ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΠΙΠΕΡΙ ΤΗΣ ΤΡΙΤΗΣ 13 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2018

Ο φλογερός Ιεράρχης της αιματοβαμμένης Κόνιτσας… 

Ξημέρωναν Χριστούγεννα το 1947 στην Κόνιτσα και στις έξι τα χαράματα οι καμπάνες της εκκλησίας χαιρέτιζαν την μεγάλη ημέρα της Χριστιανοσύνης!

Αυτήν την ημέρα διάλεξαν οι κομμουνιστές για να επιτεθούν στον εκεί Εθνικό Στρατό μας! Την Κόνιτσα υπερασπιζόταν η 75η Ταξιαρχία με μόνο δυο Τάγματα Πεζικού. Το 582 και το 584! Εκεί στο ύψωμα του Προφήτη Ηλεία διαλύθηκε η κομμουνιστική ανταρσία κατά της Ελλάδος! Αυτή η μάχη – θρίαμβος του Εθνικού Στρατού μας λογίζεται σαν μια από τις πιο καθοριστικές στα χρόνια (1946-1949) του συμμοριτοπόλεμου! Σε αυτήν την Πόλη Μνημείο της Ηπείρου έχει την Έδρα της η Μητρόπολη Πωγωνιανής Δρυϊνουπόλεως και Κονίτσης!

Αυτή η Πόλη λοιπόν, δεν μπορεί να έχει Ιερώνυμο και Μάξιμο (Μητροπολίτης Ιωαννίνων)! Αυτή η Πόλη έχει Σεβαστιανό και Ανδρέα!

Διαβάστε παρακάτω το νέο Δελτίο Τύπου της εκεί Μητροπόλεως με ημερομηνία 12 Νοεμβρίου 2018:


Ο μονος σιγουρος τροπος να κερδισεις στο στοιχημα 100%

PROFIT MAXIMISER

Μάθε πώς να να κερδιζεις σε ονλινε σελιδες στοιχηματισμου παντα !!

Ενα καταπληκτικο προγραμμα και μια απιστευτη ιδεα οπου με βαση της δικες τους προσφορες να βγαινεις 100% κερδισμενος παντα !

Διαβαστε το αρθρο μου να δειτε πως ξεπερασα τον περιορισμο στην χωρα μας για τις στοιχηματικες εταιριες

Ο μονος σιγουρος τροπος να κερδισεις στο στοιχημα 100%

Η προωθηση αυτη ειναι πρωθηση ενημερωσης και πληροφοριας και κατα κανεναν λογω δεν ειναι προτροπη προς στοιχηματισμο η επενδυση η οποιαδηποτε αλλη παρανομη πραξη ..!

ΤΙΜΗ: 1,5 € euro για τις πρωτες 14 μερες να δοκιμασεις το προγραμμα,Ηλεκτρονικο προιον για συνδρομη
ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

«Θλίψη, αλλά και αγανάκτηση προκάλεσαν οι θρασύτατες δηλώσεις του Αλβανού πρωθυπουργού Έντι Ράμα, όπως και η απαξίωση της Ελληνικής Κυβερνήσεως προς τον γενναίο και ήρωα Βορειοηπειρώτη ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΚΑΤΣΙΦΑ.

Ὁ Ράμα τον αποκάλεσε “τρελό”, χωρίς όμως να εξηγήσει γιατί και πώς έπληξαν το νεαρό παλληκάρι οι δολοφόνες σφαίρες της αλβανικής Αστυνομίας. Από την άλλη πλευρά, ἡ Ελληνική Κυβέρνηση δεν έστειλε κανένα κυβερνητικό αξιωματούχο να παρευρεθεί ή και να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στην κηδεία του παλληκαριού. Γιατί; Μήπως ενοχλούσε η γαλανόλευκη Ελληνική μας Σημαία, η οποία είχε πλημμυρίσει τους Βουλιαράτες και είχε καλύψει το φέρετρο του Κατσίφα; Μήπως, ακόμη, ενοχλούσε ο Εθνικός μας Ύμνος, πού ακουγόταν απ’ άκρη σ’ άκρη στο χωριό και πού τον έψελναν με εθνικό παλμό και με δάκρυα στα μάτια οι χιλιάδες Ελλαδίτες και Βορειοηπειρώτες, τιμώντας τον νεκρό σαν εθνικό ήρωα; Και σαν να μην έφθανε η κυβερνητική αναισθησία, κάποιο εξέχον μέλος της κυβερνώσας παρατάξεως, συμμεριζόμενο τον ισχυρισμό του Ράμα, απεκάλεσε το θύμα άνθρωπο με … “ψυχικές διαταραχές”! Κι’ από κυβερνητικές διαρροές, ότι ήταν … διακινητής ναρκωτικών!
Το μόνο πού μπορεί να πει κανείς μπροστά στην κυβερνητική αναισθησία και ιταμότητα είναι η λέξη ΝΤΡΟΠΗ!

