in

Σύλληψη καί υπό κράτηση δύο Δεκαεπτάχρονων Μαθητών στό Παραλίμνι επειδή φώναξαν «Η Κύπρος είναι Ελληνική». Τούς κατέδωσε κομμουνιστής καθηγητής…

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

Σύλληψη καί υπό κράτηση δύο Δεκαεπτάχρονων Μαθητών στό Παραλίμνι επειδή φώναξαν «Η Κύπρος είναι Ελληνική». Τούς κατέδωσε κομμουνιστής καθηγητής…

Εάν φώναζαν η Κύπρος είναι περουβιανή…. Η Κύπρος είναι κομμουνιστική…. Η Κύπρος είναι Αντίχριστη… Η Κύπρος είναι Πολυπολιτισμική…. Η Κύπρος είναι μασσωνική… Η Κύπρος δέν είναι Αδικημένη… Η Κύπρος είναι Προδομένη… θά ήταν εντάξει;….

Τό Ελληνική καί Χριστιανική Ενοχλεί….

Η Κύπρος είναι υπό Κατοχή, τουρκική, Αντιελληνική καί Αντιχριστιανική, φωνάζω λέγω εγώ τώρα….

Όπου νάναι θά είμαι υπό σύλληψη….

Μήπως άμα δύο τουρκάκια φωνάξουν η Κύπρος είναι τουρκική θά τούς συλλάβουν ή θά τούς παρασημοφορήσουν;… Διαφορά νοοτροπίας σημαίνει διαφορά Ήθους, δειλίας, έπαρσης, θράσους, εσκεμμένων προδοτικών ατραπών…. Όλα οδηγούν είς τήν ίδια παμπροδοσία….

Η ΚΥΠΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΙΑΣ

Report

What do you think?

36 points
Upvote Downvote

10 Comments

Leave a Reply
 1. Η Κύπρος είναι Προδομένη….ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ;

  ΠΑΜΠΟΔΡΟΣΙΑ ΘΑ ΕΡΘΕΙ.

  ΜΕ ΠΟΙΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗΣΑΝ;

 2. Ρε Παναγιώτη, για την Αμμόχωστο φώναζαν τα δύο παιδιά και συνελήφθησαν γιατί πέταξαν καπνογόνα στο γήπεδο μπάσκετ του σχολείου, καταγγέλθηκαν και αφέθηκαν ελεύθερα μέχρι να τους καλέσουν στο δικαστήριο. Μην δραματοποιείς κάποια γεγονότα χωρίς λόγο για να κατηγορήσεις πολιτικά κάποιους. Εδώ το πλήρες γεγονός από το Παραλίμνη: https://famagusta.news/local/paralimni/lykeio-paralimniou-diamartyries-mathiton-fonaxame-gia-tin-ammochosto-kai-giname-egklimaties/

  Δεν σε είδα όμως να γράψεις λέξη για το Al Jazeera, τον Αναστασιάδη και τους δαίμονες, τον (σσύλλο) Συλλούρη, τα χρυσά διαβατήρια, για τον Χριστάκης Τζιοβάννη, τον Ανδρέας Πιττάτζης κλπ κλπ που καίγεται η Κύπρος από διαδηλώσεις και ζητούν από τον Αδιάφθορο Οδυσσέα Μιχαηλίδη να αναλάβει Πρόεδρος Δημοκρατίας…. Ούτε κουβέντα γι’ αυτόν τον πολιτικό σεισμό της Κύπρου!!!!!!

  Παναγιώτη περιμένω ΠΛΗΡΕΣ ρεπορτάζ, χωρίς θρησκευτικές παραπομπές, μόνο για πολιτικές πομπές να γράψεις!! Έτσι θα καταλάβουμε και τον λόγο που ξαφνικά αυξήθηκαν τα “κρούσματα” στην Κύπρο και πάμε για loc down!!!!!!!! Πολλή μόλυνση στην Κύπρο από Δεξιούς, αδέξιους και αριστερούς!!!!!!!!

