18:53 - 22/03/2017

ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΗΣ ΤΖΙΧΑΝΤ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ. Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΤΖΑΜΙΟΥ ΣΤΟ ΒΟΤΑΝΙΚΟ ΚΑΙ Η ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΗ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ΤΩΝ….. «ΠΑΤΡΙΩΤΩΝ»

Γράφει ο Ιωάννης Λαμπρόπουλος
Ελληνίδες και Έλληνες.

Η χώρα βρίσκεται ακριβώς «μία ανάσα» από την ΕΠΊΘΕΣΗ του στρατού της Τζιχάντ. Μία επίθεση που την σχεδιάζουν εδώ και χρόνια και που γι’ αυτόν το λόγο έχουν φέρει εδώ μέσα, ένα τεράστιο πλήθος Τουρκο-μογγόλων, Ασιατών και Αφρικανών στρατιωτών. Πρόκειται για έναν άτακτο μεν, αλλά έμπειρο και καλά εξοπλισμένο στρατό, που λειτουργεί υπό Τουρκική και Ισραηλινή διοίκηση.

Ήδη το Κ.Ι.Σ. ειδοποιεί τους Ισραηλίτες της Ελλάδος να εγκαταλείψουν την χώρα.

Η Κυβέρνηση και όλη η Βουλή το γνωρίζει και όπως έμαθα ετοιμάζονται να αποδράσουν στο …… εξωτερικό για τον εορτασμό του …. Πάσχα..!!!

Φυσικά το γνωρίζουν και οι Ευρωπαίοι … εταίροι μας. Και το περιμένουν σαν …. λύτρωση, αφού το θέμα της Ελληνικής … «Οικονομίας» και της …. αξιολόγησης, δείχνει να είναι ένα μεγάλο αγκάθι που τους έχει καθίσει στον λαιμό.
Η επίθεση του Ισλαμικού στρατού στην Ελλάδα, θα τους …. «βγάλει» αυτό το μεγάλο αγκάθι. Γιατί θα επιτευχθεί το ζητούμενο γι’ αυτούς, που είναι η καταστροφή της Ελλάδος, χωρίς όμως να πειραχτούν οι Ευρωπαϊκές τράπεζες.
Ήδη έχουν προχωρήσει και στα επόμενα βήματα. Έχουν έτοιμη και την ….. επόμενη Κυβέρνηση, υπό την ονομασία «Κυβέρνηση Εθνικής Σωτηρίας», με πρωθυπουργό τον Κώστα Καραμανλή.

Όσο λοιπόν κοιμίζουν τον λαό, με τα γεγονότα σε Τουρκία, Ισραήλ, Σκόπια, Ρωσία και …. «Φιλιπίνες», εδώ …. «δουλεύουν» …. άγρυπνοι για την …… «ΣΩΤΗΡΙΑ» της πατρίδος.

Η χώρα πραγματικά βρίσκεται «μία ανάσα» από ένα ετοιμασμένο ολοκαύτωμα. Δεν μπορεί κανείς να διανοηθεί τι στρατό έχουν κρυμμένο μέσα στην χώρα που περιμένει την εντολή της επίθεσης. Έναν στρατό από εγκληματίες που τον γνωρίζουν και η Ε.Υ.Π και το Γ.Ε.Ε.Θ.Α. αλλά η λέξη ΠΡΟΔΟΣΙΑ, είναι πολύ μικρή για να εκφράσει αυτό που συμβαίνει.

Είναι ένας στρατός εγκληματιών, που τους κάνουν υπό την επήρεια ουσιών να ενεργούν σαν «ζόμπι». Ακούραστους και αναίσθητους, ψυχρούς δολοφόνους.

Τα 635.000 χάπια του ναρκωτικού “Captagon”, που εντόπισαν οι αρχές σε παρασκευαστήριο στην Ελευσίνα, δεν ήταν φυσικά για να τα στείλουν στην ….. Συρία, αλλά για να τα δώσουν στους εδώ Τζιχαντιστές. Στην Συρία έχουν τα δικά τους εργαστήρια, γιατί αυτά παρασκευάζονται εύκολα και γρήγορα. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να στείλουν από την Συρία εδώ, ούτε από εδώ στην Συρία..

Κανείς όμως δεν ξέρει αν ήταν μόνο αυτά, αν υπάρχουν και άλλα εργαστήρια, ούτε πόσα τέτοια χάπια βρίσκονται στα χέρια των Τζιχαντιστών.

Το ναρκωτικό αυτό το “Captagon”, λέγεται «το χάπι των Τζιχαντιστών», γιατί τα παίρνουν οι μαχητές του ΙSIS. Τους δίνει ένα αίσθημα μεγάλης ευφορίας και μίας παντοδυναμίας. Καταργεί την αίσθηση του πόνου, την αίσθηση της πείνας και δημιουργεί απίστευτη ενέργεια σε σημείο να μην χρειάζεται να κοιμηθεί καθόλου για διάστημα 100 ωρών. Αυτό εξασφαλίζει μαχητές άφοβους παράτολμους και θολωμένους που σκοτώνουν χωρίς ενδοιασμό ακόμα και την μάνα τους. Ακόμα και να τον πυροβολήσεις, αν δεν τον πετύχεις στο κεφάλι ή στην καρδιά, δεν καταλαβαίνει πόνο και συνεχίζει.
635.000 τέτοια χάπια βρήκαν στην Ελευσίνα οι Ελληνικές αρχές, αλλά φανταστείτε πόσα ακόμα έχουν φτιαχτεί και βρίσκονται στα χέρια των Τζιχαντιστών.

Και όλα είναι έτοιμα, για να ξεκινήσει η επίθεσή τους κατά των Ελλήνων, την Μεγάλη εβδομάδα. Αυτό είναι το σχέδιο.

Ένα πράγμα περιμένουν μόνο. ΤΗΝ ΑΙΤΙΑ που θα τους φανατίσει, αλλά και θα δικαιολογήσει την πράξη τους στον υπόλοιπο κόσμο. Γιατί αυτό που θέλουν, είναι να έχουν το … δίκαιο με το μέρος τους…!!!
ΘΕΛΟΥΝ δηλαδή να μας ΕΠΙΤΕΘΟΥΝ, αλλά πρέπει να έχουμε κάνει ΕΜΕΙΣ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΠΙΘΕΣΗ…

ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΙΑ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ.

Αυτήν την προβοκάτσια λοιπόν , που θα δώσει το έναυσμα της επίθεσης των Τζιχαντιστών, έχουν αναλάβει να την κάνουν, αυτοί που μέχρι χθες, παρίσταναν τους …. «Χριστιανούς» και τους «πατριώτες», στο Βοτανικό. Είναι όλοι αυτοί που….. «αντιστέκονταν» στην ανέγερση του τζαμιού…!!! Κάτι ……. «στρατηγοί», κάτι «κομματάρχες», κάτι φανατικοί του …. «πατρώου», κάτι ….. «νομικΆΡΕς»…!!!! Τί να σου πω δηλαδή……!!! ΕΝΑΣ ΚΙ’ ΕΝΑΣ..!!!

Και αφού όλοι αυτοί, αποδείχτηκαν εξαιρετικά …… ΑΝΙΚΑΝΟΙ στο να αντιμετωπίσουν με ΝΟΜΙΜΑ μέσα την ανέγερση του Τζαμιού, κάποιοι προσπαθούν τώρα να …. «αποδείξουν» τον …… «πατριωτισμό» τους, με το να πάνε και να βάλουν …… ΦΩΤΙΑ στο τζαμί…!!!!

Αυτή η ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ, θα είναι και η ΑΙΤΙΑ που περιμένουν τα οργανωμένα τζιχάντια, για να επιτεθούν στους …. «κακούς» Ορθόδοξους Έλληνες. Η εικόνα του φλεγόμενου τζαμιού θα κάνει τον γύρο του κόσμου και θα ΦΑΝΑΤΙΣΕΙ όλο το Ισλάμ κατά της Ελλάδος. Αλλά και ο υπόλοιπος κόσμος που θα δει την επίθεση των Ισλαμιστών στην Ελλάδα, θα πεί: «τα ήθελαν και τα έπαθαν οι Έλληνες»…
Καταλάβατε τι θέλουν να κάνουν;;;;

ΜΑΖΕΨΤΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΣΤΟ ΒΟΤΑΝΙΚΟ. Γιατί αυτό που μόλις αποκάλυψα, δεν είναι ένα σενάριο, αλλά είναι ο λόγος για τον οποίο χτίστηκε γρήγορα αυτό το ΠΡΟΚΑΤ τζαμί στο Βοτανικό. Δεν χτίστηκε για να δοθεί στους Μωαμεθανούς για προσευχή. Χτίστηκε για να καεί από τους ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΕΣ και να δώσει το έναυσμα της επίθεσης των Τζιχαντιστών στην Ελλάδα.

Στο Βοτανικό παίχτηκε μία τεράστια ΠΡΟΔΟΣΙΑ των Ελλήνων, στην οποία συμμετείχαν πάρα πολλοί, μεταξύ αυτών και ο Μητροπολίτης Πειραιώς Σεραφείμ.
https://greek1.blogspot.com/2017/02/ipokritis-serafim.html#axzz4c4JVUIYK

Σταματήστε τους προδότες ΣΤΟ ΒΟΤΑΝΙΚΟ, γιατί προσπαθούν να βάλουν ΦΩΤΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
Ελπίζω πως θα το διαβάσουν ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ, γιατί είναι έτοιμοι οι Τζιχαντιστές και περιμένουν την …. ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ.

ΕΎΧΟΜΑΙ Ελληνόπουλα, να έχουμε καλή Ανάσταση και καλό Πάσχα.

Ιωάννης Λαμπρόπουλος
συγγραφέας-ερευνητής
giannis_lampropoulos@yahoo.com

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (69)

 1. Ανώνυμος 03/22/2017 @ 7:09 ΜΜ

  Την προβοκατσια μπορει να την κανει ο οποιοσδηποτε οποτε αν εχουν αποφασισει να την κανουν θα γινει ο κοσμος να χαλασει.

 2. ΜΑΥΡΟΣ ΦΥΓΑΣ 03/22/2017 @ 7:32 ΜΜ

  ΑΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΠΕΣ ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΛΟΓΙΚΗ ΕΞΗΓΗΣΗ.ΔΗΛΑΔΗ ΔΕΝΟΥΝ ΛΟΓΙΚΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ.ΣΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΜΟΥ ΕΠΙΤΡΕΨΕΙΣ ΝΑ ΔΙΑΦΩΝΗΣΩ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΜΕ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΣΕΡΑΦΕΙΜ.ΑΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ ΕΠ ΑΥΤΟΥ ΦΩΤΙΣΕ ΜΑΣ.ΕΓΩ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΓΩΝΙΣΤΗΣ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ.ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΠΑΝΤΗΣΗ.

 3. ΜΑΥΡΟΣ ΜΑΓΟΣ 03/22/2017 @ 7:33 ΜΜ

  Αντε να δουμε και λίγο αιματάκι θέλω να δω πως θα κλοτσάνε τους χοντρους σας κώλους που έχει βγάλει κυτταρίτιδα από τον καναπέ, που κάθεστε σαν τα βουβάλια όταν σας σφάζουν στο λαιμό.

  • asntisatan assasin 03/23/2017 @ 9:41 ΠΜ

   αχαχαχα ποσο βλακας εισαι ΘΑ ΜΑΣ ΚΛΑΣΟΥΝ ΤΟΑ ΟΣΧΕΑ ΒΛΑΚΑ ΜΑΓΕ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ…….

 4. Ο ΑΓΩΝΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ
  ΕΙΝΑΙ ΑΜΥΝΑ

  • Νικητας 03/22/2017 @ 9:08 ΜΜ

   ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ !!!!! ΟΛΑ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ !!!……..ΟΛΟΙ ΜΕ ΤΕΝΤΩΜΕΝΑ ΔΑΚΤΥΛΑ ΣΕ ΜΟΥΤΖΙΕΣ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ !!!…ΣΕ ΟΛΟΥΣ !!!! ….ΟΛΟΙ ΖΕΣΤΑ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΑ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΜΑΤΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΟ ΜΑΣ !!!!!!….ΟΛΟΙ !!!!….ΕΙΝΑΙ ΜΗΝΥΜΑ ΚΑΙ ΕΝΤΟΣ…ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ !!!!!

 5. ΔΙΑΒΟΛΟΣ 03/22/2017 @ 7:51 ΜΜ

  Και καλα θα κανουν…Μια ωρα νωριτερα να ερθει το μπαμ, μπας και ξυπνησουν τα προβατα και ξεστραβωθουν!!! Και μακαρι να μην ειναι σεναριο και να ειναι σχεδιασμενο… κατι τετοιο σκεφτομουνα και εγω αλλα δεν εχω τα μεσα και τις πλατες. Οτι και να συμβει ο ελληνας θα ανταπεξελθει. ΘΕΛΕΙ ΘΥΣΙΕΣ Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ!!!