Ούτε δύο λόγια παρηγοριάς στην χαροκαμένη μάνα, πού θρηνούσε το παλληκάρι της. Ούτε δύο λόγια ενθαρρυντικά στους Βορειοηπειρώτες αδελφούς, οι οποίοι  αντιμετωπίζουν το αβυσσαλέο ανθελληνικό μίσος των Αλβανών. Ας γνωρίζουν, όμως, όλοι και ας το βάλουν βαθειά στο μυαλό τους, ότι ἡ Βόρειος Ήπειρος δεν είναι … νότιος Αλβανία, αλλά κομμάτι της ενιαίας Ηπείρου. Κι’ ακόμη, ότι η “Αυτονομία” της Βορείου Ηπείρου, την οποία είχαν συνυπογράψει και οι Αλβανοί, το 1914, και την οποία ποτέ δεν σεβάστηκαν, αλλά έχουν κάνει σκοπό τους να εκδιώξουν τους Βορειοηπειρώτες από τις πανάρχαιες πατρογονικές τους εστίες, απέθανε και ετάφη.

Τώρα, όχι Αυτονομία αλλά ΕΝΩΣΗ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΟΥ ΗΠΕΙΡΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

Γι’ αυτό τον σκοπό χύθηκε το άλικο αίμα του Κωνσταντίνου Κατσίφα. Για την ΕΝΩΣΗ. Για ν’ απαλλαγούνε οι Βορειοηπειρώτες από τον απαίσιο αλβανικό ζυγό. Για να σταματήσει ο οιοσδήποτε Ράμα να τους χαρακτηρίζει “βρωμερές υπάρξεις”, “γουρούνια και γαϊδούρια”. Γι’ αυτό. Τούς λέω δε και τούς βεβαιώνω, ότι ὁ Χριστός και ἡ Παναγία μας ευλογούν τον αγώνα τους. Τον ευλογεί, όμως, και ο αοίδιμος Μητροπολίτης Δρυϊνουπόλεως, Πωγωνιανής και Κονίτσης ΣΕΒΑΣΤΙΑΝΟΣ, ο οποίος θυσίασε ουσιαστικά την ζωή του για την Βόρειο Ήπειρο.

Αδελφοί μου Βορειοηπειρώτες! Το δένδρο της ελευθερίας σας το έχουν ποτίσει με το αίμα τους, όλοι όσοι μαρτύρησαν κατά τα 45 χρόνια της κομμουνιστικής τυραννίας στις φυλακές, στα κάτεργα και στις εξορίες. Τώρα το ποτίζει, και αυτός με το νεανικό αίμα του, ο ήρωας Κωνσταντίνος Κατσίφας. Έχετε θάρρος. Ὁ Χριστός και η Ελλάδα θα νικήσουν. Παραμερίστε τις όποιες μικροδιαφορές. Ο Κωνσταντίνος Κατσίφας σάς ενώνει. Σύνθημά σας να είναι: Όλοι και όλα για την Βόρειο Ήπειρο. Όλοι και όλα για

την Ελλάδα. Ο Κωνσταντίνος Κατσίφας ΑΘΑΝΑΤΟΣ»!

Έτσι διέλυσε την ΕΥΠ ο Γιώργος Παπανδρέου…

H Ευγενία Λεβογιάννη υπήρξε υψηλότατο στέλεχος της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών! Στις 27 Δεκεμβρίου 2013 είχε καταθέσει στον Τρίτο Ανακριτή Δημήτριο Φούκα και είχε πει άκρως αποκαλυπτικά θέματα! Που σε άλλη χώρα θα είχαν παραπεμφθεί σε δίκη, όσοι αναφέρονταν σε αυτές τις καταγγελίες! Αλλά στην Ελλάδα βρισκόμαστε και η δικαιοσύνη στην Ελλάδα, όντως είναι “τυφλή”!

