Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

10:56 - 05/04/2016

Θα δούμε και την χώρα μας να μετατρέπεται σε Λίβανο της Ευρώπης;

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Θα δούμε και την χώρα μας να μετατρέπεται σε Λίβανο της Ευρώπης;

Του Ιωάννη Ξηρού*

Βόμβες και πυροβολισμοί στην Γαλλία και Βέλγιο,έτοιμα να εκραγούν τα γκέτο των μουσουλμάνων στις ευρωπαικές μεγαλουπόλεις.Αστυνομικοί που αναζητούσαν τους τρομοκράτες στην μουσουλμανική συνοικία Μόλενμπεκ των Βρυξελλών εξυβρίζονται από τους κατοίκους και αν δεν ήταν πολλοί και πάνοπλοι ήταν σίγουρο το λυντσάρισμά τους.

Αυτά και άλλα αποδεικνύουν την απίστευτη απρονοησία των μεταπολεμικών ευρωπαικών κοινωνιών να δεχθούν στους κόλπους τους μεγάλους μουσουλμανικούς πληθυσμούς, είτε διότι κατετρύχοντο από μια κακή συνείδηση για το αποικιοκρατικό παρελθόν τους,είτε διότι χρειαζόντουσαν εργατικά χέρια για την βιομηχανία.

Αντιπαρέρχομαι τα της αποικιοκρατίας,διότι πιστεύω οτι οι πρώην αποικιοκρατούμενοι λαοί επίσης πολλά κέρδισαν από την τεχνολογία και την οργάνωση της Δύσης και τόσες ενοχές δεν δικαιολογούνται,αλλά όσον αφορά στην βιομηχανική πολιτική και έχων υπόψιν το αποτέλεσμα της γκετοποίησης και της ριζοσπαστικοποίησης των μουσουλμάνων στην Δύση, την οποία οι ίδιοι μισούν και από την οποία τίποτε δεν κατάλαβαν, πιστεύω οτι είχε απόλυτο δίκιο ο Κάρολος Μαρξ όταν έλεγε οτι οι καπιταλιστές είναι πρόθυμοι να σου πουλήσουν το σχοινί με το οποίο θα τους κρεμάσεις.

Η αποτυχία της ιδέας της πολυπολιτισμικής κοινωνίας είναι πλήρης και δείχνει εκτός από τα όρια της ανοικτής κοινωνίας και τα όρια του Διαφωτισμού της Δύσης,σύμφωνα με τον οποίον η Ισότητα,η Ελευθερία και η Αδελφότητα μπορούν να γίνουν ένας παγκόσμιος πολιτισμός.

Οι βόμβες των Βρυξελλών και οι σφαίρες των Παρισίων απέδειξαν οτι οι παραπάνω έννοιες,ούτως ή άλλως αντιθετικές μεταξύ τους,σε αλλότριους μουσουλμανικούς πληθυσμούς,για τους οποίους η πιο συχνή καθημερινή λέξη είναι το Insallah (ίνσαλα,θεού θέλοντος) μην αφήνοντας ούτε τον ελάχιστο ζωτικό χώρο στην ανθρώπινη ελεύθερη βούληση,είναι τελείως ξένες,πράγμα που αποδεικνύει οτι χριστιανοί και μουσουλμάνοι δεν ζουν μαζί.

Οι ευρωπαϊκές πόλεις κάθονται πάνω σε ωρολογιακές βόμβες και όσο το ενωρίτερα το συνειδητοποιήσουν και ξυπνήσουν οι Ευρωπαίοι,όσο είναι ακόμα περισσότεροι από τους μουσουλμάνους,τόσο το καλύτερο.

Η Δύση απαιτείται να μελετήσει και να εφαρμόσει μια νέα πολιτική ανάσχεσης του νέου κινδύνου,όπως πολιτική ανάσχεσης(containment) την συμβούλευσε να κάνει έναντι του Διεθνούς Κομμουνισμού ο Αμερικανός διπλωμάτης George Kennan το 1950 και ευτυχώς εισακούσθηκε.