 6. Αλκίνοος 03/22/2017 @ 7:57 ΜΜ

  Γενικώς παρατηρείται ότι μένεται άγριος πολεμος πατριωτών εναντίον πατριωτών… Δυστυχώς απέχουμε πολύ από το 21… Πατριώτες, αφήστε τα διχαστικά σύνδρομα της φυλής μας κατά μέρος… Αναγνωρίστε τον εχθρό του έθνους αφενός και δεχθείτε ότι διαθέτουμε πολλούς οπλαρχηγούς που δρα ο καθείς με τον τρόπο του και την ομάδα που συσπειρώνει γύρω του. Λείπει προφανώς ο ιθύνων νους, η αόρατος αρχή του 21 (Καποδίστριας) και μας έχουν πάρει φαλάγγι οι νεοταξίτες… Κύριε Λαμπρόπουλε, καλές οι αναλύσεις σου, αλλά βάστα άνθρωπέ μου… Όταν φωτογραφίζεις πρόσωπα χρειάζεται στοιχειώδης περίσκεψις… Έβγαλες προδότες τους μισούς πατριώτες! Με ποιούς θα συμπολεμήσουμε τον εχθρό της πατρίδος;

  • Ανώνυμος 03/22/2017 @ 9:56 ΜΜ

   Χθες ο Ευφραιμ που αθωωθηκε εψαλλε Χριστος Ανεστη, σημερα παλι στο Ισραηλ στον ναο που ανακαινησθηκε παλι εψαλλαν το Χριστος Ανεστη! Ερχεται να πραγματοποιηθει η προφητεια του Παισιου, “ολα θα ξεκινησουν οταν ερθουν δυο Πασχαλιες μαζι”! Μονοιαστε λοιπον και ετοιμαστειτε…

  • ΙΩΑΝΝΗΣ ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ 03/23/2017 @ 12:43 ΜΜ

   OΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΔΙΑΦΟΡΟΙ “ΑΝΩΝΥΜΟΙ” ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑΖΕΤΕ ΣΥΝΕΧΩΣ ΤΑ “ΟΝΟΜΑΤΑ” ΣΑΣ, ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΖΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ…… ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΝΕΣΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΛΕΥΘΡΟ , ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΟΥΣ ΣΤΟ ΒΟΤΑΝΙΚΟ………… ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΑΥΤΗ Η … “ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ” … ΚΑΤΑΛΗΨΗ… ΕΦΥΓΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΚΑΙ ΗΡΘΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ , ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΜΟΥ , ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΠΑΦΗ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ “ΠΑΙΖΕΤΑΙ” , ΚΑΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΩ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΕ ΟΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΜΠΟΡΟΥΣΑ….. ΜΙΑ ΩΡΑ ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΤΙ “ΠΑΙΖΟΤΑΝ” ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΡΙΞΩ ΜΑΥΡΗ ΠΕΤΡΑ ΓΥΡΙΖΟΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ. …….. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΜΕ ΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΕΣΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ, ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΥΛΙΓΜΕΝΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ, ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΜΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΤΟ ΠΟΛΥ ΣΕ ΜΙΣΗ ΩΡΑ….. ΜΕ ΤΗΝ ΧΑΡΑΛΑΜΟΥΣ ΤΟΥ ΣΩΡΡΑ, ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΜΠΕΡΔΕΜΕΝΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΜΟΥ ΠΗΡΕ ΤΡΕΙΣ ΩΡΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΛΑΒΩ………… ΑΝ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΑ ΣΗΜΕΡΑ Μ’ ΑΥΤΟΥΣ ΣΤΟ ΒΟΤΑΝΙΚΟ, ΕΙΝΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΗΡΘΑΝ ΚΑΙ ΜΕ ΕΠΙΑΣΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΕΝΤΑΧΘΕΙ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ, ΚΑΙ ΕΙΔΑΝ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΩΝ “ΑΡΧΗΓΩΝ”… ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΠΩΣ ΠΑΝΕ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΜΕΓΑ ΕΘΝΙΚΟ ΘΕΜΑ……. ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΕΜΑΘΑ ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΟ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ, ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΑ ΤΑ ΤΖΙΧΑΝΤΙΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ΣΤΟ ΒΟΤΑΝΙΚΟ….ΟΠΟΤΕ ΑΓΑΠΗΤΕ , ΤΑ ΤΖΙΧΑΝΤΙΑ ΕΙΧΑΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΤΟΥ ΑΙΦΝΙΔΙΑΣΜΟΥ …….. ΑΝ ΤΟ ΑΦΗΝΑ ΝΑ ΕΞΕΛΙΧΘΕΙ, ΧΩΡΙΣ ΒΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ…… ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΙΜΟΥΝ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΡΟΔΟΤΗΣ…… ΕΙΝΑΙ Η ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΗ ΕΙΔΗΣΗ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ … ΚΑΙ ΚΟΙΤΑ ΠΟΣΟΙ … ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΑΝ…!!!!!… ΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΑΓΑΠΗΤΕ ΔΕΝ ΞΕΧΩΡΙΖΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑΝΕ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΔΕΝ ΞΕΧΩΡΙΖΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΣΤΗΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ…!!!!

 7. ΑΓΝΩΣΤΟΣ 03/22/2017 @ 7:59 ΜΜ

  Δηλαδη θα καψουμε το τζαμι στο βοτανικο;;; Και θα γινει η αφορμη για το μπαμ που θα ερθει ουτως η αλλως;;; Με ενα σμπαρο δυο τρυγονια!!!μακαρι!!!αλλα δε θα γινει …

 8. ΜΑΡΚΟΣ ΖΑΡΡΑΣ: Ο ΙΧΩΡ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ! 03/22/2017 @ 8:00 ΜΜ

  Ισχύει δεν ισχύει, θα δούμε… Το ζήτημα είναι ότι, προσωπικά, δεν μ απασχολεί αν θα φαίνεται ότι θα χουν δηθεν το δίκαιο με το μέρος τους. Εδώ δεν είναι Ευρώπη, ο κόσμος έχει όπλα στα σπίτια του, πολλοί μάλιστα και 5 και 7 και βάλε. Επίσης, ο Ευρωπαίος δεν πάει να υπηρετήσει, πλην ελαχίστων εξαιρέσεων.
  Δεν πάει το κάθε τζιχάντι να κάνει και 1 κιλό κόκα μονομιάς, μεγάλη ιδέα θα χει για τον εαυτό του.
  Ο Ευρωπαίος δεν έχει τσαμπουκά σαν τον Έλληνα.
  Αν ήταν στο χέρι μου, θα το χα τινάξει το τζαμί στον αέρα, για να ξεσηκωθούν, έτσι ώστε να ξεσηκωθεί κι ο κόσμος και ”να τους σκοτώσουμε όλους” και μετά, μετά θα χουμε ενεργοποιηθεί. Το μόνο που θ απομένει στους πολιτικούς, θα ναι να σηκωθούν να φύγουν απ την χώρα.
  Οι τζιχαντιστές, είναι ηλίθιοι. Στο Αφγανιστάν, κόβανε τα κοντάκια των όπλων και τα σκοπευτικά, ως ένδειξη πίστης, για να ρίξουν με την μέθοδο Bump Fire, χύμα, στα κουτουρού που λέμε, απλά πολύ γρήγορα, διότι λέει ”αν είναι θέλημα του αλάχ θα πάνε οι σφαίρες στον εχθρό” Η τρέλα τους μπορεί να φοβήσει αλλά πόσο θα φοβήσει αυτούς, σαν όχλος που ναι, ο συνδυασμός τρέλας, με πειθαρχία και ηθικό, εκ μέρους των Ελλήνων εφέδρων. Όσο αυτοί ονειρεύονται το ισλάμ και όσο θέλουν να σκοτώσουν τους άλλους, άλλο τόσο διψάμε για να τους σκοτώσουμε εμείς.
  (ΟΠΟΤΕ, Η ΜΕΘΟΔΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΙΑ ΟΤΑΝ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ: Στην παραμικρή αντίδραση τους, ορμάτε! Ανελέητα! Για την Ελλάδα , το έθνος μας και την ελευθερία της και τον θάνατο των εχθρών μας! Και όταν στριμωχτείτε και ο θάνατος μοιάζει κοντά, ορμάτε, ποιο δυνατά, για την δόξα και την αθανασία!
  Θα νικήσουμε, ότι και να συμβεί, αυτό να το θυμάστε, κάθε εχθρός θ’αναχαιτιστεί και θα καταστραφεί! Όσοι περισσότεροι εχθροί, Τούρκοι, Τζιχάντια, Ου τσε κάδες, ντόπιοι υποστηρικτές τους, τόσο περισσότερη η ορμή και η βούλησή σου να νικήσεις! Διότι η δικαιοσύνη, δεν υποχωρεί. Όσο ποιο θρασύς ο άδικος, όσο και να επιμένει, τόσο ποιο τρανή θα ναι η οργή σου, τόσο ποιο πολύ θα τον αψηφάς και θα τον μηδενίζεις!

 9. ναι φιλε μου μακαρι να το καψουν δεν σταματαμε κανεναν και εμεις μια αφορμη περιμενουμε

 10. Αποστολος κωλετσης 03/22/2017 @ 8:13 ΜΜ

  Λαμπροπουλε πολλα ξερεις πολλα γραφεις τοσους μηνες αλλα δυστηχως τιποτα δεν γινεται

  • ΙΩΑΝΝΗΣ ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ 03/22/2017 @ 10:49 ΜΜ

   ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟΣΤΟΛΕ ΓΙΝΕΤΑΙ…….. ΕΣΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙΣ …. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ…… ΑΛΛΑ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΠΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΓΙΝΕΤΑΙ, ..ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΣΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ…. ΚΑΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑ …. ΕΥΡΩ…!!!!

 11. αρουλα βελουχιωταινα 03/22/2017 @ 8:24 ΜΜ

  οι αριστεροι αναρχοκομουνιστες θα πανε μαζι με τα ταξικα τους αδερφια τους ισλαμιστες εναντιον του ελληνικου λαου να το ξερετε πολυ καλα αυτο!!!!!!!!

  • Ανώνυμος 03/22/2017 @ 10:52 ΜΜ

   Αυτο το ξερουμε γι’αυτο θα περασουμε ενα χερακι και τους αναρχοαπλυτους παρεα με τα μουσλια για να εχει περισσοτερο γουστο η ολη φαση….

 12. Ειπε γερων…..ακου παιδι μου σε λιγο θα βλεπεις να σφαζουν τους μουσουλμανους σαν τα τραγια….θα ικετευουν για τη ζωη τους..μα δεν θα τους χαριζεται.

 13. Ανώνυμος 03/22/2017 @ 8:44 ΜΜ

  Πότε θα κάμει ξαστεριά,
  πότε θα φλεβαρίσει,

  να πάρω το ντουφέκι μου,
  την έμορφη πατρόνα,

  να κατεβώ στον Ομαλό,
  στη στράτα του Μουσούρου,

  να κάμω μάνες δίχως γιους,
  γυναίκες δίχως άντρες,

  να κάμω και μωρά παιδιά,
  να κλαιν’ δίχως μανάδες,

  να κλαιν’ τη νύχτα για νερό,
  και την αυγή για γάλα,

  και τ’ αποδιαφωτίσματα
  τη δόλια τους τη μάνα…

 14. Νικητας 03/22/2017 @ 9:02 ΜΜ

  δηλ. κυριε Λαμπροπουλε.., ΔΕΝ θα βρουν αλλη αφορμη τα τζιχαντια για να μας επιτεθουν; Περιμενουν να βαλουν καποιοι φωτια στο τεμενος του Βοτανικου; Εδω εγινε της κακομοιρας στην Δανια ,και τα τζιχαντια ξυλοκοπησαν ζευγαρι που ετρωγε πιτσα με μπεικον (χοιρινο) ,..ΜΕ ΤΟ ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ !!!…ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ κ.Λαμπροπουλε; Να καθησουμε στα τεσσερα, για να μην ερεθιστουν τα τζιχαντια….’Η ΝΑ ΛΑΒΟΥΜΕ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΓΑΜΗΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ; ….Αυτα τα μουνοπανα εχουν Αλλαχ….ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΠΑΝΑΓΙΑ κ.Λαμπροπουλε!!!….Λετε να σταματησουν αν δεν μας υποταξουν τελειως; ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΑΣ;……………………Και για να μην φανω οτι πεταω χαρταετο και ΔΕΝ καταλαβαινω την αφορμη της προβοκατσιας ….,ΣΑΣ ΕΡΩΤΩ !!!!…………………ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΑΓΙΟ ΠΑΣΧΑ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΜΑΣ , ….και κανουν τσαμπουκαδες τα τζιχαντια…,πιστευετε οτι θα το αναδειξουν ΣΑΝ ΠΡΩΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΤΩΝ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΩΝ ΤΑ ΜΜΕ;….ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ !!!…ΑΡΑ; Η ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΚΛΗΘΕΝΤΩΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙ Η ΠΡΩΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΓΥΡΩ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ !!! …Ετσι δεν ειναι;…………ΕΠΟΜΕΝΩΣ;…….τι λετε; Ξανασκευτητε κυριε Λαμπροπουλε ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΠΟΥ ΣΤΕΛΝΕΤΕ !!!!!!!!!!!……………..ΚΑΙ ΣΑΣ ΑΦΙΕΡΩΝΩ λογια του Μακρυγιαννη !!!!!…..’Οταν δεν υπαρχει αγαπη και αρετη στην ΠΑΤΡΙΔΑ ,και ΠΙΣΤΗ ΣΤΗΝ ΘΡΗΣΚΕΙΑ , ….ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΧΩΡΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ‘ !!!!!!

  • ΙΩΑΝΝΗΣ ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ 03/22/2017 @ 11:21 ΜΜ

   ΕΘΕΣΕΣ ΠΟΛΛΑ ΘΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΣΕ ΟΛΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ…. ΚΑΤ’ ΑΡΧΗΝ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΣΥΜΦΩΝΕΙΣ ΠΩΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΦΑΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΕΠΙΤΙΘΕΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΑΜΥΝΟΜΕΝΟΙ….ΚΑΤΑ ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΣΕ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΩ , ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΖΗΜΙΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΟΥΝ, ΟΠΩΣ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ, ΠΩΣ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΜΑΣ ….. ΘΑ ΑΡΓΗΣΕΙ ΠΟΛΥ ΝΑ ΕΠΕΜΒΕΙ….. ΟΠΟΤΕ ΘΑ ΚΛΗΘΕΙΣ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙΣ, ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΝΑΛΩΣΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΚΡΕΑΤΑ, ΜΕ ΚΑΛΑΣΝΙΚΩΦ, ΧΕΙΡΟΒΟΜΒΙΔΕΣ ΚΑΙ RPG , ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΕΡΓΑ ΤΑ ΕΧΕΙΣ ΔΕΙ ….. ΚΟΙΤΑΞΕ ΓΙΑΤΙ ΣΤΙΣ ΣΧΟΛΕΣ ΠΟΛΕΜΟΥ , ΣΟΥ ΔΙΔΑΣΚΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΛΕΕΙ … ΠΩΣ ΤΟ ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ … ΠΑΣΗ ΘΥΣΙΑ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ….ΖΩΝΤΑΝΟΣ…!!! ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΕΞΥΠΝΟΣ ΔΕΝ ΤΑ ΒΑΖΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ , ΜΕ ΔΕΚΑ ΟΠΛΙΣΜΕΝΟΥΣ ΜΕ ΚΑΛΑΣΝΙΚΩΦ…… . ΑΝ ΤΟ ΗΘΕΛΕΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΩΡΑ…. ΣΥΓΧΩΡΕΣΕ ΜΕ ΠΟΥ ΣΤΟ ..ΧΑΛΑΣΑ…. ΑΛΛΑ ΑΝ ΓΙΝΟΤΑΝ ΤΩΡΑ , ΜΕ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΩ, ΑΠΟ ΤΑ 5 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΘΑ ΧΑΝΟΝΤΑΝ ΤΑ 3…. ΜΗΝ ΒΙΑΖΕΣΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΚΙ’ ΑΛΛΟΙΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΥΑ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ….. ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΜΑΣ ΧΤΥΟΥΝ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ…

   • Νικητας 03/23/2017 @ 10:57 ΠΜ

    Ισως δεν εγινα κατανοητος κ.Λαμπροπουλε !! ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΓΝΩΡΙΖΩ τα οσα γραφετε ,και σιγουρα ΟΧΙ απο ταινιες !!! Σε αρθρα σου εχω σχολιασει για το ΤΙ πιστευω ,για το οτι ΔΕΝ πρεπει να κανουμε την πρωτη κινηση εμεις ,και εχω δεχθει σφοδροτατα σχολια !!!………ΟΜΩΣ ΞΑΝΑΕΡΩΤΩ !!! ΝΑ ΚΑΘΗΣΟΥΜΕ ΣΤΑ ΑΥΓΑ ΜΑΣ ‘Η ΝΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΤΟΥΜΕ; ΠΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΟΥ ; Εχω γραψει χιλιαδες φορες για τις γιαφκες οπλων που ειναι κρυμενες στα χωραφια και στα υπογεια ,καθως και για τους εκπαιδευμενους που θα τα παρουν στα χερια τους για αιματοκυλισμα!!! ΤΙ ΑΛΛΑΖΕΙ ,ΑΝ ΕΡΘΕΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΜΠΑΜ ‘Η ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ;…ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΙ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ;….ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ !!! ΝΑ ΚΑΘΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΜΕ ΣΤΑΥΡΩΜΕΝΑ ΧΕΡΙΑ;….ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ!!! ….προσωπικα παροτρυνω τους συνελληνες ΝΑ ΣΧΗΜΑΤΗΣΟΥΝ ΕΝΟΠΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΑΜΥΝΑΣ και χωρυς συναντησης !!! Συγκεκριμενα πλανα και ρολους που θα εχει ο ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ !!!…………. ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΓΙΑ ΑΜΥΝΑ κ. Λαμπροπουλε !!! ΑΥΤΟ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ ..,ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΟΠΛΟ !!! ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΕΤΟΙΜΑ ΟΠΛΑ ΚΑΙ ΦΥΣΙΓΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΟΥΝ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΟΥΣ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ…..ΜΕ ΟΜΑΔΕΣ ΑΤΟΜΩΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ ΤΟΥΣ !!!!………..ΤΙ ΜΟΥ ΚΑΤΑΛΟΓΙΖΕΤΕ ΛΟΙΠΟΝ;…
    Υ.Γ. Αν χαθουν τα 2/3 του λαου με ΓΥΜΝΑ χερια για αμυνα….ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΜΕ ΟΠΛΑ !!!!……………..ΚΑΙ ΤΟΝΙΖΩ……ΜΟΝΟΝ ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΟΙ ΜΕ ΤΖΙΧΑΝΤΙΑ και ΔΕΝ εχουν αλλη λυση !!!!………..ΑΥΤΑ ΛΕΩ ΕΓΩ κ. Λαμπροπουλε !!!!…..ΟΧΙ ΜΕ ΣΤΑΥΡΩΜΕΝΑ ΧΕΡΙΑ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΜΑΣ !!!….ΘΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ τουλαχιστον αποτρεψουμε !!!!……….Επομενως , ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΙ την μεγαλη ευκολια που απορριψατε το σχολιο μου !!!!!

    • ΙΩΑΝΝΗΣ ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ 03/23/2017 @ 2:20 ΜΜ

     ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ …. ΣΤΑΥΡΩΜΕΝΑ ΧΕΡΙΑ ΝΙΚΗΤΑ… ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ , ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΓΑΠΗΤΕ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ , ΠΟΥ ΑΥΤΗ ΣΧΕΔΟΝ ΠΑΝΤΑ , ΠΗΓΑΖΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΝΩΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΕΜΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ…. ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΩ ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΑ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΣΟΥ , ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΕΧΕΙΣ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΟ , ΘΑΡΟΣ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟ , ΑΛΛΑ ΠΟΥΘΕΝΑ ΔΕΝ ΔΙΑΚΡΙΝΩ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΚΑΙ ΓΝΩΣΗ ΕΠΑΝΩ ΣΤΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΛΕΓΕΤΑΙ , ΑΝΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΠΟΛΕΩΝ , ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΕΝΑΝ ΑΤΑΚΤΟ ΣΤΡΑΤΟ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ ΚΑΙ ΠΛΙΑΤΣΙΚΟΛΟΓΩΝ ….. ΔΕΝ ΘΑ ΙΣΧΥΡΙΣΤΩ ΟΤΙ ΕΓΩ ΕΧΩ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ, ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΝΩΣΗ , ΕΣΤΩ ΣΕ ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΠΙ ΧΑΡΤΟΥ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ , ΑΛΛΑ ΑΥΤΑ ΒΟΗΘΑΝΕ ΣΤΟ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙΣ ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ , ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΘΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙΣ . . . . ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΤΟ ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΡΩ ΟΣΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΜΠΟΡΩ ΜΑΖΙ ΜΟΥ , ΑΛΛΑ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΝΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΧΤΥΠΑΩ ΣΥΝΕΧΕΙΑ…… ΛΟΙΠΟΝ ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΠΙΟ ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ ΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ , ΤΟ email ΜΟΥ ΤΟ ΛΈΕΙ ΚΑΤΩ ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ. . . . ΓΙΑ ΠΙΟ ΣΟΒΑΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΚΕΙ …. ΕΔΩ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΜΕ , ΑΠΛΑ ΤΑ ….. ΛΕΜΕ.. . . ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ.

 15. ΚΩΣΤΑΣ-ΤΑΥΡΟΣ 03/22/2017 @ 9:09 ΜΜ

  Κύριε Λαμπροπουλε, θα βγουν πάλι πολλοί σχολιαστές να σε ειρωνευτουν ως προφήτη του τρόμου κλπ. Εγώ ένα βλεπω: πως ακόμα και αν το δεύτερο σκέλος των δημοσιεύσεων σου που λέει “..με αυτά λοιπον θέλουν να πετύχουν το τάδε στο τάδε χρονικό διαστημα” πέσει έξω, στο πρωτο σκελος ομως, έχεις κατονομάσει σωστά τους υπεύθυνους και τις υπόγειες δραστηριότητες τους. Σε ευχαριστούμε γι αυτό καθώς και για τα Ριψοκίνδυνα ρίσκα που παίρνεις.

  • ΙΩΑΝΝΗΣ ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ 03/22/2017 @ 11:02 ΜΜ

   ΑΓΑΠΗΤΕ ΚΩΣΤΑ…… ΑΝ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΘΩ ΘΑ ΤΑ ΕΛΕΓΑ ΣΕ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ, Ή ΘΑ ΤΑ ΕΛΕΓΑ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΠΡΙΝ, ΠΟΥ ΗΞΕΡΑ ΤΙ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΒΟΤΑΝΙΚΟ…..!!! ΑΛΛΑ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΞΕΧΑΣΤΕΙ ΚΑΙ ΑΝ ΕΡΧΟΤΑΝ Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ, ΘΑ ΕΛΕΓΑ ……. “ΕΓΩ ΣΑΣ ΤΑ ΕΛΕΓΑ ΒΡΕ ΑΠΟ ..ΤΟΤΕ”…!!!…ΑΛΛΑ ΕΠΙΛΕΓΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΝΑ ΤΑ ΠΩ ΔΥΟ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΠΡΙΝ ΓΙΝΟΥΝ…… ΑΚΡΙΒΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ … ΓΙΝΟΥΝ..!!!…. ΓΙΑΤΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ…. ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ…!!! εΜΕΝΑ ΑΥΤΟ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ , ΚΑΙ ΟΣΟ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΥΝ ΤΑ ΔΕΙΝΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΡΑΒΗΞΟΥΜΕ ΩΣ ΕΛΛΑΔΑ, …. ΤΟΣΟ ΛΙΓΟΤΕΡΕΣ ΜΕΡΕΣ ΘΑ ΤΑ … ΥΠΟΣΤΟΥΜΕ..!!!.. ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΞΕΦΥΓΟΥΝ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ..!!!!

   • Ανώνυμος 03/23/2017 @ 8:30 ΜΜ

    προχτές διάβασα ότι η Τουρκία υφίσταται ακόμα λόγω της αμετανοησίας των Ελλήνων, λογικότατο, ας είχαν μετάνοια οι Έλληνες και θα ήμασταν πρώτοι, μια ματιά σε μια καθημερινή μέρα της σαρακοστής στο απόδειπνο, επιβεβαιώνει τα όσα γράφω, σε ενορία 20 χιλιάδων ανθρώπων, μόνο 10 άτομα στο απόδειπνο, επομένως ότι είναι να γίνει θα γίνει λόγω αμετανοησίας μας και όσο προσεύχονται κάποιοι, ίσως μειώσει κάπως το κακό, αλλά το βέβαιο είναι πως θα το λουστούμε όλοι αυτό που έρχεται! Τώρα το ποιός είναι πατριώτης και ποιός όχι, η παροιμία λέει στο τέλος ξυρίζουν τον γαμπρό, πολλοί το παίζουν και θα είναι από τους πρώτους που θα λακίσουν

 16. KAPOTE OTAN HMOUN 5 6 XRONON ME PEIGE I MANA MOU STIN PANAGIA SOUMELA GIA KOINONIA KAI O PAPAS TIS EIPAI O GIOS SOU THA FAEI 1000 TOURKOUS KAI META THA PETHANEI LES RE NA VGEI?

 17. ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ ΠΑΝΤΟΥ 03/22/2017 @ 11:36 ΜΜ

  ΟΣΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΣΗΚΩΣΕΙ ΠΟΙΤΕ ΚΕΦΑΛΙ…ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΑΜΕ ΚΑΡΦΙ ΣΕ ΝΕΑ ΤΟΥΡΚΟΚΡΑΤΙΑ

  • ΙΩΑΝΝΗΣ ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ 03/23/2017 @ 1:28 ΠΜ

   ΑΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΕ ΕΠΗΡΡΕΑΣΩ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΣΗΚΩΣΕΙΣ ΚΕΦΑΛΙ…. ΤΟΤΕ ΕΙΣΑΙ ΗΔΗ ΝΕΚΡΟΣ ……. ΕΜΕΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΕ ΕΠΗΡΡΕΑΣΕΙ…!!!

   • Ανώνυμος 03/23/2017 @ 3:09 ΠΜ

    Έτσι!

   • ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ ΠΑΝΤΟΥ 03/23/2017 @ 10:23 ΠΜ

    ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΣ ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΕ ΑΝ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΠΗΡΕΑΣΕΙΣ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗ….ΑΛΛΑ ΤΑ ΓΙΔΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ …ΚΑΙ ΤΟ ΣΑΝΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΤΑΙΖΕΙΣ ΕΥΠΕΠΤΟ

 18. ετσι κι αλλιώς 03/22/2017 @ 11:59 ΜΜ

  Ρε άχρηστε Λαμπροπουλε η οπως αλλιώς σε λενε , επειδή δηλαδη υπαρχουν ανθρωποι που αντιδρούν ραγια θεωρητικέ φαφλατα τους εκανες εσυ πρακτορες για να κολλησει με την ιστορια σου ;; ΜΗ ΤΟΝ ΑΚΟΥΤΕ ΡΕ ΤΟΝ ΨΕΥΤΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΕ ΑΜΕΣΑ ΣΕ ΟΣΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ!!!! Σαβ1 μ.μ. · Μετρό Ελαιωνας Με την λήξη της παρελάσεως παίρνουμε τις Σημαίες μας και συγκεντρωνόμαστε στον Σταθμό Μετρό Ελαιώνα.
  Η παρουσία ΟΛΩΝ είναι επιτακτική και δικαιολογίες ΔΕΝ χωρούν!
  ΑΓΩΝΑΣ ΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΣΟΝ, όπως επιτάσσει το Σύνταγμα των Ελλήνων!

  • ΙΩΑΝΝΗΣ ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ 03/23/2017 @ 12:58 ΠΜ

   ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΠΑΘΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥ ….. ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ…!!!!
   ΕΤΣΙ …. ΑΝΤΙΔΡΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΟΙ …… ΑΛΛΟΙ ΣΤΟ ΒΟΤΑΝΙΚΟ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ…… ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΤΙΠΟΤΑ…… ΕΙΠΑΝ ΤΩΡΑ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ….!!!!

   … ΑΠΟ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΧΟΡΤΑΣΑΜΕ…… ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΤΙΣ ΕΙΔΑΜΕ …. ΕΠΙΣΗΣ…!!!!

   ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ ΚΑΝΟΥΝ…!!!

 19. Σωτηρης 03/23/2017 @ 12:14 ΠΜ

  οταν θα ρθει η ωρα θα ειμαστε ΕΤΟΙΜΟΙ ειναι στο αιμα μας

 20. ΠΑΝΑΝΔΡΟΣ ΕΛΛΗΝ 03/23/2017 @ 12:23 ΠΜ

  Γιάννη, η ταπεινή μου απάντηση στο άρθρο σου είναι ΜΑΚΑΡΙ. ΜΑΚΑΡΙ να προκαλέσουν. ΜΑΚΑΡΙ να διαβούν τον Ρουβίκωνα. Είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να γίνει ξεσηκωμός. Είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να πέσουν τα προσχήματα της προδοτικής κυβέρνησης ,και όλων των κόμματων, και να κατανοήσουν και οι τελευταίοι κοιμώμενοι συμπολίτες μας ποια συμφεροντα εκπροσωπούν και τι σχεδιάζουν για τη χωρα μας. Είναι μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία να καταλάβουν κάποιοι στο στρατό και την αστυνομία το ρόλο τους και να πράξουν επιτελούς το καθήκον τους. Είναι μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία να χάσουν οι προδότες τον έλεγχο …… και τότε πολλά μπορούν να συμβούν….. και δεν είναι απαραίτητο να είναι και πάλι σε βάρος μας…. γιατί εμείς κάθε μέρα, όλοι οι Έλληνες, πηγαίνουμε από το κακό στο χειρότερο. Κάθε μέρα μαθαίνουμε μια νέα προδοσία , ένα νέο ξεπούλημα, ένα νέο ρεζιλίκι…. Δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα. Απεναντίας…. έχουμε μόνο να κερδίσουμε!

  • ΙΩΑΝΝΗΣ ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ 03/23/2017 @ 1:14 ΠΜ

   ΣΕ ΕΧΩ ΓΙΑ ΕΞΥΠΝΟ…. ΜΗΝ ΠΕΦΤΕΙΣ ΣΕ ΠΑΓΙΔΕΣ…… ΑΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΤΟ ΤΖΑΜΙ….. ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΜΕ ΧΙΛΙΟΥΣ ΔΥΟ ΝΟΜΙΜΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ…!!!!… ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΣΕΡΑΦΕΙΜ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΦΑΝΗΚΕ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ….!!! ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΤΟΙΜΑΣΕΙ, ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΣΩΘΕΙΣ ΑΝ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ…!!!!.ΜΕΤΑ ΒΕΒΑΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΤΑΝΟΙΩΝΕΙΣ…!!!! ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΞΥΠΝΑΔΑ ΝΑ ΠΑΣ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΑΡΚΟΥΔΑ ΜΕ ΤΑ …. ΧΕΡΙΑ..!!! ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΠΡΟΔΟΤΑΚΙΑ …. ΜΗΝ ΑΚΟΥΣ… ΘΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΟΤΑΝ ΘΑ ΦΕΡΩ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ …. “ΓΗΠΕΔΟ”… ΤΟΥΣ ΞΕΡΩ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ… ΟΠΩΣ ΞΕΡΩ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΕΘΟΔΟΥΣ ΤΟΥΣ….!!! ΑΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΑΝΕ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ, ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡ ΜΑΣ…… ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ … ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡ ΜΑΣ..!!!! ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ …. ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ..!!! .ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟ ΞΕΡΩ ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΤΟ ΣΤΑΜΑΤΑΩ…. .ΕΣΥ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ , ΓΙ΄ΑΥΤΟ ΣΕ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΩ..

   • ΠΑΝΑΝΔΡΟΣ ΕΛΛΗΝ 03/23/2017 @ 2:02 ΠΜ

    Ξέρω ότι γνωρίζεις περισσότερα. Και φυσικά σέβομαι την άποψη σου. Εύχομαι να έρθουν τα πραγματα ‘’βολικά’’ τη στιγμη που θα αντεπιτεθούμε….

   • Κατ΄αρχήν, μιλάτε μόνο λεκτικά για προδοσία, που πρόκειται να γίνει δήθεν “οπωσδήποτε”, χωρίς όμως να τεκμηριώνεται κάτι, μόνο ρουκέτες πετάτε… δήθεν γνωρίζετε και αυτό είναι όλο! Εφόσον υπήρχε, όπως λέτε, ο νομικός τρόπος να εμποδιστεί το χτίσιμο του τζαμιού, γιατί δεν τον εφαρμόσατε εσείς ο ίδιος; Αντε αυτοί ήταν οι προδότες, εσείς τι; Η αλήθεια είναι πως κάθε μα ΚΑΘΕ μέρα που περνάει, εισέρχονται στη χώρα χιλιάδες και το να κοιτάμε απλώς σφυρίζοντας, επιδεινώνει την κατάσταση. Αυτή τη στιγμή οι Γερμανοί, η κυβέρνηση και όλο το κακό συναπάντημα, επιθυμούν ένα και μόνο ένα πράγμα: την αδράνειά μας, για να κερδίσουν χρόνο,μέχρι να γεμίσει όοοοοοοολη η χώρα με μαντήλες και να εγκατασταθούν για τα καλά. Μετά θα είναι πολύ αργά για εμάς, αυτοί το ξέρουν καλά, εσείς ο ερευνητής αυτό δεν το γνωρίζετε; Αν περιμένουμε π.χ. μέχρι τον Ιούνιο, που θα καλυτερεύσει ο καιρός, μέχρι τότε θα έρθουν εκατοντάδες χιλιάδες επιπλέον, οπότε ήδη θα είναι αργά… Οι πόλεις γέμισαν με μαντήλες και κουτσούβελα, τι περιμένετε δηλαδή να γεμίσουν και τα χωριά; Και όλα αυτά σε μια χώρα που υπέφερε το ισλάμ για 400 χρόνια, παρά ταύτα κανείς πούστης δεν κουνιέται, όλοι στέκουν αμήχανοι. Σε μιά χώρα που βίαια φτωχοποιείται καθημερινά, που ξεπουλιούνται στοιχειώδεις δομές, που μας έχουν βάλει το μαχαίρι στο λαιμό, που βιάζεται το όποιο θρησκευτικό αίσθημα και η ιστορία, που προσπαθούν να μας πείσουν ότι είμαστε αγέλη και όχι έθνος! Α, να μη το ξεχάσω, κύριε ερευνητά (συγγνώμη για την ειρωνεία αλλά έτσι μου βγαίνει), μάθατε τα νέα; Σε όλους τους αλλοδαπούς των παλαιοτέρων δεκαετιών π.χ. αλβανούς, γεωργιανούς,αφρικάνους, φιλιππινέζους κλπ, έρχονται ειδοποιήσεις από τα υπουργεία να πάνε στον οικείο Δήμο για πολιτογράφηση…

 21. ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ Ο Κ. ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΡΘΡΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΗΝΙΑΙΟΥΣ ΚΙΝΔΥΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΠΝΙΞΕΙ ΟΠΟΙΑ ΣΠΙΘΑ ΕΛΠΙΔΑΣ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΗΣ ΕΧΟΥΜΕ ΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΕΧΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ Η’ ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΖΟΥΜΕ ?ΕΓΙΝΑΝ ΟΛΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ! ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΠΟ ΜΕΣΑ. ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΤΑ 15 ΛΕΠΤΑ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑΣ ΔΕΝ ΙΣΧΥΟΥΝ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ…..

  • ΙΩΑΝΝΗΣ ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ 03/23/2017 @ 1:22 ΠΜ

   ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ ΑΘΗΝΑ. …. ΚΑΝΕΝΑ ΑΡΘΡΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ Ή ΝΑ ΠΝΙΞΕΙ ΤΗΝ ΘΕΛΗΣΗ ΓΙΑ …. ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ….!!!
   ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ … ΜΟΝΟ ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ ΣΤΑΜΑΤΑΝΕ..!!!

  • ΙΩΑΝΝΗΣ ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ 03/23/2017 @ 11:49 ΠΜ

   ΤΩΡΑ ΕΙΔΑ ΠΩΣ ΔΕΝ ΣΟΥ ΕΔΩΣΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ….. ΖΗΤΑΣ ΚΑΙ ΛΥΣΗ, ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΞΗΓΕΙΣ ΠΟΙΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΟΥ… .. ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ;;;; ΔΗΛΑΔΗ ΑΝ ΕΙΧΕΣ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΕ 2000 ΕΥΡΩ ΤΟ ΜΗΝΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΟΛΑ ΚΑΛΑ;;; ΕΞΗΓΗΣΕ ΜΟΥ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΟΥ…….. ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΤΟ ΕΞΗΣ: ΟΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑ, ΚΑΙ ΟΣΟ ΠΙΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ ΕΙΣΑΙ, ΤΟΣΟ ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΕΧΕΙΣ. …ΓΙΑ ΣΚΕΨΟΥ..ΑΝ ΗΤΑΝ ΜΑΖΙ ΜΑΣ Ο ΑΓΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ, ΠΟΣΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΘΑ ΕΙΧΕ, ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΤΟ 1990;;;…… ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΙΔΙΑ…!!!…… ΕΣΕΙΣ ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΥ ΑΙΣΘΑΝΕΣΤΕ ΟΤΙ ΕΧΕΤΕ ΠΟΛΛΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ, ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΑΣ……. ΓΙΑΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΚΟΜΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΥΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΡΗΝΗ…….. ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΠΑΛΑΒΟΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΕΚΤΙΜΑΤΕ ΑΥΤΟ, ΘΕΛΕΤΕ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ, ΕΠΕΙΔΗ ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ…….. ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΑΙ ΘΑ ΤΟΝ ΖΗΣΕΤΕ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΑΦΟΥ ΤΟΝ ΕΠΙΘΥΜΕΙΤΕ… ΤΩΡΑ ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΛΥΣΗ ΣΤΗΝ ΕΙΠΑ….. ΓΙΝΕ ΠΙΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ….ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ , ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΛΥΣΗ…ΤΟΤΕ ΘΑ ΖΗΤΑΣ ΜΟΝΟ ..ΕΛΕΟΣ

   • Και ποιος σου είπε ότι το πρόβλημα είναι το οικονομικό ή τα 2000 το μήνα; Και ποιος σου είπε μάγκα ότι αγωνιώ για την πάρτη μου; Μπορεί σήμερα ο πνευματικός άνθρωπος να ζει σε πελάγη ευτυχίας, όταν το παιδί του γείτονα είναι νηστικό; Μπορεί να έχει γαλήνη, όταν βλέπει ότι η πατρίδα του σβήνει και ο λαός αντικαθιστάται από άλλους λαούς; Ο Παϊσιος δηλαδή, αν ζούσε σήμερα θα ήταν στα τρελά του κέφια με όλα αυτά που συμβαίνουν; Και ποιος σου είπε ότι αυτό που ζούμε σήμερα είναι ειρήνη; Ειρήνη για ποιους, για τοκογλύφους και φαρισαίους; Στον πόλεμο θα ζητώ το έλεος; Οχι, τώρα ζητώ έλεος, γιατί δεν αντέχω άλλο να βλέπω αυτόν τον αργό θάνατο! Οταν μιλάς για θρησκεία, να θυμάσαι ότι υπήρξαν σε αυτή τη χώρα άνθρωποι θρησκευόμενοι και υπερήφανοι που είπαν “ελευθερία ή θάνατος”. Εσύ αν γουστάρεις κάτσε στα αυγά σου να τα κλωσάς, μη νομίζεις όμως ότι πουλάς και πνεύμα!

 22. Κοψε την μαλακια να σωθεις 03/23/2017 @ 1:16 ΠΜ

  Ποιοι θα είναι σε άμυνα ρε ηλίθιε …;;; Οι παράνομα εισερχόμενοι στην Ελλάδα έχουν πράξει επίθεση από τη στιγμή που πέρασαν τα σύνορα μας και θα μας πεις εσύ ρε κατσαπλια να μην υπάρξει αντίδραση ;; Είσαι προδότης , είσαι πουλημένος η μήπως εξυπηρετεις το σύστημα στην υπνωση του λαού ;; Άκου εκεί μην δώσουμε δικαίωμα .. σε ποιους ρεεεεε ξυπνατε θα μας πουν να μας γαμανε και τις γυναίκες μας σε λίγο για να ξεκαυλωνουν αλλά εμείς μην δώσουμε δικαίωμα …καθήκον του ΕΛΛΗΝΑ πριν φύγει για την συνάντηση με τον δημιουργό μας είναι η ευημερία στην πατρίδα και την οικογένεια ..

  • Ανώνυμος 03/23/2017 @ 3:11 ΠΜ

   Φαίνεσαι έμπειρος στη μαλακια! Συνέχισε πας για πρωτάθλημα! Αθληταρα μου!

   • Κοψε την μαλακια να σωθεις 03/23/2017 @ 10:28 ΠΜ

    Μόλις θα σε ταΐζουν”κρέας ” στο κωλαρακι σου τότε θα δούμε τους πρωταθλητές …

    • Ανώνυμος 03/23/2017 @ 2:55 ΜΜ

     Προς το παρο γουστάρεις να σου το ταΐσω εγώ;

     • Κοψε την μαλακια να σωθεις 03/24/2017 @ 3:03 ΜΜ

      Τι να ταΐσεις ρε μπακαλιαρο .. Γιουσουφακι σε χαρέμι θα γίνεις και θα παει η τρύπα σου πριονοκορδελα μαλακα.

 23. ΤΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΤΟ ΟΝΟΜΑ. 03/23/2017 @ 2:23 ΠΜ

  ΚΥΡΙΕ ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΕ, ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΑΠΟ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ, ΑΛΛΑ ΔΙΑ ΕΥΝΟΗΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΦΑΙΡΕΤΕ ΤΗΝ ΠΗΓΗ ΤΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ, ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΘΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΟΥΜΕ, ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΜΕΙΣ ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΝΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΑΜΥΝΘΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΘΕ ΙΣΛΑΜΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΕΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΘΟΥΝ. ΜΙΚΡΕΣ ΕΣΤΙΕΣ ΠΑΝΤΟΥ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΣ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ, ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΕΝΩΘΟΥΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΦΩΤΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΨΕΙ. ΜΙΚΡΕΣ ΦΙΛΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΠΑΝΤΟΥ 15 20 30 50 ΕΜΠΙΣΤΩΝ ΣΥΝΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ Η ΑΟΡΑΤΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΡΧΗ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΝΩΣΕΙ ΚΑΙ ΕΝΣΩΜΑΤΩΣΕΙ ΣΤΗΝ ΜΙΑ ΑΡΧΗ. ΕΡΡΩΣΘΕ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΕΙΤΕ.

  • ΙΩΑΝΝΗΣ ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ 03/23/2017 @ 11:14 ΠΜ

   EMENA ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΕ ΚΟΡΟΪΔΕΨΕΙΣ……… ΚΟΡΟΪΔΕΥΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΕ ….ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ……. ΑΛΛΑ Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΣΩΘΕΙ….. ΚΑΙ ΟΧΙ ΦΥΣΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΨΕΥΤΕΣ ΣΑΝ ΕΕΣΕΝΑ ……… ΚΑΙ ΠΑΠΑΓΑΛΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΣΑΙ ΠΟΥ ΑΜΦΙΒΑΛΩ, ΟΥΤΕ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΧΕΤΕ, ΟΥΤΕ ΣΧΕΔΙΟ ΕΧΕΤΕ, ΟΥΤΕ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΕΧΕΤΕ, ΟΥΤΕ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΕΧΕΤΕ, ΟΥΤΕ ΑΤΟΜΑ ΕΧΕΤΕ…….. ΚΑΙ ΜΟΥ ΛΕΣ ΕΜΕΝΑ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΤΕ ΤΑ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΑ ΚΑΙ ΕΞΟΠΛΙΣΜΕΝΑ ΖΟΜΠΙ ΣΕ ΠΟΛΕΜΟ ΠΟΛΕΩΝ;;;;; ΑΝΤΕ ΡΕ ΠΑΡΑΜΥΘΑ ΚΟΙΜΙΣΟΥ ΚΑΙ ΠΑΙΞΕ ….ΠΟΛΕΜΟ ΣΤΟ … “PLAY STATION”…. ΜΟΥ ΓΙΝΑΤΕ ΟΛΟΙ….. “ΡΑΜΠΟ”… ΣΤΙΣ ΚΟΝΣΟΛΕΣ…!!!

   • ΤΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΤΟ ΟΝΟΜΑ. 03/24/2017 @ 2:55 ΠΜ

    ΚΥΡΙΕ ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΕ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΘΕΡΜΑ ΔΙΑ ΤΗΝ ΕΥΓΕΝΕΣΤΑΤΗ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΟΠΡΕΠΕΣΤΑΤΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ. ΘΑ ΜΟΥ ΜΕΙΝΕΤΕ ΑΞΕΧΑΣΤΟΣ ΣΤΗΝ ΜΝΗΜΗ ΜΟΥ ΩΣ ΕΝΑΣ ΕΥΓΕΝΕΣΤΑΤΟΣ ΚΑΙ ΚΟΣΜΙΟΣ ΕΛΛΗΝ, ΕΛΠΙΖΩ ΚΥΡΙΕ ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΕ ΘΕΟΥ ΘΕΛΟΝΤΟΣ ΚΑΠΟΤΕ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΜΕ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΠΕΔΙΟ ΜΑΧΗΣ. ΜΕ ΤΗΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΦΙΛΟΤΗΤΑ. Η.Α.

  • Χρηστος(Χ)«Εάν ο Υιός σάς ελευθερώσει θα είστε πραγματικά ελεύθεροι» 03/23/2017 @ 12:09 ΜΜ

   ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΕΣΑ ΚΥΡΙΕ ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΕ……ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΝΩΣΕΙ ΚΑΙ ΕΝΣΩΜΑΤΩΣΕΙ ΣΤΗΝ ΜΙΑ ΑΡΧΗ. ΕΡΡΩΣΘΕ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΕΙΤΕ. Ένα χαιρετισμό που, όπως μας έχει δείξει ο ιστορία, μπορούμε να πούμε ότι χρησιμοποιούταν από άτομα τις ίδιας φυλής ως δήλωσης σεβασμού, φιλίας και αγάπης. «Δόξα τω Θεώ».

 24. asntisatan assasin 03/23/2017 @ 9:52 ΠΜ

  λαμπροπουλε μην ασχολεισαι αλλο ….οτι ειπες ειπες δεν θελουν και δεν πρεπει να σωθουν ολοι…… ασε τους στο σκοταδι τους ….. ΕΝΑΣ ΦΙΛΟΣ

 25. ετσι κι αλλιώς 03/23/2017 @ 10:11 ΠΜ

  ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΕ ΕΙΣΑΙ ΓΙΑ ΠΡΩΤΆΘΛΗΜΑ ΜΑΛΑΚΙΑΣ .. ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΑΣ ΡΕ ΦΩΣΤΉΡΑ ΤΗς ΑΓΡΙΑΣ ΔΥΣΗΣ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΕΣΥ ΕΚΑΝΕΣ ΤΑ ΜΠΑΝΙΑ ΣΟΥ ΧΑΛΑΡΑ ΚΑΙ ΩΡΑΙΑ ΕΝΩ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΤΟΝ ΒΟΤΑΝΙΚΟ ΕΚΑΝΑΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΤΖΑΜΊ. ΕΣΥ ΛΟΙΠΟΝ ΣΑΠΙΛΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙΣ ΚΑΤΙ ΟΥΤΕ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΗ ΧΩΡΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΟΥ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΡΟΥΦΙΑΝΟΣ ΠΕΤΩΝΤΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ.. ΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΘΙΚΆΚΙ ΕΧΕΙΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΘΑ ΧΑΡΩ ΝΑ ΜΟΥ ΤΑ ΔΕΙΞΕΙΣ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ.. ΑΛΛΙΩΣ ΠΙΠΙΛΑ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΓΡΑΨΕ ΙΣΤΟΡΙΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑΕΙ Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΚΑΝΑΠΕΔΑ ΤΟΥ .

  • ΙΩΑΝΝΗΣ ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ 03/23/2017 @ 2:43 ΜΜ

   ΘΑ ΑΝΤΙΠΑΡΕΛΘΩ ΤΙΣ …… “ΦΙΛΟΦΡΟΝΗΣΕΙΣ” ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΒΛΕΠΩ ΣΕ ΕΝΟΧΛΗΣΕ Η ΑΛΗΘΕΙΑ , ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΤΟ ΕΞΗΣ: . . . ΤΟ ΝΑ ΛΕΣ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΤΙ ΕΚΑΝΕ , ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΟΥ …… ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ , …Η ..ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΑ , ΑΥΤΟ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΘΕΣΗ ΠΟΥ ΕΙΧΑΤΕ ……………. ΚΟΙΤΑ ΤΙ ΕΙΠΕΣ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ…!!!!……….. “ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΤΟΝ ΒΟΤΑΝΙΚΟ ΕΚΑΝΑΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΤΖΑΜΊ”…………………………………… ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΟΥ ΤΩΡΑ:……… ΓΙΑΤΙ ..ΕΓΙΝΕ;;;;;; …. ΑΦΟΥ ΚΑΝΑΤΕ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ;;;;;;………….. ΚΑΙ ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ ….. ΓΙΑΤΙ ΤΩΡΑ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΨΕΤΕ;;;;;;………. . . . . . . ΝΑ ΤΟ ΕΜΠΟΔΙΣΕΤΕ ΔΕΝ …ΜΠΟΡΕΣΑΤΕ….., ΝΑ ΤΟ ΚΑΨΕΤΕ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ;;;; … ΕΣΥ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ…….. ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΗΣ ΕΙΣΑΙ…… ΑΥΤΟΙ ΚΑΙΝΕ…. ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ….. “ΠΑΤΡΙΩΤΗ”..!!!

   • ετσι κι αλλιώς 03/24/2017 @ 9:51 ΠΜ

    Αληθεια ποιοια αληθεια;; αυτη που γραφεις ;; ραγια ξερεις τι εχω καταλάβει οτι σας βολευει η κατασταση της απραξιας ,ειστε η νεα ταξη πραγματων απο την αλλη μερια , ψεματακια , ιστοριουλες , να περνάει η ωρα, χωρις δραση , κοτα ανύπαρκτη!! Πες μας τωρα αφου εμεις ειμαστε προδότες και βαλτοι , εσυ τι εκανες για να το αποτρεψεις ραγια μου ;; τι εκανες ;;

 26. Διομήδης 03/23/2017 @ 10:13 ΠΜ

  “Και όλα είναι έτοιμα, για να ξεκινήσει η επίθεσή τους κατά των Ελλήνων, την Μεγάλη εβδομάδα.”
  Κ. Λαμπρόπουλε, και παλιότερα, με το Αφγανάκι που ανατινάχτηκε, επειδή έσκασε στα χέρια του βόμβα (που δήθεν βρήκε σε παρακείμενο κάδο σκουπιδιών), πάλι το σχέδιο ήταν να τη βάλει σε εκκλησία κατά τη διάρκεια της Μεγάλης Εβδομάδας (αν θυμάμαι καλά, Μ. Τρίτη έγινε το περιστατικό), όταν όλοι οι Έλληνες πάνε στις εκκλησίες.
  Ο δε φερόμενος ως πατέρας του, αντί να θρηνεί, μιλούσε στην τηλεόραση κι απειλούσε θεούς και δαίμονες. (Γιατί; Μήπως επειδή τον έριξαν οι Αμερικάνοι στη μοιρασιά; )

 27. ΜΑΡΚΟΣ ΖΑΡΡΑΣ 03/23/2017 @ 10:25 ΠΜ

  Eπιβεβαιώνω. Όσα λες ισχύουν. Η FSB έχει ενεργή δράση στην Ελλάδα και ειδικότερα στον Άθωνα.

 28. ΟΥ ΚΑΤΑΙΣΧΥΝΩ ΤΑ ΟΠΛΑ ΤΑ ΙΕΡΑ, ΟΥΔ' ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΩ ΤΟΝ ΠΑΡΑΣΤΑΤΗΝ 03/23/2017 @ 12:19 ΜΜ

  Για καλο και για κακο οποιος μπορει ας παρει καμια καραμπινα και οποιος θελει ας παρει κανενα 9βολο εχει δεν εχει οπλο,καποιος γειτονας αν εχει θα του χρειαστουν

 29. αρουλα βελουχιωταινα 03/23/2017 @ 3:24 ΜΜ

  οι αριστεροι αναρχοκομουνιστες θα πανε μαζι με τα ταξικα τους αδερφια τους ισλαμιστες εναντιον του ελληνικου λαου να το ξερετε πολυ καλα αυτο!!!!!!!

 30. ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΣΧΟΛΙΟ ΠΙΟ ΠΑΝΩ, ΓΡΑΦΕΙ ΕΝΑΣ ΦΙΛΟΣ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΙ, ΑΝ ΟΝΤΩΣ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ, ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ! ΓΙΑΤΙ ΣΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΓΕΙΤΟΝΕΙΑ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΕΧΩ ΠΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ, ΜΟΝΟ ΤΡΕΛΟ ΔΕΝ ΜΕ ΕΙΠΑΝΕ… ΟΠΟΤΕ ΑΣ ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΑΤΟΜΙΚΑ ΟΣΟ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΒΟΗΘΟΣ! ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΓΙΝΕΙ, ΤΟ ΠΟΤΕ ΜΟΝΟ Ο ΘΕΟΣ ΤΟ ΞΕΡΕΙ. ΟΣΟ ΓΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΠΑΣΧΑ, ΟΤΑΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟ ΠΑΣΧΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ, ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΜΕΤΑ ΟΤΙ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΕΙΧΑ ΠΕΙ ΕΓΩ, ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΑΝΕ, ΤΟ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑ. ΑΝ ΓΙΝΕΙ, ΕΙΔΑΤΕ ΣΑΣ ΤΟ ΕΙΧΑ ΠΕΙ ΕΓΩ, ΑΡΑ ΘΕΟΣ. ΑΝ ΔΕΝ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑ. ΕΛΕΟΣ!! ΛΙΓΗ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΔΕΝ ΒΛΑΠΤΕΙ!

 31. Αν συμβει ποτε κατι τετοιο στην χωρα μας(θα συμβει πιστευω αλλα δεν γνωριζω το ποτε)τις πρωτες 3-4 ωρες ειδικα στις μεγαλες πολεις θα εχουν φαει πολυ κοσμο οι λαθρομουσουλμανοι.Θα πεταχτουν καποιοοι ψευτοπαληκαραδες δικοι μας θα φανε 2-3 λαθρο και αυτο θα ειναι η καταδικη τους.Στα χωρια και ειδικα πελοποννησο και κρητη ειναι αλλιως.Χωρις να θελω να υποτιμησω τους μακεδονες η τους θρακιωτες κτλ στην πελοποννησο(ξερω καλα)αλλα και κρητη δεν υπαρχει σπιτι χωρις 3-4 οπλα(τουφεκια καραμπινες πιστολια και αλλα)και ο κοσμος ακομα ειναι πιο ενωμενος και θα εχουν σοβαρο θεμα οι λαθρο σε χωρια.Τελος θεωρω οτι ετσι οπως εχει γινει μπουνταλας ο Ελληνας(το 90%)αν δεν επεμβει εγκαιρα ο στρατος και να ριχνει στο ψαχνο στους λαθρο θα εχουμε σοβαρο προβλημα ειδικα στις πολεις.Οσο και αν σας φανει χαζο εστω και λιγοι Ελληνες(αναφερομαι σε Ελληνες οχι ελληνοφωνους γραικυλους)μπορουμε μεσα σε 4-5 μερες να καθαρισουμε την χωρα αλλα δεν υπαρχει οργανωση και αντι να ενωθουμε ο ενας βριζει τον αλλον.Διαιρει και βασιλευε γι αυτο μας καταντησαν δειλους και χεστες που τρομοκρατουνται απο την προπαγανδα των μμε περι τουρκων κτλ.Δεν ανησυχω ουτε φοβαμαι τον τουρκο αλλα τους εντος χωρας εχθρους αυτοι ειναι επικυνδινοι.Κυριε Λαμπροπουλε οταν θα συμβει το κακο θα μας πιασει στον υπνο ολους.Πρεπει ο Ελληνας να τιμωρηθει για να συνελθει γιατι βρισκεται σε ληθαργο πολλες δεκαετιες και δεν θα ξαναγινουμε μαγκες χωρις πονο και αιμα.

 32. Ανώνυμος 03/23/2017 @ 7:34 ΜΜ

  ΟΤΑΝ ΓΡΑΦΕΙ Ο ΙΩΑΝΝΗΣ ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΥΠΟΛΟΓΙΖΟΥΜΕ ΕΧΟΥΝ ΒΑΣΗ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ !!! Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΝΑΕΙ ΟΜΩς ΣΩΖΕΙ !!!!!! ΑΝ ΚΟΦΕΝΟΥΜΕ ΣΕ ΑΥΤΑ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΜΕ ΟΤΙ ΣΠΑΙΡΝΕΙς ΘΕΡΙΖΕΙς !!! ΣΚΑΤΑ ΜΕ ΤΟΥς ΛΑΘΡΟ ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ ΣΦΑΞΗΜΑΤΟς ΚΑΙ ΜΙΣΟΥς ΠΟΥ ΜΑΥΤΟΜΕΓΑΛΩΣΑΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΥΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΣΑ ΦΥΣΙΚΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥς !!!!!!!!!! ΣΕ ΣΚΟΤΩΝΩ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΣΩ ΕΓΩ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΞΕΡΩ ΝΑ ΖΩ !!! ΜΕ ΕΝΑ ΜΑΧΕΡΙ ΜΕΓΑΛΩΣΑΝ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΤΟΥς ΔΙΠΛΑ !! ΕΙΝΑΙ Ο ΦΙΛΟς ΤΟΥς !! ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΜΠΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ !! ΑΝ ΤΑ ΠΕΙς ΑΥΤΑ ΕΙΣΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΗς ΚΙ ΚΑΚΟς !!! ΚΑΞΤΕ ΝΑ ΣΑς ΣΦΑΞΟΥΝ ΤΑ ΛΑΘΡΟ ΝΑ ΣΤΑΝΙΑΡΕΤΕ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 33. Ανώνυμος 03/23/2017 @ 7:35 ΜΜ

  Γράφει ο Λευτέρης Πανούσης

  Όχι Χασάν, δεν είσαι Έλληνας. Κι ούτε θα γίνεις ποτέ σου…
  Και δεν στο λέω αυτό επειδή υποτιμώ τον δικό σου πολιτισμό. Ότι κι αν είσαι, άραβας ή λίβυος ή ασσύριος ή ινδομογγόλος ή σλάβος, φέρνεις κι εσύ μέσα σου κάποιον ιδιαίτερο τρόπο να ερμηνεύεις την παρουσία σου μέσα στον κόσμο.
  Κάθε άνθρωπος φέρνει μέσα του ένα συλλογικό κώδικα αξιών και ερμηνειών, ακόμα κι αν η φυλή του ή η ορδή του, δεν έχει φτάσει ακόμα στο επίπεδο του γραπτού λόγου [αυτούς που ονομάζουμε εδώ στην Ελλάδα: μη-ιστορικούς πολιτισμούς]

  Όχι, δεν στο λέω διόλου επειδή υποτιμώ τον μεγάλο πολιτισμό των Αββασιδών ή την κορυφαία πολιτισμική περίοδο του Άκμπαρ ή τα λαμπρά μνημεία της Άκρας και του Σαχ Τζιχάν ή τις εξαιρετικά ενδιαφέρουσες πλευρές του πολιτισμού βουντού ή τις σαμανιστικές παραδόσεις των λαών του Καυκάσου.
  Όλα αυτά είναι απολύτως σεβαστά Χασάν και σου ανήκουν – ή πιο σωστά τα φέρεις στο συλλογικό σου ασύνειδο – ασχέτως αν τα γνωρίζεις ή δεν τα γνωρίζεις συνειδητά. Κι όλα αυτα που αποτελούν και οικοδομούν εσένα Χασάν, δεν ανήκουν σε μένα.

  Όπως εσύ δεν είσαι Έλληνας, έτσι κι εγώ δεν είμαι βαβυλώνιος, νουμίδης, μογγόλος, καυκάσιος, μαγυάρος ή πέρσης.

  Δεν μου ανήκει ο Ομαρ Καγιάμ Χασάν, όπως δεν σου ανήκει εσένα ο Αισχύλος. Όχι επειδή
  ο Ομαρ Καγιαμ ή ο Αισχυλος αποτελούν προνομιακή κληρονομιά των αράβων ή των ελλήνων – κάθε άλλο.
  Κι ο Ομαρ Καγιαμ κι ο Τζελαλαλντιν Ρουμι και οι αφρικανικες μασκες, και ο Πλατωνας ξεπερασαν τα στενα ορια του τοπικου τους πολιτισμου και αναδειχθηκαν σε πανανθρωπινες αξιες, ωστοσο αυτο δεν σημαινει οτι επαψαν να αποτελουν και σημεια αναφορας στο συλλογικο ασυνειδο ενος συγκεκριμενου λαου, μιας συγκεκριμενης φυλης, ενος συγκεκρμενου εθνους, που τα γεννησε…

  Γιατί τοσο ο Αριστοτελης, οσο και ο Μαϊμονιδης, Χασαν, δεν γεννηθηκαν ετσι στα ξεκουδουνα. Αποτελουν κι αυτοι με τη σειρα τους μεγαλους φαρους του πνευματος, που ομως πατησαν απανω σε μια συλλογικη ταυτότητα, σε μια συγκεκριμενη φυλετική και πολιτισμική παράδοση, για να δημιουργήσουν το εργο τους.
  Ο Μοτσαρτ κρυβει μεσα του τον Δουναβη, οπως και ο Γκαντι κρυβει μεσα τους τις Ουπανισαδ. Στον πολιτισμό δεν υπαρχει παρθενογενεση μελαμψε μου φιλε και για να φτασει καποτε να εμφανιστει ενας Οδυσεας Ελυτης πρεπει να προϋπαρξει ενας Ομηρος.

  Ουτε εγω, ουτε εσυ ειμαστε φτερα στον ανεμο της ιστοριας Χασαν. Εχουμε ριζες και στη γη μας και στους ουρανους μας. Αυτες οι ριζες, ειτε μας αρεσει, ειτε οχι μας διαφοροποιουν απο τα ζωα της ζουγκλας και μας προσδιοριζουν ως ατομικές οντοτητες, μεσα σε εναν ωκεανο συλλογικής ανθρώπινης ύπαρξης.
  Αν δεν είμεθα Ελληνες ή Άραβες ή Ινδοί Χασάν, θα είμεθα ανθρωπόζωα σαν τον Μόγλη και θα λαλούσαμε τη γλώσσα των λύκων…

  Δεν εισαι λοιπον Ελληνας, Χασαν. Ο Ομηρος, ο Πλατων, ο Αισχυλος, δεν σου ανηκουν. Και καλα θα καμεις να εμβαθυνεις στην ουσια της ατομικης σου υπαρξης και να ανακαλυψεις ποιοι ειναι οι δικοι σου Πλατωνες και Ομηροι και Αισχυλοι.
  Οχι να ερχεσαι να λεηλατησεις τους δικους μου.
  Γιατι πρεπει να ξερεις καλε μου ξενε, οτι ο ανθρωπος που δεν γνωριζει τη συλλογικη του ταυτότητα, δεν πατάει πουθενα. Ξένος μένει πάντα και ημιτελής, όπως οι κερασιές που τις φυτεψαν πλάι στην αμρυρα της θαλασσας.
  Δεν γίνεσαι καλυτερος με δανεικούς εαυτούς Χασάν.
  Το πολύ να καταντήσεις ζώο, όπως ηδη σε έχουν καταντήσει αυτοί που σε έφεραν εδώ.

  Όχι δεν είσαι Έλληνας Χασαν. Κατακτητής είσαι εδώ πέρα. Και μάλιστα λαθροκατακτητής που εκμεταλλευθηκες την προδοσία μιας δράκας αδηφάγων αρπαχτικών, για να ρθεις και να λεηλατήσεις τη χώρα μου.

  Είσαι σαν τους παλιούς πειρατές Χασάν, που έκαμαν ρεσάλτα στα ποντοπόρα πλοία, αρπάζοντας ότι έβρισκαν στ αμπάρια τους. Ακόμα όμως κι αν έκλεβαν το στέμμα της βασίλισσας, αυτό ξέρεις δεν θα τους έκαμε Βρετανούς. Κλέφτες θα τους έκαμε και τίποτα παραπάνω…

  Ναι, ξέρω… Σε έπιασαν οι προδότες του Ελληνισμού και σου πιπίλισαν τα μυαλά…
  Δεν υπάρχουν Έλληνες και άραβες, σου είπαν, ούτε εθνη, ούτε κράτη. Ταξικά αδερφια είμαστε ολοι και όσα δικαιωματα έχεις εσύ σ αυτη τη χώρα, άλλα τόσα και λιγότερα πρεπει να εχει ο Έλληνας!
  Ετσι σου ειπαν κι εσυ το δεχτηκες [οχι οτι το πιστεψες] γιατι ετσι σε συνεφερε.
  Γιατι δεν ηρθες εδω στην Ελλαδα εξαιτιας του Επικουρου ή των στωϊκών. Ηρθες ή ως λιποτάκτης ή για να πραγματοποιησεις τη φαντασιωση του αμερικανικου ονειρου.
  Και γι αυτο σε βολευε να τους “πιστεψεις” παροτι στις δισαδηλωσεις που σε βαζουν να καμεις, τους πετας στα μουτρα το “Αλλαχ ακμπαρ”
  Μονο που αυτοι οι οποιοι στα ειπαν αυτα Χασαν, ειναι οι ιδιοι οι εκμεταλλευτες σου!

  Ενας προφανης λογος για να οικειοποιηθουν τον Ηροδοτο και την Αννα την Κομνηνη,

  οι κληρονομοι των πολιτισμων του βουντου…

  Νεοι ψηφοφοροι για τη ροζ συμμορια.

  Υπαρχουν κι αλλοι…

  Θα σου εξηγησω λοιπον μελαμψε μου ξενε, οσο πιο απλα μπορω, πως γεννηθηκαν τα εθνη/κρατη και γιατι οι εκμετλλευτες οι δικοι μου και οι δικοι σου, προσπαθουν λυσσαλεα να μας τα διαλυσουν [και το δικο μου και το δικο σου]
  Τον παλιο καιρο λοιπον οταν υπηρχαν ακομα οι αυτοκρατορίες, ο ανθρωπος ηταν σκλαβος στο μεγαλυτερο κομματι του πλανητη.
  Οι κυριαρχοι της οικουμενης δεν ηθελαν ελευθερους ανθρωπους, ουτε ελευθερα εθνη, γιατι ετσι θα εχαναν τα μεγαλα πλουτη τους και την απολυτη κυριαρχια τους. Γι αυτο και εβλεπες να υπαρχουν οι λεγομενες ιμπεριαλιστικες αυτοκρατοριες, που εξουσιαζαν πολλα εθνη μαζί και τους ρουφουσαν μεχρι και το μεδουλι τους.
  Δεν υπηρχαν τοτε Ελληνες ή Τουρκοι ή Μογγόλοι ή γιουρουκοι ή δεν ξερω ‘γω τι αλλο. Υπηρχε η Οθωμανικη αυτοκρατορια κι ολοι οι υποτελεις της λαοι ησαν απλως υπηρετες του Σουλτανου.
  Τα ιδια και για τη Βρετανικη αυτοκρατορια, τα ιδια κια για την Γαλλικη αυτοκρατορια, τα ιδια για ολα αυτα τα λυγκορνια της ελευθερης ανθρωποτητας.
  Τα εθνη/κρατη που δημιουργηθηκκαν μετα απο πολλες επαναστασεις και πολυ-πολυ αιμα Χασαν ειχαν σκοπο να προστατευσουν την ελευθερια και την αξιοπρεπεια του ανθρωπου, απεναντι στη βουλιμια του φεουδαρχη ή του αυτοκρατορα. Ανεστησαν την αρχεγονη Ιδεα του εθνους, η οποια ουδεποτε ειχε εκλειψει απο τη συλλογικη μνημη της ανθρωποτητας και εξεγερθηκαν ως εθνη, εναντιον των εκμεταλλευτων τους.
  Όχι ως ταξεις οπως σου λεγουν οι καθοδηγητες σου.Δεν ησαν κοινωνικη ταξη οι μπολσεβικοι. Δουλοι των τσαρων ηντουσαν κι ενωθηκαν για να τους ριξοιυν. Αλλο αν μετα κατι αλλοι τσαροι τους αναγκασαν με το ζορι να λεγουν πως ειναι σοβιετικοι αντι να λεγουν αυτο που πραγματικα αισθανοντουσαν, πως ειναι δηλαδη Ρωσοι η Ουκρανοι ή Σερβοι ή Μαγυαροι. Γι αυτο κι οταν γκρεμιστηκαν οι νεες αυτοκρατοριες των σοβιετ, ξαναβγηκαν στην επιφανεια τα εθνη και πολεμησαν για την ανεξαρτησια τους…

  Συλλογισου μονο Χασαν, οτι η δικια σου η χωρα παραγει πετρελειο και η δικια μου η χωρα παραγει ποιητες και μαρμαρα. Αν καποιος θελει τα δικα σου πετρελαια και τα δικα μου μαρμαρα, ο καλυτερος τροπος για να μας τα παρει ειναι να διαλυσει τα εθνη/κρατη μας που προστατευουν το δικο μας βιος και να εγκαταστησει στη θεση τους μια πολυεθνοτικη αποικια σκλαβων οπως ήντουσαν παλια οι αυτοκρατοριες, που θα τη διαφεντευουν οι υποταχτικοι του, ενω αυτος θα εκμεταλλευεται και τα δικα σου πετρελαια και τα δικα μου μαρμαρα.
  Ε λοιπον αυτο πανε να πετυχουν καλε μου ξενε τα αφεντικα της οικουμενης.
  Να ξαναστησουν τις παλιες αυτοκρατοριες που ρουφουσαν το μεδουλι των λαων, με μια διαφορα….
  Δεν θα ειναι δυο και τρεις αλλα μια απεραντη παγκοσμια αυτοκρατορια, στην οποια δέκα αυτοκρατορικες οικογενειες θα ελεγχουν ολο τον πλουτο της ανθρωποτητας.

  Σ αυτη την παγιδα εχεις πεσει λαθροκατυακτητη μου και τα σχεδια αυτωνων εξυοπηρετεις εισβαλλοντας στη δικια μου τη χωρα.
  Γι αυτο αλλωστε καινε τη δικια σου τη χωρα κι εσυ αντι να κατσεις να πολεμησεις, προτιμας να καμεις ρεσαλτο στη δικια μου, οπως ολοι οι βρωμιαρηδες πειρατες πριν απο σενα…

  Οχι λοιπον Χασαν, δεν εισαι Ελληνας. Κι ουτε προκειται να γινεις ποτε σου.
  Λαθροκατακτητης εισαι και νομιζω οτι το καταλαβαινεις μια χαρα, παροτι μου παριστανεις το θυμα και τον ανηξερο.
  Κι αν ποτε συμβει εμεις οι Εληνες να ελευθερωθουμε κι απο σενα κι απο τους πατρωνες σου, θα σας πεταξουμε στη θαλασσα Χασαν, με όλο τον σεβασμό στον ιδιαίτερο πολιτισμό σου, οπως το πραξαμε πολλες φορες στο παρελθον μας…
  Κι ας εχεις χαρτιά, που θα λενε πως εισαι ελληνας.
  Οσο “ελληνες” ειναι κι αυτοι που σε χρησιμοποιούν για να εξοντώσουν τους Ελληνες…
  Η Αγάπη θέλει ηρωισμό, θυσίες και όχι μόνο σε μια στιγμή ενθουσιασμού, αλλά κάθε μέρα και κάθε ώρα.

 34. Ανώνυμος 03/23/2017 @ 7:38 ΜΜ

  ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ

  ‘’ΕΠΕΣΤΗ ΠΛΕΟΝ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΑΝΑΒΟΛΗ ΔΕΝ ΧΩΡΕΙ.Ο ΚΩΔΩΝ ΤΗΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΚΡΙΣΕΩΣ ΕΣΗΜΑΝΕΝ.
  Ή ΘΑ ΥΠΑΡΞΩΜΕΝ Ή ΘΑ ΠΕΣΩΜΕΝ ΟΛΟΣΧΕΡΩΣ’’
  ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΔΕΡΦΩΘΕΙΤΕ

  Τον καπνό όλοι τον βλέπετε…
  Το ότι τα ΙΕΡΑ και τα όσια της Ελλάδας και των παιδιών της που ΚΑΙΓΟΝΤΑΙ.. νερό κανείς σας δεν δίνει !
  Την ώρα που ο πλούτος της Ελλάδος φτάνει ο κάθε έλληνας να πάρει 96 δις ευρώ… Οι έλληνες είναι χρεωμένοι; Και πληρώνουν δυσβάστακτους φόρους; Και ο λαός κοιμάται στους δρόμους; ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΠΙΟ … ΠΛΟΥΣΙΟΙ ΦΤΩΧΟΙ !

  Τα ελληνόπουλα τα καταντήσανε πρεζόνια, τους φτωχούς ακόμα φτωχότερους. Και κανείς μας δεν νοιάζεται ότι μας πουλάνε σε ξένα έθνη…. Η Ελλάδα δεν αντιπροσωπεύεται από κόμματα και παρατάξεις ιδεολογιών, αλλά με την ΑΓΑΠΗ, την ΠΑΙΔΕΙΑ της, και τα ΙΔΑΝΙΚΑ των ΠΡΟΓΟΝΩΝ πατέρων της ελευθερίας μας, στους ΝΟΜΟΥΣ του Θεού, και της ΕΙΡΗΝΗΣ του λαού της.

