in

Την Τρίτη στις 11:00 σε όλη την Ελλάδα θα ηχήσουν οι σειρήνες συναγερμού -Είναι άσκηση

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

Οι σειρήνες συναγερμού Πολιτικής Άμυνας θα ηχήσουν σε όλη την ελληνική επικράτεια την ερχόμενη Τρίτη, 9 Οκτωβρίου, στο πλαίσιο της άσκησης «Παρμενίων 2018».

Η ενεργοποίηση θα έχει καθαρά δοκιμαστικό σκοπό και επομένως δεν υπάρχει λόγος σύγχυσης ή ανησυχίας.

Συγκεκριμένα, στις 11.00 το πρωί θα σημάνει συναγερμός αεροπορικής επίθεσης, χρονικής διάρκεια 60 δευτερολέπτων, με διακοπτόμενο ήχο διαφορετικής έντασης.

Στις 11.05 θα υπάρξει σήμανση λήξης του συναγερμού, για χρονική διάρκεια επίσης 60 δευτερολέπτων, με συνεχή ήχο σταθερής έντασης.

Πηγή: iefimerida.gr

Report

What do you think?

Written by Κατοχικά Νέα

Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια!
Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Comments

Leave a Reply
 1. ΣΎΝ-ΤΑΞΗ
  ΝΥΞ-ΆΣΤΗ
  ΣΥΝ=650=11*
  ΝΥΞ=510=6″
  ΤΆΞΗ=369=9*
  ΆΣΤΗ=509=14=5″
  *119|911
  “6+5=11
  ΕΊΝ-ΑΙ=65=11/ΑΙ=11
  ΆΣ-ΚΗΣΗ=201=3/236=11
  ΣΟΣ=47-0=11
  ΚΥΡΙΑΚΉ
  ΑΡΧΏΝ ΜΙΧΑΉΛ
  Αγιοι Αγγελοι του Θεού, στο όνομα Αδωνάι, Έγιε, Έγιε, Έγια, που είναι ο Ην, ο Ων και ο ερχόμενος, Έγιε, Αβράι και στο όνομα Σαδάι, Κάδος, Κάδος, που κάθεται στα ύψη πάνω στα Χερουβείμ, και με το μεγάλο όνομα του ίδιου του Θεού, δυνατό και κραταιό, που βρίσκεται πάνω από όλους τους ουρανούς, Έγιε, Σαράγιε, που δημιούργησε τον κόσμο, του ουρανούς, τη Γη, τη θάλασσα, και όλα όσα υπάρχουν μέσα τους, την πρώτη μέρα και τα σφράγισε με το Αγιο όνομα του Φάα, και με το όνομα των Αγγέλων που κυβερνούν τον τέταρτο ουρανό και υπηρετούν μπροστά στον ισχυρό Σαλαμία, μεγάλο και τιμημένο Αγγελο, και με το όνομα του άστρου του που είναι Ήλιος και με το ζώδιό του, και με το απέραντο όνομα του ζωντανού Θεού και με όλα τα παραπάνω ονόματα, σε επικαλούμαι ΜΙΧΑΗΛ, ω μεγάλε Αγγελε, που είσαι ο ανώτατος κυβερνήτης αυτής της ημέρα.
  470

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Loading…

0

Άρον-άρον οι Τούρκοι κλείνουν τις τράπεζές τους στην Ελλάδα – Λουκέτο στη Ziraat – Αναταράξεις στη Θράκη

ΚΑΤΑΝΤΙΑ! Έβγαζαν φωτογραφίες και φώναζαν “πέσε, πέσε” στην Ομόνοια…