in

ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΔΕΝ ΦΙΜΩΝΕΤΑΙ

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

Γράφει ο Καραχάλιος Σπυρίδων τού Κωνσταντίνου.

 

Το κατοχικό και ξενοκίνητο καθεστώς τής αστικής δημοκρατίας έχοντας δείξει το πραγματικό ανθελληνικό του πρόσωπο, προχώρησε στην φανέρωση των πραγματικών σκοπών του. Επιδιώκοντας τον εθνικό ακρωτηριασμό τής Πατρίδος μας και την ισλαμοποίηση τής κοινωνίας μας, βάλθηκε να εξοντώσει το ένα και μόνο οχυρό και τούς υπερασπιστές τού Ελληνισμού μας, το Εθνικιστικό Κίνημα και τούς Έλληνες Εθνικιστές στο πρόσωπο τής Χρυσής Αυγής και ολοκληρωτικά. Διότι μέσω τής εξόντωσης τής Χρυσής Αυγής το ψευτορωμέϊκο επιχειρεί να εξαλείψει ολωσδιόλου την Εθνικιστική Ιδέα. 

 

Οι αποδείξεις είναι σαφείς και πέραν πάσης αμφιβολίας αδιαμφισβήτητες. Το ίδιο το ποινικό αδίκημα μιας δολοφονίας συνεπεία προσωπικών διαφορών δύο ανθρώπων μετατράπηκε σε δήθεν πολιτικό μέσα από την επέκταση τής ευθύνης πέρα από το πρόσωπο τού δολοφόνου στην αναπόδεικτη και ανύπαρκτη ευθύνη τού Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος. Είναι ακόμη η επέκταση των υποτιθέμενων πλην ολοκληρωτικά ανύπαρκτων ευθυνών στον Αρχηγό μας Νίκο Μιχαλολιάκο και το πολιτικό συμβούλιο τού Κινήματος. Είναι επιπλέον η πρόταση τής προέδρου τού Κινήματος Αλλαγής ή ΠΑΣΟΚ να αποκλειστούν από την δυνατότητα τού εκλέγειν και εκλέγεσθαι όλοι οι Έλληνες Εθνικιστές καθ’ οιονδήποτε τρόπο. Δηλαδή οι ελληνόφωνοι πραιτοριανοί τού διεθνούς σιωνιστικού νεοταξισμού θέλουν να αποκλείσουν εμάς τούς Έλληνες Εθνικιστές από τη δυνατότητα να εκφράσουμε την φωνή τού Ελληνισμού για λευτεριά και ισχύ. 

 

Την ίδια στιγμή τα κρούσματα τής πολιτικής και γεωπολιτικής περικύκλωσης τής Ελλάδος μας εντείνονται και οι διαλυτικοί φορείς σε βάρος τού Ελληνικού Έθνους δυναμιτίζουν τα θεμέλια εκ των έσω. Στον Βορά κάποιοι περιφερειακοί παράγοντες προβάλουν έναν διαφορετικό μακεδονικό αγώνα που εμφανίζει στην τηλεοπτική προπαγάνδα τού κράτους την ψεύτικη επανάσταση των Βουλγάρων κομιτατζήδων που στήθηκε προκειμένου από κοινού Βούλγαροι και Τούρκοι να αφαιμάξουν τον ελληνικό πληθυσμό και να τον οδηγήσουν με απειλές στην βουλγαρική αφομοίωση. Η προδοτική συμφωνία των Πρεσπών που μιλάει για δήθεν μακεδονική γλώσσα και εθνότητα εφαρμόζεται από τούς προδότες τού ψευτορωμέϊκου. 