  Πενθώ … Ένα απλήρωτο γραμμάτιο, χρωστάει η γενιά αυτή, στο αδικοχαμένο αίμα των πατέρων πεσόντων υπέρ της πατρίδας μας…

  Κάποτε ο Αρχάγγελος Μιχαήλ ήρθε σε λογομαχία με τον σατανά… ‘’θα σε σφάξω βρε χαμένε, πάλι ψέματα μου λες;’’ Και τότε ο διάβολος με απάθεια και αλαζονεία του απαντά… ‘’για δες τους Έλληνες, από το πρωί μέχρι το βράδυ τρώγονται σαν τα σκυλιά , και όμως νόμος δεν υπάρχει… διότι Μιχαλάκη μου όταν κάνεις πολιτική, τότε το δίκαιο αλλάζει νόμιμα. ‘’… Πού είναι τα ιδανικά της ελευθερίας, όταν αυτά αποκτήθηκαν με θυσίες και αίμα, μέσα από την σκλαβιά… και σήμερα ενώ έχουμε ελευθερία, χαθήκαν τα ιδανικά της και ζούμε μέσα στην σκλαβιά; Ο φιλοτομαρισμός και η αδράνεια είναι δείγματα Εθνικής και Κοινωνικής σαπίλας.

  ΕΛΛΗΝΕΣ ! ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ !
  ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΑΥΡΩΝΟΥΝ !
  ΟΣΟ ΕΙΜΑΣΤΕ ΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ,
  ΤΟΣΟ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΜΑΣ !
  ΜΗ ΛΕΜΕ «Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΠΟΤΕ» ! ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ Η ΕΛΛΑΣ !
  ΕΜΕΙΣ ΟΡΙΖΟΥΜΕ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ !
  ΕΜΕΙΣ ΑΦΗΣΑΜΕ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΘΛΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ !
  ΜΗΝ ΛΕΜΕ «ΟΤΑΝ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ…» !
  ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΥΤΟΙ…ΕΣΥ, ΑΥΤΟΣ, ΕΓΩ…
  ΑΣ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΤΩΡΑ, ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΑ !

  Έλληνες ΑΔΕΡΦΩΘΕΙΤΕ, γιατί αν ξεσηκωθούμε χωρίς αδερφοσύνη … «και αν μισούνται αναμεταξύ τους δεν τους πρέπει ελευθεριά» λέει ο Σολομός. <>(Θ. Κολοκοτρώνης)

  ΟΧΙ ΕΛΛΑΣ Η ΤΕΦΡΑ, αυτό είναι εκ του πονηρού.
  ΟΧΙ Η ΕΛΛΑΣ Η ΣΚΟΝΗ, ΜΑ Η ΦΩΤΙΑ ΠΟΥ ΚΑΙΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΑΣ !

  Αλλά ο Χριστός Αληθώς Ανέστη. Από την τέφρα αυτή γεννάται η Ελλάς. Το ιδεώδες της ελευθερίας δεν βρίσκεται μέσα σε αυτήν. Διότι μπορεί να καταλυθεί η ελευθερία και όμως το ιδεώδες της να ζει. Η ελευθερία του ανθρώπου έγκειται στην ελευθερία του πνεύματός του. Η ελευθερία του καθενός μας καθορίζει την πορεία της ζωής του. Η όποια θυσία προσφορά, για να έχει αποτέλεσμα χρειάζεται να γίνεται χωρίς πίεση εσωτερική ή εξωτερική, αλλά με βάση την επιθυμία να ζήσουμε αυτό το «κάτι άλλο» του κόσμου μας.

  Κανείς δεν φοβάται το σκοτάδι, φοβάται αυτό που κρύβεται μέσα του…
  Κανείς δεν φοβάται τα ύψη, φοβάται την πτώση…
  Κανείς δεν φοβάται να πει Σ’ Αγαπώ, φοβάται την απάντηση.

  Συνήθως θεωρούμε την ευτυχία ως κατάσταση που έχει πηγή το είναι μας, τον εαυτό μας. Όμως φαίνεται πως αυτό είναι πλάνη. Αγάπη σημαίνει θυσία του εαυτού μας. Σημαίνει διάλυση του ΕΙΝΑΙ, αυτό το «απαρνησάσθω εαυτόν». Τότε αυτή η θυσία, γίνεται αιτία ανασυγκρότησης του είναι μας, ανάσταση και όντως Ζωή. Ελλάς είναι Ορθοδοξία, η δόξα των Ουρανών. Γι αυτό και σήμερα, όποιος είναι υπέρ της Ελλάδος αποκεφαλίζεται και πολεμιέται.
  «Αν το παιδί όμως δεν φωνάξει, η μάνα δεν καταλαβαίνει ότι πεινάει» Ήρθε η ώρα να φωνάξουμε Έλληνες !

  ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΣ ΑΔΕΡΦΩΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ !
  ΕΙΔΑΤΕ ΠΟΥ ΦΤΑΣΑΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΧΟΝΟΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΦΙΛΟΤΟΜΑΡΙΣΜΟ ΜΑΣ.
  ΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΜΕ ΠΙΑ ΜΕ ΤΑ ΕΓΩ ΜΑΣ!
  ΑΦΗΣΤΕ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ Ο,ΤΙ ΜΑΣ ΧΩΡΙΖΕΙ ! ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟ ΕΜΕΙΣ !
  ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΕΝΑ !
  ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΔΕΡΦΩΘΕΙΤΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΤΟ ΕΝΑ, ΤΟ ΑΔΙΑΙΡΕΤΟ !

  “Κλείσε μέσα στην ψυχή σου την Ελλάδα και θα νιώσεις κάθε είδους μεγαλείο”
  Έχετε θάρρος Έλληνες !!! Ας κάνουμε το πρώτο καθήκον μας, αυτό της αδελφοσύνης μας, και ας μην σκεπτόμαστε και αγωνιούμε τι θα κάνουμε μετά !

  Όταν ένας πολεμά για μια ιδέα… αυτός πολεμά ! Όταν όλοι ενωθούν για την ανθρωπιά και το ήθος της ανθρωπιάς και της ειρήνης, τότε ο Θεός είναι τα πόδια σας, τα χέρια σας, η καρδιά σας…η αγάπη σας.

  ΜΕΤΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ ΑΔΕΡΦΟΣΥΝΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ !
  ΥΠΕΡ ΠΙΣΤΕΩΣ, ΥΠΕΡ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΥΠΕΡ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ

  Εν αρχή της αφυπνίσεως ο Λόγος, Εν αρχή της αγάπης η ανθρωπιά. Μα που η ανθρωπιά και η αγάπη… όταν διδαχτήκαμε πως χωρίς το χρήμα είσαι….τίποτα; Ναι για Θεό όλοι μιλάμε… μα τι εστί Θεός και τί εστί ανθρωπιά… όταν ο αδελφός τον αδελφό ως κάτι άλλο από το είναι μας εμείς πολεμάμε; Το να τιμάς τους θεούς σου… και να μάχεσαι για αυτούς, ενώ μισείς τον αδελφό σου… σταυρώνεις την ανθρωπιά !
  Φωνάζουμε ανάσταση…. και όμως τον θάνατο της αγάπης υπηρετούμε.
  Ονομαζόμαστε Ελλάδα… και τους εχθρούς της ειρήνης μας προσκυνάμε, και την Ολύμπια φλόγα των ουρανών για το χρήμα την ποδοπατάμε.
  Αν δεν θέλουμε να ζούμε σαν σκλάβοι…. τότε γιατί θέλουμε να ζούμε σαν αφέντες;
  Αν θέλουμε να ζούμε σαν βασιλιάδες….τότε γιατί τον κρατάμε μαρμαρωμένο;
  Εσύ Ελλάδα, μαρμαρωμένη από αγάπη …. εσύ η νεκρή από το πνεύμα της θεϊκής σου φύσης και ανθρωπιάς, ανάστασης ώρα ελύληθεν, αμήν!!!
  Οι ψευδοπροφήτες της νέας τάξης και εποχής, με την δημιουργία σκηνοθετημένων γεγονότων.. διαιωνίζουν τις προφητείες τους …προς την καταστροφή και την αυτο-σκλάβωση εμάς των Ελλήνων … και την καταπάτηση της γης μας, από ξένα έθνη….

  Έλληνες αδελφωθείτε…. καιρός να αναστηθούμε…
  Μην πέφτουμε στα δίχτυα του φθόνου και του μίσους αναμεταξύ μας…
  Αδέλφια εμείς το Σώμα Χριστού ….εμείς έλληνες !
  Καρποί και γόνοι ειρήνης και αγάπης της φύσης του Θεού , αεί εσμέν !
  Και όχι της λερναίας Ύδρας τα κεφάλια.

  Το κακό μας έλκει και δεν μας σπρώχνει στο γκρεμό. ΑΣ ΓΥΡΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΑΠΟ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΩΝ ΠΟΝΗΡΩΝ ΚΑΙ ΚΑΚΩΝ..ΚΑΙ ΤΟΝ ΦΘΟΝΟ ΜΕ ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΝΑ ΚΟΥΒΑΛΑΝΕ….ΕΜΕΙΣ ΣΩΜΑ ΧΡΙΣΤΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ… ΑΣ ΓΙΝΟΥΜΕ ΠΡΩΤΑ ΚΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ… ΝΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΕΙΝΑΙ ΜΑΣ, ΓΙΑΤΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΘΑ ΑΠΟΛΟΓΗΘΟΥΜΕ, ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΕΡΠΕΤΟΕΙΔΗ ΣΤΗΝ ΓΗ. ΑΜΑΡΤΗΣΑΜΕ – ΑΣΤΟΧΗΣΑΜΕ, ΑΝ ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΜΥΑΛΑ ΚΑΙ ΚΑΡΔΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΕΛ-ΛΗΝΕΣ = ΑΓΙΟΙ = ΧΡΙΣΤΟΣ = ΦΩΤΕΙΝΟΣ ΝΟΥΣ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΟΛΩΝ ΥΙΟΣ, ΤΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΜΕ; ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΤΙΜΩΡΙΑ ΠΟΥ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΑΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΟ; ΔΙΑΙΡΕΜΕΝΟ;

  ΕΜΕΙΣ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΜΕ στους ΕΑΥΤΟΥΣ ΜΑΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ !
  ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΔΕΡΦΩΘΕΙΤΕ ! Ο ΧΡΟΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΜΑΣ !

  Αυτός που είδε ότι η γη γυρίζει… αυτός το γνωρίζει. Αυτός που άκουσε ότι η γη γυρίζει , αυτός το ξέρει. Αυτό που γνωρίζεις εμπειρικά, είναι ο φύλακας άγγελός σου. Αυτό που ξέρεις από κάποιους άλλους που σου επιβάλουν το τί πρέπει και τί δεν πρέπει είναι δαιμόνιον. ‘Ο,τι πιστεύει ο άνθρωπος, θεουργείται… και πραγματώνεται, ό,τι δεν πραγματώθηκε στην ζωή του ανθρώπου, είναι ό,τι πίστεψε ότι δεν θα πραγματοποιηθεί…. δηλαδή δεν γνώριζε, αμφέβαλε, και έσπειρε τον καρπό της φοβίας του. Και σήμερα είναι ο καιρός, που οι άνθρωποι καλικάντζαροι γίναμε, με καλικαντζάρους στα μυαλά για γνώση…. και έτσι το αίμα των ελλήνων από χρηστό έγινε ά-χρηστο. Αγάπη και φθόνος δεν είναι πνεύμα ελληνικό. Αγάπη και συγχώρεση, είναι ορθόδοξο και ελληνικό. Το αίμα φέρνει αίμα… Το μίσος φέρνει μίσος …. Η αγάπη = Ανάσταση αδελφοσύνης, δικαιοσύνης και ειρήνης. Και η «ενωμένη Ελλάδα, το Μέγα Πάσχα της Λαμπρής του Κυρίου !»

  Αν δεν σπάσεις το ΕΓΩ ποτέ δεν θα γίνεις το ΟΛΟΝ… Ελάτε να ντύσουμε την Ελλάδα… με τα χρώματα της Αγιά-Σοφιάς. Ελάτε να στολίσουμε την Ελλάδα με το θείο φως της… Ελάτε να αγαπηθούμε αδέλφια όλοι σε μια γροθιά. Να κάνουμε τα πάντα νέα…. και ειρηνικά… Όπως οι πατέρες μας κάποτε ελπίζανε για τα παιδιά τους.

  • Χρηστος(Χ)«Εάν ο Υιός σάς ελευθερώσει θα είστε πραγματικά ελεύθεροι» 03/24/2017 @ 10:25 ΠΜ

   ΕΤΣΙ ΜΠΡΑΒΟ……

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*