Σήμερα ο νέος κίνδυνος λέγεται ισλαμισμός και ως γνήσιοι ηλίθιοι τον εισάγουμε στην ήπειρό μας και στις πόλεις μας εμείς οι ίδιοι.Ανάσχεση λοιπόν τώρα.

Προσπαθούν οι πολιτικοί να μας πείσουν οτι δεν είναι όλοι οι μουσουλμάνοι τρομοκράτες.Ας μας εξηγήσουν τότε γιατί έχουν την σημαία του ΙΣΙΣ στα κινητά τους,γιατί έδιωχναν την Αστυνομία στο Μόλενμπεκ,γιατί επί μήνες έκρυβαν τον Αμπντεσλάμ,γιατί δέρνουν και απειλούν με μαχαίρια Έλληνες αστυνομικούς,γιατί δεν σέβονται τις υποδείξεις των ελληνικών αρχών,γιατί στέλνουν τα παιδιά τους να πολεμήσουν με τον ISIS και πολλά ακόμα γιατί,στα οποία μια άθλια πολιτική ηγεσία το μόνο που αντιτάσσει είναι ο…ανθρωπισμός.

Οι μουσουλμάνοι το μόνο που θέλουν από την Δύση είναι τα επιδόματά της και την ελευθερία να την κάνουν μουσουλμανική,όταν οι δημογραφικές εξελίξεις το επιτρέψουν.

Στα καθ’ημάς μια μουγγή και ενοχική Δεξιά και μια Αριστερά(πασοκική,ριζοσπαστική-συριζαική και κομμουνιστική) η οποία έχει χάσει εκτός από τα λογικά της και κάθε ίχνος πατριωτισμού(ακόμη και τις μαθητικές παρελάσεις θέλουν να καταργήσουν οι τρισάθλιοι) επιτρέπουν καραβιές μουσουλμάνων να καταφθάνουν καθημερινώς,μεταθέτοντας τα ευρωπαϊκά σύνορα στα Σκόπια και κατηγορώντας τους κεντροευρωπαίους για…αντιευρωπαισμό,την στιγμή που τα κράτη του Βίζεγκραντ έκαναν ότι θα έκανε κάθε σώφρων άνθρωπος.

Έκλεισαν τα σύνορά τους στους αλλότριους μουσουλμανικούς πληθυσμούς και άφησαν τους ηλίθιους Έλληνες να παριστάνουν τους ανθρωπιστές και να αφήνουν την χώρα τους να κατακλύζεται από αλλοεθνείς,οι οποίοι κάποια ημέρα θα την καταλάβουν (ελπίζω να μην ζήσω τόσο και να δω κάτι τέτοιο).

Ο διεθνισμός της Αριστεράς έχει διαστρεβλωθεί τόσο πολύ που την έχει απογυμνώσει από κάθε ίχνος πατριωτισμού

.Ο γράφων,αν και απευθύνεται σε ώτα μη ακουόντων, επαναλαμβάνει την πρόταση- έκκληση για παράταξη του Στόλου στο Αιγαίο με αποστολή την παρεμπόδιση της απόβασης άλλων προσφύγων και λαθρομεταναστών στα νησιά μας πάση θυσία (μεταφορικώς και κυριολεκτικώς).

Δείτε το και ως μια ευκαιρία να δείξουμε στην Τουρκία οτι εκεί είναι Ελλάδα και γκρίζες ζώνες δεν χωρούν στο Αιγαίο.Διαφορετικά, ετοιμαστείτε να δείτε την χώρα σας να μετατρέπεται σε Λίβανο της Ευρώπης.

*Ο Ιωάννης Ξηρός είναι Ταξίαρχος ε.α

veteranosΜην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

 • Select Your Subscription Plan

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (5)

 1. Τι το λετε και δεν το κανετε αγαπητε κυριε?????
  Βγαζετε μονο επιστολες…..με ωραια λογια ….που καμια βοηθεια δεν προσφερουν.

 2. ΒΓΑΛΤΕΜΕ ΨΕΥΤΗ 04/05/2016 @ 12:43 ΜΜ

  ΑΛΛΟΣ ΕΝΑΣ ΦΙΛΟΠΑΤΡΙΣ ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΣ ..ΟΡΑΝ ΗΤΑΝ ΕΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΙ ΕΚΑΝΕ ;;ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΜΟΙΡΙΖΟΥΝ ΑΠΟ ΜΑΚΡΥΑ..ΕΔΩ ΕΓΩ ΕΝΑΣ ΑΠΛΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΠΗΓΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟ 2010 ΡΩΤΑΓΑ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΔΥΑΛΙΣΕΙ ;;ΓΕΛΑΓΑΝ .ΤΟ 2012 ΞΑΝΑΠΗΓΑ ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΑ ΟΤΙ ΟΙ ΛΑΘΡΟΙ ΘΑ ΣΦΑΖΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ ..ΓΕΛΑΓΑΝ ..ΑΡΑ ΕΣΕΙΣ ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΜΗΝ ΓΝΩΡΙΖΑΤΕ ..ΑΡΑ Ο ΜΙΣΘΟΥΛΑΚΟΣ ΝΑ ΤΡΕΧΕΙ ΚΑΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ..ΩΕΒΑΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΗΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗΣ ΗΓΕΣΙΑΣ ΔΕΝ ΣΥΖΗΤΩ ΕΙΝΑΙ ΔΕΙΛΟΙ ΚΑΙ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ .

 3. ΗΛΕΚΤΡΑ 04/05/2016 @ 6:20 ΜΜ

  Αχ, ταξίαρχε μου, τι να πεις κι εσυ
  Εγω εναν Παπαδόπουλο περιμενω, αλλα μπααααα!!
  Οποτε οτι αλλο και να λέτε, τζάμπα παει, γιατι ολα αυτα τα ξερουμε κι εμεις.
  Τι πρεπει να κανουμε,δεν ξερουμε και δεν μας λέει κανεις.
  Εχουμε εναν στρατό που εγινε ορντινατζα των λαθρο, τους μαγειρεύει, τους φτιάχνει σπιτια, ξεσκατιζουν τα μωρά τους.
  Ενα λιμενικό που τρέχει να τους σώσει απο την θάλασσα, μη τυχόν και μας πούνε οι εχθροί μας, που τους στέλνουν εδω, ρατσιστές, αυτοι ομως έκλεισαν τα σύνορα τους. Μια αστυνομία που δέρνει τους Ελληνες, ενώ τρώει ξύλο απο τους λαθρο, και μια αεροπορία, απο την οποία μονο τους πιλότους μας σέβομαι, εκτιμώ και αγαπώ.
  Κατα τα αλλα καθοοοοομαστε ολοι και παρακολουθούμε μια προδοτική κυβερνηση μετα την αλλαγή να ετοιμάζει τον αφανισμό μας.
  Αντε, μην ανοίξω το στόμα μου τωρα και σας στολίζω, ολους τους στρατιωτικούς, που δεν ντρέπεστε να βλεπετε να καταπατείται το Σύνταγμα, να εξοντώνεται ο λαός, να ξεπουλιέται η πατριδα, κι εσεις να βαράτε προσοχή στους προδοτες.
  Ντροπή σας.
  Α, και κατι ακομα, αν νομίζετε πως τα δικα σας παιδια θα γλυτώσουν απο τους λαθρο, κάνετε λαθος. Ετοιμαστείτε να μαζεύετε τις βιασμένες κόρες σας και τους περιτομή μένους γιούς σας.

 4. ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΗ ΣΤΡΑΤΗΓΕ ΜΟΥ……ΟΙ ΣΥΡΙΖΟΑΝΕΛ ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΟΙ ΔΕΞΙΟΙ ΜΟΥΓΚΑ ΤΑ ΑΠΟΚΟΜΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΝΑ ΑΓΑΠΙΟΜΑΣΤΕ…..ΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟΙ ΕΠΙΑΣΑΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΒΓΑΖΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΛΕΦΤΑ.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*