 

Οι Τούρκοι επεκτείνουν την παρουσία τους και την κατοχή τού μισού Αιγαίου με την διαρκή άσκηση ερευνητικών πράξεων για την εξόρυξη των υδρογονανθράκων εντός τής ελληνικής υφαλοκρηπίδας. Ξωπίσω από τα ερευνητικά ακολουθούν τα πολεμικά πλοία τού μισού σχεδόν στόλου τους. Οι Γερμανοί που ασκούν την προεδρία τής ψευτοευρωπαϊκής ένωσης επισκέπτονται υποκριτικά την Ελλάδα και την Κύπρο χωρίς να πάνε στην Τουρκία, αλλά και χωρίς να προτείνουν κανένα απολύτως πειθαρχικό και κατασταλτικό μέτρο σε βάρος των Τούρκων. Κι αυτό διότι οι ελληνόφωνοι πολιτικοί τού δημοκρατικού τόξου έχουν συμφωνήσει να πάνε σε διάλογο καθολικής παραχωρήσεως τού Ανατολικού μας Αιγαίου, τής κυριαρχίας και τού πλούτου του. Αυτός άλλωστε είναι ο λόγος που οι Τούρκοι ζητούν αποστρατικοποίηση και εκκένωση ελληνικών νησιών. Η δε κρίση παρατείνεται διότι οι Τούρκοι θέλουν να κατοχυρώσουν τις απαιτήσεις τους τόσο στο Κρητικό Πέλαγος και το Ανατολικό Αιγαίο όσο και στην Θράκη με την δήθεν τουρκική πλην σαφώς ελληνική μουσουλμανική μειονότητα. 

 

Την ίδια στιγμή ο λαθροεποικισμός τής χώρας μας συνεχίζεται με αμείωτο και καταιγιστικό ρυθμό. Μια απλή βόλτα σε οποιαδήποτε πόλη, σε οποιοδήποτε χωριό, σε οποιοδήποτε νησί αρκεί για να διαπιστώσει κανείς την καθημερινή και αυξητική παρουσία ισλαμιστών που έχουν έρθει όλοι τους από την Τουρκία και προέρχονται από χώρες που την υποστηρίζουν στα νεοοθωμανικά της σχέδια από τη Λιβύη και το Αιγαίο μας έως την Ανατολική Μεσόγειο και την Μέση Ανατολή. Πρόκειται για λαθρομετανάστες νέας και μέσης ηλικίας, οι δε οικογένειές τους είναι πολυμελείς, με τον ελληνικό λαό να μειώνεται διαρκώς λόγω τής υπογεννητικότητας, των εκτρώσεων και των νέων μεταναστεύσεων που προκύπτουν λόγω φτώχειας των αδερφών μας. Οι διαδικασίες απορρόφησης των λαθρομεταναστών διαρκώς γίνονται πιο εύκολες με την μείωση των παραβόλων, την χρηματοδότηση από το κράτος και το παρακράτος των πολιτικών και των ΜΚΟ τού νεοταξισμού, την παράνομη λήψη ελληνικής ιθαγένειας, τη στέγαση των λαθροεισβολέων σε διαμερίσματα και των παιδιών τους στα σχολεία. Παράλληλα οι εγκληματικές ενέργειες αλλοδαπών συμμοριών εναντίον ναών, περιουσιών και ελληνικών ψυχών πολλαπλασιάζονται. 

 

Κοντά σε όλα αυτά τα προβλήματα τής εκ των έσω κατοχής τής Πατρίδος μας στον προθάλαμο ενός αναμενόμενου πολέμου, η φτωχοποίηση τού ελληνικού λαού με την λεηλασία των μνημονικών φόρων και τον περιορισμό τής παραγωγικής απασχόλησης και τής κοινωνικής ζωής με διάφορα υγειονομικά τάχα μου μέτρα για την αντιμετώπιση τού κορονοϊού, έχουν οδηγήσει τον ελληνικό λαό στην απελπισία και την ηττοπάθεια. Τα δε προπαγανδιστικά μέσα ενημέρωσης μαζί με τούς πολιτικούς έχουν εξαλείψει τα εθνικά ιδανικά και την εθνική μας ταυτότητα ως μέσο εξύψωσης τού ηθικού των Ελλήνων. Θέλουν να κάμουν τούς Έλληνες να αποδεχτούν την απάλειψη τής ορθόδοξης πίστης και τού εθνικού φρονήματος. Καταργούν οι ψευτορωμιοί θρησκευτικές εορτές και εθνικές παρελάσεις, οι δε ειδικοί συμβουλάτορες τού καθεστώτος μάς λένε να ξεχάσουμε τούς εορτασμούς των Χριστουγέννων και τής Πρωτοχρονιάς και ο λαός μας κάθεται στην γωνία άπραγος. 

