ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Τετάρτη, 02 Σεπτεμβρίου 2026
«Οι λαοί που
ξεχνούν την ιστορία τους
είναι καταδικασμένοι
να την ξαναζήσουν.»
Κ
ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ
«Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.
ΕΙΝΑΙ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.»

Θάνατος 20χρονου στην Καρδίτσα: Ισχαιμία μυοκαρδίου έδειξε η νεκροψία – Είχε “καθαρό” ιστορικό

· Γιώργος Μαριόλης

Από ισχαιμία του μυοκαρδίου προκλήθηκε το μοιραίο για τον ποδοσφαιριστή στην Καρδίτσα. Ο άτυχος 20χρονος κατέρρευσε την ώρα του αγώνα Καραϊσκάκης Μαυρομματίου – Δόξα Αμπέλου. Με τα ευρήματα να «δείχνουν» ότι ο θάνατος του ποδοσφαιριστή στην Καρδίτσα επήλθε από ισχαιμία του μυοκαρδίου, ολοκληρώθηκε η ιατροδικαστική εξέταση στη σορό του άτυχου αθλητή.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ThessToday.gr η ιατροδικαστής θα προχωρήσει και σε διενέργεια ιστολογικών και τοξικολογικών εξετάσεων, με τα αποτελέσματα να αναμένονται το επόμενο διάστημα.

Αρμόδιες πηγές επισημαίνουν ότι ο νεαρός ποδοσφαιριστής είχε «καθαρό» ιστορικό, κάτι που επιβεβαιώνει και ο προπονητής της ομάδας, Αθανάσιος Παλάντζας.
Καρδίτσα: Η κατάρρευση στο 17ο λεπτό

«Όλα έγιναν πολύ γρήγορα. Στο 17ο λεπτό του αγώνα Καραϊσκάκης Μαυρομματίου – Δόξα Αμπέλου έπεσε στο έδαφος, ενώ περπατούσε κοντά στο κόρνερ, χωρίς να υπάρχει αντίπαλος γύρω του. Αμέσως έσπευσε ο γιατρός της αναμέτρησης αλλά και ένας συμπαίκτης του, φοιτητής της Ιατρικής, οι οποίοι προσπάθησαν να ανακτήσουν τις αισθήσεις του», περιγράφει ο προπονητής, κ. Παλάντζας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σύμφωνα με τον κ. Παλάντζα, μετά από 10 λεπτά παρασχέθηκαν στον ποδοσφαιριστή οι πρώτες βοήθειες και από το πλήρωμα του ΕΚΑΒ.

Ο νεαρός μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Κέντρο Υγείας Μουζακίου κι από κει στο Νοσοκομείο Καρδίτσας, αλλά δυστυχώς παρά τις προσπάθειες που έκαναν γιατροί και νοσηλευτικό προσωπικό, δεν κατάφεραν να τον κρατήσουν στη ζωή.

«Ήταν ένας εν ενεργεία ποδοσφαιριστής που έπαιζε χρόνια ποδόσφαιρο και μάλιστα είχε παίξει και σε μεγαλύτερη κατηγορία», σημείωσε ο προπονητής, υπογραμμίζοντας παράλληλα την ανάγκη να βρίσκονται απινιδωτές κατά τη διάρκεια των αναμετρήσεων, σε όλες τις ποδοσφαιρικές κατηγορίες. «Γιατρός υπήρχε στον αγώνα, αλλά δεν υπήρχε απινιδωτής. Καλό θα είναι να υπάρχουν σε όλα τα γήπεδα, μακάρι να είναι το τελευταίο θύμα», τόνισε.

el.gr

ΔΙΑΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΗ ΓΝΩΣΗ • Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ
Facebook X WhatsApp Viber Telegram
ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ

ΜΗ ΦΥΓΕΙΣ ΑΚΟΜΑ

Τρία σχετικά θέματα που αξίζει να δεις

Κέντρα δεδομένων και υποδομές τεχνητής νοημοσύνηςTech

Δυτική Μακεδονία: Έρχεται νέος υπερυπολογιστής AI και κόμβος υδρογόνου – Επένδυση για την επόμενη μέρα μετά τον λιγνίτη

Πλοίο στο Αιγαίο - φωτογραφία αρχείουΕΛΛΑΔΑ

Βυθίστηκε επιβατηγό-οχηματαγωγό ανοιχτά της Σίφνου ενώ ρυμουλκούνταν – Σώοι οι δύο επιβαίνοντες

Αιγαίο Πέλαγος - φωτογραφία αρχείουΕΛΛΑΔΑ

Νέα τουρκική πρόκληση στο Αιγαίο: Διπλωματική νότα στην Αθήνα και προειδοποίηση ότι «δεν θα επιτραπεί αλλαγή του status quo»

Μία απάντηση στο “Θάνατος 20χρονου στην Καρδίτσα: Ισχαιμία μυοκαρδίου έδειξε η νεκροψία – Είχε “καθαρό” ιστορικό”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elΕλληνικά