Θεοδωράκης σε Τσίπρα : Είσαι προσκυνημένο παιδί για τα θελήματα της Μέρκελ!

Θεοδωράκης σε Τσίπρα : Είσαι προσκυνημένο παιδί για τα θελήματα της Μέρκελ!
Πολύ σκληρή επιστολή του Μίκη στον πρωθυπουργό
Ανοιχτή επιστολή στον Αλέξη Τσίπρα, με πολύ σκληρούς χαρακτηρισμούς σε προσωπικό και πολιτικό επίπεδο, δημοσίευσε στην προσωπική του ιστοσελίδα ο Μίκης Θεοδωράκης.

Στο κείμενο του ασκεί σκληρή κριτική στον πρωθυπουργό για το ταξίδι του στην Κούβα προκειμένου να παραστεί στην κηδεία του Φιντέλ Κάστρο αλλά και στην γενικότερη πολιτική που ακολουθεί η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ.
Τον χαρακτηρίζει μεταξύ άλλων «προσκυνημένο» και «παιδί για θελήματα» της Μέρκελ, του Ομπάμα και του Γιούνκερ, ενώ αίσθηση προκαλεί το πως κλείνει την επιστολή με τη φράση «καλή αντάμωση στα Γουναράδικα».
Ολόκληρο το κείμενο όπως δημοσιεύθηκε στην σελίδα του Μίκη Θεοδωράκη:
Προδομένη Δημοκρατία – Του Μίκη Θεοδώράκη
Το πολίτευμά μας είναι Προεδρευομένη Κοινοβουλευτική Δημοκρατία.
Οι Πυλώνες-Θεσμοί, είναι οι εξής:
Βουλή (νομοθετική εξουσία)
Κυβέρνηση (εκτελεστική εξουσία)
Δικαστική εξουσία
Πρόεδρος Δημοκρατίας- Ρυθμιστής του Πολιτεύματος.
Το Σύνταγμα είναι η βάση. Από αυτό πηγάζουν τα Δικαιώματα και οι Υποχρεώσεις των Πολιτών.
Ο Πρόεδρος πρέπει να είναι η ασφαλιστική δικλείδα. Να ελέγχει εάν ισχύει η Συνταγματική Αρχή ότι η πλειοψηφία κυβερνά και η μειοψηφία ελέγχει.
Και έχει την υποχρέωση-δικαίωμα, σε περίπτωση που εκείνος θεωρεί ότι παραβιάζεται αυτός ο κανόνας, να διαλύει τη Βουλή και να προκηρύσσει εκλογές.

Όμως, με την αναθεώρηση του Συντάγματος το 1986, ο Ανδρέας Παπανδρέου αφαιρεί αυτό το κύριο και μοναδικό δικαίωμα από τον Πρόεδρο και το δίνει στον εαυτό του (στον Πρωθυπουργό).
Έτσι ο ελεγχόμενος ανακηρύσσεται σε ελέγχοντα. Το γεγονός αυτό παραμορφώνει το Σύνταγμα και από Προεδρευομένη Δημοκρατία την μεταβάλλει σε Παντοδυναμία της Εκτελεστικής Εξουσίας, δηλαδή του Πρωθυπουργού που αναδεικνύεται σε Απόλυτο Άρχοντα, εφ’ όσον ο μόνος που μπορεί να τον ελέγξει είναι ο εαυτός του. Δηλαδή ουσιαστικά έχει δικτατορικά δικαιώματα, γιατί η ουσιαστική Δημοκρατία έχει καταντήσει ένα άδειο πουκάμισο.
Το επιχείρημα, ότι η πλειοψηφία στη Βουλή είναι η βάση της ουσιαστικής δημοκρατικής νομιμότητας είναι σκέτη κοροϊδία! Μιας και αυτή η πλειοψηφία ταυτίζεται με τον πρωθυπουργό! Δηλαδή, είναι όργανο στα χέρια αυτού που μετά την συνταγματική αναθεώρηση του ’86, είναι όπως είπα ο απόλυτος Μονάρχης.
Από εκεί και πέρα, ο Τσίπρας με τις 153 έδρες και το 16% είναι ανεξέλεγκτος να κάνει ότι θέλει, έχοντας στο τσεπάκι την πλειοψηφία των εδρών, αδιαφορώντας αν έχει την Λαϊκή πλειοψηφία. Σχετικά, γράφει στα σημερινά ΝΕΑ, ο αρθρογράφος Ηλίας Κανέλλης (ΑΡΘΡΟ: Το τζάμπα πέθανε, στη στήλη Ενστάσεις)

Στην ίδια εφημερίδα, ο διαπρεπής δημοσιογράφος Γιώργος Παπαχρήστου αποστομώνει με ατράνταχτα στοιχεία το Γραφείο του πρωθυπουργού, που αναφέρει πως τάχα το ταξίδι στην Κούβα κόστισε μόνο 22,900 ευρώ!
Σαν απλός πολίτης, τους συγχαίρω και τους ευχαριστώ και τους δύο γι’ αυτό.
Σε αυτήν την ανοικτή πρόκληση, η Βουλή σιωπά, διότι μέσω της συνταγματικής αναθεώρησης του ’86, είναι συνένοχη γι’ αυτή την παραμόρφωση της Αρχής της ουσιαστικής Λαϊκής Κυριαρχίας (σ.σ.: βλ. καταγγελίες Μίκη Θεοδωράκη, στο άρθρο Είμαστε θύματα μιας τραγικής φαρσοκωμωδίας/21.05.2016).
Άλλωστε, όλοι είναι ίδιοι: Εξουσιαστές, Σκληροί, Άπονοι. Ενώ ο λαός σέρνεται πάνω στη λάσπη της λιτότητας, αυτοί αγοράζουν πανάκριβα αεροπλάνα (βλέπε Σαμαράς 2013). Τι να κάνουν; Να τα πουλήσουν και να ταξιδέψουν όπως οι βλάκες ψηφοφόροι τους. Για 300.000 δολλάρια, μια οικογένεια με 1.000 το μήνα θα έπρεπε να δουλεύει 300 μήνες, με 300 το μήνα, 1000 μήνες… Πόσες ανθρώπινες κατοικίες για τους πρόσφυγες; Πόσα κρεβάτια νοσοκομείων;

Περικυκλωμένοι από εχθρούς. Σε κρίσιμη στιγμή. Απειλές. Κινδύνους. Γιατί το ταξίδι; Για να μιλήσει ένας προσκυνημένος, συμβιβασμένος από το βήμα ενός όρθιου, ασυμβίβαστου!
Ένας αληθινός Εθνικός Μάγκας. Γιατί, είναι μαγκιά να μπορείς να κοροϊδεύεις 10 εκατομμύρια υπηκόους για να κάνεις το κέφι σου. Πας και βρίζεις την Μέρκελ και μόλις ξαναγυρίσεις πίσω, της τηλεφωνείς και επαιτείς βοήθεια από τη Μέρκελ! Να ποια είναι η Μεγάλη, η Παγκόσμια Μαγκιά. Γιατί μπορείς και λες βλάκες τους έξυπνους Έλληνες κατάμουτρα, χωρίς ενδοιασμούς και ντροπές!
Τελειώνοντας, οφείλω να μιλήσω στον Αλέξη Τσίπρα στη γλώσσα που αποπνέουν οι πράξεις του. Δηλαδή στη γλώσσα του «μάγκα», για να με καταλάβουν όσοι φίλοι του απομείνανε, αλλά και όσοι κάνουν πως δεν καταλαβαίνουν ότι ορισμένοι -δεν φτάνει ότι μας σπρώχνουν προς την καταστροφή- αλλά μας κοροϊδεύουν κι από πάνω!
Λοιπόν…

Ανοιχτή Επιστολή προς τον κ. Τσίπρα
Σύντροφε Αλέξη, σε παραδέχομαι, γιατί είσαι μάγκας. Ο πιο μεγάλος μάγκας στην Ελλάδα από το 450 π.Χ. έως σήμερα. Γιατί κάνεις ό,τι θέλεις χωρίς να λογαριάσεις κανένα. Παίρνεις το προσωπικό σου αεροπλάνο, το γεμίζεις με φίλους και φίλες και πας στην Κούβα και αφήνεις τον λογαριασμό, 300.000 δολλάρια να τον πληρώσουν τα κορόιδα με τα 300 ευρώ το μήνα στην καλλίτερη περίπτωση. Κάνεις το κέφι σου. Μιλάς στην πλατεία της Επανάστασης όπου μιλούσε και ο Φιντέλ σαν ένας γνήσιος και σκληρός επαναστάτης. Υψώνεις το πελώριο ανάστημά σου ενάντια στον Καπιταλισμό-Ιμπεριαλισμό. Τρως τον αγλέορα (600 ευρώ για ένα γεύμα πληρωμένο από το Υπουργείο των Εξωτερικών, δηλαδή τα τσιράκια σου). Το διασκεδάζεις, το γλεντάς, την ώρα που τα κορόιδα οι Έλληνες κάθονται στις ουρές για σύνταξη, ΔΕΗ, τράπεζες, νοσοκομεία και προ παντός λιτότητα στη λιτότητα. Το παίζεις επαναστάτης κι όταν γυρίσεις, ξαναγίνεσαι αυτό που ήσουν, το παιδί που κάνει τα θελήματα της Μέρκελ, του Ομπάμα και του Γιούνγκερ που κατακεραύνωσες στην Αβάνα και πάλι σε βάρος του έξυπνου ελληνικού λαού, γιατί αυτός αποφάσισε να τον κυβερνούν άτομα χωρίς οπαδούς και φιλότιμο, που το παίζουν κυβέρνηση.
Καλή αντάμωση στα Γουναράδικα.
Μίκης
Δεκέμβρης του 2016
Πηγή: mikistheodorakis.gr


Θεραπεία της σεξουαλικής ανικανότητας

Το φυτικο σκεύασμα που θεραπεύει τα προβλήματα σεξουαλικής ανικανότητας χωρις καμία παρενέργεια

Το μοναδικό 100% φυτικό σκεύασμα που θεραπεύει το πρόβλημα και δεν το συντηρεί οπως αλλα χημικά γνωστά προιόντα με παρενέργειεςΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Loading...

32 thoughts on “Θεοδωράκης σε Τσίπρα : Είσαι προσκυνημένο παιδί για τα θελήματα της Μέρκελ!

 1. Argos says:

  Καλά είπα ότο ο ΚΟΡΑΞ είναι στην πρώτη γραμμή! Μίκης Θεοδωράκης για Τσίπρα, υπογραμμίζω : “Ο Επαναστάτης χωρίς γραβάτα (στην Κούβα) που μόλις έλθει στην Αθήνα κάνει τα θελήματα της Μερκελ.” – Άργος oofia@yahoo.com

  • Μίκης Θεοδωράκης… ο τελευταίος επιζών προδότης says:

   Μίκης Θεοδωράκης… ο τελευταίος επιζών προδότης – Γράφει ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΡΑΪΑΝΟΥ
   …. Πίσω λοιπόν από τις “βιτρίνες” ανακαλύψαμε ότι πραγματικός capo της συμμορίας του ΚΚΕ είναι ο Θεοδωράκης. Αυτό μας αποκάλυψε ο ίδιος στις 17.01.2011 …… Ο σταλινικός γεροξεκούτης δεν μπορεί πλέον να αξιολογήσει τι είναι σημαντικό και τι όχι …Τι πρέπει να συνεχίσει να το κρύβει και να το “πάρει” μαζί του και τι πρέπει να το μοιραστεί μαζί μας. Η ακράτεια, που συνήθως ταλαιπωρεί τα γερόντια, αφορά και στον λόγο τους. Κάπου εκεί μπερδεύτηκε και άθελά του προχώρησε στην αποκάλυψη-βόμβα: “…Επειδή”, είπε, “οι υπεύθυ­νοι αξιωματούχοι των ΗΠΑ, ειδικά μετά το Πολυτεχνείο, έψαχναν κι αυτοί τρόπους ν’ απαλλαγούν από τους στρατιωτικούς και συμφωνού­σαν μαζί μου για τη “λύση-Καρα­μανλή”, με κάλεσαν στην Ουάσινγκτον τον Ιούνιο του 1974 να μεσο­λαβήσω, προκειμένου να δεχθεί ο Καραμανλής ν’ αναλάβει αυτόν τον ρόλο”. Επιπλέον, μας λέει ότι κατέληξε σ’ αυτήν τη λύση, γιατί απλούστατα εκείνη την εποχή δεν υπήρχε η δυνατότητα να επιβληθεί ο Παπανδρέου, ακόμα και με τη βοήθεια του ΚΚΕ. …. Αυτός είναι ο καλύτερος “ηγέτης”, που θα μπορούσε να έχει ο κοινωνικός αγώνας στην Ελλάδα. Είναι τυχερή η Ελλάδα, που τον έχει ακόμα ζωντανό και διαθέσιμο έναν τέτοιο γίγαντα. Ποιος το λέει; Το “δημοκρατικό” Mega του Μπόμπολα. Το “πατριωτικό” Βήμα του Λαμπράκη. Το βρίσκεις ακόμα και στα περίπτερα, αν “ξύσεις” το “ξυστό” του Κόκκαλη. Το μαθαίνεις αν πάρεις τηλέφωνο στη mediatel του Τεγόπουλου. Οι μεγαλύτεροι “κατασκευαστές” διαπλοκής στην Ελλάδα συμφωνούν ότι ο Μίκης είναι το καλύτερο “πλυντήριο” εθνικής μνήμης. ……. “Έπρεπε να περιμένουμε 37 χρόνια, για να μάθουμε ότι το “διωκόμενο” ΚΚΕ συμμετείχε στην “επάνδρωση” της Δεξιάς, που στη συνέχεια δεν “ξεχνούσε” τι “σημαίνει”.” …. Οργανοπαίκτης δεν ήταν ο Θεοδωράκης; Μήπως σήμερα οι Αμερικανοί θα καλέσουν στην Ουάσιγκτον τον Φοίβο και τον Καρβέλα, για να συζητήσουν για το ΔΝΤ; … Anonymous 40 February 6, 2011 at 5:01 PM ΕΓΩ ΑΠΟΡΟΥΣΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΩΣ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΛΕΓΧΟΥΝΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΙΣΚΟΓΡΑΦΙΚΕΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΒΑΛΑΝΕ ΦΡΕΝΟ ΣΤΟΝ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΤΟΝ ΔΙΑΦΗΜΙΖΑΝΕ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΩΣΤΕ ΕΓΙΝΕ ΓΝΩΣΤΟΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΙΝΔΙΑΝΟΥΣ ΤΟΥ ΑΜΑΖΟΝΙΟΥ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΝΤΩΣ ΠΑΡΑΔΟΞΟ;;; ΚΑΙ ΜΗΝ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥΣΙΚΟΣΥΝΘΕΤΕΣ ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΕΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ..! Anonymous
   73 February 9, 2011 at 9:21 AM Ο Θεοδωράκης είναι απόγονος εβραικής οικογένειας με αρχικό επίθετο Λεβύ ή Λεβίδη, μετέπειτα Κοέν και τελικώς καλυπτόμενο Θεοδωράκης για ευνόητους λόγους. Γι’αυτό είχε δεσμό επί 7 χρόνια με την κόρη του Νταγιάν, διείσδυσε στο ΚΚΕ, σύμπραξε με τον αρχι-εβραίο Μητσοτάκη (απόγονο του Μπενί-Ζελόμ η Βενιζέλου), φωτογραφίζεται χωρίς ίχνος πατριωτισμού με τούρκους και εβραίους αγκαλιά με τον τζέφρυ, και παρασύροντας τον αφελή λαουτζίκο σε περιπέτειες όμοιες με αυτή του “λαγού” Χατζάρα. Αμ δε μασάμε μερικοί. Μαζί σου Παναγιώτη Τραιανέ. ΣΓ Anonymous
   105