 

Το Έθνος όμως δεν φιμώνεται. Εμείς οι Έλληνες Εθνικιστές παραμένουμε Όρθιοι Μαχητές τού Ζωντανού Ελληνισμού μας. Ο Εθνικισμός είναι η φωνή τού Ελληνισμού. Κι εμείς οι Έλληνες Εθνικιστές είμαστε οι ζωντανοί πυρσοί τού φωτοφόρου και αέναου Ελληνισμού που λυτρώνει ελληνικές ψυχές, λευτερώνει ελληνικές πατρίδες, προασπίζει τα ελληνορθόδοξα προσκυνήματα και βαστάει όρθια την Πατρίδα, γεμίζοντας την κοινωνία ελληνόπουλα. Αυτή η ανάπτυξη και η πλέρια παρουσία τής Ελληνικής Φυλής στις εστίες της και η διασφάλιση τής ύπαρξης τού Ελληνισμού είναι τα δήθεν αμαρτήματα που μάς χρεώνουν οι δολοφόνοι τού ελληνικού λαού που τον έχουν οδηγήσει σε λιμοκτονία και διεθνή ομηρία. 

 

Κανένας μισέλληνας δεν μπορεί να εξοντώσει τον Λαϊκό Εθνικισμό μας. Ο Αρχηγός μας Νίκος Μιχαλολιάκος και κάθε συναγωνιστής δεν είναι μόνοι τους. Ο Ελληνισμός και ο Εθνικισμός μας είναι μια σφιχτή γροθιά που πάλλεται και μάχεται για μια Μεγάλη και Ισχυρή Ελλάδα που ανήκει μονάχα στους Έλληνες Πιστούς και Πατριώτες που διασφαλίζουν τα δίκαια και την αναγέννηση τής Ελληνικής Φυλής, για τον νέο ελληνικό πολιτισμό, για την ελληνορθόδοξη πίστη μας, για το πλάτεμα τής ελληνικής κυριαρχίας. Κι έτσι ο Λαϊκός Εθνικισμός σπάει δεσμά και εξαπλώνει την αδάμαστη Ελληνική Ιδέα. Οι δε φυλακές είναι για τούς διεθνιστές προδότες και όχι για τούς γενναίους Εθνικιστές.

Report

What do you think?

15 points
Upvote Downvote

2 Comments

Leave a Reply
  1. ΕΧΕΙ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΥΣΟΥΜΒΡΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΔΡΟΥΤΣΟΠΟΥΛΟ, ΠΕΣ ΤΟΥ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ. ΚΑΙ ΣΑΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ Ο ΑΔΕΡΦΟΣ ΣΑΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ.
    ΠΕΣΤΟΥ ΝΑ ΣΚΥΨΕΙ ΣΤΗ ΝΤΟΡΑ, ΑΥΤΟΣ ΞΕΡΕΙ ΑΠΟ ΕΠΙΚΥΨΕΙΣ ΚΑΙ ΤΡΟΠΟΥΣ ΤΗΣ ΑΥΛΗΣ.

    ΑΓΩΝΙΣΤΕΑ ΜΟΥ ΕΣΥ.

