Θά προλάβῃ ἡ Εὐρώπη νά σωθῇ ἀπό τήν λαίλαπα τοῦ ἰσλάμ;

Ἀπό τήν μία ὁ Ὀρμπάν τῆς Οὐγγαρίας καί τά αὐστηρότατα μέτρα πού ἐδῶ καί 4 χρόνια παίρνει κατά τῶν μουσουλμανικῶν ὀρδῶν,ἀπό τήν ἄλλη ἡ Ἐλβετία πού ψηφίζει νόμους κατά τῆς μουσουλμανικῆς εἰσβολῆς,ἣ Ῥωσσία πού καί αὐτή δειλά μέν (λόγῳ τοῦ μουσουλμανικοῦ πληθυσμοῦ πού ὑπάρχει στήν χώρα),ἀλλά κάνει σοβαρά βήματα δέ,πρός τήν ἴδια κατεύθυνσιν, Καί ἀπό τήν ἄλλη ἡ Αὐστρία πού ἐσχάτως ξύπνησε καί παίρνει δραστικά μέτρα μέ ἀπελάσεις ἰμάμηδων καί κλείσιμο τζαμιῶν. Καί ὁ Σαλβίνι,ἐξ Ἰταλίας, ἐπικροτεῖ καί στηρίζει,μέ ὅ.τι μπορεῖ νά σημαίνει αὐτό…

Πατριωτική ασπίδα κατά του Ισλάμ στην Ευρώπη – Σαλβίνι: Στηρίζω Κουρτς, όχι στα τζαμιά

Τό ἐρώτημα πού γεννᾶται εἶναι :Θά προλάβῃ ν’ἀντισταθῇ ἡ Εὐρώπη ἤ μήπως εἶναι ἤδη ἀργά;

Καλά,γιά τήν Ἑλλάδα οὔτε λόγος νά γίνεται…Ἐδῶ.τά μουσλίμ ἔχουν τήν καλλίτερη καί ἀσφαλέστερη προστασία ἀπό τσυριζα,ανταρσίες-Κωνσταντίνου,Καρανίκες καί τό κακό συναπάντημα !

Ἀπ’ ὅτι καταλαβαίνετε,οἱ ἀποφάσεις ἔχουν ληφθῇ. Ἡ Ἑλλάς εἶναι καταδικασμένη …


Pendant «Black Knight»

ΤΟ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟ ΜΕΝΤΑΓΙΟΝ ΟΡΓΟΝΙΤΗΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ἡ Πελασγική

Loading...

5 thoughts on “Θά προλάβῃ ἡ Εὐρώπη νά σωθῇ ἀπό τήν λαίλαπα τοῦ ἰσλάμ;

 1. Πέτρος Μ. says:

  Στη θρησκεία μας, στον πολιτισμό μας, δεν ταιριάζει ο μωαμεθανισμός, ο μουσουλμανισμός, με την παιδεία μας, με τα πιστεύω μας, με την ισότητα ανθρώπων και φύλων. Στο χριστιανισμό δεν έχει σχέση αν κάποιος είναι άντρας ή γυναίκα, δυνατός ή αδύναμος, αρκεί που είναι άνθρωπος. Δεν μπορούμε λοιπόν να δεχτούμε όλους αυτούς τους αλλόθρησκους στη χώρα μας μόνο και μόνο επειδή είμαστε άνθρωποι, επειδή είμαστε «ανθρωπιστές».
  Εδώ δεν μπορούμε καλά καλά να ταΐσουμε τον εαυτό μας θα δεχτούμε τους «νέους Έλληνες» με τα νέα πιστεύω; Πως θα συνδυάσουν αυτοί οι μετανάστες τις απάνθρωπες σούρες του κορανίου με την Ελληνική πραγματικότητα; Απλούστατα, θα την αγνοήσουν, δε θα τη λάβουν καν υπόψη τους και θα προσπαθήσουν να επιβάλλουν την εγκληματική σαρία. Το είδαμε στη Γαλλία, στη Γερμανία, στο Βέλγιο, οι μουσουλμάνοι ποτέ δεν ενσωματώθηκαν, δεν μπορούν να ενσωματωθούν. Και μόλις πρόσφατα στο Μάντσεστερ, ο βομβιστής μουσουλμάνος ήταν γεννημένος και μεγαλωμένος στην Αγγλία.
  Αλλά εμείς είμαστε πιο «πολιτισμένοι», θα τους εντάξουμε …αρμονικά.
  Αρμονική ένταξη όμως δε σημαίνει να πάνε Ελληνικό σχολείο (χωρίς να ξέρουν Ελληνικά και με όποιες αρρώστιες κουβαλάνε και ούτε οι ασθένειες θεραπεύονται με …εμβόλια) ή να νοσηλεύονται στα νοσοκομεία μας (δωρεάν βέβαια, μόνο ο Έλληνας πληρώνει). Αρμονική ένταξη σημαίνει πάνω από όλα την πλήρη και ανεπιφύλακτη αποδοχή των αξιών και του πολιτισμού μιας πολιτείας. Αυτό έγινε με τους προγόνους μας, με τους Έλληνες στην Αμερική, στην Αυστραλία, στη Γερμανία και όπου γης…

  Αφού αυτοί μεγάλωσαν με απαράδεκτες στερήσεις, πήγαιναν σε σχολείο κατωτέρας ή και αγνώστου ηθικής ή αν δεν πήγαιναν και καθόλου σχολείο, αφού ήρθαν από άλλη ήπειρο (όπως γίνεται τώρα με τους «νέους Έλληνες») και μεγάλωσαν με διαφορετικά ήθη, έθιμα, παραδόσεις και αντιλήψεις από εμένα, είναι φυσικό να έχουν και άλλη άποψη για το καλό και το κακό, για το δίκαιο και το άδικο, για το σωστό και το λάθος.
  Και μάλιστα τώρα αυτοί οι εισβολείς, αυτοί οι λαθρομετανάστες νομιμοποιούνται και μονιμοποιούνται από την κυβέρνησή μας στην Ελλάδα…
  Εισβολείς λοιπόν δεν μπορούμε να νομιμοποιήσουμε, δεν μπορούμε και δε θέλουμε να μονιμοποιήσουμε στη χώρα μας.
  Και κάτι ακόμα, ο κόσμος μας αποτελείται από διάφορες φυλές, από διαφορετικές «ράτσες», με διαφορετικά ήθη και έθιμα, με διαφορετικές συνήθειες και παραδόσεις.
  Τι να κάνουμε, αυτό δεν αλλάζει. Γιατί να δεχτώ εγώ τον πολυπολιτισμό και την παγκοσμιοποίηση, αυτή τη «σαλαμοποίηση» των λαών; Ο Έλληνας στην Ελλάδα, ο Σουηδός στη Σουηδία, ο Αφγανός στο Αφγανιστάν. ο Αυστραλός στην Αυστραλία, ο Καναδός στον Καναδά.
  Και αν οι Πακιστανοί δεν έχουν να …φάνε, βοηθήστε τους στο Πακιστάν, βοηθήστε τους εκεί που βρίσκονται.-

 2. Ο ΛΟΓΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ says:

  Κυριοι Τα καστρα οταν εχουν πλεον τον εχθρο εντος των πυλων ..εχουν χασει την μαχη .Μην λέμε πλεον για Κερκόπορτα..Εδω εμεις τους ανοίξαμε τις πυλες και τους υποδεχθηκαμε μετα βαιων και κλαδων .Το λεω με πονο καρδιας …τετελεσται ..η μαλλον “asah”για να το καταλάβουν καλύτερα αυτοί που με μεγάλη υπομονή και επιμονή μας έσκαψσν για μια φορά ακόμα τον λάκκο …ερχονται εξελιξεις που θα ειναι τραγικες.

 3. Ο ΛΟΓΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ says:

  ΤΟ ΙΣΛΑΜ ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΠΟΣ ΖΩΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΘΡΗΣΚΕΙΑ.ΑΥΤΟΣ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΖΩΗΣ ΘΑ ΕΠΙΒΛΗΘΕΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΕΠΙΘΥΜΕΙ Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΤΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ ΜΑΣ.ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΣΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΔΙΑ ΜΕΣΟΥ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΙΣΛΑΜΟΠΟΙΗΣΗΣ. ΔΕΝ ΣΑΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΑΡΑΞΕΝΟ ΟΤΙ ΟΙ ΔΗΘΕΝ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΙ ΚΑΤΑΚΡΙΝΟΥΝ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ ΕΝΩ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΥΠΑΚΟΥΑ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΙΣΛΑΜΙΚΟ;ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΠΑΡΑΔΟΞΟ.ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣ ΤΙΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΕΣ ΠΟΥ ΣΟΥ ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΔΥΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΕΤΑΤΡΑΠΕΙ ΣΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΘΕΟΚΡΑΤΙΚΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ.
  ΟΙ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ .ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΑΡΙΣΤΕΡΟΦΑΣΙΣΤΩΝ ΝΕΟΤΑΞΙΤΩΝ ΨΕΥΤΟΑΝΑΡΧΙΚΩΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΧΛΟΣ ΠΙΕΣΗΣ ΤΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΟΥΛΗΜΕΝΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΔΗΘΕΝ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΩΝ …ερχονται να κατακτήσουν την Ευρώπη  να την καταστήσουν αδύναμη και να την αλλοιωσουν δημογραφικά δια παντός . Η κρίση των προσφύγων με την Αραβικη ανοιξη και την δημιουργια του ISIS ΕΓΙΝΕ για να καλύψει τον πραγματικό λόγο. ΝΑ ΑΝΟΊΞΕΙ ΤΑ ΣΎΝΟΡΑ ΣΕ ΚΆΘΕ ΚΑΡΥΔΙΆΣ ΚΑΡΎΔΙ..ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΤΟ ΠΡΟΠΥΡΓΙΟ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ.
  ΟΙ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ .ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΑΡΙΣΤΕΡΟΦΑΣΙΣΤΩΝ ΝΕΟΤΑΞΙΤΩΝ  ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΧΛΟΣ ΠΙΕΣΗΣ ΤΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΟΥΛΗΜΕΝΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΔΗΘΕΝ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΩΝ …ερχονται να κατακτήσουν την Ευρώπη  να την καταστήσουν αδύναμη και να την αλλοιωσουν δημογραφικά δια παντός . Η κρίση των προσφύγων με την Αραβικη ανοιξη και την δημιουργια του ISIS ΕΓΙΝΕ για να καλύψει τον πραγματικό λόγο. ΝΑ ΑΝΟΊΞΕΙ ΤΑ ΣΎΝΟΡΑ ΣΕ ΚΆΘΕ ΚΑΡΥΔΙΆΣ ΚΑΡΎΔΙ..ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΤΟ ΠΡΟΠΥΡΓΙΟ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ.
  Η επέκταση του Ισλάμ στην ΔΎΣΗ εξυπηρετεί αποκλειστικά και μονο τα συμφέροντα της Παγκοσμιοποίησης .ΤΑ ΠΡΌΒΑΤΑ ΠΆΝΤΟΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΈΧΟΥΜΕ ΛΥΚΟΎΣ ΓΎΡΩ ΜΆΣ ΠΟΥ  ΑΠΕΙΛΟΎΝ ΤΙΣ ΖΩΈΣ ΜΑΣ  ,ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΛΟΎΣ ΤΣΟΠΑΝΗΔΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΦΥΛΑΞΟΥΝ ΤΟ  ΚΟΠΆΔΙ ΜΕ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΜΑΝΤΡΩΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΣΦΆΛΕΙΑ ΜΑΣ .ΠΕΡΙΟΡΊΖΟΝΤΑΣ   ΟΛΕΣ   ΤΙΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΕΣ ΜΑΣ .
  ΤΟ ΙΣΛΑΜ ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΠΟΣ ΖΩΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΘΡΗΣΚΕΙΑ.ΑΥΤΟΣ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΖΩΗΣ ΘΑ ΕΠΙΒΛΗΘΕΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΕΠΙΘΥΜΕΙ Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΤΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ ΜΑΣ.ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΣΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΔΙΑ ΜΕΣΟΥ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΙΣΛΑΜΟΠΟΙΗΣΗΣ. ΔΕΝ ΣΑΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΑΡΑΞΕΝΟ ΟΤΙ ΟΙ ΔΗΘΕΝ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΙ ΚΑΤΑΚΡΙΝΟΥΝ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ ΕΝΩ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΥΠΑΚΟΥΑ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΙΣΛΑΜΙΚΟ;ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΠΑΡΑΔΟΞΟ.ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣ ΤΙΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΕΣ ΠΟΥ ΣΟΥ ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΔΥΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΕΤΑΤΡΑΠΕΙ ΣΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΘΕΟΚΡΑΤΙΚΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ.

  • Πέτρος Μ. says:

   «ΟΙ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ .ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΑΡΙΣΤΕΡΟΦΑΣΙΣΤΩΝ ΝΕΟΤΑΞΙΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΧΛΟΣ ΠΙΕΣΗΣ ΤΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΟΥΛΗΜΕΝΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΔΗΘΕΝ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΩΝ»
   Σωστά τα λες , σωστά τα γράφεις γενικώς.
   Όχι μόνο αυτών όμως. Το σχέδιο είναι παλιό. Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι ούτε ένας λαθρομετανάστης δεν γίνεται δεκτός από το Ισραήλ, ακόμα και αν είναι πραγματικός μουσουλμάνος πρόσφυγας.
   pronews.gr/kosmos/eyropaiki-enosi/460292_shedio-coudenhove-kalergi-i-genoktonia-ton-laon-tis-eyropis

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *