ΤΟ ΚΟΥΦΑΡΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ Η ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ…

ΤΟ ΚΟΥΦΑΡΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ Η ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ…

Loading...

4 thoughts on “ΤΟ ΚΟΥΦΑΡΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ Η ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ…

 1. Α να Δ ω Ν says:

  Σ/ΠΌΡΟΣ=27 9 (×2 εμπασα είσοδος έξοδος
  ΕΓΧΕΙΡΊΔΙΟ=μικρό ξίφος=34 7
  ΕΠΑΝΑ/ΣΎ/ΣΤΑΣΗ=42 6
  ΒΙΟ/ΛΟΓΙΚΉ=34 7
  ΣΠΙΘΑ/ΜΉ/ΑΙΑ”=36 9 ”
  21/12/12″
  ΣΥΝ/ΕΊΔΗΣΗ=38 11
  ΑΙ/ΓΑ=15 6
  +=10
  Στάση/λογική/ΑΙΑ/είδηση/ηχος γα=γη
  ΑΙΑ=Κολχις Αρχαία χώρα) ανήκει στον τόπο ΓΕΩΡΓΙΑ!!! (Χώρα)
  ΣΕΕΒΣΣΑ
  2005522002001=19=10
  793=
  ΑΓΟΥΡΙΔΕΣ
  ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ
  Η ΑΓΚΑΛΙΑ ΤΗΣ ΓΗΣ
  Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΚΑΛΛΙΠΟΛΗ Πολιτεία του Πλάτωνα
  ΜΟΙΡΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ
  ΑΚΑΚΟΛΟΓΗΤΟΣ
  ΑΛΛΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ*
  *Χρήζει περαιτέρω ερμηνείας
  Όμως ΑΛΛΗ=6/9 ΑΙΔ/ΣΥΕΖ
  Η ΡΟΉ
  Η ΖΩΉ
  Η ΒΟΗ
  +=
  24/22/24/ΡΖΒ=109=10
  3×10*/*30 Βήματα
  ΘΕΊΑ/ΒΟΗ

 2. ΝΕΜΕΣΙΚΟΣ says:

  απο τις θεσεις της χ.α
  ΑΥΤΑΡΚΕΙΑ: Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΕΘΝΙΚΟΣ ΣΤΟΧΟΣ

  Πρώτος στόχος η ελληνική αυτάρκεια σε όλα τα βασικά είδη διαβιώσεως του λαού. ΤΡΟΦΙΜΑ, ΦΑΡΜΑΚΑ, ΚΑΥΣΙΜΑ ΚΑΙ ΟΠΛΑ χρειάζεται ένα κράτος για να επιβιώσει, να παραμείνει ελεύθερο και να δημιουργήσει. Σε πρώτο στάδιο η Χρυσή Αυγή στοχεύει στην ενίσχυση και τον προγραμματισμό της γεωργικής και κτηνοτροφικής μας παραγωγής, ώστε να καλύπτουμε πλήρως τις εσωτερικές μας ανάγκες σε κύρια είδη διατροφής.

  Η Ελλάς είναι μία πλούσια χώρα και παρ’ όλο που τις τρεις τελευταίες δεκαετίες καταστρέψαμε και διαλύσαμε στην κυριολεξία την εθνική μας παραγωγή, διαλύσαμε τον πρωτογενή τομέα, διαλύσαμε τη γεωργία και την κτηνοτροφία μας, η Ελλάς σήμερα μπορεί και πάλι να ξεκινήσει να παράγει, αξιοποιώντας τα κέρδη από την εκμετάλλευση του ορυκτού της πλούτου. Μπορούμε να ξεκινήσουμε και πάλι από το μηδέν και εδώ θα φέρουμε ως παράδειγμα το κράτος του Ισραήλ. Οι Ισραηλινοί καταφέρνουν να φυτεύουν και να καλλιεργούν πάνω στην έρημο, πάνω στην άμμο και έχουν μία τεράστια παραγωγή και μπορούν με τις τεχνικές, τις οποίες διαθέτουν, να αποτελέσουν για εμάς σήμερα παράδειγμα.

  Η Ελλάς εάν λειτουργήσει ως ανεξάρτητο κράτος και όχι ως θλιβερό προτεκτοράτο ξένων δυνάμεων, μπορεί και πάλι να ξεκινήσει να παράγει, μπορεί να γίνει μία πλούσια χώρα και δυνατή. Η δική μας πρόταση είναι να ξεκινήσει άμεσα η εκμετάλλευση των πλουτοπαραγωγικών μας πηγών και έτσι θα μπορέσουμε να επιδοτήσουμε και τη βάση της εθνικής μας οικονομίας, που δεν είναι άλλη από την πρωτογενή μας παραγωγή.

  Η Χρυσή Αυγή βροντοφωνάζει: Ναι στην Εθνική Παραγωγή! Διότι, όπως λέγει και ο Παναγιώτης Κονδύλης, 1% βιομηχανική ανάπτυξη αξίζει εκατό φορές περισσότερο από 1% τουριστική ανάπτυξη ή καταναλωτική επέκταση, διότι η πρώτη και μόνο συμβάλει στην αυτάρκεια της πατρίδας.
  http://www.xryshaygh.com/kinima/thesis#ixzz5Utb9ZEN9

 3. Αλλιως σας πιστευα και αλλο λαο θαυμσζα says:

  Ανασταση δεν πρόκειται να κάνετε μονο επιταφειο την σταυρωση δε την κερδισατε με την αξια σας .Απλως χαιρομαι που δεν θα σας ανταμωνω μια και δεν το αξιζεται

 4. ΔΗΜΗΤΡΗΣ says:

  ενταξει φιλε μου να επιστρεψουμε στα χωρια μας ελα ντε που δεν ειμαστε ολοι απο επαρχια, που δεν μας διωρησε ο τοπικος μας βουλευτης στο δημοσιο, που δεν μας εφερε το κομπλεξ της καταγωγης μας να στριμωχτουμε σε καποιο πανεπιστημιο,που δεν πουλησαμε καποιο χωραφι για να αγορασουμε διαμερισμα στην αθηνα?ας γυρισουν ολοι αυτοι στα χωρια τους που εχουν ναμεινουν και οι εναπομοιναντες λιγοι χιλιαδες που θα μεινουμε στην αθηνα θα βρουμε τον τροπο να επιβιωσουμε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *