22:38 - 31/10/2018

Θεμέλια επανάστασης τα κόκκαλα του Κ.Κατσίφα – Μήπως έφτασε η στιγμή για την Μεγάλη Ελλάδα;

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

Της Χριστίνας Γ. Κουρή, Δικηγόρου

Ο Έλληνας Κωνσταντίνος Κατσίφας, δολοφονήθηκε την 28η Οκτωβρίου του έτους 2018, από Αλβανικές Ειδικές Δυνάμεις, επειδή τόλμησε να υψώσει την ελληνική σημαία
στο στρατιωτικό νεκροταφείο των Ελλήνων πεσόντων, στο χωριό Βουλιαράτες κοντά στο Αργυρόκαστρο.

Η προκλητική απάντηση του Έντι Ράμα στην ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗ ΚΑΙ ΞΕΔΙΑΝΤΡΟΠΗ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΚΑΙ ΣΙΩΠΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΕΙΛΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΜΑΣ ήταν ότι ο Έλληνας ήρωάς μας ήταν ένας τρελός που πυροβόλησε κατά της αλβανικής αστυνομίας την ώρα που αυτή εκτελούσε τα καθήκοντά της.

Επιπροσθέτως, Αλβανικά μέσα ενημέρωσης παρουσιάζουν τον Κατσίφα ως ένα άτομο με ψυχολογικά προβλήματα, τα οποία, όπως ισχυρίστηκαν στη συνέχεια, απέκτησε κατόπιν του προ τετραήμερου διαζευκτηρίου που έλαβε από τη σύζυγό του και τα οποία υποτιθέμενα ψυχολογικά προβλήματα τον οδήγησαν στην υποτιθέμενη επίθεση κατά των Αλβανών.

Για ποια όμως επίθεση κάνουν λόγο;

Ποιο πραγματικά το «έγκλημα» του Κωνσταντίνου και ποια τα κίνητρά του;

Ποιο ήταν το αδίκημα και ποια πράξη στοιχειοθετεί την παρανομία του;

Το «αδίκημά του» λοιπόν, ήταν το εξής:

Ο Κωνσταντίνος Κατσίφας ήταν ένας Έλληνας ήρωας, που με αυταπάρνηση, σθένος και πατριωτική υπερηφάνια για την ένδοξη καταγωγή του, έλαβε στα τίμια και ανδρεία χέρια του, την χιλιοματωμένη ελληνική σημαία, την γνώριμη γαλανόλευκη, την «ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΚΚΑΛΑ ΒΓΑΛΜΕΝΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΑ ΙΕΡΕΑ» και την ύψωσε, ξανά, ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΚΟΚΚΑΛΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΑ ΙΕΡΑ, εκεί στο κοιμητήριο, στους Βουλιαράτες Αργυρόκαστρου.

Δεν αποδείχθηκε, ουδέποτε, ότι σχεδίαζε την επίθεση εναντίον οποιουδήποτε , ούτε αποδείχθηκε ότι επιτέθηκε ποτέ εναντίον οποιασδήποτε αρχής και εξουσίας, όπως δεν αποδείχθηκε οποιοσδήποτε έωλος, παραπλανητικός και προσβλητικός ισχυρισμός για την ζωή του και την προσωπικότητά του.

Τουναντίον, εκείνο που περίτρανα αποδείχθηκε είναι ότι οι Αλβανικές αρχές κινήθηκαν απειλητικά κατά της ζωής του, ασκώντας βία, και στρέφοντας εναντίον του τα όπλα που του αφαίρεσαν τη ζωή, την ώρα που εκείνος, ύψωνε την σημαία της πατρίδος του σε ΕΔΑΦΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΙ ΔΗ ΙΕΡΟ, ΠΡΟΣ ΤΙΜΗΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΕΣΟΝΤΩΝ, ανήμερα της εθνικής εορτής μας.

Αυτό ήταν το έγκλημά του!!! Η ανύψωση της ελληνικής σημαίας σε έδαφος που εδικαιούτο να το πράξει!!!

Ο Κωνσταντίνος Κατσίφας, ο Έλληνας ήρωας της 28ης Οκτωβρίου 2018, είπε ηρωϊκά το δικό του ΟΧΙ.

Υπερασπίστηκε και προασπίστηκε την Σημαία της Πατρίδας του και τα ιδανικά του, ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΑΣ, ενώ οι Αλβανοί χρειάσθηκαν δύο ολόκληρες ώρες «μάχης» για να αφαιρέσουν τη ζωή ενός Έλληνα ήρωα καταδρομέα που προασπίζεται τη σημαία του και τα ιδανικά του.

Σύσσωμη η αλβανική αστυνομία και οι Ειδικές Δυνάμεις RENEA που κλήθηκαν για ενίσχυση δεν μπορούσαν να κάνουν καλά τον Έλληνα Ήρωα για δύο ολόκληρες ώρες. Οι ίδιοι οι Αλβανοί τα γράφουν και τα δημοσιοποιούν, ενώ την ίδια στιγμή δημοσιεύουν άρθρα για την Μεγάλη Αλβανία και θαρρούν πως η άνανδρη και φοβερή αυτή δολοφονία σηματοδοτεί την έναρξη της ώρας αυτής.

Όλοι αυτοί οι εξτρεμιστές Αλβανοί που οραματίζονται τη Μεγάλη Αλβανία, έχουν σκεφτεί ποτέ ότι, ίσως, να έχει φθάσει η ώρα για την ΜΕΓΑΛΗ ΕΛΛΑΔΑ;

Διότι, όταν ένας Έλληνας παλεύει με ολάκερο στράτευμα υπερασπιζόμενος τα ιδανικά και την σημαία του, μαχόμενος μοναχός του επί δύο ώρες και πλέον, εναντίον αλβανικών Ειδικών Δυνάμεων, μέχρι να πέσει νεκρός, τότε τι θα γίνει αν όλοι οι Έλληνες ξεσηκωθούν; Αν η Ελλάδα ξεσηκωθεί;

Ξεχνούν ότι: ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΗΡΩΕΣ ΑΛΛΑ ΟΙ ΗΡΩΕΣ ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ;!! ΕΝ ΤΟΥΤΩ ΝΙΚΑ!

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (9)

 1. Λοιπόν. Αφήστε τα λόγια και όσοι έχετε τα μέσα, οργανώστε δίκτυο στην Β.Ήπειρο.
  Άλλοι το χουν κάνει ήδη!

  Ποιος νομίζετε θ’ανακόψει την UCK; Το στράτευμα που θα λάβει εντολή να παρατήσει και την Ήπειρο και την Θράκη και την Μακεδονία; Με τους μασόνους αρχηγούς τους;

  Και εν τέλη οι επαναστάσεις και οι ανατροπές, γίνονται μόνο με ηγεσίες και οι ηγεσίες κινημάτων, συνδέσμων και δε ξέρω και γω τι άλλο, είναι κότες!

  Οπότε αν δεν μαζευτείτε μέσα στους χώρους κάμποσοι και να τους αναλάβετε με το έτσι θέλω, δεν πρόκειται να υπάρξει κάτι οργανωμένο και μεγάλο ν αντιδράσει!

  Και μη μου πείτε, κάντο εσύ αν μπορείς, διότι είμαστε τρεις κι ο κούκος! Μακάρι να γινόταν.
  Αν έχετε το ίδιο πρόβλημα, θα βρείτε τον δρόμο στο τι και πως πρέπει να κάνετε αλλά εκεί θα καταλάβετε, ότι δεν είναι ώρα τώρα, δυστυχώς. Μακάρι να ήτανε…

  Πότε θα είναι;

  Όταν θα γίνουν όλα μπουρδέλο! Ναι τότε! Ξέρετε γιατί; Γιατί είμαστε μαλάκες γι αυτό!

  Δεν έχω να σχολιάσω τίποτ άλλο…

  Μόνο ότι αν ήξερε ότι ο θάνατός του δεν θα οφελήσει σε τίποτα, θα κρατούσε χαμηλό προφίλ και θα περίμενε την ώρα, η έστω θα προετοιμαζόταν, για την ώρα.
  Ίσως το κανε δε ξέρω…

  Οπότε, αφήστε τα παχυά λόγια και τις φωνές.

  ΣΙΩΠΗ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΙΩΠΗ! ΑΠΟΚΡΥΨΗ ΚΑΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ! ΕΝ ΤΕΛΗ ΑΙΦΝΙΔΙΑΣΜΟΣ! ΚΑΙ ΥΠΟΜΟΝΗ ΓΑΙΔΟΥΡΙΝΗ!
  ΚΑΙ ΜΥΑΛΟ! ΚΑΙ ΕΦΕΥΡΕΤΙΚΟΤΗΤΑ! ΚΑΙ ΣΧΕΔΙΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟΠΕΠΟΙΘΕΣΗ!

  Και όταν σκεφτείτε έτσι, θα ξέρετε τι πρέπει να κάνετε την όποια ώρα και δεν θα μιλάτε και θα φωνάζετε πολύ, δίχνοντας την αδυναμία σας, ότι δεν μπορείτε να κάνετε τίποτα.

  Γι αυτό, μόκο! Χαρτί, μολύβι, μυαλό, κουβέντα, ανάλυση, επένδυση στο μέλλον και για να ζήσετε και για να δράσετε και σιωπή!
  Και όταν δράσετε, όποιος και όπου δράσετε, δεν χρειάζεται κανένας να ξέρει τι συναίβει, πότε, πως, ποιοι! Μόνο το αποτέλεσμα θέλετε να επιτευχθεί! Τίποτ’άλλο.

  Μόνο αυτή η μέθοδο σας παρέχει χαμηλό προφίλ και ικανότητα αιφνιδιασμού.
  Και προσοχή στο διαδίκτυο. Η υπηρεσία που θα ελέγχει το περιουσιολόγιο και όλα όσα κάνουμε, απ΄του χρόνου και μετά, συνεργάζεται άμεσα με δυνάμεις ασφαλείας της Ε.Ε και μας έχουν όλους φακελωμένους και για να δουν αν θα πετύχει και πως η κοινωνική μηχανική τους και να προλάβουν τις κινήσεις μας, την ύστατη ώρα.

  Γι αυτό, γίνετε ανύπαρκτοι!

  Και απλά φροντίστε να μην είστε ελεγχόμενοι, αντιμετωπίσμοι και ευάλλωτοι σε εντοπισμό και καταστολή, όταν αύριο χρεωκοπήσουμε επισήμως και μας ανακοινώσουν τα τρομακτικά που θα μας ανακοινώσουν, με τα οποία η θα συμβιβαστείτε και θα ζήσετε σκατά, η δεν θα συμβιβαστείτε, αλλά θα ζήσετε όπως σχεδιάσατε στην πράξη. Και από σας εξαρτάται και αν θα σας κυνηγήσουνε.

  Και μη γίνεται κοτούλες και κρυφτείτε απλά. Επιβιώστε αλλά βγείτε και για κυνήγι! Δικιά μας γη είναι εξ άλλου, όχι του εχθρού, του ενός εχθρού που επιβουλεύεται την ανθρωπότητα πλέον…

 2. 28 Οκτωβρίου.. σε εκείνον τον τόπο… σκότωσαν έναν αδερφό μας ….εμείς τι πρέπει να κάνουμε?……….

 3. θέλω να δω… θα τιμήσουμε την μνήμη του Κ.Κατσίφα .. ‘η εδώ θα τιμούμε ,με τα τομάρια που μας κυβερνούν ,μόνο τα πουστο-πρεζο-καθαρματα σαν αυτόν που έκλεβε το χρυσοχοείο στην Αθήνα….πριν λιγο καιρο…

 4. Εδώ δεν μας “άγγιξαν ” οι 100 και πλέον φονευθεντες στο Μάτι… Πιστεύετε πως θα μας συγκινήσει η θυσία του Κωνσταντίνου;

 5. Αυτός που τα είδε όλα 11/01/2018 @ Νοέμβριος 1, 2018 9:36 πμ

  Άλλη μια άκαπνη Μπουμπουλίνα του καναπέ που ΔΕΝ θα πολεμήσει, ΔΕΝ θα υποστεί αντίποινα, βανδαλισμούς, βιασμούς και εκτοπίσεις.Ακόμα μια που γνωρίζει τις εξεγέρσεις απο τα σίριαλ και τις ταινίες του Τζέιμς Πάρις.Σε επόχη πείνας με εκατοντάδες προβλήματα θα ξεκινήσουμε εκστρατεία για «Μεγάλη Ελλάδα» επειδή ένας ανόητος βαρεμένος «ΦΤΩΧΟΣ ΟΙΚΟΔΟΜΟΣ» με πολύ ακριβό οπλισμό (είδαμε φώτο με ολόκληρο πανάκριβο οπλοστάσιο) και περίεργη συμπεριφορά (υποκεινούμενος απο ύποπτα κέντρα) αποφάσισε ξαφνικά να κάνει τον σταυροφόρο ΜΟΝΟΣ του.Αν αυτός δεν είναι το κλασσικό θύμα – κορόιδο που βρίσκουν οι μυστικές υπηρεσίες για να κάνουν το δικό τους παιχνίδι τότε ποιός είναι; Εμείς μάλλον που τσιμπάμε.

  • Αυτος δεν ηταν καθολου θυμα τα θυματα ειμαστε ολοι εμεις .Αυτος επραξε το αυτονοητο και τις επαναστασεις και εξεργεσεις οι Ελληνες δεν τις γνωριζουν απο σιριαλ αλλα απο την ιστορικη παρακαταθηκη των προγονων τους που εινα η μεγαλητερη,ισως η μοναδικη σε παγκοσμεια κλιμακα.Σιριαλ βλεπουν τα Αλβαναρια οι Σκοπιανογυφτοι και οιΤουρκομογγολοι που δεν εχουν αναδειξει ουτε ενα στοιχειο πολιτισμου σε ολους τους αιωνες.Αφου βλεπετε γυρω σας πρακτορες που κινουν τα νιματα τοτε θα υπαρχει τροπος να κοπουν αυτα ,και οι Ελληνες τον εχουν βρει τον τροπο εχουν γνωση.

 6. Μπλα μπλα μπλα…… επρεπε να βρισκουν ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ στους καδους των σκουπιδιων τουλαχιστον 20 πτωματα εγκληματιων , ναρκομανων και λοιπων αποβρασματων αλβανων που λυμαινονται την χωρα μας , ως που να καθαρισει η Ελλαδα απο ολα αυτα τα αλβανικα απορριμματα της ανθρωποτητας

 7. ελληνες μην ξεχνατε οτι εδω μεσα βρισκεται πρωτιστως ο υπεριθμον ενα θανασιμος και μισητος χθρος του λαου μας ο εαμοβουλγαρος αναρχοκομουνιστης φασιστερος! συνηδειτος προδοτης ,μισελληνας που μισει την πατριδα μας και τον λαο μας περισσοτερο απο τουρκαλμπαν μπουλγκαρομακεντονσκι ισλαμιστες και τουρκους μαζι!
  μετα ολα ταλλα καθαρματα αφου καταφερουμε εμεις οι εθνικολαικες δυναμεις να επικρατησουμε εδω μεσα εξοντωνοντας τον θανασιμο εχθρο τους γενιτσαρους φασιστερους μισελληνες ολων των κομματων….
  ολοι οι ελληνες (δεξιοι κεντρωοι μεσαιοι ακραιοι πατριωτες εθνικιστες ακροδεξιοι φιλελευθεροι λιμεραλιστες ευρωπαιστες αμερικανιστες αντιευρωπαιστες αντιαμερικανιστες βασιλικοι αντιβασιλικοι χουντικοι αντιχουντικοι μνημονιακοι αντιμνημονιακοι μεχρι τιςπαρυφες της σοσιαλδημοκρατιας )ενωμενοι εναντιον των φασιστερων καθε αποχρωσης και των λαθροεισβολεων επιβητορν τους!
  ειμαστε ακομα πληοψειφια εμεις οι ελληνες ειμαστε τα 2/3 του κοσμου εδω αλλα κυβερναει το 1/3 των φασιστερων προδοτων 44 χρονια τωρα εις βαρς της βουλησης της πλειοψηφιας του ελληνικου λαου

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*