Δείτε λίγα από τα όσα είχε καταθέσει η αλησμόνητη Ευγενία Λεβογιάννη:

«Θεωρώ ότι η πολιτική και φυσική ηγεσία της Υπηρεσίας την εποχή εκείνη (σ.σ.: Γιώργος Παπανδρέου πρωθυπουργός και Κώστας Μπίκας, διευθυντής) ανέλαβε, µε τον ερχομό της, να “εκτελέσει” ένα συγκεκριμένο “συμβόλαιο” διάλυσης του επιχειρησιακού ιστού της Υπηρεσίας. Ανέλαβε να φέρει εις πέρας µία συγκεκριμένη αποστολή, βάσει συγκεκριμένου σχεδίου. Την διάλυση, µε κάθε δυνατό τρόπο και µε κάθε θεμιτό και αθέμιτο µέσο, µε οποιοδήποτε κόστος και µε συνοπτικές διαδικασίες του επιχειρησιακού ιστού της Υπηρεσίας και τη διάλυση των δικτύων της εντός κι εκτός Ελλάδος. Το γιατί ρωτήστε τους εμπνευστές του  σχεδίου αυτού. Την τότε δηλαδή Πολιτική και Φυσική Ηγεσία της Ε.Υ.Π»!

Οι ΗΠΑ είναι ο αφέντης της Ελλάδος…

 

Ο Τόμας Μίλερ υπήρξε Πρέσβης των ΗΠΑ στην Ελλάδα από το 2001-2004 (εχθρός της Ελλάδος και της Κύπρου)! Λίγο πριν μας αποχαιρετίσει και πριν από τις εθνικές εκλογές του Μαρτίου του 2004, συγκάλεσε στο σπίτι του Αμερικανού Πρέσβη (δίπλα στην Πρεσβεία) στην Αθήνα, σύσκεψη, όπου μετέφερε τις “επιθυμίες” του βαθέως κράτους των ΗΠΑ! Τις εκλογές (2004) θα τις κερδίσει ο Κώστας Καραμανλής! Ο οποίος στη συνέχεια θα παραδώσει – πάλι κατόπιν αμερικανικής εντολής – στο Γιώργο Παπανδρέου! Και εκείνος στον Αντώνη Σαμαρά, αφού θα επανερχόταν στο πολιτικό προσκήνιο της χώρας από τον Κώστα Καραμανλή, εγκαταλείποντας έτσι την πολιτική του έρημο…

Σε αυτήν την συνάντηση – όπως μας ενημερώνει συνταξιούχος πλέον, αλλά την εποχή εκείνη στα μέσα και τα έξω της αμερικανικής πρεσβείας – συμμετείχαν ο Κώστας Καραμανλής μετά της συζύγου του Νατάσσας, ο Γιώργος Παπανδρέου μετά της συζύγου του Άντας, ο Αντώνης Σαμαράς μετά της συζύγου του Γεωργίας, ο τότε πρόεδρος του ΣΕΒ Οδυσσέας Κυριακόπουλος (2000-2006), ο εφοπλιστής Περικλής Παναγόπουλος (σ.σ. το 2009 είχε πέσει θύμα απαγωγής) και ένας Ελληνοαμερικανός Μεσσήνιος στην καταγωγή!

Στη συνάντηση δεν μετείχαν οι παρευρισκόμενες κυρίες, αλλά ήταν παρούσες στο γεύμα που ακολούθησε! Το οποίο περιελάμβανε για κύριο πιάτο στιφάδο!

Αληθεύουν άραγε όλα τα παραπάνω;

Ίσως από μια πλευρά ναι! Αφού η Ελλάδα “ανήκει” στη σφαίρα επιρροής των ΗΠΑ και με εντολή τους η μια κυβέρνηση διαδέχεται την άλλη! Όπως και τη διάδοχη κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ!

Εδώ όμως δεν έχουμε πληροφόρηση! Ωστόσο, αν είστε περίεργοι ρωτήστε τον “ταχυδρόμο” τον Πάνο Καμμένο! Νομίζω πως εκείνος γνωρίζει!!

Loading...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *