08:54 - 07/12/2018

ΤΟ ΙΣΛΑΜΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΕΔΩ

Διαφημίσεις

Άρχισε μουσουλμανικό αντάρτικο στα νησιά μας

Του Παναγιώτη Αποστόλου

Σύμφωνα με υψηλότατες πληροφορίες μας, από ανθρώπους που γνωρίζουν πολύ καλά τα θέματα των παράνομων μεταναστών στα νησιά μας και οι οποίοι σε αυτά φυλάσσουν “Θερμοπύλες”, καταγράφεται πως από τη 1η Νοεμβρίου 2018 έχουν ενταθεί ιδιαίτερα οι πιέσεις του τουρκικού Προξενείου της Ρόδου, αλλά και του τουρκικού ΥΠΕΞ προς την αρχαιολογική υπηρεσία της Ρόδου, προκειμένου να γίνει άμεση ανέγερση του μιναρέ – τζαμιού Defterdar στην πλατεία Ελευθερίας της Κω, ο οποίος ως γνωστόν είχε πέσει στον μεγάλο σεισμό της 21ης Ιουλίου 2017.

Επίσης, πολύ μεγάλες πιέσεις ασκούν στην ελληνική Πολιτεία τα βακουφικά ιδρύματα της Κω και της Ρόδου (Vakuf Dairesi) και κυρίως ο νέος Τούρκος Πρόξενος στην Ρόδο, που έλκει την καταγωγή του από την περιοχή του Πόντου! Τον εν λόγω Πρόξενο μας τον χαρακτηρίζουν ως ιδιαίτερα μεθοδικό, αθόρυβο και αποτελεσματικό στις κινήσεις του. Στην πάντα ευαίσθητη και σημαντική για την επιβίωση του ελληνισμού περιοχή των Δωδεκανήσων!

Αποδώστε στους Τούρκους ίσα μέτρα και σταθμά…

Όμως, ας λάβει υπόψη της η ελληνική Πολιτεία, πως ενώ οι Τούρκοι αξιώνουν – και καλά κάνουν για το συμφέρον τους – την εκ νέου ανύψωση του μιναρέ – τζαμιού Defterdar, αλλά και την επιδιόρθωση των ζημιών του τζαμιού της Λότζιας και του τζαμιού στο Πλάτάνι ή αλλιώς Κερμετέ, τι έπραξαν εκείνοι για τους ελληνικούς Ορθόδοξους Χριστιανικούς Ναούς της Αλικαρνασσού!

Για τον μεν Ι. Ν. Αγίου Νικολάου (χτισμένος στο λιμάνι της Αλικαρνασσού), που χρονολογείται άνω των 230 ετών, ενώ αναμενόταν το 2012 να βγει απόφαση επισκευής του ή μετατροπής του σε Μουσείο της Ορθοδοξίας, έβγαλαν απόφαση κατεδάφισής του και τελικά σήμερα, υφίσταται με δυο τοίχους χωρίς οροφή, τρούλο και Σταυρό! Ο δε πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου και μέλος του CHP Ντουρσούν Γκιοκτεπέ, την εποχή εκείνη δήλωνε:
«Μετά από την αναφορά που συνέταξε το πανεπιστήμιο και η οποία έλεγε πως “είναι φθαρμένο, πρέπει να κατεδαφιστεί” έγιναν συνομιλίες ανάμεσα στην νομαρχία, την Διεύθυνση Εθνικής Παιδείας και στην Διεύθυνση Λαϊκής Εκπαίδευσης και επετεύχθη προσύμφωνο. Το κτίσμα θα κατεδαφιστεί πλήρως και θα γίνει πλατεία»!

Για δε τον Ι. Ν. Αγίου Γεωργίου, κάηκε ολοσχερώς από φανατικούς μισέλληνες Τουρκοκρήτες την 31η Δεκεμβρίου 1914!

