11:23 - 03/12/2021

«ΘΑ ΠΕΘΑΝΟΥΝ;;;» Όταν η σύνδεση είχε κοπεί ξαφνικά!

Δείτε τι είχε ειπωθεί από τον Βασιλακόπουλο, μιας και στην επικαιρότητα βρίσκεται το θέμα του υποχρεωτικού εμβολιασμού των άνω των 60!

Η Κυβέρνηση, με τι ευλογίες των τηλέ-ειδικών ανακοίνωσε, ως γνωστόν, πως οι ανεμβολίαστοι άνω των 60 ετών (στη μεγάλη πλειοψηφία τους συνταξιούχοι) θα πληρώνουν πρόστιμο 100 ευρώ το μήνα, τα οποία, όπως δήλωσε ο πρωθυπουργός θα αποδίδονται στα… νοσοκομεία για τις ανάγκες τους!!!

Πολλοί συνταξιούχοι, έχοντας ακούσει φωνές άλλων επιστημόνων, φοβούνται να κάνουν το εμβόλιο, επειδή ελλοχεύουν ίσως κίνδυνοι ακόμα και για την ζωή τους.

Στο μυαλό πολλών ήρθε αβίαστα το βίντεο με τον καθηγητή πνευμονολογίας, κ. Θεόδωρο Βασιλακόπουλο, ο οποίος είχε δηλώσει πως «είναι προφανές πως αρκετοί υπερήλικες θα πεθάνουν μετά το εμβόλιο».

Η σύνδεση διεκόπη ξαφνικά και όταν επανήλθε ο κ. καθηγητής εξήγησε πως δεν εννοούσε πως δεν σημαίνει πως θα πεθάνουν από το εμβόλιο.

Πλέον το εμβόλιο είναι υποχρεωτικό για τους άνω των 60!

Δείτε το βίντεο, περισσότερα δεν χρειάζονται:

el.gr

Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (3)

  1. na to dialefkanoume!!! epese i grami!!! malista to dialefkaname!!!tralala.

  2. ΣΤΑΥΡΟΣ 12/04/2021 @ 12:15 ΠΜ

    ΑΡΑ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΚΕΠΤΙΚΟ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ COVID ΚΑΙ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΣΥΝΔΕΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΝ COVID ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΘΑΙΝΑΝ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΡΡΩΣΤΗΣΟΥΝ

  3. Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΣΟΥ 12/04/2021 @ 4:44 ΠΜ

    Σωστα. Το μπουζούκι είναι όργανο, ο αστυνόμος είναι όργανο, άρα ο αστυνόμος είναι μπουζουκι.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*