22:34 - 31/10/2018

Πλοίο πέφτει στην προβλήτα, ρίχνει τεράστιο γερανό προκαλώντας χάος…

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

Επιβατικό πλοίο ιταλικών συμφερόντων προσέκρουσε σήμερα το πρωί στις 08.00 στην προβλήτα του λιμανιού της Βαρκελώνης ανατρέποντας ένα τεράστιο γερανό ο οποίος κατάπεσε πάνω σε εμπορευματοκιβώτια προκαλώντας μεγάλη πυρκαγιά.

Πιο αναλυτικά το επιβατικό πλοίο Excellent της ιταλικής εταιρείας Grandi Navi Veloci Traghetti κατά την διάρκεια πραγματοποίησης ελιγμών για τον απόπλου του από το λιμάνι του υπό δυσμενείς καιρικές συνθήκες (σφοδροί άνεμοι και βροχή) προσέκρουσε με την πλώρη σε μια από τις προβλήτες του εμπορικού λιμανιού της Βαρκελώνης και ανέτρεψε ένα τεράστιο γερανό.

Ο γερανός έπεσε πάνω σε δεξαμενές καυσίμων και εμπορευματοκιβώτια με επικίνδυνα χημικά με αποτέλεσμα την πρόκληση πυρκαγιάς και την εκκένωση της προβλήτας από την Πυροσβεστική. Η φωτιά εξαπλώθηκε γρήγορα χωρίς όμως να υπάρχουν τραυματίες ή νεκροί. Σύμφωνα με μαρτυρίες οι ισχυροί άνεμοι παρέσυραν το πλοίο προς την προβλήτα όπου και συνέβη το ατύχημα χωρίς όμως απώλειες.

CRUCERO SIN CONTROL

Hoy a las 08:00 h un barco de Grandi Navi Veloci‎ ha chocado contra una de las grúas del puerto de Barcelona, ocasionando un incendio que aun no ha sido controlado en su totalidad

Posted by Casos y Cosas del Mar on Wednesday, 31 October 2018

pentaposagma.gr

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (2)

 1. ΟΥ ΚΑΤΑΙΣΧΥΝΩ ΤΑ ΟΠΛΑ ΤΑ ΙΕΡΑ, ΟΥΔ' ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΩ ΤΟΝ ΠΑΡΑΣΤΑΤΗΝ 10/31/2018 @ Οκτώβριος 31, 2018 11:26 μμ

  Εγω πιστευω πως ολο το κακο το εκανε η βροχη και τα παλια λαστιχα

 2. Άσπρα
  Καράβια
  Τα
  Όνειρα
  ΑΚΤΟ
  12030070
  337=
  ΒΕΛΛΟΣ
  ΕΜΠΑΣΙΑ=είσοδος
  ΔΈΚΤΗ
  /ΒΕΔ
  2
  +
  5
  4+7
  11

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*