09:40 - 16/07/2019

Θεσσαλονίκη: 4χρονη παρασύρθηκε από ηλεκτρικό πατίνι τουρίστα

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

Ενα κορίτσι 4 ετών παρασύρθηκε και τραυματίστηκε από ηλεκτρικό πατίνι στη Θεσσαλονίκη. Το κορίτσι μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ σε νοσοκομείο της πόλης για να της παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Το ατύχημα σημειώθηκε, πριν λίγες ημέρες, όταν η 4χρονη διέφυγε της προσοχής των γονιών της και μπήκε στον ποδηλατόδρομο. Αποτέλεσμα ήταν να παρασυρθεί από το ηλεκτρικό πατίνι που οδηγούσε ένας τουρίστας και να τραυματιστεί.

Στο σημείο έφτασαν αστυνομικοί αλλά και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που την μετέφερε σε νοσοκομείο της πόλης για να της παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Αυτό δεν είναι το πρώτο ατύχημα με ηλεκτρικό πατίνι στη Θεσσαλονίκη, καθώς στις αρχές του μήνα ένας 13χρονος που οδηγούσε ένα από αυτά παρασύρθηκε από αυτοκίνητο. Ευτυχώς δεν υπήρξε σοβαρός τραυματισμός.

ethnos.gr

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (10)

 1. Το πατίνι μόνο του πήγαινε;….

 2. Οι γονείς ήταν στο φέισμπουκ η στο ινσταγκραμ και διέφυγε της προσοχής τους το παιδί
  Και μπήκε στον ποδηλατόδρομο;;; Δαιμονοποίηση και των πατινιών τωρα!!! Στην Αγγλια οι μισοί κυκλοφορούν με τέτοια και έχουμε σπάνια ατυχήματα.

  • Κάνεις λάθος! είναι επικίνδυνα γιατι δεν υπάρχει παιδεία γιαυτα! αυτοι που τα οδηγούν ειναι συνήθως κολλημένη με το κινητό τους,ή τα καβαλάνε δυο-δύο και ειναι ασταθή!…πολλά ειναι πιτσιρίκια που μπαίνουν σε κανονικούς δρόμους και δεν φαίνονται απο τους οδηγούς,Τα παρατάνε οι χρήστες τους κυριολεκτικά όπου ναι! Προσωπικά μου έτυχε να με εμποδίσει ένα που ήταν στην μεση τις στροφής!Στην Αγγλια μια σκοτώθηκε απο νταλίκα! Είναι αθόρυβο με μικρη σιλουέτα που το κάνει αόρατο στους κανονικούς δρόμους για τους άλλους οδηγούς! και πολλα αλλα που ολοι καταλαβαίνουμε.

 3. Το πατίνι μόνο του πήγαινε;….

 4. Sir Μητσος εξ Αγγλίας 07/16/2019 @ Ιούλιος 16, 2019 3:32 μμ

  Οι γονείς ήταν στο φέισμπουκ η στο ινσταγκραμ και διέφυγε της προσοχής τους το παιδί
  Και μπήκε στον ποδηλατόδρομο;;; Δαιμονοποίηση και των πατινιών τωρα!!! Στην Αγγλια οι μισοί κυκλοφορούν με τέτοια και έχουμε σπάνια ατυχήματα.

  • Αναζητώ την κοινή λογική !!! 07/17/2019 @ Ιούλιος 17, 2019 11:50 πμ

   Κάνεις λάθος! είναι επικίνδυνα γιατι δεν υπάρχει παιδεία γιαυτα! αυτοι που τα οδηγούν ειναι συνήθως κολλημένη με το κινητό τους,ή τα καβαλάνε δυο-δύο και ειναι ασταθή!…πολλά ειναι πιτσιρίκια που μπαίνουν σε κανονικούς δρόμους και δεν φαίνονται απο τους οδηγούς,Τα παρατάνε οι χρήστες τους κυριολεκτικά όπου ναι! Προσωπικά μου έτυχε να με εμποδίσει ένα που ήταν στην μεση τις στροφής!Στην Αγγλια μια σκοτώθηκε απο νταλίκα! Είναι αθόρυβο με μικρη σιλουέτα που το κάνει αόρατο στους κανονικούς δρόμους για τους άλλους οδηγούς! και πολλα αλλα που ολοι καταλαβαίνουμε.

 5. Στους ποδηλατοδρόμους συνήθως τρέχουν και περνάνε ξυστά απο τους ανυποψίαστους πεζούς τρομάζωντας τους πολλές φόρες! Είναι επικίνδυνα γιατι δεν υπάρχει παιδεία γιαυτα! αυτοι που τα οδηγούν ειναι συνήθως κολλημένη με το κινητό τους,ή τα καβαλάνε δυο-δύο και ειναι ασταθή!…πολλά ειναι πιτσιρίκια που μπαίνουν σε κανονικούς δρόμους και δεν φαίνονται απο τους οδηγούς,Τα παρατάνε οι χρήστες τους κυριολεκτικά οπου ναι!Προσωπικά μου έτυχε να με εμποδίσει ένα που ήταν στην μεση τις στροφής!Στην Αγγλια μια σκοτώθηκε απο νταλίκα! Είναι αθόρυβο με μικρη σιλουέτα που το κάνει αόρατο στους κανονικούς δρόμους για τους άλλους οδηγούς! και πολλα αλλα που ολοι καταλαβαίνουμε.

 6. Αναζητώ την κοινή λογική !!! 07/17/2019 @ Ιούλιος 17, 2019 11:56 πμ

  Στους ποδηλατοδρόμους συνήθως τρέχουν και περνάνε ξυστά απο τους ανυποψίαστους πεζούς τρομάζωντας τους πολλές φόρες! Είναι επικίνδυνα γιατι δεν υπάρχει παιδεία γιαυτα! αυτοι που τα οδηγούν ειναι συνήθως κολλημένη με το κινητό τους,ή τα καβαλάνε δυο-δύο και ειναι ασταθή!…πολλά ειναι πιτσιρίκια που μπαίνουν σε κανονικούς δρόμους και δεν φαίνονται απο τους οδηγούς,Τα παρατάνε οι χρήστες τους κυριολεκτικά οπου ναι!Προσωπικά μου έτυχε να με εμποδίσει ένα που ήταν στην μεση τις στροφής!Στην Αγγλια μια σκοτώθηκε απο νταλίκα! Είναι αθόρυβο με μικρη σιλουέτα που το κάνει αόρατο στους κανονικούς δρόμους για τους άλλους οδηγούς! και πολλα αλλα που ολοι καταλαβαίνουμε.

 7. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟ ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ ΣΧΕΤΙΚΗ ΥΠΟΔΟΜΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΜΑΛΑΚΑ/ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΗ ΠΟΥ ΚΑΒΑΛΑΕΙ ΤΟ ΠΑΤΙΝΙ ΚΙ ΟΠΟΙΟΝ ΠΑΡΕΙ Ο ΧΑΡΟΣ ! ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΧΟΦΟΡΟ ΠΟΥ ΠΙΑΝΕΙ ΤΑΧΥΤΗΤΕΣ 20-60 ΧΛΜ ΚΙ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ Κ.Ο.Κ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΔΙΠΛΩΜΑ – ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΤΡΟΧΟΦΟΡΟ!

  Η ΑΛΛΟΔΑΠΗ Γ-ΜΩ-ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΟΥ ΤΑ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΜΠΟΥΛΟΝ ΜΕ ΥΠΟΥΡΓΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΜΕΣΑ !
  Η ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ (ΞΑΝΑ) ΚΥΡ-ΧΡΥΣΟΧ’Ι’ΔΗ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΚΟΡΟ’Ι’ΔΟ ;

 8. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟ ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ ΣΧΕΤΙΚΗ ΥΠΟΔΟΜΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΜΑΛΑΚΑ/ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΗ ΠΟΥ ΚΑΒΑΛΑΕΙ ΤΟ ΠΑΤΙΝΙ ΚΙ ΟΠΟΙΟΝ ΠΑΡΕΙ Ο ΧΑΡΟΣ ! ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΧΟΦΟΡΟ ΠΟΥ ΠΙΑΝΕΙ ΤΑΧΥΤΗΤΕΣ 20-60 ΧΛΜ ΚΙ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ Κ.Ο.Κ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΔΙΠΛΩΜΑ – ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΤΡΟΧΟΦΟΡΟ!

  Η ΑΛΛΟΔΑΠΗ Γ-ΜΩ-ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΟΥ ΤΑ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΜΠΟΥΛΟΝ ΜΕ ΥΠΟΥΡΓΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΜΕΣΑ !
  Η ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ (ΞΑΝΑ) ΚΥΡ-ΧΡΥΣΟΧ’Ι’ΔΗ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΚΟΡΟ’Ι’ΔΟ ;

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*