Το διάβα της ζωής

Όλα αλλάζουν στο διάβα της ζωής μας, η εξέλιξη είναι καθημερινή, κάθε στιγμή διέπεται από μάχες με τον χρόνο και το χώρο. Η ενεργειακές επιθέσεις είναι το βούτυρο στο ψωμί των μυημένων ενώ εσύ πας αδιάβαστος. Μεγάλη προσοχή στα συναισθήματα και στον έλεγχο των σκέψεων σας, μην δίνετε τροφή στα βαμπίρ που σας περικλείουν. Τα μάτια ή οι οθόνες έχουν τεράστια δύναμη πάνω μας όσες άμυνες και προσευχές έχεις χάνωνται αφού συντονίζεται ο νους όπου θέλει ο ελεγκτής. Τα φάσματα δημιουργούν δόνηση, που με την κατάλληλη συχνότητα ορείζουν ότι σκεφτείς ή θέλεις στην ζωή σου.

Μέτρα τα μοτίβα αλλαγών και όρισε τα σημεία που θα σταθείς στην μάχη ή θα τρέξεις να προλάβεις. Όλα είναι σαν το κύμα έρθεται φεύγουν καθάρισε την ζωή σου από την σαβούρα ξέχνα της κακές καταστάσεις και δημιούργησε με σχέδιο και στρατιγική καρτερικά και στοχευμένα το αύριο που αγαπάς. Μην βιάζεσαι σε θέλουν με σκυφτό κεφάλι θυμωμένο και με πόνο ώστε να μην καταλάβεις πως έχεις την ικανότητα να βρεις την λύση. Μην δίνεις την δύναμη σε κανένα να ελέγξει το ρυθμό σου η ψυχή σου είναι ελεύθερη. Ο παλμός της καρδιάς σου είναι η δύναμη σου θρέψει το νου και πράτε.
Όλα τα βηματα να είναι ελεγμένα και με σύνεση να αποφασίζεις δεν σε ενδιαφέρει τη σκέφτεται ο άλλος για εσένα ούτε η εικόνα. Παράγεις ενέργεια και έργο με χαμηλό προφίλ με συγκεκριμένο σκοπό και σχέδιο που δεν διέπεται από χρονοδιάγραμμα και ταυτότητα μα από εσένα. Προχωράς όταν ο άνεμος είναι ούριος θυμήσου κυκλοθιμηκούς ανθρώπους είναι μία έτσι μια αλλιώς έτσι όπως το κύμα. Το εναλασώμενο ρεύμα που ορίζει δυστηχώς την φύση έχει συχνότητα μαύρο άσπρο βρες την δική σου και οδήγησε εσύ με τον παλμό σου. Μην διαβείς στον δρόμο που συμβαίνουν ατυχήματα συχνά άλλαξε στράτα μα στον προορισμό θα φτάσεις. Παρατηράς ότι συμβαίνουν διάφορα λάθοι χωρίς ουσιαστικό λόγο, παύση έλεγχος των δεδομένων και με προσοχή δώσε το βίμα να αλλάξεις την σειρά. Όλα είναι μοτίβο ημέρα νύχτα, ζωή θάνατος, χαρά λύπη, επιτυχεία αποτυχία. Αν με πρόληψη γιατρέψεις την κάθε εξέληξη τότε έχεις τον έλεγχο. Άφεισε τον χρόνο να διαβεί μα να ζεις αληθινά με πίστη και με σεβασμό, αγάπη και φιλότιμο μην απολέσεις την ταυτότητα σου ούτε την ιστορία σου. Να κάνεις τον σταυρό σου να χεις άρμα στο πλευρό σου.

Η βιασύνη μας καταστρέφει, τα αλόγιστα επαναλαμβανόμενα λάθοι δεν μας αφείνουν να ξεφύγουμε από το αγκίστρι. Δες τηλεόραση σε μαθαίνουν με υποσυνείδητα μυνήματα να συνεχίσεις να κάνεις χυρότερα λάθοι αποσύνθεση παντού και διάλυση. Δες τα μέσα κοινωνικής αποχαύνωσης παντού η άρνηση ο μοιδενισμός πουθενά λύσεις. Με το να βρείζουμε και να χλευάζουμε δεν θα αλλάξουμε τίποτα μόνο αν σκύψουμε και δώσουμε λύσεις. Να καθορίσουμε τα όρια μας και με σταθερά βίμματα να φτάσουμε στο αύριο. Ψάξε ερεύνα μην ακολουθείς το λάθος διμιούργεισε εσύ τον δρόμο σου. Μάθε να μυράζεσαι, να συνθέτεις μην βλέπεις μόνο το εγώ σου. Κάνε τα πάντα με καλό και δώσε τόπο στην οργή ο καθ αείς θα βρει ότι γυρεύει εσύ στον στόχο σου. Μην ακολουθείς την τάση ούτε την μόδα, να συνηπάρχεις αλλά μην γίνεσαι Μοσαηκό στην βαβέλ τους, έχεις ταυτότητα και εσύ καθορίζεις με της επιλογές σου.

Η πραγματικότητα βασίζεται στην πλάνη του δυνατού που χαράζει της γραμμές. Εχεις όμως την δυνατότητα όταν έχεις γνώση να βγεις δυνατός και με Σοφία να δομήσεις την κάθε εξέλιξη. Σήμερα περνάμε στο επόμενο στάδιο εξέληξης προχωράμε μαζί στον αυτοέλεγχο αφού όταν κοιμούνται τα βουβάλια τα γεράκια μαζεύουν τροφή και χτίζουν την φωλιά τους. Μεθοδικά βίμα βίμα δίχως φόβο και πάθοι το όραμα γίνεται πραγματικότητα. Τα λάθοι που χουν κάνει με πράξεις άδικες θα πληρωθούν. Γνωρίζουν πολλά μα οι άψυχοι δεν έχουν ζωή εμείς έχουμε τριαδική και με το φως του Αγίου πνεύματος, την σπίθα του νου και πολύ κώπο φέρνουμε το πυρ. Να γελάς να λες δεν πιραζει, πέρασε σαν αστραπή μα μένεις εσύ βαστώντας τους πυρσούς της δική σου ζωής και της πύλες ανοικτές για τους πλανεμένους να διαβούν. Όλοι έχουν ελπίδα αν θέλουν μετανοώντας παραδομένοι στην σοφία του Ιησού Χριστού. Άπλωσε τα ακροδάχτυλα σου και πιάσε το χέρι του δέξου την ευλογία του μα και με ταπεινότητα να διαβείς τον δρόμο του. Ξέχνα τους τύπους και την εικόνα μα βρες την ουσία της αγάπης την καθαρότητα της ζωής, το ύδωρ της ύπαρξης σου. Εν μία ομοούσια και αληθινή οδό βαστώντας τους βασιλικούς στα χέρια σου και την ψυχή σου δυνατή. Οι μάχες δεν θα πάψουν ποτέ αν δεν κλίσεις εσύ την πόρτα στο κακό και πάψεις να ζεις εις βάρος των επόμενων γενεών. Έχεις προηδοπιοιθεί είμαι εδώ γράφω ζω υπάρχω μα εσύ φθονείς και πιστεύεις στους μύθους. Σιωπή και πράτε η ώρες είναι που θα σε φέρουν στο φως όχι το χτες.

Φάρος

Loading...


Θεραπεία της σεξουαλικής ανικανότητας

Το φυτικο σκεύασμα που θεραπεύει τα προβλήματα σεξουαλικής ανικανότητας χωρις καμία παρενέργεια

Το μοναδικό 100% φυτικό σκεύασμα που θεραπεύει το πρόβλημα και δεν το συντηρεί οπως αλλα χημικά γνωστά προιόντα με παρενέργειεςΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

One thought on “Το διάβα της ζωής

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *