22:18 - 20/11/2018

Το διπλό έψιλον (ЭIЄ) στα ιστορικά λάβαρα της Μογγολίας! Λόγω του Μεγάλου Αλεξάνδρου που πήγε εκεί;

Ακολουθηστε μας στο Τελεγκραμ καναλι μας, εκει δεν υπαρχει φιμωση και μπορειτε παντα να μαθαινετε την πληροφορια μας

Το διπλό έψιλον (ЭIЄ) στα ιστορικά λάβαρα της Μογγολίας! Λόγω του Μεγάλου Αλεξάνδρου που πήγε εκεί;

Το να υπάρχει το διπλό ή δελφικό έψιλον (ЭIЄ) ανάμεσα στις ιστορικές σημαίες της Μογγολίας, αμέσως μας φέρνει στο νου την εκστρατεία του Μεγάλου Αλεξάνδρου. Πως αλλιώς μπορεί να ερμηνευτεί η ύπαρξη του καθαρά ελληνικού αυτού συμβόλου στα βάθη της Ασιανής ηπείρου; Ποίος άλλος Έλληνας θα είχε τη δύναμη να το διαδώσει μέχρι εκεί, και για ποιόν λόγο;

Το 2006, για να γιορτάσουν οι Μογγόλοι τα 800 χρόνια από την ίδρυση της αυτοκρατορίας τους, ο τηλεοπτικός σταθμός του Χόνγκ-Κονγκ Phoenix TV δημιούργησε ένα ντοκιμαντέρ για το φεστιβάλ του Τζένγκινς Χαν στην Μογγολία. Ανάμεσα στις εορταστικές εκδηλώσεις, υπήρξε και φεστιβάλ βιβλίου, στο οποίο τότε είχε κυκλοφορήσει ένα βιβλίο, από τον εκδοτικό οίκο Huihueng Group Hongkong, 162 σελίδων με τις ιστορικές σημαίες της Μογγολικής Αυτοκρατορίας και του Τζένγκις Χαν. Το βιβλίο φυσικά είναι δυσεύρετο.

Είναι εντυπωσιακό το γεγονός ότι ανάμεσα στις σημαίες της Μογγολίας υπάρχουν κάποιες που θυμίζουν Ελλάδα, ειδικά αυτή με το διπλό έψιλον (), και “δείχνουν” τον Μέγα Αλέξανδρο. Η εκστρατεία του Διονύσου υπήρξε προγενέστερη της εκστρατείας του Μ. Αλεξάνδρου για την οποία εμείς δεν διαθέτουμε πολλά στοιχεία, επομένως “υπεύθυνος” για την διάδοση του συμβόλου είναι ο Μ. Αλέξανδρος.

Πριν δούμε τις σημαίες να πούμε ότι η Μογγολία βρίθει ελληνικών συμβόλων. Ο μαίανδρος, που είναι χαρακτηριστικό σύμβολο της αρχαίας Ελλάδος, συναντάται συχνά στην χώρα. Ειδικά ο διπλός μαίανδρος, ο οποίος σχηματίζει και την σβάστικα, και υπάρχει ακόμη και στα μογγολικά διαβατήρια, υπάρχει σχεδόν παντού. Ακόμη και το επίσημο έμβλημα, ο θυρεός, της Μογγολίας είναι περικυκλωμένος με διπλό μαίανδρο. Οι δε απλοί μογγόλοι νομάδες των στεπών κοσμούν μέχρι σήμερα τις σκηνές τους (Yurt), κυρίως, με μαίανδρο. Και όχι μόνο με μαίανδρο, αλλά και με ελληνικού τύπου σχέδια κυμάτων θαλάσσης την στιγμή που η Μογγολία δεν έχει θάλασσα, και ποιος ξέρει πόσοι Μογγόλοι είχαν δει παλιά θάλασσα στη ζωή τους.

Εντύπωση προκαλεί και το κυανό χρώμα που χρησιμοποιούν οι νομάδες, όχι διότι είναι κυανό, όσο διότι εξοβελίζουν το κόκκινο που είναι το επίσημο χρώμα τους. Εξ’ άλλου η κόκκινη μηλιά εκεί είναι.

Ο Μ. Αλέξανδρος πήγε στην Μογγολία ή Βόρεια Κίνα (μην βλέπετε πως είναι τα σημερινά σύνορα των χωρών) στην έρημο Τάκλα Μακάν και έκλεισε στα έγκατα της γης τους Γωγ και Μαγώγ (μαγ-εία) με τις χάλκινες πύλες. Αυτά τα γράφει πολύ παραστατικά και το Κοράνι. Στην Σούρα 18, δηλαδή στο Κεφάλαιο 18 του Κορανίου, που έχει τίτλο ελ-Κεχφ, και στους στίχους 83 έως και 97, περιγράφεται το γεγονός αυτό. Και εφόσον πήγε ο Μ. Αλέξανδρος εκεί και επιτέλεσε τέτοιο καλό, λογικό είναι οι εντόπιοι να υιοθέτησαν και τα σύμβολά του, μετά από τέτοιο κατόρθωμα.

Είναι καλές όλες αυτές οι πληροφορίες αλλά ας δούμε και τις σημαίες. Στην πρώτη, όπως φαίνονται στην φωτογραφία, τριγωνική σημαία υπάρχει σε κυανό φόντο το χρυσό διπλό ή δελφικό έψιλον καίτοι ο σερβοαμερικανός Eugene Ipavec, αυτός που δημοσίευσε τις σημαίες, θεωρεί ότι το σύμβολο είναι τόξο και βέλος. Δικαιολογείται, διότι δεν γνωρίζει προφανώς το διπλό έψιλον, από την στιγμή μάλιστα που δεν το γνωρίζουν οι περισσότεροι των Ελλήνων. Η πρώτη σημαία με το διπλό έψιλον είναι η πιο σημαντική.

Η δεύτερη τριγωνική σημαία, η οποία εικονίζει ένα χρυσό άλογο σε κυανό φόντο ας μη ληφθεί από πολλούς υπ’ όψιν, αλλά όταν ο Μ. Αλέξανδρος έκτισε πόλη προς τιμή του Βουκεφάλα, τι πιο φυσικό να τον εικονίζει και σε σημαία. Εδώ να πούμε ότι και οι μογγόλοι είναι διάσημοι για τα’ άλογά τους, και εξαιρετικοί ιππείς.

Στην τρίτη και τελευταία τριγωνική σημαία, εικονίζεται ένας χρυσός αετός. Ο αετός που ίπτατο πάντοτε επάνω από τον Μ. Αλέξανδρο. Στην τελευταία χολιγουντιανή ταινία για το Μ. Αλέξανδρο, μας το δείχνουν.

Ένα άλλο στοιχείο που συνηγορεί ότι όλ’ αυτά έχουν ελληνικές ρίζες είναι και η παρακάτω φωτογραφία από παλιό χειρόγραφο του Αφγανιστάν. Στην φωτογραφία βλέπουμε μογγόλους στρατιώτες με κόκκινη σημαία, να πολιορκούν το Πεκίνο, κρατώντας ασπίδες με τους δύο ηλίους «της Βεργίνας». Οι ήλιοι είναι δύο, όχι ένας! Κοιτάξτε καλά την χρυσή λάρνακα του Φιλίππου! Το σύμβολο εικονίζεται πεντακάθαρα και ο συμβολισμός είναι ολοφάνερος!

Ο Ελληνισμός είχε και έχει τις ρίζες του παντού. Αυτό λέει η Ιστορία. Τα στοιχεία που υπάρχουν είναι πολλά, αλλά λιγοστά σε σχέση με όσα μας κρύβουν. Αλλά και μέσα απ’ αυτά τα λίγα στοιχεία, εξάγονται πολλά συμπεράσματα.
Χρήστος Μαντζιάρης

Ακολουθηστε μας στο Τελεγκραμ καναλι μας, εκει δεν υπαρχει φιμωση και μπορειτε παντα να μαθαινετε την πληροφορια μας

Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (11)

 1. Αθανάσιος 11/21/2018 @ 1:09 ΠΜ

  Ο Μ.Αλεξανδρος ποτέ δεν έφτασε μέχρι εκεί και αυτό το λένε όλοι οι ιστορικοί αναγνωρισμένοι ‘η όχι! οπότε η υπόθεση σου είναι του Τοτουλη!!!!/ο Αλέξανδρος έφτασε μέχρι την κεντρική Κίνα μέσω των φρουρών που άφησε εκεί σε οχυρομενες τοποθεσίες

 2. Πιθανον το διπλο αναστροφο εψιλον να ειναι Μογγολικο γιατι Ελληνικο δεν ειναι.

 3. Κοκκινιστό με ρύζι 11/21/2018 @ 7:42 ΠΜ


  3:32

  Δεν είναι αποκλειστικά ελληνικό σύμβολο όπως και ο “αγκυλωτός σταυρός”.

 4. Καμπουρογαμόσαυρος ο Μογγολοφάγος 11/21/2018 @ 7:58 ΠΜ

  [TROLL MODE]
  Αυτη ειναι σ σφραγιδα των Δρακονιανων απο την Ανδρομεδα που πλανησαν τον αδελφο μας τον ΠΟρδΕΑ και επειτα ξτπνησαν την μνημη του Τουρκομογγλου Σωρρα αναφορικα και με την πραγματικη του καταγωγη απο τον πρωκτο στης σαυρας.
  [/TROLL MODE]

  Δεν υπαρχει κανενα διπλο αναστροφο Εψιλον στην Ελληνικη παραδοση. Υπαρχει απλα μα ασχετη τοιχογραφια του προ-Ελληνικου πολιτισμου των Μινωιτων που ηρθαν απο την Ανατολια που μοιαζει με αυτο το συμβολο που σας πλασαραν που εχει μεγαλυτερη σχεση ασφαλως με αυτη την Μογγολικη σφραγιδα των προγονων και των γνωστων Χαζαρων που θα μπορουσε μαλιστα καλλιστα να εκφραζει την συνειδηση τους που επι της ουσιας εκφραζει την κυριαρχεια τους μεσα απο την πλωση και το γνωστο διαιρει τα γκογιμ και βασιλευε.

  Αντιθετα το αστρο του Δαβιδ ειναι ενα πανθρησκευτικο συμβολο που υπηρχε πριν απο τον Δαβιδ και τους Εβραιους και που παραδοξως και σε αντιθεση μαλιστα με το διπλο αναστροφο Εψιλον των Μογγολων το βρισκουμε αρχικα στους Μινωιτες. 11

  https://en.wikipedia.org/wiki/Talk:Hexagram#origins_and_shape

 5. Ο Τράγος των Αιγών 11/21/2018 @ 8:12 ΠΜ

  Αυτο με το αστρο του Δαβιδ το ανεφερα αναφορικα και με την αναλυση που εκανα στο αλλο θεμα με τους μασονους γιατι αυτοι που φορτιζουν αυτο το συμβολο μας λενε οτι εκφραζει τις δυναμεις που ειναι αντιθετες προς το Ελληνικοτατο συμβολο της ΕΞΑΛΦΑΣ και σας οδηγουν στην παρανοια. Δεν ξερω αμα θα μπορουσε αυτη η δαιμονικη και γιατι οχι Μογγολικη σφραγιδα να εχει διαφορετικη φορτιση. Εγω αυτο που ξερω το παραθετω εδω:

  Προς Τεκτονική Στοά της Ελλάδας . Κάτω τα χέρια από την ορθοδοξία ειδάλλως θα «σας τελειώσουμε»

 6. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΤΣΑ 11/21/2018 @ 10:29 ΠΜ

  ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΝΤΟΝΚΟΝ ΣΥΝΑΝΤΟΥΜΕ ΤΟ ΔΙΠΛΟ ΕΨΙΛΟΝ ΩΣ ΤΥΠΟΥ ΛΟΦΙΟΥ ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑ ΤΙΣ ΕΟΡΤΕΣ ΤΟΥΣ.
  Ο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΔΕΝ ΕΦΤΑΣΕ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΜΑΛΙ ΤΗΣ ΑΦΡΙΚΗΣ. ΜΙΑ ΕΚΔΟΧΗ ΝΑ ΤΟ ΠΗΡΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΙΓΥΠΤΙΟΥΣ ΔΕΝ ΕΥΣΤΑΘΕΙ, ΚΑΘ’ ΟΤΙ Η ΦΥΛΗ ΑΥΤΗ ΓΝΩΡΙΖΕ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΕΙΡΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΤΟΥ, ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΤΕΤΟΙΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΒΡΕΘΕΙ ΣΤΗΝ ΑΙΓΥΠΤΟ.

 7. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΤΣΑ 11/21/2018 @ 1:33 ΜΜ

  ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΛΟΦΟ ΓΟΡΙΤΣΑ ΤΟΥ ΒΟΛΟΥ, ΑΡΧΑΙΟ ΚΤΙΣΜΑ ΜΕ ΜΟΡΦΗ ΔΙΠΛΟΥ ΕΨΙΛΟΝ.
  https://www.diadrastika.com/wp-content/uploads/2012/01/Goritsa.jpg

 8. Καμπουρογαμόσαυρος 11/21/2018 @ 1:58 ΜΜ

  Αυτο που εχουν το κεφαλι τους ειναι διπλο Ψ που τους συνδεει με το πανω και που ειναι γνωστο και ως το Vajra του Ιντρα και ως το thunderbolt του Δια και του Μαρδουκ που το κρασταγε μαλιστα και με τα δυο χερια.

  Σχετικα εδω:
  http://www.esophoria.org/the-great-mystery-of-the-delphic-e/

  • ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΤΣΑ 11/21/2018 @ 11:23 ΜΜ

   ΔΕΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΑ ΩΣ ΔΙΠΛΟ “Ψ”, ΚΑΘΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΔΕ ΚΑΙ ΤΟ ΕΙΚΟΝΙΖΟΜΕΝΟ ΣΤΟ ΛΑΒΑΡΟ ΤΗΣ ΜΟΓΓΟΛΙΑΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΡΧΑΙΟ ΚΤΙΣΜΑ ΣΤΗΝ ΓΚΟΡΙΤΣΑ ΔΙΠΛΟ “Ψ” ΕΙΝΑΙ.
   “ ΤΗUNDER” ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΒΡΟΝΤΗ, “THUNDERBOLT” KEΡΑΥΝΟΣ. “ΤΗUNDERBIRD” ΔΕ [ΑΝ ΘΥΜΟΥΜΑΙ ΚΑΛΑ] ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΕ ΑΡΧΑΙΑ ΣΚΑΝΔΙΝΑΒΙΚΗ ΘΕΟΤΗΤΑ “ΤΟ ΠΟΥΛΙ ΠΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΒΡΟΝΤΕΣ”…..
   ΕΝΑ ΔΕ ΕΠΙΘΕΤΟ ΤΟΥ ΔΙΟΣ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΟΜΗΡΟ ΗΤΑΝ “ΝΕΦΕΛΗΓΕΡΕΤΗΣ” [ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΜΑΖΕΥΕΙ ΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ].
   ΣΤΟΝ ΟΡΦΙΚΟ ΥΜΝΟ ΠΡΟΣΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΚΑΙ ΩΣ ΑΣΤΡΑΠΑΙΟΣ, ΒΡΟΝΤΑΙΟΣ, ΚΑΙ ΚΕΡΑΥΝΙΟΣ.

 9. In hoc signo + vinces 11/21/2018 @ 3:02 ΜΜ

  Δεν υπαρχει κανενα ανστροφο διπλο Εψιλον που να εχει καποια σχεση με την αρχαα Ελλαδα. Μιλαμε για μια δαιμονικη σφραγιδα η οποια εκφραζει επι της ουσιας το προβλημα που ειναι η πολωση αναμεσα στο δεξια και το αριστερα. Υπηρξαν μερικοι εσωτεριστες που προσπαθησαν να δωσουν τις δικες τους ερημηνιες και να φορτισουν αντιστροφα επι της ουσιας αηυτο το συμβολο αλλα γενικα οποιοσδηποτε ασχολειται απλα θυσιαζει την ενεργεια του στο ματριξ της πλανης, καθως ειναι ξεκαθαρη η αρχικη φορτιση και η αρχικη στοχευση του συμβολου και αυτης της δαιμονικης πανουκλας που λεγεται “Ελληνοκεντρισμος” η οποια θα αφανιστει απο το συμπαν ειτε ετσι ειτε αλλιως.

 10. ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΠΕΡΙ ΕΨΙΛΟΝ ΠΕΡΙ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΚΑΙ ΜΟΓΓΟΛΩΝ 11/21/2018 @ 10:39 ΜΜ

  Διαβάζω τα σχόλια και κοντεύουν να μου πέσουν τα μαλλιά.
  Τι λέτε ρε; Από ποιο χωριό κατεβήκατε ρε καράβλαχοι;

  Το διπλό έψιλον στον θρόνο του Μίνωα της Κρήτης τι ήταν; Μογγολικό; Βαβυλωνιακό; Αιγυπτιακό; Σιγά μην ήταν και Ινδονησιακό…

  Καταρχάς όλοι λαοί της μέσης ανατολής έχουν τοιχογραφίες και χειρόγραφα και ζωγραφιές με τον στρατό του μεγάλου Αλεξάνδρου.

  Σαφώς και έφτασε μέχρι τις αρχές της Μογγολίας, διότι πέρασε απ τον δρόμο του μεταξιού αποδεδειγμένα και σταμάτησε εκεί που δημιουργείται ένα στενό στην β.α. Βακτριανή, το οποίο αν περάσεις μπαίνεις σε μια πασίγνωστη Έρημο της επαρχίας Xinjiang, που τώρα ναι μεν δεν θεωρείται Μογγολία, αλλά μια αυτόνομη περιοχή της δυτικής Β.Δ. Κίνας, όμως από την αρχαιότητα μέχρι και σήμερα κατοικούταν από Μογγολικές φυλές όπως οι Ουιγούροι Τούρκοι.

  Σημείωση, ο όρος Τούρκοι, δεν έχει καμία σχέση με τους τωρινούς Τούρκους, κακώς υιοθετήσαν αυτό το όνομα.
  Οι Τούρκοι ήταν ένα Μογγολικό φύλλο, που αναμείχθηκε με τους πληθυσμούς του Αφγανιστάν/ Περσίας/ Αρμενίας σε πολύ ελάχιστο βαθμό.
  Όταν δημιουργήθηκε η αυτοκρατορία των Σελτζούκων, αποτελούμενη από Πέρσες/ Άραβες/ Αρμένιους και ελάχιστους Μογγόλους και υιοθετήθηκε το Ισλάμ, χάσανε την ταυτότητά τους όλοι που αντικαταστήθηκε με τον όρο Σελτζούκος και ύστερα Οθωμανός. Εν τέλη, ιδρύθηκε η Οθωμανική αυτοκρατορία και έτσι αυτοαποκαλούντουσαν.
  Οι Μογγολικής καταγωγής ελάχιστοι, άρα ελάχιστοι οι Τούρκοι.
  Στην ουσία ο όρος Τούρκοι της σημερινής Τουρκίας, θα πρεπε ν’αντικατασταθεί με τον όρο Οθωμανοί, καθώς ο πληθυσμός τους αποτελείται απο αναμείξεις ανατολιτών Ελλήνων, Άραβες, Αρμένιους και Πέρσες αλλά ελάχιστους Μογγόλους, η οποία είναι φυλή της άπω ανατολής.
  Η μόνη πραγματική αισθητή παρουσία Μογγόλων στην Ευρασία, είναι στις βόρειες Στέππες, Καζαχστάν, Ουζμπεκιστάν, Τατζικιστάν, Σιβηρία, Ρωσία, Ουκρανία.

  Λανθασμένα η Τουρκία χρησιμοποίησε τον Μογγολικό όρο Τούρκ και δημιούργησε προπαγάνδα, για να διεκδικεί εδάφη ανατολικότερά της και βορειότερά της.
  Αυτά περί Μογγόλων.

  Και μην ανακατεύετε την ιστορία με θρησκευτικές και ιδεοληπτικές και Σωρραικές και Πάλμου και Καλογεράκη και θεωρίες περί έψιλον κι ελάνιων και περί Μαρδούκ και βαβυλωνίων και μυθολογιών και περί Ερμού Τρισμεγίστου και ότι φαντασιόπληκτη βλακεία δημιουργήθηκε από τύπους, στυλ ΟΕΑ…

  Θυμήζετε κάτι καράβλαχους τσομπάνηδες που τους είπαν πρώτη φορά για τον κομμουνισμό και χωρίς να καταλαβαίνουν τίποτα, το κάνανε θρησκεία με οπαδική πόρωση λες και ήταν ιερό βιβλίο που δώθηκε απ τον θεό τον ίδιον, έλεος πια…
  Να μου πεις το ίδιο συνέβαινε πάντοτε, το ίδιο συνέβη και με την Παλαιά και καινή διαθήκη, το ίδιο συνέβη και επί Σολομώντα, το ίδιο και επί Αρχαίας Ελλάδας και γενικότερα τα πρόβατα πάντα θα υπάρχουν…

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*