  Υ/Γ.: Για όσους ενδιαφέρονται εδώ το βίντεο του Al Jazeera:
  https://youtu.be/Oj18cya_gvw

  • Αγανακτισμένε, ξέρουμε τί έγινε εντός σχολείου καί τί δέν είπαν τά μέσα μαζικής εξαπάτησης καί ποίοι φώναζαν η Κύπρος είναι Ελληνική καί ποίοι θίκτηκαν από τό σύνθημα αυτόν. Βεβαίως γιά τήν Αμμόχωστον τό έκαναν καί θίκτηκαν κάποιοι… Κάθεσαι καί ακούς τά μέσα μαζικής ενημέρωσης που δέν τά λένε όλα;….

  • Αγανακτισμένε, τί έγινε, τί ειπώθηκε καί ότι φωνάχτηκε τό σύνθημα η Κύπρος είναι Ελληνική καί ότι κάποιοι θίχτηκαν μέ τό συγκεκριμμένον σύνθημα τό γνωρίζω πολύ καλά…. Τό τί λένε τά μέσα μαζικής εξαπάτησης καί τό τί ισχυρίζονται καί άν δέν τό έγραψαν ούτε που ασχολήθηκαν καί η συγκάλυψη σέ πολλά γεγονότα είναι δεδομένη…

   Γιά τόν Οδυσσέα Μηχαηλίδη δέν ενημερώθηκα. Ούτε γνωρίζω κάν ποίος είναι αλλά θά έπρεπε, βεβαίως γνωρίζω τόν επόμενον πρόεδρον τής Κύπρου….

   Τώρα τί έγινε μέ αυτούς τούς τρείς…. Άν πώ σέ ποίον πραγματικά έστειλαν μήνυμα η Μέρκελ θά γίνει πραγματικός σεισμός αλλά καί γιατί στάληκε τό μήνυμα…. Υπάρχουν ακόμη 500 βίντεο, όπως τό ακούτε 500. Θά έρθουν σύντομα ακόμη τρία…, καί βλέπουμε….

   Αυτό όμως που έμαθα όχι γιά αυτούς αλλά γιά τήν μεγάλη προδοσία είναι πολύ μεγάλον ούτ κατά διάνοια νά τό ξέρεις καί τό θέμα είναι τό πρόβλεψα καί τό έχω γράψει εδώ μέσα καί τώρα πρέπει νά προφυλάξω ή όχι τήν οικογένεια μού ασπούμε; Διότι άμα πάθω κάτι νά πούμε Αγανακτισμένοι, πόσοι θά χαρούν καί πόσοι όχι Ένας Θεός ξέρεις! Διότι αυτό που έμαθα είναι όντως Η ΒΟΜΒΑ!

   Μολις τώρα τέλειωσα τή συζήτηση περασμένα μεσάνυχτα….

   Διότι εδώ μέσα κυκλοφορούν καί πράχτορες καί αυτοί που μάς μισούν καί αυτοί που μάς αγαπούν…. Καί κρύβονται γιά νά εκτεθόμεθα εμείς σέ θέματα, που άμα σάς πώ δέν ξέρετε τί θά γίνει ή μάλλον θά τό κάνουν αλλιώς… Θά σάς πώ ομως μέ άρθρον ένα άλλο πρώτα γιά τόν Καποδίστρια καί τόν κορωνοϊόν….

 3. Όταν κάποτε κάποιος με ένα τσιγάρο στο στόμα πήγε να κατεβάσει την τουρκική σημαία,πυροβολιθηκε. Το @ρχιδι αυτό που ήταν τότε; Φυσικά οι ρουφιάνοι επιβιώνουν πάντα.απο όλες τις κομματικές πλευρές.

