχαν μόνιμα απέναντί τους έναν τεράστιο συνασπισμό ελληνικών πόλεων, οι οποίες θα αρνούνταν να ενταχθούν στο σύστημα που τους απειλούσε.
  Ήταν πρακτικά αδύνατον δηλαδή ένα άτομο ν’ απειλήσει με “καπέλωμα” το σύνολο του ελληνικού κόσμου.
  Ήταν αδύνατον μία πόλη ν’ απειλήσει το σύνολο των ελληνικών πόλεων. Ήταν αδύνατον μια βασιλεία να “καταπιεί” τον κόσμο που τη μισούσε.
  Το ίδιο αδύνατο ήταν να κινδυνεύσει ο ελληνικός κόσμος από εξωτερικό εχθρό, όσο ισχυρός και να ήταν αυτός.
  Γιατί;
  Γιατί απλούστατα δεν συνέφερε κανέναν να τον κατακτήσει.
  Ο ελληνικός κόσμος ήταν πολύ “βαρύς” για τα στομάχια των “ίππων”. Το έδαφος που του ανήκε ήταν σχετικά φτωχό, για ν’ αποσβεσθούν τα έξοδα κατάκτησης. Ήταν πολύ φτωχό, για ν’ αντέξει τα έξοδα που συνεπάγεται ο έλεγχος ενός αντιδραστικού λαού, που, λόγω νοοτροπίας, δεν ήταν εύκολο να υποδουλωθεί. Επιπλέον οι Έλληνες ήταν αρκετά μορφωμένοι, ώστε σταδιακά να “καταπιούν” τους κατακτητές.
  Με τον εξελληνισμό των βάρβαρων εποίκων θα μπορούσαν να δημιουργήσουν προβλήματα και στην ίδια την “καρδιά” του συστήματος των κατακτητών βαρβάρων.
  Οι εξελληνισμένοι βάρβαροι, που θα καταλάμβαναν τον ελληνικό χώρο ως έποικοι, σίγουρα θα μετατρέπονταν σε μολυσματικούς “ιούς” για το βαρβαρικό σύστημα στο οποίο θα ανήκαν. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι μέσα σε ελάχιστο χρόνο η ίδια η βαρβαρική Ρώμη εξελληνίστηκε.
  Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ο εκ του πονηρού εξελληνισμός των Αμερικανών ήταν το αίτιο να χάσει η Βρετανία την πιο σημαντική αποικία της στον Νέο Κόσμο.
  Για όλους αυτούς τους λόγους δεν συνέφερε κανένα βαρβαρικό σύστημα να “μπλέξει” με τους Έλληνες.
  Δεν συνέφερε τους βάρβαρους ν’ “αναμειχθούν” οι Έλληνες με τους δούλους τους και να τους ανοίξουν τα “μάτια”.
  Δεν συνέφερε ν’ “αναμειχθούν” οι Έλληνες στα εσωτερικά τους συμφέροντα και να τους δημιουργήσουν προβλήματα.
  Τους συνέφερε να κρατούν την απόσταση ασφαλείας.
  Τους συνέφερε να βόσκουν μακριά από τα “δηλητηριασμένα” ελληνικά “λιβάδια”.
  Το ελληνικό σύστημα ήταν για τα βαρβαρικά συστήματα ό,τι είναι για έναν άνθρωπο ένας άλλος άνθρωπος, που είναι φορέας του AIDS.
  Ακόμα κι όταν μπορείς να τον εκμεταλλευτείς, δεν τον πλησιάζεις, για να μην “κολλήσεις” την αρρώστια του και πεθάνεις. .. . . . . .

  • copy paste κάνεις το ιδιο σχόλιο ρε παπαρα εσυ???? γαμω την προπαγανδα σου! Αντε τραβα αλλου ρε …..

  • Είναι απλο:
   O Ιωάννης Καποδίστριας ίδρυσε την Εθνική Χρηματιστική Τράπεζα μαζί με το Εθνικό Νομισματοκοπείο με διάταγμά του στην Αίγινα στις 2 Φεβρουαρίου 1828, με την βοήθεια του Εϋνάρδου Ελβετού τραπεζίτη και σημαντικού φιλέλληνα.

   Τα κεφάλαια στην τράπεζας συνεισέφεραν ο Εϋνάρδος, ο Λουδοβίκος της Βαυαρίας, ακόμη και ο ίδιος ο Καποδίστριας.

   Η Ελλάδα ΕΚΟΒΕ ΝΟΜΙΣΜΑ !!!
   Αυτο δεν αρεσε στους Rothchild… και έτσι ξαφνικα το 1831 ο Καποδίστριας δολοφονήθηκε, τα κεφάλαια της Τράπεζας καταναλώθηκαν από το κράτος με αποτέλεσμα να χάσουν οι μέτοχοί της, το 1832 η τράπεζα ΧΡΕΩΚΟΠΗΣΕ και τελικά έκλεισε το 1834 με απόφαση της Αντιβασιλείας.
   ΤΕΡΜΑ Η ΚΟΠΗ ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ!!!!

   (Ο Καποδίστριας δολοφονήθηκε απο τους Μαυρομιχαλαιους – στους οποιους έστησαν και μνημείο……)

   Η Εθνική Χρηματιστική Τράπεζα αποτέλεσε τον πρόδρομο της Εθνικής Τράπεζας που ιδρύθηκε και πάλι με τη συνδρομή του Εϋνάρδου το 1884, επτά χρόνια αργότερα από τη «διάλυση» της πρώτης.
   ΟΙ ROTHCHILD ΚΟΒΟΥΝ ΤΟ ΝΟΜΙΣΜΑ (ΕΚΤΟΤΕ)

   Απλά τα πράγματα !!!

   =======================================================================

   Σχεδόν παράλληλη ιστορία:
   John F. Kennedy
   Ο John F. Kennedy βλέποντας ως πατριώτης και διορατικός πολιτικός την τραπεζική λαίλαπα να έρχεται σαν καταιγίδα απο μακρυά, αποφάσισε να παρει το δικαίωμα κοπής νομίσματος απο την FED και να το δώσει στο Αμερικανικό Υπουργείο Οικονομικών, ωστε να τυπώνει το χρήμα το ίδιο το Αμερικανικό κράτος, πράγμα εφικτό αφού δεν χρειαζόταν την έγκριση του Κογκρέσου, παρα μόνο μια υπογραφή του στο περιβόητο «Προεδρικό Διάταγμα 11110» (Executive Order 11110), το οποιο δεν «προλαβε» να υπογράψει…. (αλλιως θα του είχαν βάλλει τρικλοποδιά μεσω κογκρέσου και δεν θα πέρναγε ο νόμος)
   Μια μερα ο Κεννεντυ, στο πλαισιο περιοδείας του, πήγε στο Νταλλας και…. «δεν ξαναγύρισε»….
   ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΝΙΚΗΣΑΝ ΚΑΤΑ ΚΡΑΤΟΣ!!!!
   Μετα ανελαβε προεδρος των ΗΠΑ ο τότε αντιπρόεδρος Lyndon B. Johnson, ο οποίος μόλις ορκίστηκε Πρόεδρος, απέσυρε το διάταγμα! Έκτοτε κανένας πρόεδρος των ΗΠΑ μεχρι σήμερα δεν εθεσε το θέμα «κοπής νομίσματος»!
   (Το φταίξιμο για την δολοφονία το εριξαν σε εναν «χρήσιμο ηλίθιο» ονόματι Lee Harvey Oswald, εναν πρώην πεζοναύτη, ο οποίος δολοφονήθηκε και αυτός με την «σειρά του»…. κατα την μεταγωγή του απο μία φυλακή σε άλλη)
   ========================================================================

   Ελπίζω να καταλάβατε Ελληνες μου τι παιζει με τις τραπεζες, πώς είναι υποδουλωμένοι οικονομικά οι λαοι και περισσότερο οι «ηγέτες» τους!

   Φανταστειτε ποσο ευκολο είναι να περασουν οποιονδήποτε νόμο στο ελληνικό κΥνοβούλιο οι νεοταξίτες με τόσο προσκυνημένους πολιτικαντηδες…. (για μενα οι πιο προσκυνημένοι στον κόσμο)
   Και μετα απορούμε πώς φτασαμε ως εδω…..

 2. ΣΗΜΑ;ΤΩΡΟΣ 02/27/2016 @ 12:57 ΠΜ

  την υποθεση αυτη την εβγαλε στο φως με εγραφα ο ιων στεργιωτης σαν μελος του διοικητικου συμβουλιου του κρατους..εβγαλε το 2006 αυτο το μυστικό….το ειπε δημοσιως με εγραφα στο κανλι χαι τβ στην εκπομπη του κωστα χουντα τομες ,,,,ειπε επι λεξη,,,ειναι η μονη κρατικη τραπεζα στο κοσμο που ειναι ιδιωτικη ,,,,

  Σημερα στους δελφους εγινε η εναρξη του συμβουλιου των σοφων ,,οικονομικο φορουμ για το πνιξημο του πλανητη με αυτο το καθεστος χρηματοπιστοτηκο και τι πρεπει να γινει για να διαλυθει και να παμε σε ενα σωστο οικονομικο συστημα για αναπτυξη του πλανητη κλπ ,,
  ο πρποεδρος της δημοκρατιας ανοιγοντας την εκδηλωση αναφερθει ,,η ευρωπαικη ενωση πλεον εδειξε οτι δεν μπορει να προχωρησει με αυτο το πνιξημο που επικρατει,,και ειναι καιρος αν θελει να μεινει ορθια ,,σαν ευρωπη να παμε σε ευρωομολογα ,,ειναι αναγκη τονισε,,,και συνεχισε πανω στο πλαισιο της αλλαγης του καθεστοτος αυτο που επικρατει στην ευρωπη,,,οι χωρες να ξαναγινουν οικονομικα κυριαρχες για να σωθει η ευρωπη

  μην ξεχναμε οτι παγκοσμιως η ΕΕ ειναι ενα πειραμα πρωτογνωρο,,δεν ειναι ομοσπονδια κρατων που απαρτιζουν ενα συνολο,εθνος ,,,ουτε συνομοσποινδια κρατων ουτε ομογενες συνολο σε μια περιοχη που ενωθηκαν σαν εθνος,,,,,,,,ειναι απλα μια ενωση,,ανεξαρτιτων αυτονομων κρατων και εθνων,,,,,γιαυτο στον οηε οργανισμο ηνωμενων εθνων[οχι κρατων =συνορα] δεν παει σαν ενα εθνος,,,,αρα ετσι οπως ειναι δομημενη η ΕΕ σαν μια κατακτημενη περιοχη που την κρατα σε συνοχη ο καταχτητης,,,

 3. ΕΠΑΡΧΙΑ 02/27/2016 @ 9:54 ΠΜ

  ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙΟ ΑΝ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΡΟΦΗΣΗ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΘΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ ΞΕΚΑΘΑΡΑ . Ή ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΗΤΑΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΜΕΤΑΣΧΗΜΑΤΙΣΤΕΙ ΣΕ ΕΘΝΙΚΗ ΧΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΙΓΛΗ ΤΗΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑ …. ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΠΟΛΛΑΑΑΑΑΑΑ ΑΚΟΜΗ…..

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*