Και όπως αναφέρει η Διδώ Σωτηρίου “στα ματωμένα χώματα”: «…στις αρχές του 20ου αιώνα, η Αλικαρνασσός έχει ελαττώσει τον πληθυσμό της στις 11 χιλιάδες από τους οποίους οι 5 χιλιάδες ήταν Έλληνες και κατοικούσαν σε ξεχωριστές συνοικίες – του Αγίου Νικολάου και του Αγίου Γεωργίου (ΒΔ του μεσαιωνικού φρουρίου)… Οι Έλληνες κάτοικοι της Αλικαρνασσού κατέφυγαν αρχικά προς τα Δωδεκάνησα και συγκεκριμένα στην Κάλυμνο, την Κω, τη Λέρο, την Κάσο, τη Σύμη και την Ψέριμο…»!

Σήμερα λοιπόν οι Τούρκοι απαιτούν την εκ νέου ανέγερση – αναστήλωση τζαμιών τους, όταν αυτοί έχουν κάνει φρικαλεότητες κατά Ορθόδοξων Ναών μας! Αλήθεια πόσο περίσσιο θράσος τους διακατέχει;

Πρέπει να επιδείξει μεγαλοθυμία η Πολιτεία μας;

Αλλά, ο “πολιτισμός” και ο “ανθρωπισμός” των Τούρκων εκδηλώνεται και στα ελληνικά κοιμητήρια της Παλαιάς Αλικαρνασσού! Άξιον αναφοράς, πως το 1985 Τούρκος επιχειρηματίας ανατίναξε τους τάφους του ελληνικού κοιμητηρίου της Αγίας Μαρίνας Αλικαρνασσού, προκειμένου να χτίσει ξενοδοχείο! Να σημειωθεί πως στην πορεία αποκαλύφτηκε πως ο εν λόγω κύριος, ήταν πράκτορας της ΜΙΤ!

Όμως, σήμερα στην Κω υπάρχουν εν λειτουργία δυο Οθωμανικά νεκροταφεία και τρεις ακόμα τοποθεσίες με προστατευόμενους Οθωμανικούς τάφους (μαυσωλεία, μεζέρια κλπ)!

Τηρουμένων έτσι των αναλογιών και με βάση την βάναυση συμπεριφορά των Τούρκων προς στους Ορθόδοξους Ναούς μας και τα ελληνικά κοιμητήρια της Παλαιάς Αλικαρνασσού, πρέπει η ελληνική Πολιτεία να επιδείξει μεγαλοθυμία;

Θα πρέπει συνεχώς εμείς να είμαστε οι ανθρωπιστές που δεν κερδίζουμε τίποτε κι αυτοί οι βάρβαροι να τα κερδίζουν όλα;

Νέα κύματα μουσουλμάνων στα νησιά μας…

Αλλά οι πληροφορίες που μας έρχονται από τα Δωδεκάνησα είναι καταιγιστικές…

Την νύχτα της 30ης Νοεμβρίου 2018 μουσουλμάνοι του Hot spot του Πυλίου της Κω προκάλεσαν δολιοφθορά στους πυλώνες της ΔΕΗ και στις γεννήτριες ρεύματος του Hot spot! Παράλληλα με το παραπάνω συμβάν, καθ΄ όλον τον Νοέμβριο παρατηρήθηκαν ιδιαίτερα αυξημένα ρεύματα εισροής μουσουλμάνων στο Hot spot του Πυλίου! Καθώς επίσης καταγράφηκαν εισβολές σε σπίτια Ελλήνων της περιοχής και ειδικότερα του Αγίου Γεωργίου!

Από την αθρόα είσοδο “μεταναστών – προσφύγων” στο Hot spot του Πυλίου κατά τον μήνα Νοέμβριο, η πλειονότητα είναι Σομαλοί, Σουδανοί, Μαυριτανοί και άλλοι μουσουλμάνοι, όπου στις χώρες τους εκτρέφονται Τζιχαντιστικά ακραία στοιχεία!

Προερχόμενοι από τη ζώνη Σαχέλ της Αφρικής στην οποία δρουν χιλιάδες εμπειροπόλεμοι Τζιχαντιστές (Σαχέλ ονομάζεται η στεπική λωρίδα γης νότια της ερήμου Σαχάρα στην Αφρική και εκτείνεται στην βόρεια Σενεγάλη, στη νότια Μαυριτανία, στο κεντρικό Μάλι, τη βόρια Μπουρκίνα Φάσο, τον κεντρικό Νίγηρα, τη βόρια Νιγηρία, το κεντρικό Τσαντ, το κεντρικό Σουδάν, στη βόρεια Ερυθραία)!

Η ΜΙΤ οργιάζει σε Ελλάδα και Γερμανία…  

Οι πληροφορίες μας εμπλουτίζονται με τη δράση ασύμμετρων απειλών, ενός κυβερνητοπολέμου από αλβανοκοσοβάρους και αλβανοτσάμηδες, που έχουν ως στόχο κρατικές ιστοσελίδες και κρατικές ηλεκτρονικές δομές, που θα ρίξουν “μαύρο” την ώρα που θα ξεκινήσει το “αντάρτικο”!

Και βεβαίως, το έχουμε αναφέρει πολλές φορές, πίσω από αυτές τις εχθρικές μεθοδεύσεις κατά της Ελλάδος βρίσκονται οι τουρκικές μυστικές υπηρεσίες (ΜΙΤ)!

Ενδεχομένως η μόνη που δεν ανησυχεί είναι η ελληνική κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ!

Όταν, όπως διαβάζουμε στο έγκυρο πόρταλ του διαδικτύου “Ας μιλήσουμε επιτέλους”:

«Η Γερμανία ανησυχεί για τις τουρκικές μυστικές υπηρεσίες. Η Ελλάδα, που – ας μη το κρύβουμε – είναι ξέφραγο αμπέλι, γιατί δεν ανησυχεί;»!

Και συνεχίζει το “Ας μιλήσουμε επιτέλους”:

«Η εφημερίδα Der Tagesspiegel με δημοσίευμα της και η Die Welt στην έκδοση του Σαββάτου, αναφέρονται στη διεύρυνση της δράσης από πράκτορες της τουρκικής Υπηρεσίας Πληροφοριών (ΜΙΤ), επικαλούμενες απαντήσεις της γερμανικής κυβέρνησης σε ερωτήσεις της αντιπολιτεύσεως! Η Die Welt τόνισε ότι ο γενικός εισαγγελέας έχει ξεκινήσει νομικές διαδικασίες σε 23 υποθέσεις τα τελευταία χρόνια εναντίον φερόμενων μελών της ΜΙΤ, 17 εκ των οποίων το 2017 και το 2018. Οι Τούρκοι πράκτορες έχουν βάλει στο στόχαστρό τους οργανώσεις που η Άγκυρα χαρακτηρίζει “τρομοκρατικές”, το Εργατικό Κόμμα Κουρδιστάν (PKK), η τουρκική παράταξη της άκρας αριστεράς DHKP-C και το κίνημα του ιεροκήρυκα Φετουλάχ Γκιουλέν, τον οποίο οι τουρκικές αρχές κατηγορούν για την απόπειρα πραξικοπήματος του Ιουλίου 2016!

Είναι περίεργο που το ζήτημα επανέρχεται, μετά τον μεγάλο θόρυβο που ξεκίνησε πέρσι, όταν η γερμανική ομοσπονδιακή Αστυνομία προειδοποίησε βουλευτές ότι μπορεί να έχουν πέσει θύματα κατασκοπείας από τις τουρκικές Υπηρεσίες Πληροφοριών και ότι είναι πιθανό να αντιμετωπίσουν απειλές στην ασφάλειά τους από Τούρκους ισλαμιστές!

Ο γερμανικός Τύπος, είχε γράψει ότι “Το Ομοσπονδιακό Αστυνομικό Γραφείο Εγκλημάτων έχει διεξαγάγει τις λεγόμενες “συζητήσεις ασφαλείας” με αρκετά μέλη του κοινοβουλίου τις τελευταίες εβδομάδες…»!

Εμείς μέχρι πότε θα σφυρίζουμε αδιάφορα;;

egerssi.grΜην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*