ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Πέμπτη, 24 Σεπτεμβρίου 2026
«Οι λαοί που
ξεχνούν την ιστορία τους
είναι καταδικασμένοι
να την ξαναζήσουν.»
Κ
ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ
«Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.
ΕΙΝΑΙ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.»

ΘΑ ΣΑΣ ΚΥΝΗΓΑΩ ΠΑΝΤΟΥ ΑΡΙΣΤΕΡΟΦΑΣΙΣΤΕΣ ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΩ! ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΩ ΠΟΣΑ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΚΙ ΑΠΟ ΠΟΥ ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ! ΕΙΣΤΕ Ο ΟΡΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΑΠΟΛΥΤΗΣ ΞΕΦΤΙΛΑΣ

· Κατοχικά Νέα

Στην πρωινή μου ανάρτηση που “μοιράστηκε” από εκατοντάδες χρήστες για τον Γαβρόγλου και την απαράδεκτη στάση του ως υπουργού Παιδείας, να αποκαλεί ΙΣΤΑΜΠΟΥΛ στο επίσημο site του, την Κωνσταντινούπολη, η Βέρμαχτ των Σταλινοσυριζοτρολ, και τα ακροαριστερά Χουντικά σταγονίδια εξαπέλυσαν μαζική επίθεση εναντίον μου, γιατί όπως λένε δεν σέβομαι τις διεθνώς κατοχυρωμένες ονομασίες των πόλεων και πως δεν μπορεί ολάκερος υπουργός να αποκαλεί την … Ινσταμπούλ ως … Κωνσταντινούπολη!!!

Ακούστε λοιπόν αρχικοπρίτες, γιατί σας την είχα φυλαγμένη:

Στο επίσημο site του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ Υπουργείου Εξωτερικών, στην σελίδα ΣΑΣ που αφορά την Τουρκία, αντί για να γράφετε την ΕΛΛΑΔΑ ως HELLENIC REPUBLIC την αναγράφετε φαρδιά-πλατιά ως Yunanistan Cumhuriyeti !!!!

Τι πάει να πει Yunanistan Cumhuriyeti ρε ανώμαλοι?

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Πως γίνεται από τη μια να λέτε ότι δεν μπορούμε να χρησιμοποιούμε το όνομα Κωνσταντινούπολη αλλά να χρησιμοποιούμε τις επίσημες διεθνώς ονομασίες όταν εσείς οι ίδιοι μεταφράζετε την ΕΛΛΑΔΑ ως … ΓΙΟΥΝΑΝΙΣΤΑΝ στο επίσημο site του Ελληνικού Υπουργείου Εξωτερικών???

Ρε απόγονοι και μαθητούδια του Γκέμπελς, αποφασίστε:
– Γιατί ο υπουργός σας που σπούδασε στο … Αυτοκρατορικό Κολλέγιο του Λονδίνου δεν λέει την Κωνσταντινούπολη με το όνομά της;
– Γιατί ρε αλήτες ξεφτιλίζετε την Ελλάδα και την αναφέρετε ως Γιουνανιστάν;
– Γιατί εσείς μπορείτε να μας ξεφτιλίζετε παντού και όλοι εμείς οι Ελληνες και οι Ελληνίδες να μην μπορούμε να πούμε καν την λέξη Κωνσταντινούπολη;

Ξέρετε γιατί;;; Γιατί είστε ξεπουλημένα τομάρια!!! Τόσο απλά…

ΥΓ
Σας το έχω ξαναπεί και θα σας το λέω κάθε φορά που με πιάνετε στο στόμα σας! Όταν αναρτώ κάτι, ξέρω τι θα απαντήσετε γιατί είστε απολύτως προβλέψιμοι! Κι έχω ήδη έτοιμη την ανταπάντηση! Σας ξεφτιλίζω γιατί μπορώ! Σας ξεφτιλίζω γιατί ξέρω ΤΙ διδάσκεστε και από ΠΟΙΟΝ πληρώνεστε!

Περαστικά σας Αριστεροφασίστες!!!

ΠΗΓΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΗ ΓΝΩΣΗ • Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ
Facebook X WhatsApp Viber Telegram
ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ

ΜΗ ΦΥΓΕΙΣ ΑΚΟΜΑ

Τρία σχετικά θέματα που αξίζει να δεις

Κοινότητα στην Αφρική εν μέσω υγειονομικής κρίσηςFEATURED

ΕΜΠΟΛΑ: 6.757 επιβεβαιωμένα κρούσματα και 3.267 θάνατοι στο Κονγκό – Θνητότητα 48,3%

Αεροδρόμιο τη νύχταFEATURED

DRONE ΕΚΛΕΙΣΕ ΤΟ ΒΕΡΟΛΙΝΟ: Πάγωσαν όλες οι πτήσεις για 45 λεπτά – 28 θεάσεις μόνο στο πρώτο εξάμηνο

Στρατιωτική εναέρια δραστηριότητα στην ΕυρώπηFEATURED

ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ: Η El Mundo λέει ότι η CIA προειδοποιεί για πιθανές επιθέσεις με drones σε Ισπανία, Γαλλία και Ιταλία

Μία απάντηση στο “ΘΑ ΣΑΣ ΚΥΝΗΓΑΩ ΠΑΝΤΟΥ ΑΡΙΣΤΕΡΟΦΑΣΙΣΤΕΣ ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΩ! ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΩ ΠΟΣΑ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΚΙ ΑΠΟ ΠΟΥ ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ! ΕΙΣΤΕ Ο ΟΡΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΑΠΟΛΥΤΗΣ ΞΕΦΤΙΛΑΣ”

  1. Καλα κάνουν Γιώργο Αδαλη και το κάνουν γιατι όπως έγραψα σε άλλο άρθρο η χώρα εχει προεδρευοκυνοβουλευτικοχουντικοκατοχικο καθεστώς. Το ζητούμενο ειναι απο ποτέ ειναι γραμμένο έτσι μπορεις να μας πεις; Την δουλεια τους κάνουν οι άνθρωποι και απο οτι βλέπουμε όλοι την κάνουν καλα, χωρίς μα και μου. Άρα τα αφεντικά ειναι ευχαριστημένα, οπότε υπάρχει παράταση λήξης του συμβολαίου.
    Παρακολουθώ τον Πινόκιο οταν συναντιέται με τον ερντογαν που ειναι σαν βρεγμένη γάτα. Ποιος τους υπολογίζει αυτούς σε αποφάσεις εξωτερικής πολιτικής;;
    Μήπως τις παίρνουν οι ίδιοι.
    Γραμμένα τους τα δίνουν και αυτοί τα ξεστομίζουν και τα υπογράφουν. Όλοι μαζι και οι 300. Που να παει το παιδάκι με την φράντζα και το άλλο το αστοιχειωτο ον μεταξύ Michelin και πρισουνίκ να κάνουν εξωτερική πολιτική, χωρίς σκονάκι. Όσο για τους Έλληνες ψηφοφόρους αυτοί ειναι παράφρονες και θα επαληθευτεί ξανά ο Αριστοτελης μετα τις εκλογές. Να εισαι καλα Γιώργο σωστός.!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *