Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

23:20 - 15/07/2021

Τέτοιους ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ και ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ, έχει ανάγκη η Πατρίδα μας. ΗΧΗΡΟ ΧΑΣΤΟΥΚΙ στον Άνθιμο Θεσσαλονίκης, από ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΕΛΛΗΝΑ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑ – ΕΡΕΥΝΗΤΗ.

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Η παρακάτω διαμαρτυρία του εξαιρετικού Έλληνα καθηγητή ιατρικής, προς υποστήριξη του γιατρού και ιερέα, που διώκεται από τον αιρετικό και ανάξιο Μητροπολίτη του, τον ίδιο που διώκει τον καθηγητή Πατρολογίας και ιερέα Π.Θ.Ζήση, μας δίνει και ορισμένες άλλες πληροφορίες.

1) Μας δείχνει την αναξιότητα και επιλεκτική μετριότητα , στην καλύτερη, της κυβέρνησης, μαζί με την ανοχή της αντιπολίτευσης, στην επιλογή των “ειδικών”. Κοινώς οι ειδικοί καθηγητές κ.τ.λ είναι στην συντριπτική τους πλειοψηφία “ανύπαρκτοι” ερευνητικά σε παγκόσμιο επίπεδο.

Ακόμα και τα αντικείμενα του κ. Τσιόδρα, είναι άσχετα με την σοβαρότητα της περίστασης.

2) Γίνεται μομφή για τους δειλούς και συμφεροντολόγους κάθε είδους

3) Δίνεται η ευχή της υπερφυσικής προστασίας για τον κάθε πιστό άνθρωπο που έμαθε ή θα μάθει να ενεργοποιεί τα αόρατα όπλα του. Ταυτόχρονα όμως, επισημαίνεται η επιστημονική άποψη της επαρκούς απόκρισης του υγειούς ανοσοποιητικού εφ’ όρου ζωής και η εμπιστοσύνη στον ΠάνΣοφο Δημιουργό αυτού.

Ίσως το πλέον ΗΧΗΡΟ ΧΑΣΤΟΥΚΙ, στον Άνθιμο Θεσσαλονίκης, για τις διώξεις που υφίσταται ο ομολογητής πατέρας Αντώνιος Στυλιανάκης, δια χειρός ενός σπάνιου ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑ – ΕΡΕΥΝΗΤΗ, ΕΛΛΗΝΑ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥ.

Του κ. Ιωάννη Κουντουρά.

Παράλληλα όμως δίδονται ως πολύτιμη γνώση και οι κίνδυνοι των θανατηφόρων εμβολίων του κορονοϊού.

Υ.Γ. Τέτοιοι ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ, τέτοιοι ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ, τέτοιοι ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ, σπανίζουν στα “ελληνικά” Πανεπιστήμια.

Ιωάννης Κουντουράς:

“Μόλις πληροφορήθηκα τον «εκ δεξιών» διωγμό του ορθοδόξου ιερέως, ιατρού και ομολογητού, πατρός Αντωνίου Στυλιανάκη…

Αυτή η ακραία συμπεριφορά της Μητροπόλεως Θεσσαλονίκης και όχι μόνο… πιθανολογώ ότι έχει ξεπεράσει κάθε στοιχειώδες πνευματικό όριο…

Ο κάθε σκεπτόμενος ιατρικός και όχι μόνο νους θεωρεί ότι τέτοιες κινήσεις υπαγορεύονται από ένα Καισαρικό πολιτικάντικο περιβάλλον που το χαρακτηρίζει σοβαρή πνευματική ανεπάρκεια, καθοδηγούμενο μονομερώς σε μεγάλη αναλογία από μια ιατρική κουστωδία που τιτλοφορείται ως δήθεν ειδική χωρίς ιδιαίτερο αντικειμενικό δημοσιευμένο επιστημονικό αντίκτυπο στον έγκριτο ιστότοπο PubMed που ξεσκεπάζει όλη την ιατρική ερευνητική μας κοινότητα σε διεθνές επίπεδο.

Αυτό το «ιερό» περιβάλλον υποκλίνεται στον καίσαρα ίσως από δειλία μήπως χάσει τη θέση και τον μισθό τον οποίο πληρώνουμε όλοι εμείς που ανήκουμε στο Ελληνικό κράτος. Ίσως λησμονώντας κάποιοι από αυτούς, ότι οι δειλοί κατέχουν πρωτεύουσα θέση στην κόλαση, σύμφωνα με την Αποκάλυψη του Ιωάννου, καταδιώκουν ομολογητές της Ορθοδόξου Πίστεως, επισκόπους και ιερείς, για να εφησυχάσουν δήθεν τη συνείδησή τους, τον ανελέητο προσωπικό εισαγγελέα..

Αφήνουν το ποίμνιο να γίνει ξέφραγο αμπέλι, έρμαιο, μεταξύ άλλων παραμέτρων, σε έναν υποχρεωτικό δικτατορικό εμβολιασμό και το συμπαρασύρουν με το πολιτικάντικο «εντέλλομαι» να παραδοθεί στον μολυσμένο με ακίδα εμβολιαστικό εισβολέα εντός του οργανισμού, με αβέβαιες προς το παρόν επιστημονικές συνέπειες…

Είναι καιρός πλέον κάθε πιστός να περάσει σε σχετική δυναμική «ρεβάνς» ενάντια σε αυτό το φαινόμενο παράκρουσης που καταργεί κάθε ανθρώπινο δικαίωμα ελεύθερης επιλογής με συνεπαγόμενες σοβαρές συνέπειες των εμπλεκόμενων περσόνων σε διεθνές επίπεδο…

Ευελπιστώ όλοι οι αποδέκτες να αποκτήσουν ενισχυμένο θεόσταλτο ανοσιακό σύστημα, που με τα Τ λεμφοκύτταρα να πατάσσει κάθε εισβολέα βιολογικό και πνευματικό, νιώθοντας ρίγος Αναστημένης ζωής.

Υποσημειούμαι

Ι.Κουντουράς
Ομ. Καθηγητής Ιατρικής ΑΠΘ”Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Παναγιώτης Πολίτης

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*