 4. Σχολια δανεισμενα απο https://attikanea.info
  Ο/Η An7 λέει:
  14 Οκτωβρίου, 2020 στις 2:43 μμ
  Μόνο εντυπώσεις δημιουργεί η παραπάνω είδηση και μάλιστα σε αρνητική συγκυρία για την Κύπρο ( Αμμόχωστος, Εκλογές Ψευδοκράτους , Τουρκικός επεκτατισμός μέσω γεωτρήσεων ερευνών κτλ).
  Που είναι το μεπτό; Αν εισρεύσουν λεφτά ( συνάλλαγμα για Κύπρο) είναι καλό για τη χώρα.
  Μεμπτό είναι αν παίρνει μίζα ο βουλευτής, αλλά από τη συνομιλία που βγάζει το πρώτο θέμα δεν εξάγεται κάτι τέτοιο. Ούτε συνάδει με τον πηχυαίο τίτλο: «Επ’αυτοφόρω πουλούσαν διαβατήριο»
  Υπεύθυνος ούτως ή άλλως στην προεκιμένη περίπτωση είναι ο συμβολαιογράφος που θα περαιώσει τη διαδικασία.
  Το να κουνάει εν προκειμένω η ΕΕ το δάχτυλο στην Κύπρο το βρίσκω εντελώς υποκριτικό.Με τα μέχρι στιγμής δεδομένα είναι στάχτη στα μάτια το να επεμβαίνει η «ηθική και ακριβοδίκαιη» ΕΕ απευθείας κατά της Κύπρου.
  Εδώ ο Τούρκος αλωνίζει δύο χρόνια στην ΑΟΖ και δεν έχουν κάνει τίποτα. Τώρα εγκαλούν την Κύπρο για υποψία σκανδάλου σε χρονική συγκυρία όπου η Κύπρος έθεσε βέτο πριν δύο εβδομάδες λόγω παραβατικότητας Τουρκίας ώστε να μην ψηφιστούν κυρώσεις για Λευκορωσία ( άσχετο κρατος μη μέλος) αλλά να ασχοληθούν επιτέλους με ένα κράτος μέλος(Κύπρο) που δέχεται ανοίκειο επίθεση από Τουρκία και όχι να ανακατεύονται στα εσωτερικά της Λευκορωσίας.
  Εμείς φυσικά σαν Ελλάδα πετούσαμε χαρταετό ή παίζαμε τα καλά και υπάκουα παιδιά.

  Ο/Η Ανώνυμος λέει:
  14 Οκτωβρίου, 2020 στις 4:30 μμ
  An7 συμφωνώ μαζί σου.
  Τους Κύπριους τους πάνε γ*ς και όταν αυτοί βρίσκουν τρόπο άμυνας τους κάνουν μαθήματα ηθικής οι καθηγητές της διαφθοράς και της δολιότητας. Τώρα θα τους κουνήσει το δάχτυλο και η ΕΕ-Deutschland, ήξεραν πολύ καλά τι γίνεται όπως ξέρουν πχ και για τη Μάλτα, μόνο που η Κύπρος είχε το θράσος να ασκήσει βετο για τις κυρώσεις στο Λουκασένκο που δεν εξαγοράστηκε

  • Αν καταλάβαιναν αυτοί που έγραψαν τα σχόλια τί συμβαίνει δεν θα είχαμε κυβερνήσεις που θα έκλεβαν και θα αποφεύγαμε τα μνημόνια! Αλλά από άτομα που αντλούν στοιχεία από το Πρώτο Ψέμα, τί περινένεις; Νοημοσύνη; IQ νεκρού!

  • Τρελάρα αυτό συμβαίνει εύγε που τό κατάλαβες…. θά γράψω έναν άρθρον ….

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΔΕΝ ΦΙΜΩΝΕΤΑΙ

Έρχονται δίκες, φυλακίσεις και εκτελέσεις πρωτεργατών της παγκοσμιοποίησης