ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΠΙΠΕΡΙ ΤΗΣ ΤΡΙΤΗΣ 22 ΜΑΙΟΥ 2018

Ηθικός αυτουργός, ο ίδιος ο διεθνιστής Μπουτάρης…

Ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης ενώ έδινε το παρόν στην εκδήλωση μνήμης για την επέτειο της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου, δέχτηκε άγρια επίθεση από αγανακτισμένους πολίτες συμμετέχοντες στην εκδήλωση, προφανώς για όσα κατά καιρούς έχει πει ο κ. Μπουτάρης, τόσο για την παραχώρηση του ονόματος της Μακεδονίας στη χώρα των Σκοπίων, όσο και για το θέμα της Γενοκτονίας των Ποντίων!

Έτσι, θεωρούμε ως ηθικό αυτουργό αυτής της επίθεσης τον ίδιο τον κ. Μπουτάρη…

Που από ότι φαίνεται, του τα είχαν μαζεμένα οι Θεσσαλονικείς…

Παρά ταύτα, αποδοκιμάζοντας αυτήν την επίθεση, θα θέλαμε να θυμίσουμε δυο καραμπινάτα περιστατικά του διεθνιστή Δημάρχου της Θεσσαλονίκης κατά το πρόσφατο παρελθόν, από τα δεκάδες που θα μπορούσαμε να αναφέρουμε:

Ο κ. Μπουτάρης όταν ανέλαβε Δήμαρχος της Θεσσαλονίκης, άρχισε το “θεάρεστο” έργο του από το ευαίσθητο Εθνικό θέμα, για όλους τους Έλληνες, δηλαδή, την οριστική ονομασία της γείτονας χώρας των Σκοπίων. Σε συνέντευξη που έδωσε στην εφημερίδα των Σκοπίων “Utrinski Vesnik” διατύπωσε την άποψη πως, θα πρέπει οι Σκοπιανοί να κάνουν υποχωρήσεις και να αλλάξουν στάση, ώστε να βρεθεί άμεση λύση στο ζήτημα του ονόματος. Ωστόσο, θεώρησε ως καλύτερη λύση να τους αποδοθεί το όνομα  “Σλαβομακεδονία”, το οποίο χαρακτήριζε καλύτερο από το “Βόρεια” ή “Άνω Μακεδονία”. Δηλαδή, ο κ. Μπουτάρης, γινόταν σύμμαχος όλων εκείνων των αλαλαζόντων εχθρών της Ελλάδος, που επιχειρούσαν και επιχειρούν να μας πείσουν, πως ο όρος “Μακεδονία”, πρέπει να υπάρχει στην μελλοντική ονομασία του ψευτοκρατιδίου των Σκοπίων. Προφανώς, ποτέ δεν αντιλήφτηκε ότι αυτές οι θέσεις και οι απόψεις, είναι πολύ επικίνδυνες και δυστυχώς εξακολουθεί και σήμερα να έχει την ίδια προδοτική στάση! Ανοίγοντας κατ΄ αυτόν τον τρόπο, άλλη μία κερκόπορτα στους γείτονες, στην εξεύρεση λύσης επ’ ωφελείας τους, για την ονομασία του κρατιδίου τους. Συντασσόμενος ο κ Μπουτάρης με όλους εκείνους τους πολιτικούς του παρακμασμένου πολιτικού συστήματος της χώρας μας, που επέλεξαν την οδό του συμβιβασμού και της παραχώρησης με τους κακούς γείτονες!

Στην αντίστοιχη επέτειο για την ήμερα της Γενοκτονίας των Ποντίων του 2012, ο “πασοκοσυριζαίος” κ. Μπουτάρης, ενεργώντας ως προβοκάτορας,  αποφάσιζε να χρωματίσει και να δυναμιτίσει περισσότερο τις δύο χωριστές συγκεντρώσεις  που γίνονταν από τα ποντιακά σωματεία. Δηλαδή, αυτής της “μικρής” Π.Ο.Π.Σ (Πανελλήνια Ομοσπονδία Ποντιακών Σωματείων) η οποία ήταν χρωματισμένη από το ΠΑΣΟΚ και της “μεγάλης” Π.Ο.Ε (Παμποντιακή Ομοσπονδία Ελλάδας) που δεν ήταν κομματικοποιημένη και απαριθμούσε περίπου 350 σωματεία εκφράζοντας το 95% του οργανωμένου ποντιακού χώρου. Έτσι, η διοίκηση του δήμου είχε στηρίξει επίσημα τη συγκέντρωση της ΠΟΠΣ, το Σάββατο 19 Μαΐου στην πλατεία Αγίας Σοφίας, για την οποία είχε εκδώσει και σχετικές προσκλήσεις που θα πλήρωναν οι φορολογούμενοι Θεσσαλονικείς και σαμποτάρισε την συγκέντρωση της ΠΟΕ, που θα γινόταν το απόγευμα της ίδιας ημέρας, απειλώντας πως, θα επιβάλλει πρόστιμα για την χρήση του χώρου χωρίς την άδεια του Δήμου.

Βέβαια, μπορεί η πραγματική ενόχληση του κ. Μπουτάρη να ήταν άλλη! Να ενοχλείτο και να ήθελε να αποφύγει, το παραδοσιακό γεγονός πως, η συγκέντρωση της ΠΟΕ, που μετά την λήξη της θα κατευθυνόταν προς το Τούρκικο προξενείο ως ένδειξη διαμαρτυρίας για την Ποντιακή Γενοκτονία!  

Αλλά, τι τα θες τι τα γυρεύεις, ο Γιάννης Μπουτάρης έτσι ενεργεί πάντα, ως διασπαστικό κομματόσκυλο και όχι ως Δήμαρχος Θεσσαλονίκης!

Να τον χαίρονται οι Θεσσαλονικείς που τον έχουν εκλέξει ως τον πρώτο πολίτη της πόλεώς τους, δυο φορές!!

Η εξαγορά του Παναθηναϊκού το μεγάλο deal…

Ο Τούρκος μεγιστάνας των μίντια, ο πολύς παραγωγός του Survivor Αντζούν Ιλιτζαλί, ο επικοινωνιολόγος του Ρ. Τ. Ερντογάν – κατά δήλωση του Έλληνα ΥΠΕΞ Νίκου Κοτζιά – έχει μπει πολύ δυνατά στην ελληνική αγορά!

Ξέρουμε – ξέρουμε γιατί αγαπάει πολύ την Ελλάδα!

Έτσι, τελευταία σύστησε ανώνυμη εταιρεία καλλυντικών με πρόσβαση και στο διαδίκτυο μέσω e-shop! Για να αγγίξει το “ωραίο” φύλλο!

Όμως, ο Mr Survivor έχει μεταξύ των άλλων στην κατοχή του το 50% της μαρίνας του Φλοίσβου (;;;) και της μαρίνας της Μυτιλήνης (;;;;;)! Όπως, έχει αποκτήσει με Όμιλο Κωνσταντινουπολιτών το Hilton της Αθήνας!

Έτσι, για να μην με αμφισβητείτε, όταν έχει μαλλιάσει η γλώσσα μου και η πένα μου, πως η Τουρκία αγοράζει την Αθήνα! Ολόκληρα “κομμάτια” της, έχουν περάσει σε τουρκικά χέρια! Και το μεγάλο deal είναι η εξαγορά του Παναθηναϊκού!

Ακούς Δημήτρη Γιαννακόπουλε;;

Η “αγάπη” της Μέρκελ για την Ελλάδα δεν κρύβεται…

Η τουρκολαγνεία της Άγκελα Μέρκελ δεν κρύβεται, όπως δεν μπορεί ποτέ να κρυφτεί η αποστροφή της – τουλάχιστον – για την Ελλάδα!

Θα μου πείτε, πως είναι κατάλοιπα από τον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο, όταν οι ναζιστές πρόγονοί της βίασαν γυναίκες, έσφαξαν μικρά παιδιά, εκτέλεσαν με αγριότητα Έλληνες! Φρικαλεότητες, που κατέγραψε η ιστορία με μελανά γράμματα!

Γιατί τα θυμήθηκα πάλι όλα αυτά;

Μα γιατί μας “πήραν” 14 αεροδρόμια τουριστικών προορισμών, προκειμένου να παράσχουν καλύτερες υπηρεσίες, όπως νόμιζαν πολλοί νεοέλληνες του καναπέ και της αραχτής και αυτά τα αεροδρόμια σήμερα είναι από τα ακριβότερα της Ευρώπης! Η ανάληψη των αεροδρομίων από την κρατική εταιρεία Fraport, εγγυότανε την αναβάθμισή τους! Και τελικά ούτε καλύτερες υπηρεσίες παρέχουν, ούτε ελκυστικά είναι!

Μόνο να λάβετε υπόψη σας, πως το αεροδρόμιο της Αττάλειας είχε αύξηση 60% από κρατήσεις οργανωμένων τουριστών!

Γιατί άραγε; Γιατί;

Επίσης, η Γερμανία “διώχνει” τον γερμανικό τουρισμό από την Ελλάδα και τον “σπρώχνει” προς την Τουρκία, κυρίως! Που είναι ο πρώτος προορισμός των Γερμανών, με την αμέριστη συνδρομή, βεβαίως – βεβαίως, του γερμανικού κράτους! Αφού, για την Τουρκία υπάρχουν πολύ ελκυστικά πακέτα διακοπών!

Έτσι, η τουριστική κίνηση στην Ελλάδα από Γερμανούς, εμφανίζεται ιδιαίτερα αποδυναμωμένη με ανησυχητικές πτωτικές τάσεις! Ιδιαίτερη πτώση εμφανίζουν, η Κρήτη, η Ρόδος και ποιο ακόμη νησί φαντάζεστε ως πρώτο;

Βεβαίως η Κως! Που παρουσιάζει πτώση από πέρυσι, που αγγίζει το 11%!

Έχει να μας πει κάτι επί όλων αυτών η “Ανεξάρτητη Ελληνίδα” κ. Έλενα Κουντουρά, υπουργός Τουρισμού της κυβερνήσεως των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ;;

Αλωνίζουν οι πράκτορες της ΜΙΤ και οι “χαφιέδες” τους…

Ο Τούρκος Σουλτάνος Ρ. Τ. Ερντογάν ξέρει πολύ καλά το διπλωματικό παιχνίδι που σκοπό έχει την εξυπηρέτηση των συμφερόντων της Πατρίδος του! Γι΄ αυτό έχει στήσει σε όλη την Ευρώπη δίκτυα κατασκοπίας, τα οποία και χρηματοδοτεί αδρά! Που αυτά τα δίκτυα κατασκοπείας δρουν μεθοδικά και ιδιαίτερα στην Γερμανία, την Αυστρία, την Ολλανδία και φυσικά στην Ελλάδα! Όπου, τα Προξενεία τους, οι Πρεσβείες τους και οι διπλωματικές αποστολές τους, χαίρουν ασυλίας σε αυτές τις χώρες, ενεργώντας πολλές φορές ως κράτος εν κράτει!

Όπως, το Τούρκικο Προξενείο της Κομοτηνής, το οποίο λειτουργεί ως παρακρατική οργάνωση, ελέγχοντας και τρομοκρατώντας το ελληνικό στοιχείο της περιοχής!

Και ενεργώντας ως προπομπός φιλοξενίας όλων των ισλαμιστών που εισέρχονται από τον Έβρο το τελευταίο διάστημα!

Αναλαμβάνοντας “υπηρεσία” εκατοντάδες πράκτορες της ΜΙΤ εν Ελλάδι, καθώς και στρατολογημένοι Έλληνες “χαφιέδες”!

Είναι ο μυστικός στρατός του Ρ. Τ. Ερντογάν που δρα ανενόχλητος στην Πατρίδα μας!

Έχει άραγε να μας πει κάτι η ελληνική κυβέρνηση και τα αρμόδια υπουργεία της;;


Pendant «Black Knight»

ΤΟ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟ ΜΕΝΤΑΓΙΟΝ ΟΡΓΟΝΙΤΗΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.

*Ειδική επεξεργασία ΔΙΠΛΗΣ ΝΑΝΟΕΠΙΚΑΛΥΨΗΣ στα σφαιρίδια καθαρώς χημικού χαλκού, στην οποία οφείλει το ιδιαίτερο χρώμα του το Black Knight

*Εμπεριέχει αρχαίο κρύσταλλο της Ελληνικής γης [εξαιρετικά δυσεύρετος στο εμπόριο]

**ΝΕΑ κεραία Lakhovsky στο εμπρός μέρος με επικάλυψη χρυσού 24 καρατίων

*Η επικάλυψη καθαρού χρυσού 24 καρατίων στην εμπρός κεραία, αλλάζει την πόλωση της οργονοενέργειας ώστε να γίνεται ιδιαίτερα δυσάρεστη στα αλλότρια DNA τα οποία κυκλοφορούν ανάμεσα μας καθώς και στα ανόργανα όντα.

*Στην βάση του υπάρχει ακόμη μια κεραία MWO Πολύ-Κυματικού Ταλαντωτή Lakhovsky, όπως σε όλα τα προϊόντα οργονιτών του orgonodrome, κατ’ αποκλειστικότητα.

ΤΙΜΗ 115.00€ + 0 ΕΥΡΩ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ + Για Αττική 0 μεταφορικά- Για Επαρχία 0€

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

2 thoughts on “ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΠΙΠΕΡΙ ΤΗΣ ΤΡΙΤΗΣ 22 ΜΑΙΟΥ 2018

  1. ΜΝΗΚΑΝΔΡΟΣ says:

    Αυτός ο λεχρίτης,που υβρίζει,είναι χρήσιμος αυτήν την στιγμη,ενεργοποιεί τα αντανακλαστικά και διεγείρει την ετοιμότητα μας,δεν θα σας γράψω το τέλος του.

  2. ΤΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΟΤΑΝ ΕΙΣΑΙ ΑΡΧΑΙΑ ΨΥΧΗ. says:

    ΚΥΡΙΕ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΝΔΡΕΙΚΕΛΟ ΕΠΡΕΠΕ ΗΔΗ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΙΜΩΡΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ; ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΑΝΔΡΕΙΚΕΛΑ ΠΟΥ ΚYΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΕΛΥΘΕΡΑ ΚΑΙ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΑ.
    ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΑΝΩΜΑΛΟΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΨΥΧΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *