ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Παρασκευή, 02 Οκτωβρίου 2026
«Οι λαοί που
ξεχνούν την ιστορία τους
είναι καταδικασμένοι
να την ξαναζήσουν.»
Κ
ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ
«Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.
ΕΙΝΑΙ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.»
⌂

Αίσιο τέλος: Βρέθηκε ο 12χρονος που είχε εξαφανιστεί από τo Ιλιον

· Κατοχικά Νέα

Αίσιο τέλος είχε η υπόθεση εξαφάνισης του 12χρονου Γιώργου Μπούφα.

Το βράδυ της Τρίτης στις 22:00, βρέθηκε ο 12χρονος ο οποίος είχε εξαφανιστεί μεσημβρινές ώρες της ίδιας ημέρας από την περιοχή του Ιλίου Αττικής και είναι καλά στην υγεία του.

Καθ’ όλη την διάρκεια της αναζήτησης του Γιώργου, Ψυχολόγος και Παιδίατρος από «Το Χαμόγελο Του Παιδιού» βρίσκονταν στο πλευρό της οικογένειας ενώ η Ομάδα Έρευνας και Διάσωσης «Θανάσης Μακρής» με τα εκπαιδευμένα σκυλιά που αυτή διαθέτει συνέβαλε από την πρώτη στιγμή στην διεξαγωγή των ερευνών για την αναζήτηση του ανήλικου.

Σημαντικό ρόλο στην εύρεση του Γιώργου έπαιξε η παρατηρητικότητα ευαισθητοποιημένων πολιτών οι οποίοι είχαν ενημερωθεί για την εξαφάνισή του ύστερα από την ενεργοποίηση του Εθνικού Συντονιστικού Προγράμματος έγκαιρης και έγκυρης ειδοποίησης των πολιτών «Amber Alert». Ο ανήλικος βρέθηκε να περιφέρεται χωρίς υποδήματα, οριακά εντός αστικού ιστού κάτι το οποίο όσο περνούσε η ώρα θα έθετε την ζωή του σε κίνδυνο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η ανακοίνωση από το «Χαμόγελο του Παιδιού»

Στις 13/11/2018 και ώρα 22:00 βρέθηκε ο Γιώργος Μπούφας 12 ετών, ο οποίος είχε εξαφανιστεί μεσημβρινές ώρες της ίδιας ημέρας από την περιοχή του Ιλίου Αττικής και είναι καλά στην υγεία του.

Καθ’ όλη την διάρκεια της αναζήτησης του Γιώργου, Ψυχολόγος και Παιδίατρος από «Το Χαμόγελο Του Παιδιού» βρίσκονταν στο πλευρό της οικογένειας ενώ η Ομάδα Έρευνας και Διάσωσης «Θανάσης Μακρής» με τα εκπαιδευμένα σκυλιά που αυτή διαθέτει συνέβαλε από την πρώτη στιγμή στην διεξαγωγή των ερευνών για την αναζήτηση του ανήλικου.

Σημαντικό ρόλο στην εύρεση του Γιώργου έπαιξε η παρατηρητικότητα ευαισθητοποιημένων πολιτών οι οποίοι είχαν ενημερωθεί για την εξαφάνισή του ύστερα από την ενεργοποίηση του Εθνικού Συντονιστικού Προγράμματος έγκαιρης και έγκυρης ειδοποίησης των πολιτών «Amber Alert». Ο ανήλικος βρέθηκε να περιφέρεται χωρίς υποδήματα, οριακά εντός αστικού ιστού κάτι το οποίο όσο περνούσε η ώρα θα έθετε την ζωή του σε κίνδυνο .

Αξίζει να αναφερθεί ότι το διάστημα που αγνοούνταν ο Γιώργος, δεχθήκαμε πληθώρα τηλεφωνημάτων από ευαισθητοποιημένους συνανθρώπους μας οι οποίοι θέλησαν να βοηθήσουν στην αναζήτηση του παιδιού, γεγονός για το οποίο θα θέλαμε να τους ευχαριστήσουμε θερμά. Καθοριστική υπήρξε, επίσης, η συμβολή των Μ.Μ.Ε. για την έγκαιρη ενημέρωση του κοινού με σκοπό την εύρεση του Γιώργου.

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» θα βρίσκεται κοντά στον Γιώργο και την οικογένειά του για την παροχή ψυχολογικής στήριξης και οτιδήποτε άλλο χρειαστεί.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

protothema.gr

ΔΙΑΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΗ ΓΝΩΣΗ • Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ
Facebook X WhatsApp Viber Telegram
ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ

ΜΗ ΦΥΓΕΙΣ ΑΚΟΜΑ

Τρία σχετικά θέματα που αξίζει να δεις

Μετανάστες και ευρωπαϊκά σύνοραΔΙΕΘΝΗ

Η Ελλάδα ζητά ευρωπαϊκό «φρένο» στις αιτήσεις ασύλου σε μαζικές κρίσεις – Τι αλλάζει στο μεταναστευτικό

ΕΛΛΑΔΑ

Θα δοθεί παράταση στις ταυτότητες

Πρατήριο καυσίμωνΕΛΛΑΔΑ

Νέο κύμα ανατιμήσεων στα καύσιμα: Η κυβέρνηση εξετάζει πρόσθετα μέτρα αν συνεχιστεί η πίεση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *