ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Δευτέρα, 21 Σεπτεμβρίου 2026
«Οι λαοί που
ξεχνούν την ιστορία τους
είναι καταδικασμένοι
να την ξαναζήσουν.»
Κ
ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ
«Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.
ΕΙΝΑΙ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.»

Θετικό το κρούσμα κορωνοϊού στη Μυτιλήνη

· Κατοχικά Νέα

Αναμένεται και η επίσημη ανακοίνωση

Θετικό στον κορωνοϊό είνα σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του «Ν» το κρούσμα σε γυναίκα που νοσηλεύεται από την Κυριακή το πρωί στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης. Η ίδια πηγή αναφέρει ότι αναμένεται και επίσημη ανακοίνωση από τον ΕΟΔΥ το μεσημέρι.

Η ασθενής βρίσκεται σε καραντίνα στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης, ενώ είχε συστηθεί να μην πάνε τα παιδιά της σχολείο σήμερα.

Ωστόσο, ως εργαζόμενη σε σούπερ μάρκετ στο Πλωμάρι όπου και διαμένει, εκτιμάται ότι για πολλές ημέρες ήρθε σε επαφή με πολύ κόσμο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η γυναίκα αυτή με δυο παιδιά που πάνε σχολείο, επέστρεψε στα τέλη του περασμένου μήνα από το Ισραήλ το οποίο είχε επισκεφθεί για προσκύνημα στους Άγιους Τόπους. Τις τελευταίες μέρες παρουσίασε συμπτώματα γρίπης τα οποία σε συνδυασμό με ην πρόσφατη επίσκεψη της στο Ισραήλ την έκαναν να επικοινωνήσει με τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας υγείας (ΕΟΔΥ). Ειδικοί του οποίου την παρέπεμψαν στο Νοσοκομείο.

Χτες Κυριακή το πρωί η ασθενής μεταφέρθηκε με κάθε ενδεικνυόμενο τρόπο προστασίας στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης όπου νοσηλεύεται σε ειδικό θάλαμο.

Δείγματα στάλθηκαν στο Ινστιτούτο Παστέρ προκειμένου να επιβεβαιωθεί αν είναι θετική στον κορονοϊό. Η επίσημη ανακοίνωση αναμένεται μετά το μεσημέρι.

stonisi.gr

ΔΙΑΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΗ ΓΝΩΣΗ • Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ
Facebook X WhatsApp Viber Telegram
ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ

ΜΗ ΦΥΓΕΙΣ ΑΚΟΜΑ

Τρία σχετικά θέματα που αξίζει να δεις

Ελληνικό Κοινοβούλιο - ψηφοφορία για αυτοδύναμη κυβέρνησηΕΛΛΑΔΑ

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ: Θα προκύψει αυτοδύναμη κυβέρνηση στις επόμενες εθνικές εκλογές;

Στρατιωτική άσκηση MEDUSA 15 στην ΕλλάδαΕΛΛΑΔΑ

MEDUSA 15 στην Κρήτη: Drones, αντιαεροπορική άμυνα και προστασία κρίσιμων υποδομών στο επίκεντρο

Τράπεζες και οικονομία στην ΕλλάδαΕΛΛΑΔΑ

Πιερρακάκης προς τράπεζες: «Μπορούν να κάνουν περισσότερα» – Πίεση για περισσότερη χρηματοδότηση στην οικονομία

2 απαντήσεις στο “Θετικό το κρούσμα κορωνοϊού στη Μυτιλήνη”

  1. ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΤΩΡΑ ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΝ ΜΕΤΑΔΟΘΕΙ Ο ΙΟΣ ΣΤΙΣ ΔΟΜΕΣ ΤΩΝ ΛΑΘΡΑΙΩΝ ΠΟΥ ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΤΗΡΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΟΡΟΙ ΥΓΙΕΙΝΗΣ, ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΧΑΟΣ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *