08:53 - 07/12/2018

Αποκαλύπτουμε τους 17 + 3 κυβερνητικούς Βουλευτές που ενεργά πλέον , προωθούν την Αυτονομία της Θράκης

Είναι γνωστή εδώ και μερικά χρόνια η δράση της οργάνωσης «ΦΡΟΥΡΟΙ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ» που αντιτείνονται με τον τρόπο τους στα αποσχιστικά και αυτονομιστικά κινήματα εκεί ,που σκοπό έχουν η Θράκη να αποκτήσει σύντομα δική της αυτονομία και να γίνει Τουρκικό έδαφος στη συνέχεια . Το ίδιο μάλιστα το Υπουργείο εξωτερικών www.cnn.gr/news/ellada/story/13986/espasan-ta-grafeia-tou-kommatos-deb-stin-komotini έχει εκδώσει ανακοίνωση γιαυτούς ( Δεκέμβριος 2015 ) όταν η οργάνωση αυτή έσπασε τα γραφεία του κόμματος DEB (Κόμματος Ισότητας, Ειρήνης και Φιλίας (ΚΙΕΦ) στην Κομοτηνή – του φιλοτουρκικού κόμματος που έχει κατηγορηθεί ότι έχει σχέσεις με το Τουρκικό Προξενείο της Θράκης, προωθώντας τις θέσεις της Άγκυρας στην ελληνική μουσουλμανική μειονότητα κ.α – καταδικάζοντας την πράξη και αναφέροντας ότι , «Προβοκατόρικες ενέργειες όπως αυτή βρίσκονται σε πλήρη αντίθεση με το πνεύμα ειρήνης και συνεργασίας που έχουν χαρακτηρίσει διαχρονικά τη συνύπαρξη χριστιανών και μουσουλμάνων στη Δυτική Θράκη. Οι αρμόδιες ελληνικές Αρχές θα προβούν άμεσα σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για τη διαλεύκανση του περιστατικού και την προσαγωγή των ενόχων στη δικαιοσύνη».

Σήμερα , με ερώτησή τους προς τον υπουργό Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης (Νίκο Παππά) και υπουργό Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων (Μιχάλη Καλογήρου), 17 κυβερνητικοί βουλευτές οι ( Καραγιανίδης Χρήστος , Γκιόλας Ιωάννης ,Δρίτσας Θεόδορος ,Θελερίτη Μαρία ,Ιγγλέζη Αικατερίνη , Κάισας Γεώργιος , Καστόρης Αστέριος , Κουράκης Αναστάσιος , Κυρίτσης Γεώργιος , Λιβανίου Ζωή , Μορφίδης Κωνσταντίνος , Μουμουλίδης Θεμιστοκλής , Μπγιάλας Χρήστος , Πάλλης Γεώργιος , Ρίζος Δημήτριος ,Σκούφα Ελισάβετ –Μπέττυ ,Σταμπούλη Αφροδίτη ) καταγγέλλουν ότι :

«Στις 21 Νοεμβρίου, στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR, παρουσιάστηκε ρεπορτάζ του δημοσιογράφου Λάμπρου Δεμερτζή, το οποίο έκανε λόγο για μια «πρωτοεμφανιζόμενη ομάδα”, τους “ΦΡΟΥΡΟΥΣ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ”. Βάσει του ρεπορτάζ αυτού, η παραστρατιωτική αυτή ομάδα δρα στα ελληνοτουρκικά σύνορα και μάλιστα κατόρθωσε, στο πλαίσιο ενός τεταμένου κλίματος στην περιοχή, να συλλάβει 62 μετανάστες από Παλαιστίνη και Υεμένη την ώρα που περνούσαν τον ποταμό Έβρο, επαναπροωθώντας τους στην Τουρκία.

Για μια ακόμη φορά, η ιστοσελίδα ellinikahoaxes.gr έλεγξε τα στοιχεία, τα οποία αποδεικνύουν πως και αυτό το ρεπορτάζ είναι ψευδές και στημένο. Συγκεκριμένα, τα πλάνα που χρησιμοποιήθηκαν γι’ αυτό, δεν αποτελούν αποκλειστικές εικόνες της παραστρατιωτικής αυτής ομάδας, αλλά της διακλαδικής άσκησης «ΠΑΡΜΕΝΙΩΝ 2018». Δηλαδή απεικονίζουν τους Εθνοφύλακες που έλαβαν μέρος στην άσκηση. Τα δημοσιεύματα αυτά βρίσκονται και στην επίσημη ιστοσελίδα του ΓΕΣ.

Παράλληλα, στην ιστοσελίδα ellinikahoaxes.gr, αναφέρεται ότι η συγκεκριμένη – ανύπαρκτη – ομάδα αναφέρθηκε για πρώτη φορά σε άρθρο του katohika.gr, που ασχολείται γενικά με διάφορες θεωρίες συνωμοσίας. Το άρθρο αυτό υπογράφει η αυτοαποκαλούμενη «Ομάδα Υψηλής Αστυνόμευσης», η οποία κατά καιρούς διοχετεύει φανταστικές ιστορίες σε αναξιόπιστα μπλογκς και ιστοσελίδες. Μάλιστα, τον Αύγουστο του 2017 είχε δηλώσει πως θα αναλάμβανε την απελευθέρωση του επιχειρηματία Μιχάλη Λεμπιδάκη, αλλά και πως στην απαγωγή εμπλέκονταν και πολιτικοί. Σημειώνεται πως και η ομοσπονδία Συνοριοφυλάκων διαβεβαίωσε πως «δεν έχει υποπέσει η δράση καμιάς τέτοιας ομάδας, σαν τους ΦΡΟΥΡΟΥΣ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ, στην αντίληψή τους.

Πρόκειται, λοιπόν, για μια ακόμη περίπτωση παραγωγής και διασποράς ψευδών ειδήσεων από κεντρικό δελτίο τηλεοπτικού καναλιού υψηλής τηλεθέασης και το δημοσιογράφο Λάμπρο Δεμερτζή, που κατορθώνει να δημιουργήσει χωρίς λόγο κλίμα τρόμου, αλλά και να υποθάλψει τον εθνικισμό. Οι ψευδείς ειδήσεις, ως μηχανισμός αποπροσανατολισμού και πόλωσης, γίνονται ολοένα και πιο συχνές κι αυτό είναι ένα σοβαρό πλήγμα για τη σωστή ενημέρωση των πολιτών, αλλά και για την ίδια τη δημοκρατία.

Με βάση τα παραπάνω ερωτώνται οι κ. Υπουργοί:

Προτίθεται το Εθνικό Ραδιοτηλεοπτικό Συμβούλιο να ελέγξει τις ειδήσεις που μεταδίδει το κανάλι STAR CHANNEL κι εφόσον διαπιστωθεί παραπληροφόρηση, να υπάρξει η αντίστοιχη τιμωρία;

Προτίθεται να παρέμβει Εισαγγελέας, για να ελέγξει την πληθώρα ψευδών ειδήσεων, οι οποίες καλλιεργούν κλίμα τρομοκρατίας στους Έλληνες πολίτες, ενώ ταυτόχρονα κατορθώνουν να πυροδοτήσουν εθνικιστικά αντανακλαστικά και να στρέψουν ένα μεγάλο μέρος τους εναντίον μεταναστών και προσφύγων;»

Από τα ανωτέρω προκύπτει ευθέως ότι οι εν λόγω Βουλευτές ( έχοντας παρασυρθεί από τη Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ που φέρεται να ελέγχει το αμφιβόλου σκοπιμότητας site , ellinikahoaxes.gr και από το συμπαθέστατο Σταμάτη Σακελλίω, γραμματέα NE ΣΥΡΙΖΑ Ροδόπης ) αντί να αναδείξουν με επερώτηση τους την κατάσταση στην περιοχή της Θράκης όπου σύμφωνα με πρόσφατο ρεπορτάζ γνωστού τηλεοπτικού καναλιού και της εξαιρετικής Μαίρης Δαληκριάδου Δημοσιογράφου μέλους του ΕΣΕΜΕ- που «άφησε άφωνους όλους τους Έλληνες »- η άνευ προηγουμένου Τουρκική διείσδυση έχει μετατρέψει περιοχές σε σχεδόν Τουρκικό έδαφος ( π.χ δεν λένε πλέον Πομακοχώρια αλλά «προς τα Τουρκοχώρια ») και έχει μεταφέρει τα Τουρκικά σύνορα μέσα σε ελληνικό έδαφος , αντί λοιπόν να αναδείξει και να ενεργοποιήσει την Κυβέρνηση προς αυτήν την κατεύθυνση – ώστε να μην καλύπτουν την εκκωφαντική της απουσία τέτοιες οργανώσεις όπως οι «ΦΡΟΥΡΟΙ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ» – έρχεται με επερώτηση της , να καταπνίξει Σταλινικά , ΚΑΘΕ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ( ακόμα και παράτυπη ) των κατοίκων της περιοχής που φωνάζουν «βοηθήστε μας » , δίνοντας έτσι εις γνώση τους , ελεύθερο πεδίο δράσης στην Τουρκία ώστε , μέσω του φιλοτουρκικού Κόμματος DEB (Κόμματος Ισότητας, Ειρήνης και Φιλίας (ΚΙΕΦ) στην Κομοτηνή ,του Τουρκικού Προξενείο της Θράκης και της γνωστής Τουρκικής Τράπεζας , να προχωρήσει ανενόχλητη στην μετατροπή της Θράκης μας σε Τουρκικό έδαφος μέσω της ανακήρυξης της αυτονομίας της και της καραμέλας περί Ειρηνικής συμβίωσης Τουρκόφιλων και Τούρκων με Ελλήνων και Ελλήνων Ορθόδοξων στην περιοχή.

Πέραν τούτου είναι προφανές ότι ενισχύεται το φιλοτουρκικό Κόμμα DEB (Κόμμα Ισότητας, Ειρήνης και Φιλίας (ΚΙΕΦ) στην Κομοτηνή , για να μπει στην Ελληνική Βουλή στις επόμενες εκλογές και γιατί όχι , να συγκυβερνήσει ( το κρυφό χαρτί ) αφού υπάρχουν ήδη στο Κυβερνητικό Στρατόπεδο , μουσουλμάνοι Βουλευτές , οι , Ζεϊμπέκ Χουσείν (Ξάνθης ΣΥΡΙΖΑ), Μουσταφά Μουσταφά (Ροδόπης, ΣΥΡΙΖΑ) και Καρά Γιουσούφ Αϊχάν (Ροδόπης, ΣΥΡΙΖΑ) οι οποίοι περιέργως , δεν υπέγραψαν αυτήν την επερώτηση όπως και την τροπολογία περί της «Τουρκικής Ένωσης Ξάνθης» πέρυσι τον Οκτώβριο.

Η κίνηση αυτή των ανωτέρω 17 Βουλευτών δεδομένης της κατάστασης στη Θράκη μας , ισοδυναμεί με προπαρασκευαστικές πράξεις ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ σύμφωνα με Νομικούς Κύκλους . Εγκλήματα άλλωστε τελούνται και δια παραλείψεως οφειλόμενης ενέργειας.

Προς το παρόν τη θέτουμε υπόψη σας και παρακαλούμε Έλληνες Βουλευτές να αναδείξουν το σημαντικό αυτό ζωτικό θέμα για άλλη μια φορά , στην Βουλή .

ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ ( Τομέας Πολιτικής Επιθεώρησης )

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (5)

 1. Να το λοιπον. Ακομα μια εθνικη προκληση και λεω εγω τωρα μηπως ολο αυτο ειναι στημενο για να προκληθει μια συγκεκριμενη κατασταση και αν ειναι τι κανουμε?

  Σχετικα εδω:

  Αν ξεκίνησε τωρα η «Επανασταση» τους ετοιμάσου να χύσεις το αίμα σου για την Ελευθερία της Ανθρωπότητας !

 2. Αυτο που σκεφτομαι ειναι βασικα μηπως προσπαθουν να αποτρεψουν μια παγκοσμια η εστω πανευρωπαικη αντιδραση (που θα μπορουσε να σχετιζεται με τον Πουτιν αλλα και τον Τραμπ και δηλαδη οχι τους τραπεζιτες αν ισχυουν τα δεδομενα μας) μεσα απο την εθνικιστικη εξαρση και τις εσωτερικες αλλα καιι τις εξωτερικες συγκρουσεις που αυτο μπορει να προκαλεσει το οποιο μπορει να παρεχει και τα αναλογα επιχειρηματα για να φερουν την Χουντα με τον Ευρωστρατο κλπ?

 3. Ακομα μια ευλογη ερωτηση μια και σας απασχολει καιι το θεμα της πνευματικης πανουκλας της Ρωμαικης εξουσιας που αγαπαει την Χουντα.

  Ο εθνικισμος και τα τεχνηεντως εμφυτευμενα θυμολογικα συμπλεγματα δεν ηταν απο παντα το παιχνιδακι της διευθαρμενης εξουσιας που στο παρελθον μαλιστα κατεληγε σε πατριαρχιδια, αρχιεπισκοπες και μητροπολεις?

  Τα βρισκουν η οχι οι παπαδες με την νεα ταξη του αριστεροφασιστα Παπα που θελει να μας χωσει μεσα στον πισινο μας τον Αλλαχ που ειναι ο ιδιος θεος και καλα με τον Χριστο?

  Ο Ιερωυνμος τι ρολο βαραει? Τα βρισκει η οχι με το Τσιπρα? Τους ενδιαφερει κατι αλλο εκτος απο το να περισωσουν οτι μπορουν απο την εξουσιαστικη πανουκλα τους?

  Ρε μηπως και αυτοι εχουν τον ιδιο “θεο” που ειναι ο Αλλαχ?

  Το ιστορικο τους τι λεει αναφορικα και με αυτο που εγινε το 21?

  Ποια ειναιι η νεα ταξη? Η παλαια που αλλαζει προσωπειο η νεα ταξη που θα απλλαγει απο τα κατεστημενα του παρελθοντως και συνεπως και απο τις πανθρησκευτικες πανουκλες?

  Μηπως σας εχουν πιασει ολους κοτσο και αριστερους καιι δεξιους και δουλευετε ολοι για τοο ιδιο αφεντικο που ειναι ο Διαολος?

  Απλα αναρωτιεμαι,

 4. Δεν μου λετε βρε καλα μου παιδια οι παπαδες δεν τα βρισκουν με την πολιτικη εξουσια που καταληγει στα συμφεροντα των τοκογλυφων? Δεν τους επιασε μαλιστα ο πονος για τις τραπεζες, καθως μαλιστα ο κοσμος υποφερει λες και ειναι οικονομολογοι οπως ο τραπεζιτης μαλιστα αχιεπισκοπος Κυπρου, που μαλιστα ειπε και το αμιμητο οτι ο “θεος” δεν σωζει κανενα δωρεαν?

  Αυτη την φαιδρη εθνοεξουσια θελετε να υπερασπιστειτε για “εθνικους λογους”?

  Εχετε σκεφτει που μπορει να οδηγει ολο αυτο και αν βασικα υπαρχει ΣΑΤΑΝΑΣ και ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ πισω απο τα φαινομενα και τις λεξεις?

  Η “εκκλησια” διωκεται λετε και απευθυνεσται στην θρησκευτικη εξουσια που θα πρεπει και καλα να δρασει με “εθνικα κριτηρια” και δηλαδη να οδηγηθει στον αφανισμο καθως μονο Αλλαχ μπορει να τους σωσει απο τους εθνικστες αλλα και απ τον κοσμο που ξυπναει καθως η εξουσια τους βασιζεται στην επιβολη και τον θρησκευτικο φασισμο.

  Νομιζετε οτι αυτη η εγκληματικη σπειρα απατεωνων που δρα αυταρχικα και στοχευμενα μεσα στους αιωνες δεν γνωριζει πιο ειναι το δικο τους συμφερον η νομιζετε οτι θα διστασουν (σε ενα επιπεδο μαλιστα που μπορει και να μην το βλεπουν λογω του πνευματος του σκοτους που τους εξουσιαζει) να σας θυσιασουν για να σωσουν το τομαρι τους και τον “θεο” τους της Π.Δ που ειναι ο ιδιος με το Αλλαχ κλπ?

 5. Ας κάνουν λίγο ακόμα ότι θέλουν , σε μερικούς μήνες θα ναι φυλακή

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*


Μην συνεχιζεις να βοηθας της σελιδες που θελουν να σου προσφερουν προπαγανδα !

Παρακαλώ απενεργοποιήστε τον AdBlocker σας! Το να εχεις adBlocker σε ανεξαρτητες σελιδες ειναι σαν να θες αυτες οι σελιδες να σταματησουν να προσφερουν δωρεαν της υπηρεσιες τους η να κλεισουν!.. Αν μας εκτιματε σαν σελιδα σας παρακαλουμε απενεργοποιηστε τον AdBlocker σας!

How to disable? Refresh