  2. Με τα λογια χτιζεις ανωγεια κσι κατωγια…. αντε να χασεις μια μαχη.. αλλα να μη την δωσεις καν… ο λαος πηγε σε Συριζα και τους… δεν τους λες ακροδεξιους ουτε ναζιστες μαλλον “γραφικους.” . μειωμενης νοησης και χρησιμους αποδιοπομπεους.. για να βαλουν φυλακη τους μνημονιακους που εσυραν τη χωρα υπο κατοχη.. σε χωρο απο χωρα επικισμου εξισλαμισμου.. ουσιαστικα γενεοκτονιας… που και σημερα συνεχιζεται η προδοσια.. απο φλωρουμπες μασωνους νεοταξιτες.. να ταραξουν να ανακατωσουν την τράπουλα “επυτιριδα διορισμου μασονοκοματων” παιζοντας τουλαχιστον καθυστερησεις.. να κερδισουμε χρόνο.. απο τπμο παπουλομπενακειο ντεστινι…και την αποδημια χριστοδουλου.. με συνιπτικες διαδικασιες βαβυλη.. μη ξεχνάμε συνεργασια συριζα χρυσης αυγης στη δουρου.. την γκομεναρα…. λοιπον ουε της ητημενης .. οσο για τους προδοταρους που επρεπε να πανε στο Γουδί.. οχι φυλακη…ενα θα επισημανω… οτι λεχτηκε σα προφητεια… το βλεπουμε στα δελτία ειδησεων… εχουν ακουσει γαι κατι ελικοπτερα πετρες και λαικη κατακραυγη.. φλωρε μη συσχηματιζεσαι με την ελιτ του παροντος καιρου.. κρατα εξω το στρατό απο το διασυρμο.. και ουδετεροτητα λογω αδυναμιας σε επιθετικες ενεργειες.. μονο στα συνορα στρατο.. σωσε ότι σωζεται.. αυτοι ειναι επαγγεματιες προδοτες.. το δηλωνουν με καθε επισημοτητα οι ιδιοι.. και κορακας κορακα διοριζει.. προεδρο κοντη και κουμουνιστρια… δεν εχει να κανει με δεξια η αριστερα ειναι ολοι διορισμενα μασωναρια… το Βασιλια ζητηστε να ειστρεψει η Βασιλεια.. ο τσιπρας με το οχι ναι.. εθεσε πολιτειακο θεμα ακυρωσης του νοθευμενου δημοψηφισματος του ανωμαλου εθναρχη… οσο για τη χρυση αυγη… αθωοι λογο βλακειας.. χρισιμοι ηλιθιοι…κολυμπυθρα σιλωαμ… για τους πραγματικους εγκληματιες μασωνους…. κοντα σε αυτους φανταζουν αγγελουδια.. μονο που ειναι υποχθονια “διαβολικ”… Καρατζαφέρη λεβεντη.. και μιχαλολιακο…. και τσιπρα…. ιδιος ο σκοπος ρολος διαφορετικη χροια και σκοπιμοτητα.. το συστημα ελισεται επιβιωνει.. η Ελλάδα να δουμε πως θα επιβιωσει.. γιατι η δικη τους επιβιωση δεν ταυτιζεται με την επιβιωση του νατιβισμου εθνους πιστης και αξιων.. γι αυτου δεν υπαρχουν συνορα εθνος ελλγνισμος νατιβισμος ορθοδοξια.. και σιγουρα δημοκρατία όπως τη γνωριζιυμε βαση των καθιερωμενων μορφων διακυβέρνηση ς.. με διαχωρισμο εξουσιων.. αν κανεις εκδουλευση γινεσαι προεδρος κοντη κουμιυνιστικη.. αν εισαι λοατκι και ζωοφιλοτουρκος το ψηνεις το ψαρι η δημοσιος υπαλληλος παπας με την αραδα σου θα φας… εμαι παρα πολυ περιεργος να δω τη μαλακθα θα κανουν και θα κανουν τον γκοιμ ελκηνικι λαο να ξυπνησει και να τους κυνηγησει.. γιατι θα γινει το λενε οι προφητεις.. ειναι η μοναδικη προφητεια που αναρωτιεμαι αν θα ςπαληθευτει.. ενω για την πολη ειμαι σιγουρος….ηδομεν.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Παγκόσμια κίνηση επιστημόνων – απάντηση στον καταστροφικό παραλογισμό της κορωνο-υστερίας: Η Διακήρυξη του Great Barrington

Σύλληψη καί υπό κράτηση δύο Δεκαεπτάχρονων Μαθητών στό Παραλίμνι επειδή φώναξαν «Η Κύπρος είναι Ελληνική». Τούς κατέδωσε κομμουνιστής καθηγητής…