   March 8, 2011 at 10:19 AM

   Ανώνυμε 101 ότι θέλεις γράφεις. Αν ήταν Κυπατζής πρακτοράκος ο Τραϊανού δεν θα έγραφε τίποτε για τον Θεοδωράκη. Θα υπήρχε συναδερφική αλληλεγγύη. Έχεις δει να γράφουν τίποτε οι Κυπατζήδες για τον Θεοδωράκη; Τον κολλητό του Μπόμπολα και της Διαπλοκής; Τον υπουργό του Μητσοτάκη; Τον “τιμημένο” της αμερικανικής πρεσβείας; Το κίνημα που έφτιαξε πείραξε πολλούς…Έλληνες. Δεν πείραξε καθόλου το ΔΝΤ, την CIA, την Μοσάντ, την KGB και την ΜΙΤ. όλους τους παλιούς και νέους εργοδότες του Μίκη Μάους.

   eamb-ydrohoos.blogspot.com/2011/02/blog-post.html

  • Μίκης Θεοδωράκης… ο τελευταίος επιζών προδότης says:

   Μίκης Θεοδωράκης… ο τελευταίος επιζών προδότης – Γράφει ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΡΑΪΑΝΟΥ
   Anonymous 157 – February 15, 2012 at 4:48 PM – σαν μουσικος που ειμαι θεωρω τον θεοδωρακη αχρηστο και αμορφωτο μουσικα.γελοιο και κατω του μετριου.καραγκιοζη που θελει να το παιξει επεναστατης(γι αυτο χτυπιοτανε οταν και καλα διηυθηνε την ορχηστρα). τελος παντων αν ρωτησετε εναν μουσικο αληθινο θα σας πει τα χειροτερα για τον πανυγηρτζη θεοδωρακη. ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΤΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΟΣΚΑΡ ΜΟΥΣΙΚΗΣ(για το σερπικο)ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΕΚΑΝΑΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΚΑΘΑ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟ α και κατι ακομα.οποιος ξερει μουσικη θα καυαλαβει.γιατι ποτε δεν ενορχηστρωσε ο ιδιος;γιατι παντα ενορχηστρωνουν αλλοι τα “εργα” του; προφανως η ενορχηστρωση χρειαζεται μουσικες γνωσεις που ο αυτοεξοριστος στο παρισι και τα γουστα,δεν εχει ουτε και ειχε ποτε. Υ.Γ.ολοι αυτοι που “πολεμησαν ” την χουντα το εκαναν απο το παρισι… και λιγα εγραψες για τον απατεωνα θεοδωρακη
   eamb-ydrohoos.blogspot.com/2011/02/blog-post.html

   • ΛΕΦΤΕΡΟΣ says:

    Τελικά είστε για να γελάει κανείς; ή να φοβάται μαζί σας. Τέτοια καφρίλα δεν την συναντάς ούτε στην αφρική, στους καννίβαλους. Έλεος ρε και λίγο ντροπή. Αυτός κάτι προσέφερε στην Ελλάδα. Εσείς το βόθρο σας βγάζετε στην επιφάνεια… Βόθροι…Άει σιχτίρι εκτρόματα!!!

    • ΝΑ ΣΟΥ ΦΡΕΣΚΑΡΩ ΕΓΩ ΤΗ ΜΝΗΜΗ ΣΟΥ, ΤΡΕΛΛΟ ΑΓΟΡΙ ! ! ! says:

     ΟΥΑΟΥ ! ΤΗ ΘΥΜΑΣΑΙ ΤΗ ΣΚΗΝΗ, ΠΟΥ ΕΙΔΑΜΕ ΟΛΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, ΤΟΝ ΔΙΟΝΥΣΗ ΤΣΑΚΝΗ, ΝΑ ΧΤΥΠΑΕΙ ΤΗ ΠΟΡΤΑ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ ΤΟΥ ΜΙΚΗ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ, (ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΚΡΟΠΟΛΗ) ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΡΕΙ ΝΑ ΗΓΗΘΕΙ ΤΗΣ ΤΕΡΑΣΤΙΑΣ ΠΑΛΛΑΙΚΗΣ ΣΥΝΑΥΛΙΑΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΜΩΝ ΤΗΣ ΓΙΟΥΓΚΟΣΛΑΒΙΑΣ, ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ??? ΤΗ ΘΥΜΑΣΑΙ, Η ΔΕΝ ΤΗ ΘΥΜΑΣΑΙ ΤΗ ΣΚΗΝΗ ΑΥΤΗ ? ΚΑΙ Ο ΚΑΤΑΤΡΟΜΑΓΜΕΝΟΣ ΜΙΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ, ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΙΣΩ, ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΛΗΡΕΙ, ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΕΙ, ΟΧΙ, ΟΧΙ, ΟΧΙ, ΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ, ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ??? ΤΗ ΘΥΜΑΣΑΙ ΤΗ ΣΚΗΝΗ ΑΥΤΗ ? ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ Η ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΕΚΕΙΝΗ, Η ΠΡΩΤΗ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΣΥΝΑΥΛΙΑ, ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ “ΜΠΡΟΣΤΑΡΗ” ΤΟΝ ΜΙΚΗ ΘΕΟΔΟΡΑΚΗ ??? ΤΗ ΘΥΜΑΣΑΙ ΤΗ ΣΚΗΝΗ ΑΥΤΗ ? ΤΗ ΘΥΜΑΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ ΤΗ ΦΑΣΗ ΑΥΤΗ ??? ΤΗΝ ΕΙΧΑΜΕ ΔΕΙ ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ ΜΑΣ ΤΟΤΕ !!!

 2. ΟΥ ΚΑΤΑΙΣΧΥΝΩ ΤΑ ΟΠΛΑ ΤΑ ΙΕΡΑ, ΟΥΔ' ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΩ ΤΟΝ ΠΑΡΑΣΤΑΤΗΝ says:

  ο τσιπρας τα κανει ΟΛΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΙΧΑΙΝΕΤΑΙ και οταν λεμε ΟΛΑ ΕΝΝΟΟΥΜΕ ΟΛΑ!!!!

  • Μητσος εξ Αγγλιας says:

   Καλα κανει ετσι πρεπει, να τα κανει ολα και να συμφερει.
   Να μου ζησης Αλεξη καντα ολα αγορι μου τωρα που μπορεις και τα κοροιδα θα ειναι παντα εδω
   Και που εισαι αμα κανεις και καμια μαλακια δεν πειραζει,λεβεντη μου οι Ελληνες ξεχνανε ετσι ειχε πει ο Μητσοτακης η παλια πουτανα στο κουρμπετι οποτε δεν συντρεχει λογος ανησυχιας.
   Τελειωσε το εργο που εχεις αναλαβει, ε και αμα δεν προλαβεις, ο Μεγας Κουλης ο ΗΓΕΤΗΣ ειναι ετοιμος να σε διαδεχτει,η να συγκυβερνησετε.

  • Μητσος εξ Αγγλιας says:

   Φαντασου ολοι αυτοι οι λεχριτες που πηγαν εκει, ποσες χιλιαδες αφορολογητα πουρα θα εχουν κουβαλησει πισω.
   Και φυσικα τα πουρα που καπνισαν και εφεραν πισω αφορολογητα επαναλαμβανω θα τα πληρωσει ο ελληνικος λαος σε τιμη λιανικης της Αθηνας. Αυτο λεγετε λαθρεμποριο κυβερνητικης φυσης,και δεν τιμωρειται οπως θα ελεγε σ μακαριτης ηθοποιος Νικος Σταυριδης στο κρατητηριο.
   Για αυτο κοστισε οσο κοστισε ολη η μετακινηση της φαρισαικης μαφιας που κυβερναει την χωρα μας.
   Αυτα προς γνωση και συμμορφωση.-

   • Μητσος εξ Αγγλιας says:

    Μην παρεξηγηθω το σχολιο δεν αναφερετε στην αξια των πουρων ως κοστος ταξιδιου αλλα ως μαφιοζικη πραξη απο αυτους που θελουν να παταξουν την φοροδιαφυγη
    Τι θρασος και υβρεις προς το πνευμα «θράσος μεν γαρ έστι άλογος ορμή, θάρσος δε έλλογος ορμή», κατά τον Αριστοτέλη βεβαιως βεβαιως…

 3. Γιάννης Μαρινάκος says:

  μοιάζει σαν εμμετρος ποιητικός λόγος..!Αστείρευτος όπως πάντα ο Μίκης..πάτάει την λάσπη να αφήσει Αχνάρια…σε κουρνιαχτό πολέμου είναι δύσκολο να καάνουν πολιτική..παιδιά..!..Οστόσο..προσδιορίζει και άλλους..πως δεν το πρόβλεψαν..κι αυτό προέκυψε ως επακόλουθο..δυσαρμονίας…τα ηρωικά λόγια..έγιναν επαίτεςτου φιλότιμου και της ανάγκης…!Μήπως ήλθε η στιγμή να σηκωθούμε..?ο δρόμος είναι μακρύς και δύσκολος…κι εμείς..ασταθείς… ευτυχώς κάνουμε κριτική για κάτι καλύτερο.!

 4. ανωνυμος says:

  Ο ‘’αριστερός’’ υπουργός και ‘’επαναστάτης’’ της κυβέρνησης Μητσοτάκη αφού πρώτα έκανε προπαγάνδα υπέρ του ΣΥΡΙΖΑ τώρα προσπαθεί να φρεσκάρει το ‘’αριστερό’’ του προφίλ κρατώντας συγχρόνως καβάτζες για να ξανακάνει προπαγάνδα για τον επόμενο προδότη ! Δεν θα είστε για πάντα στο απυρόβλητο… πολλοί έχουν ξυπνήσει…

 5. ΒΡΕΘΗΚΑΝΕ ΟΝΟΜΑTA : "PAPANDREOU" "PAGALOU" "GENIMATAS" ΣΤΗ ΛΙΣΤΑ ! ΕΙΝΑΙ ΑΡΑΓΕ ΣΥΝΩΝΥΜΙΑ ??? says:

  Η εφημερίδα Documento τόλμησε στο τρίτο της φύλλο να γράψει ένα πραγματικό ρεπορτάζ. Από αυτά που δεν θέλετε και δεν έχετε συνηθίσει. Σύμφωνα με αυτό το ρεπορτάζ, στη λίστα Μπόργιανς με έλληνες καταθέτες από το Λουξεμβούργο, υπάρχουν τρία πολιτικά ονόματα. Η Εισαγγελείς προσπαθούν να εξακριβώσουν αν αυτά τα πολιτικά ονόματα ταυτοποιούνται με τα πολιτικά πρόσωπα. Τίποτα λιγότερο και τίποτα περισσότερο. Πραγματικά γεγονότα όπως θα σας πουν οι δικηγόροι σας. Και εσείς τι κάνατε; Βρίσατε την εφημερίδα, απαξιώσατε τους δημοσιογράφους και τον εκδότη, αφήσατε υπονοούμενα, προαναγγείλατε αγωγές. Α, ενώ όλα αυτά τα έγραφε μια εφημερίδα, κάνατε επίθεση και στον έλληνα πρωθυπουργό. Ίσως γιατί έχετε συνηθίσει, πως τα δημοσιεύματα εκπορεύονται από πολιτικά γραφεία και όχι από έρευνα. Όλη σας η στάση είναι μια προσβολή για τον Τύπο και την πολιτική.
  Και όλα αυτά τα ανακοινώσατε πριν κυκλοφορήσει η εφημερίδα. Τι μύγα είναι αυτή που σας μυγιάζει τόσο και με τέτοια βιασύνη; Πού ξέρετε αλήθεια τι έχει η λίστα και τι ψάχνει ο Εισαγγελέας; Ή μήπως ξέρετε;
  Είπατε τα πάντα εκτός από το απλό και αυτό που περιμένει κάποιος «δεν έχουμε καμιά σχέση εμείς ή η οικογένειά μας με καταθέσεις στο Λουξεμβούργο.Μακάρι να ψάξει ο Εισαγγελέας». Γιατί δεν το λέτε; olympia.gr/2016/12/03/%CE%B1%CE%BA%CE%BF%CF%85%CF%83%CF%84%CE%B5-%CE%B5%CF%86%CE%B9%CE%B1%CE%BB%CF%84%CE%B5%CF%83-%CE%B7-%CF%83%CF%85%CE%BD%CF%84%CF%81%CE%B9%CF%80%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%B1%CF%80%CE%AC%CE%BD%CF%84/ Ο Παπανδρέου κατηγορεί τον Τσίπρα επειδή βρέθηκε «Παπανδρέου» με αδήλωτα εκατομμύρια στο Λουξεμβούργο!!
  Posted by olympiada στο Δεκεμβρίου 3, 2016
  ΓΑΠΓια «φασιστικές μεθοδους Τσίπρα» και …σκευωρίες κάνει λόγο ο Γιώργος Παπανδρέου αναφερόμενος στην ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ της εφημερίδας Documento. olympia.gr/2016/12/03/%CE%BF-%CF%80%CE%B1%CF%80%CE%B1%CE%BD%CE%B4%CF%81%CE%AD%CE%BF%CF%85-%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%B7%CE%B3%CE%BF%CF%81%CE%B5%CE%AF-%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CF%84%CF%83%CE%AF%CF%80%CF%81%CE%B1-%CE%B5%CF%80%CE%B5/
  ΠΟΙΟΣ; Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, που ανέχεται ο αδελφός του να κρύβεται πίσω από τις ΕΛΒΕΤΙΚΕΣ αρχές και να μην ανοίγει τους λογαριασμούς στην ΕΛΒΕΤΙΚΗ ΤΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΑ! Αυτή που…συστεγάζεται με του απατεώνα Γριβέα και είναι ΒΙΤΡΙΝΑ.
  ΑΝΑΜΈΝΟΥΜΕ να δούμε και την εκδίκαση της αγωγής κατά Φαλτσιανί, στον οποίον δεν τόλμησε ποτέ να του κάνει μήνυση!
  Φταίει ο Τσίπρας λοιπόν; Φίλε του Τρεπεκλή με τα εκατομμυρια για το C4i;

 6. ραματα για την γούνα σας says:

  Αγαπητέ Μίκη και Αλέξη μαζί με τους εκλεκτούς σας συντρόφους. Ε ρέ μια χούντα που σας χρειάζεται

 7. Αερολογίες says:

  Επι της ευκαιρίας Μίκη το ότι έχεις συμβαδισει με όλους τους πολιτικούς λεχριτες μπορεί να το αφήσουμε στην άκρη. ΑΛΛΆ ΜΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΤΟΎΡΚΟΙ ΑΥΤΟΊ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΉ ΕΊΝΑΙ ΜΕ ΤΟ ΔΆΧΤΥΛΟ ΣΤΗΝ ΣΚΑΝΔΆΛΗ. ΘΥΜΆΣΑΙ ΠΟΥ ΉΣΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΠΡΟΔΌΤΗ ΓΑΠ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΣΟΥΛΤΑΝΟ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΚΑΙ ΜΕ ΦΌΝΤΟ ΤΗΝ ΑΚΡΌΠΟΛΗ ΤΟΥΣ ΕΝΏΝΕΣ ΤΑ ΧΈΡΙΑ ΜΕ ΔΆΚΡΥΑ ΣΤΑ ΜΆΤΙΑ ?ΛΕΓΩΝΤΑΣ ΌΤΙ ΈΒΛΕΠΕΣ ΤΟ ΌΝΕΙΡΟ ΣΟΥ ΝΑ ΓΊΝΕΤΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ..ΔΙΟΤΙ ΕΣΕΊΣ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΠΑΠΑΡΟΛΟΓΟΙ ΔΙΕΘΝΙΣΤΕΣ ΜΌΝΟ ΠΑΤΡΊΔΑ ΔΕΝ ΈΧΕΤΕ. ..ΟΎΤΕ ΑΞΙΟΠΡΈΠΕΙΑ

  • Μητσος εξ Αγγλιας says:

   Σωστος ο φιλος οπου φυσαει ο ανεμος γιαλαντζι αριστεροι ολοι.
   Ηθελε και ο δικος μας ο κωλοτρυπιδης να βγαλει και λογο στου αλλου του καπιταληστοκουμουνιστοφασιστοσυμοριτη τον επικηδιο
   Λιγους εφαγε βλεπεις και αυτος στην σταδιοδρομια του ως ελεγχομενος επαναστατης.
   Πληρωστε τωρα το ταξιδακι κοροιδα του μικρου Μιχαουζεν και της παρεας του και σιωπη
   Ετσι κι αλλιως ειτε kuba libre ειτε mohito το ηπιε στην υγεια σας .
   Αλλος γαμαει αλλος πληρωνει.

  • Ανώνυμος says:

   Εσύ είσαι από τους κλασικούς νεοέλληνες μαλακες που δεν βάζουν μυαλό με τίποτα! Περίμενε λοιπόν οσονούπω στην κυβέρνηση υιού Μητσοτάκη να παραλάβει υπουργείο όπως έκανε και με την μπαμπά Μητσοτάκη. …Ο “αριστερός επαναστάτης “…..

  • ΛΕΦΤΕΡΟΣ says:

   Ε ρε “παραστάτης” που σας χρειάζεται. Ανάθεμα κι αν ξέρετε τί βρωμίζετε. Αλλά από βόθρους τί περιμένεις να βγουν; …κοπρανα…

 8. Νικητας says:

  Ισως να μην σχολιαζα αν δεν ‘καταφερονταν’ καποιοι απαξιωτικα για τον Μικυ Θεοδωρακη. Ξεκαθαριζω..οτι ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΟΜΟ’ΙΔΕΑΤΗΣ ΤΟΥ !! Η παρουσια αυτου του ανθρωπου στην πολιτικη σκηνη με δηλωσεις του ,ΔΕΙΧΝΕΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΜΕ ΣΘΕΝΟΣ (ουτε καν πατριωτης) Ο ΤΣΙΠΡΑΣ !! ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ ,ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ (Ανδρεα και ΓΑΠ) !! ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΤΟΥ ΠΙΣΤΕΥΩ.., ΔΕΝ ΑΜΦΙΣΒΗΤΩ ΟΜΩΣ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΤΑ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ ΤΟΥ ΑΙΣΘΗΜΑΤΑ !! ΕΧΕΙ ΕΡΘΕΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΟΣ ΜΕ ..’ΣΥΝΤΡΟΦΟΥΣ’ ΤΟΥ πολλες φορες για θεματα εθνικα ,ΚΑΙ ΜΕ ΣΦΟΔΡΟΤΗΤΑ ΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΟΡΕΣ !!! ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΑΤΑΚΡΙΝΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΜΕ ΤΟΟΣΗ ΜΕΓΑΛΗ ΕΥΚΟΛΙΑ !!!! Αλλωστε.., με αυτους που ηρθε σε αντιπαραθεση ΤΟΤΕ αλλα και ΤΩΡΑ.., ειναι της ΙΔΙΑΣ ΣΧΟΛΗΣ που ο Μικυς ξεχεζε παντα!! ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΛΑ…ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΑΜΠΕΛΑ ΦΩΤΕΙΝΗ ΤΟΥ ..ΔΕΞΙΟΥ..’Η ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥ !!! ΕΧΟΥΝ ΟΜΩΣ ΤΗΝ ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΤΟΥ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ…ΤΟΥ ΠΡΟΔΟΤΗ…ΤΟΥ ΔΟΥΛΟΠΡΕΠΗ…ΤΟΥ ΜΙΣΕΛΛΗΝΑ !!!! ΑΥΤΟ ΚΑΝΕΙ Ο ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ (πιστευω) ,ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ !! ΑΣ ΑΝΑΤΡΕΞΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ..ΚΑΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΟΤΙ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΠΑΤΗΜΕΝΟΣ !!! ….Η 93 ΧΡΟΝΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΤΟΥ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΜΗ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΣΗΜΕΡΑ !!! ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ !!

   • Νικητας says:

    Ειλικρινα διακατεχομαι απο αναμεικτα συναισθηματα ..συναισθηματα οπως και τα δικα σου (και ισως πιο εντονα) !!! ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΩ .
    Η μουσικη του στους στιχους του Ελιτη , ΜΕ ΤΡΑΝΤΑΖΕΙ ΣΥΘΕΜΕΛΑ!!! ΜΕ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΔΑΚΡΥΖΩ..και πολλες φορες στην δουλεια μου (εξαιρετικα επικινδυνη) ,ΘΥΜΙΖΕ ΤΟΝ ΚΑΤΑΤΡΕΓΜΟ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ…ΚΑΙ…ΕΠΑΙΡΝΑ ΚΟΥΡΑΓΙΟ …ΟΤΑΝ ΟΛΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΓΥΡΩ ΜΟΥ ΕΔΕΙΧΝΑΝ ΝΑ ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΝ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ !!! ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΑΡΑΠΟΝΟ ΜΟΥ ΕΤΡΩΓΕ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ !! Τα τραγουδια του αυτα..με στηριζαν ψυχικα !! Σκευτομουν καποιες φορες ,πως ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙΣ ΜΟΥΣΙΚΗ ΣΕ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΥΣ ΣΤΙΧΟΥΣ …ΧΩΡΙΣ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΚΑΙΕΙ Ο ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΣ !!! …..ΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΣΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΟΔΩΡΑΚΗ….ΖΗΤΩ ΣΥΓΓΝΩΜΗ !!!! ΕΙΜΑΙ επηρεασμενος απο αυτα που σου εγραψα !!! Δεν σε αδικω για οσα μου εγραψες ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΤΙ ΕΝΝΟΕΙΣ… ( με πονεσαν ομως πολυ)…,αλλα φιλε μου…,ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΕΥΧΩΝ ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΑΣ…ηταν απο τα μοναδικα ακουσματα (οπως σου ξαναεγραψα) που με τονοναν εμενα και…καποιους αλλους !!! ΑΝ…,λοιπον εχω πεσει εξω, ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΜΟΥΣΙΚΗ ΝΑ ΠΛΑΙΣΙΩΣΕΙ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΣΤΙΧΟΥΣ…, ΧΩΡΙΣ ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ….ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ !!!!!

    • ανωνυμος says:

     Κι εγώ θαύμαζα και λάτρευα τον Μίμη Πλέσσα αλλά μετα τα τη δημόσια παραδοχή του ότι είναι μασόνος και τους θαυμάζει άλλαξαν τα πραγματα… η πατρίδα πάνω απ’ όλα…

 9. Jordan says:

  Τωρα που μας λενε ολοι ψεματα παει ο κουλης να κανει συμφωνια αληθειας …. βρασε Σπανακ- οριζα.
  Ρε πλακα κανετε ο Μικης ειναι τεραστιος μουσουργος αλλα αθλιος πολιτικος .Πως να τον κρινεις με τι κριτηρια , ασε που ειναι και 90φευγα .Βγητε βολτα ρε……

 10. PANDAROS says:

  υπαρχουν μερικα γεγονοντα που κανεις δεν μπορει να τα αρνηθει….ΟΠΩΣ Ο ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΕΝ ΖΩΗ ΜΟΥΣΙΚΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ…..ΟΠΩΣ Ο ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ ΗΤΑΝ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΝΕΥ ΧΑΡΤΟΦΥΛΑΚΙΟΥ ,δηλαδη ηταν διακοσμητικο στοιχειο ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΔΕΞΙΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ…..ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΓΙΟ ΤΟΥ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑ ΠΑΠΑΔΟΓΚΟΝΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΓΙΟ ΤΟΥ ΕΠΙΣΗΣ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ…ενω απο αυτους ειχε φυλακιστει, εξοριστει κλπ!!!!!!!!/……………..ΕΠΙΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΑΒΑΝΟ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΞΕ ΤΟΝ ΑΛΕΞΗ…ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΙΑ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ..ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΤΥΡΙΞΕ ΜΕΤΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΓΛΕΖΟ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!……………………………………ΜΑΛΙΣΤΑ….αυτα ειναι τα γεγονοντα…τωρα παμε στο ΤΑΜΕΙΟ….αυτος μεγαλος μουσικος οταν ασχολειται με την πολιτικη τα κανει …..ΣΚΑΤΑ!!!!!!!!!!!ειναι σαν να κατηγορω εγω τα παιδια μου γιατι κανουν μαλακιες, οταν τα μεγαλωσα εγω και τους εδωσα τις αξιες της ζωης εγω!!!!!!!!!!!!!ΑΠΟ ΠΟΙΟΝ ΘΑ ΜΟΙΑΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ? -Απο μενα φυσικα…. …….ΟΤΑΝ ΕΣΥ ΡΕ ΜΠΑΡΜΠΑ ΗΣΟΥΝ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΤΑ ΒΡΗΚΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ,ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΣ ΤΟΝ ΑΛΕΞ -ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΒΟΛΟ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΟΠΩΣ ΕΣΥ ,μην τρελαθουμε κιολας – ΠΟΥ ΤΑ ΒΡΗΚΕ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΡΚΕΛ…..? ……και πετας αυτο με τον καστρο και την κουβα….?ΝΑ μην παει ρε μπαρμπα?…για πες μας εσυ?…αν ησουν στην θεση του δεν θα πηγαινες?…..ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ,ΜΠΑΡΜΠΑ? ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΚΑΒΑ ΤΟ ΕΞΑΡΓΥΡΩΣΕ ΜΕ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ….τι ηθελες να κανει…?ευκαιρια ηταν να μιλησει σε τοσο λαο και σε τοσα καναλια και να το παιξει ηγετης της αριστερας…………………..ΝΑΙ ΠΗΡΕ ΤΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ ΤΟΥ,…ΝΕΡΟ ΚΑΙΕΙ..?ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ…ΧΑΡΤΙ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΥΕΡΑ ΚΑΙΕΙ….ΘΑ ΤΑ ΧΩΣΕΙΣ ,ΘΑ ΠΑΣ ,ΘΑ ΦΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΙΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΠΑΙΞΕΙΣ ΗΓΕΤΗΣ…..ΑΥΤΟ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ…..!!!!!!!!!!!!!ασε που μεταξυ μας μπορει να εκανε καμμια θεραπεια για την πρεζα …τα κουβανια ειναι πρωτα σε αυτα….. γιατι εδω και ενα χρονο και,, τον βλεπω πολυ φτιαγμενο…..πρεπει να πινει βαρια πραμματα….μια συμβουλη απο πιο ειδικους δεν βλαπτει……

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *