in ,

ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΠΙΠΕΡΙ ΤΗΣ ΤΡΙΤΗΣ 20 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2018

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

Ο Ιούδας …φιλούσε υπέροχα;

Βρισκόμαστε στο 325 μ.Χ. στη Νίκαια της Βιθυνίας, όπου πραγματοποιείται η Α΄ Οικουμενική Σύνοδος, την  οποία συγκάλεσε ο Αυτοκράτορας Κωνσταντίνος! Μετέχουν 318 Θεοφόροι Πατέρες της Εκκλησίας και ο μεταμορφωμένος διάολος με το χαρισματικό λόγο, ο διανοούμενος Άρειος! Ο οποίος φαινόταν κατά την αγόρευσή του, πως έπειθε πολλούς με τον αιρετικό λόγο του, δηλαδή ότι ο Χριστός είναι κτίσμα του Θεού Πατέρα! Προ αυτής της ομιλίας – μπροστά στον αυτοκράτορα – σηκώθηκε ο Επίσκοπος Μύρων Νικόλαος (μετέπειτα Άγιος Νικόλαος) και ράπισε στο στόμα τον Άρειο, λέγοντας:

«Βλάσφημε σταμάτα, αποκαλείς το Θεό – Λόγο κτίσμα; Οι ψευδοδιδάσκαλοι είναι συνήθως γόητες. Συναρπάζουν και παραπλανούν τους ακροατές. Η πλάνη άλλωστε, ακούγεται πιο ευχάριστη από την αλήθεια»!

Έτσι, οι 318 Θεοφόροι Πατέρες αποφάσισαν: «Φως εκ φωτός, Θεόν αληθινόν εκ Θεού αληθινού, ομοούσιον τω Πατρί»! Καταδικάστηκε δηλαδή, η διδασκαλία του Αρείου και καθιερώθηκε το “ομοούσιος”!

Επανερχόμενοι στο σήμερα, διερωτώμεθα, γιατί δεν βρέθηκε στην προχθεσινή Σύσκεψη της Ιεραρχίας της Ελλάδος, ένας Άγιος Νικόλαος για να ραπίσει τους Άρειους για το έγκλημα κατά της Ορθοδοξίας και τη σύμπλευση με τους άθεους – αντίχριστους;!

Όσοι Μητροπολίτες σύμπλευσαν με τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο στο προσύμφωνο με τον άθεο πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, πως θα εμφανιστούν στις Μητροπόλεις τους; Πώς θα αντικρύσουν το Χριστεπώνυμο πλήρωμα;

Δεν γνωρίζουν το: “Φωνή λαού, οργή Θεού”;

Η ΝΔ που τρώει τα παιδιά της

Σε προχθεσινό Δελτίο Τύπου, ο ανεξάρτητος Βουλευτής Αχαΐας Νίκος Νικολόπουλος διατύπωσε την εκτίμηση ότι ο Πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης: «Δείχνει ότι θέλει να είναι και με τον παπά και με τον ζευγά. Λαθεύει, αλλά είναι δικό του θέμα.

Το συνετό και το πρέπον είναι να ξεκαθαρίσει τη θέση του. Θέλει ή όχι να παραμείνουν οι κληρικοί στην απευθείας δημόσια μισθοδοσία;»!

Την ίδια θέση θα εκφράσουμε κι εμείς από τούτο το βήμα!

Και αναρωτιόμαστε! Μήπως τα λάθη του κ. Μητσοτάκη, δεν είναι ανικανότητα, αλλά πρώιμη βλακεία; Και αν δεν είναι βλακεία, τα συνεχή εγκληματικά πολιτικά λάθη του, μήπως γίνονται μετά από συμβουλές προβοκατόρων, που ως σκοπό έχουν, όχι μόνο να του στερήσουν την αυτοδυναμία, αλλά να τον φέρουν – παρά τη σημαντική διαφορά που έχει σήμερα έναντι του ΣΥΡΙΖΑ – σύντομα να υπολείπεται του κόμματος των άθεων και των αποδομητών των Ιερών και των Οσίων του Έθνους των Ελλήνων!

Π. χ. θα επισημάνω την βαρύγδουπη ανακοίνωση της υποψηφιότητας του Πέτρου Τατσόπουλου στο ψηφοδέλτιο του βόρειου Τομέα της Β΄ Αθηνών της ΝΔ!

Καλά οι άνθρωποι εκεί στη ΝΔ, δεν πάνε καλά! Πρέπει να έχουν πειραγμένο εγκέφαλο! Πρέπει να “έχουν κάψει φλάντζες”! Δεν εξηγείται διαφορετικά! Και το παιχνίδι της προβοκάτσιας χοντραίνει με τη στοχοποίηση ενός παιδιού – γέννημα θρέμμα της ΝΔ!

Πιο συγκεκριμένα αναπαρήγαγαν “Τα Παραπολιτικά”: «Σύμφωνα με πληροφορίες του kalpi19,gr, ο πρώτος που “κόβεται” είναι ο πολιτευτής  Νίκος Κωστόπουλος του οποίου ήδη η θέση στο ψηφοδέλτιο δεν ήταν “κλειδωμένη”. Παρά τη σιγουριά του ίδιου ο οποίος εμφανίζεται εδώ και καιρό ως υποψήφιος βουλευτή,  κόντρα στην επιθυμία του Κυριάκου Μητσοτάκη, που είχε δώσει ρητή “εντολή” ότι κανείς δεν έχει δικαίωμα να παρουσιάζεται ως υποψήφιος, όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε βρίσκεται ήδη εκτός της “γαλάζιας” λίστας. Αξίζει να σημειωθεί ότι προβλέπεται “συνωστισμός” υποψηφίων στο ψηφοδέλτιο του βόρειου Τομέα καθώς πρόκειται να προστεθούν και άλλα ηχηρά ονόματα. Θα επανέλθουμε»!

Και εδώ είναι το ύποπτο και το προβοκατόρικο…

Από πού κι ως πού γνωρίζουν “Τα Παραπολιτικά”, πως ο πολιτευτής που κόβεται είναι ο Νίκος Κωστόπουλος; Μίλησαν με τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τους το αποκάλυψε; Γι΄ αυτό το “παίζουν” τιμητές του; Από πού κι ως πού γνωρίζουν ότι του Νίκου Κωστόπουλου η θέση στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ στον βόρειο Τομέα της Β΄ Αθηνών δεν ήταν “κλειδωμένη”;

Θα έχουμε κι άλλον τέτοιον στοχευόμενο πόλεμο κατά δεξιών στελεχών της ΝΔ;

Εμείς θα τους παρακολουθήσουμε και θα σας ενημερώσουμε! Γιατί μπορεί να είμαστε απέναντι από τη μεταλλαγμένη ιδεολογικά ΝΔ, αλλά βεβαίως και θέλουμε Βουλευτή της ΝΔ τον Νίκο Κωστόπουλο και όχι τον εθνομηδενιστή Πέτρο Τατσόπουλο! Και θα “πολεμήσουμε” γι΄ αυτό!

Πάντως, είναι σίγουρο, ότι εκεί στη ΝΔ, ή ο γιαλός είναι στραβός ή στραβά αρμενίζουν!

Και το ζητούμενο, επαναλαμβάνω, είναι από βλακεία ή εκτελούν εντολές άνωθεν;

Πες το αν θες και εντολές εξωγενών – εξωχώριων πολιτικοοικονομικών παραγόντων;

Ή κάνω λάθος;;

Οι “γλείφτες” του σημερινού ΣΥΡΙΖΑ…

Όλοι σε παράταξη:

Δημήτρης Παπαδημούλης (αντιπρόεδρος ευρωπαϊκού κοινοβουλίου), Αλέκος Αλαβάνος, Μανώλης Γλέζος, Νίκος Κωνσταντόπουλος, Σπύρος Λυκούδης, Φώτης Κουβέλης και Πέτρος Κουναλάκης!

Την ίδια μέρα κάθε χρόνο, στις 17 Νοεμβρίου, τα κακομαθημένα παιδιά του Συστήματος, καίνε τα Ανώτατα Ιδρύματα της Πατρίδος! Κάθε χρόνο ανυπολόγιστες οι ζημιές, που τις πληρώνει από τη τσέπη του ο ελληνικός λαός. Από αυτήν την τσέπη, την οποία λήστεψαν οι τελευταίες κυβερνήσεις της χώρας! Γιατί;

Τι διαδηλώνουν αυτοί οι αλήτες; Για ποιο πράγμα αγωνίζονται; Ποιος τους ενθαρρύνει; Γιατί τους ανεχόμαστε;

Και κάθε χρόνο αυτή η τραγική φιέστα καταλήγει στην Αμερικανική Πρεσβεία!

Για να διαδηλώσουν – τάχατες – κατά των ιμπεριαλιστών Αμερικανών! Και μόλις γίνουν Εξουσία τους γλείφουν πατόκορφα!

Θυμηθείτε εκείνη την “παλιοπαρέα” των “αριστερών – αναρχικών” του ΣΥΡΙΖΑ, όταν έκαψαν την Αθήνα για τον ερχομό του τότε προέδρου των ΗΠΑ Μπιλ Κλίντον στις 19 Νοεμβρίου 1999!

Report

What do you think?

Written by panos

Comments

Leave a Reply
  1. ΤΩΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΟΣΚΗΝΟΥΣΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΩΤΗΡΕΣ …ΜΟΝΟ Ο ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ ΑΛΕΞΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο [ ΑΛΗΘΙΝΟΣ ] ΜΕΣΣΙΑΣ…

    ΥΓ. ΚΑΠΟΤΕ ΥΠΗΡΧΑΝ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΒΑΣΑΝΙΖΑΝ ΓΙΑ 17 ΟΛΟΚΛΗΡΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΕΓΡΕΦΑΝ…ΣΗΜΕΡΑ Ο ΒΟΥΤΥΡΟΜΠΕΠΕΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΤΟΝ ΠΙΕΖΑΝ ΓΙΑ 17 ΩΡΕΣ…ΚΑΙ ΞΕΠΟΥΛΗΣΕ ΓΗ ΚΑΙ ΥΔΩΡ…ΚΑΙ Η ΠΛΑΚΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΗΛΩΝΕΙ – ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ -…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Loading…

0

Ένοχος ο Αρτέμης Σώρρας για τα χιλιάδες εξώδικα προς τις εφορίες

Ντροπή! Η Ελληνική Αστυνομία κυκλοφόρησε χάρτη με «Μακεδονία» και Βόρεια Κύπρο