10:58 - 14/05/2020

Τι το ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ είχαν Οι Αρχαίοι Έλληνες ;

Ο Γκάλτων εκτίμησε ότι: «οι ευφυέστεροι (και ωραιότεροι) άνθρωποι που έζησαν ποτέ στην γη, ήταν οι αρχαίοι Έλληνες του 5ου και του 4ου αιώνα π. Χ.».

Επίσης έγραψε ότι: «οι Έλληνες του 4ου αιώνα είχα το ανώτερο πνευματικό επίπεδο όλων των εποχών».

Οι αρχαίοι Έλληνες ήταν και στην μορφή (εξωτερική εμφάνιση) αλλά και στο περιεχόμενο (πνευματική κατάσταση) οι τελειότεροι άνθρωποι που υπήρξαν ποτέ σ’ αυτόν τον πλανήτη.

Loading...

Σχόλια Αναγνωστών (1)

  1. Λογικη.. το τρελοκομειο.. Ελλας δεν την εχει.. πρωτα μας επεισαν δεν ειμαστε χριστιανοι ελληνες.. Βυζαντινοι… παει η δευτερη ελληνικη αυτοκρατορία… μετα δεν ημαστε Μακεδονες… παει κι η πρωτη Ελληνικη αυτοκρατορία… μετα θα γινουμε πολεις κρατη.. η ειδικες οικομικες ζωνες.. τα αλλα εχουν παραχωρηθει απο παπουλια μπενακη… και τη σημερινη κοντη.. μνημονιακα νεοταξιτικα απατριδα αριστεροστροφα δηθεν δεξια σκυβαλα.. με εποικισμο.. και φοβοιο.. για τσιπαρισμα. μας πηραν τα σπιτια εφκα… την πατριδα μνημονια εποικισμος.. το πνευμα και την ψυχη θέλουν.. με τον τσιπαρισματοιο.. οι ιερεις ειναι αθεοι γι αυτο φοβούνται.. απολυστε τους τσαμπα τους πληρωνουμε…πρωτοι ω δημοσιοι υπαληλοι θα παρουν το 666 χωρισμος εκκλησιας κρατους τωρα.. οταν ψηφισαν νομους ισλομοποιησης μνημονιου δηλαδη 666τσιπ..και σοδογομορικους νομους να παντρευνται παλιαντρες μεταξυτους τι εκκλησια του σατανα ειναι αυτη.. και συμπροσευχονται με αθεους ετσι εκαναν οι προφητες? οσοι απο αυτους ειναι αδερφες να αποσχηματιστουν οπως και οι μασωνονεοταξιτες.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*