Τετέλεσται… Ημερομηνία τυπικού θανάτου του σύγχρονου Ελληνικού κράτους 12/12/2018. «Έζησε» μόλις 190 έτη.

ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΣΤΙΓΜΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΓΙΚΕΣ ΕΙΤΕ ΟΙ ΠΟΛΛΟΙ ΤΟ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΕΙΤΕ ΟΧΙ. ΤΟ ΜΕΓΙΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΥΠΟΓΡΑΦΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΣΤΟ ΣΥΜΦΩΝΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΟΗΕ, ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΑΦΟΡΑ ΟΥΔΕΝΑ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ. ΟΥΤΕ ΤΗΝ Χ.Α Η ΟΠΟΙΑ ΑΝΑΛΩΝΕΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΑΣΧΟΛΟΥΜΕΝΗ ΜΕ ΑΛΛΑ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΑ ΚΑΙ «ΠΙΑΣΑΡΙΚΑ» ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΕΝ, ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΤΟΣΟ ΕΠΕΙΓΟΝΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΤΑΛΗΚΤΙΚΟ ΧΡΟΝΟΔΙΑΓΡΑΜΜΑ (ΜΕΘΑΥΡΙΟ) ΟΠΩΣ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ.
ΔΕΝ ΚΑΤΑΝΟΩ ΤΟ ΓΙΑΤΙ, ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΤΟΥΣ. ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ Ο ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΠΟΥ ΠΟΛΛΑΚΙΣ ΕΧΩ ΚΑΤΑΦΕΡΘΕΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ, ΕΚΑΝΕ 2-3 ΕΠΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΠΟΥ ΟΜΩΣ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΗΛΘΑΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΑ.   ΟΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ-ΠΑΤΡΙΩΤΩΝ-ΕΘΝΙΚΩΝ-ΕΘΝΙΚΙΣΤΩΝ ΕΧΟΥΝ ΑΦΙΕΡΩΣΕΙ ΠΟΛΥ ΧΡΟΝΟ ΣΕ ΑΛΛΑ ΕΜΒΛΗΜΑΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ (ΚΑΤΣΙΦΑΣ-ΑΛΒΑΝΟΙ, ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ-ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ) ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΑΝ ΚΑΙ ΜΕΓΙΣΤΗΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΗΤΟΣ, ΕΙΝΑΙ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΑΝΕΥ ΝΟΗΜΑΤΟΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΣΤΟ ΣΥΜΦΩΝΟ ΤΟΥ ΟΗΕ. ΑΥΤΟ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΑΝΤΙΛΗΦΘΟΥΝ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ.

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΙ ΕΠΙΣΗΣ ΤΗΝ ΠΑΝΤΕΛΗ ΑΠΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΕΙΔΗΣΗΣ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΚΑ ΔΕΛΤΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΑΝΑΛΙΩΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑΣ ΕΜΒΕΛΕΙΑΣ. ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝ ΤΟ ΘΕΜΑ.

Η ΤΥΠΙΚΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΘΑΝΑΤΟΥ ΤΟΥ ΣΥΓΧΡΟΝΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ Η 12/12/2018. 1828 (ΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ) – 2018 (ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ). 190 ΕΤΗ ΜΟΛΙΣ. ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΘΝΙΚΑ ΕΛΛΕΙΜΑΤΙΚΟ  ΚΑΙ ΒΑΘΕΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΟ, ΑΠΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ, ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ, ΜΕΤΑΤΡΑΠΗΚΕ ΑΡΓΑ ΚΑΙ ΣΤΑΘΕΡΑ ΣΕ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΜΕΘΑΥΡΙΟ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΠΗΡΕ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ. ΠΑΝΤΑ Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΚΟΙΤΙΔΑ ΓΗ ΤΟΥ, ΠΑΤΟΥΣΕ ΜΕ ΔΥΟ ΠΟΔΙΑ. ΤΟ ΕΝΑ ΣΤΗΝ ΧΕΡΣΟΝΗΣΟ ΤΟΥ ΑΙΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΣΤΗΝ ΜΙΚΡΑΣΙΑ. Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΦΡΟΝΤΙΣΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΞΗΛΩΣΗ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΚΡΑΣΙΑ, Η ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΑΠΟΚΑΛΟΥΜΕΝΗ «ΕΛΛΗΝΙΚΗ» ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΦΡΟΝΤΙΖΕΙ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΞΗΛΩΣΗ ΚΑΙ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΙΜΟ.

ΟΙ ΕΥΘΥΝΕΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ. ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ, ΟΛΟΙ, ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΩΣ ΤΗ ΓΕΝΙΑ ΠΟΥ ΕΧΑΣΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΙΤΙΔΑ ΤΗΣ. ΣΕ ΜΟΛΙΣ 10-12 ΕΤΗ ΟΙ ΠΛΗΘΥΣΜΟΙ ΠΟΥ ΠΛΕΟΝ ΘΑ ΚΑΤΟΙΚΟΥΝ ΝΟΜΙΜΩΣ ΕΔΩ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟΙ, ΟΥΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΘΑ ΘΥΜΙΖΕΙ ΕΛΛΑΔΑ. ΕΥΘΥΝΗ ΣΑΦΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ «ΞΥΠΝΙΟΙ» ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΑΠΟΤΥΧΑΜΕ ΝΑ ΠΙΕΣΟΥΜΕ, ΝΑ ΠΕΙΣΟΥΜΕ, ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΜΕ ΕΘΝΙΚΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΔΙΑΣΩΣΟΥΝ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΟ ΠΑΡΟΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΟΥΝ ΤΟ (ΙΣΩΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟ) ΜΕΛΛΟΝ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ. ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΑΝΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΑΝΕΥ ΑΞΙΑΣ ΔΙΑΚΡΙΣΗ, ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΦΤΑΙΜΕ ΟΛΟΙ ΤΟ ΙΔΙΟ. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΑΠΟΚΑΛΟΥΜΕΝΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΚΑΤΕΧΟΥΝ ΤΩΡΑ ΘΕΣΕΙΣ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΙΑΚΡΙΤΕΣ ΕΞΟΥΣΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ. ΜΕΤΑ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΠΟΛΥΣ ΛΑΟΣ, Ο ΑΠΟΚΑΛΟΥΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΠΛΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΩΣ ΣΟΦΟΣ.

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΛΕΟΝ, ΤΩΡΑ, ΠΡΕΠΕΙ ΣΟΒΑΡΑ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΟΥΝ ΣΧΕΔΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ ΤΟΥΣ. ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΑΝΟΗΤΟ ΠΩΣ Η ΤΕΤΑΡΤΗ 12/12/2018 ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΗΜΕΡΑ ΜΙΑΣ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΛΛΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ. ΟΙ ΤΡΟΠΟΙ ΟΙ ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΕΙΧΑΜΕ ΘΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ. ΟΤΙ ΣΥΖΗΤΟΥΣΑΜΕ ΜΑΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΕ ΚΑΙ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΣΕ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΙΔΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ ΚΑΙ ΑΞΙΑ. ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΑΓΕΣ ΠΟΥ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΟΣΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟΜΕΙΝΟΥΜΕ ΕΔΩ. ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΕΙΤΕ ΘΑ ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΤΟΥΜΕ ΕΙΤΕ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΜΕ ΕΠΙΔΙΩΚΟΝΤΑΣ ΠΛΕΟΝ ΕΚ ΝΕΟΥ ΤΗΝ ΝΕΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΜΑΣ. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑΔΙΑ ΚΑΙ ΑΡΓΕΣ ΔΙΕΡΓΑΣΙΕΣ.


Ο μονος σιγουρος τροπος να κερδισεις στο στοιχημα 100%

PROFIT MAXIMISER

Μάθε πώς να να κερδιζεις σε ονλινε σελιδες στοιχηματισμου παντα !!

Ενα καταπληκτικο προγραμμα και μια απιστευτη ιδεα οπου με βαση της δικες τους προσφορες να βγαινεις 100% κερδισμενος παντα !

Διαβαστε το αρθρο μου να δειτε πως ξεπερασα τον περιορισμο στην χωρα μας για τις στοιχηματικες εταιριες

Ο μονος σιγουρος τροπος να κερδισεις στο στοιχημα 100%

Η προωθηση αυτη ειναι πρωθηση ενημερωσης και πληροφοριας και κατα κανεναν λογω δεν ειναι προτροπη προς στοιχηματισμο η επενδυση η οποιαδηποτε αλλη παρανομη πραξη ..!

ΤΙΜΗ: 1,5 € euro για τις πρωτες 14 μερες να δοκιμασεις το προγραμμα,Ηλεκτρονικο προιον για συνδρομη
ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ-ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΝΤΕ ΠΕΤΡΑ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΣΑΣ, ΜΑΖΕΨΤΕ ΝΟΥ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ, ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΤΕ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΣΤΑΣΕΙΣ , ΕΤΟΙΜΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΣΑΣ, ΝΟΗΤΙΚΑ, ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΙΚΑ.  ΟΧΙ Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΠΕΘΑΝΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ. Η ΕΛΛΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΘΑΝΑΤΗ ΙΔΕΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΑΛΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΠΟΚΟΥΜΠΙ, Η ΕΛΠΙΔΑ ΚΑΙ Η ΑΞΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΠΑΛΕΨΟΥΜΕ ΞΑΝΑ. Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΟΜΩΣ ΩΣ ΚΡΑΤΙΚΗ ΟΝΤΟΤΗΤΑ, ΣΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΑ ΣΥΝΟΡΑ, ΓΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΜΑΣ ΕΧΥΣΑΝ ΠΟΤΑΜΟΥΣ ΑΙΜΑΤΩΝ ΝΑ ΤΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΟΥΝ, ΝΑ ΤΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΤΑ ΠΑΡΑΔΟΣΟΥΝ, ΤΕΛΕΙΩΣΕ.

Υ.Γ: ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΘΑ ΑΝΑΡΤΩ (ΑΝ ΑΝΑΡΤΩ) ΜΟΝΟΝ ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ-ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΠΕΝΘΙΜΗ ΜΟΥΣΙΚΗ (ΚΗΔΕΙΑΣ, ΛΙΤΑΝΕΙΕΣ).

ΜΟΝΟΤΟΝΟΣ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΟΣ ΗΧΟΣ ΠΟΥ ΣΚΟΠΟ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΑΠΟ ΟΠΟΙΟΥΣ ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΠΩΣ ΚΑΤΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΠΤΙΚΟ ΣΥΝΕΒΕΙ.


ΚΟΥΡΗΤΗΣ


ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ Η ΕΙΔΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΒΕΛΓΩΝ. (ΝΑΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ).

Βέλγιο: Καταρρέει η κυβέρνηση λόγω του Συμφώνου Μετανάστευσης του ΟΗΕ

Ο Βέλγος πρωθυπουργός Σαρλ Μισέλ είναι πλέον επικεφαλής κυβέρνησης μειοψηφίας μετά την παραίτηση Φλαμανδών εθνικιστών υπουργών από τον κυβερνητικό συνασπισμό λόγω σοβαρής διαφωνίας για το Σύμφωνο του ΟΗΕ για τη Μετανάστευση. Οι παραιτήσεις έγιναν «αποδεκτές» από τον βασιλιά, σύμφωνα με ανακοίνωση που εκδόθηκε έπειτα από συνάντηση στο παλάτι με τον Μισέλ, ο οποίος του παρουσίασε την πολιτική κατάσταση και τα ονόματα των υπουργών που θα αναλάβουν τα κενά χαρτοφυλάκια (Εσωτερικών, αλλά και Οικονομικών, Άμυνας και Μετανάστευσης). Με την αποχώρηση του N-VA, που κατείχε σημαντική θέση στον κυβερνητικό συνασπισμό, ο πρωθυπουργός Σαρλ Μισέλ τίθεται επικεφαλής κυβέρνησης που δεν διαθέτει πλειοψηφία στο κοινοβούλιο, πέντε μήνες πριν από τις βουλευτικές εκλογές που προγραμματίζεται να διεξαχθούν τον Μάιο.

Η κυβέρνηση αντιμετώπιζε συχνά προβλήματα τα τελευταία τέσσερα χρόνια λόγω των θέσεων του N-VA για τη μετανάστευση. Ο πρόεδρος του κόμματος Μπαρτ Ντε Βέβερ είχε απευθύνει χθες βράδυ τελεσίγραφο στον Μισέλ, αφήνοντας να εννοηθεί πως το N-VA θα αποχωρούσε αν ο τελευταίος αναχωρούσε για το Μαρακές προκειμένου να εγκρίνει εξ ονόματος του Βελγίου το Σύμφωνο του ΟΗΕ για τη Μετανάστευση. «Αν δεν έχουμε πλέον φωνή σε αυτή την κυβέρνηση δεν χρησιμεύει σε τίποτα να συνεχίσουμε», είπε. «Καταγράφω απόψε πως το N-VA εγκαταλείπει την πλειοψηφία», είχε απαντήσει ο Μισέλ. Επανέλαβε τη σταθερή πρόθεσή του να εκπροσωπήσει το Βέλγιο στο Μαρακές ως «επικεφαλής ενός υπεύθυνου συνασπισμού». Το N-VA ήταν το μοναδικό από τα τέσσερα κόμματα του συνασπισμού το οποίο ήταν αντίθετο με το κείμενο του ΟΗΕ, που αναμένεται να εγκριθεί τη Δευτέρα και την Τρίτη στο Μαρόκο από τις χώρες του ΟΗΕ, προτού επικυρωθεί με μια ψηφοφορία στην έδρα των Ηνωμένων Εθνών, στη Νέα Υόρκη, στις 19 Δεκεμβρίου.

Η κρίση που υπέβοσκε εδώ και αρκετές εβδομάδες αλλά δεν είχε φανερωθεί, εκδηλώθηκε το βράδυ της Τρίτης όταν ο Σαρλ Μισέλ ανακοίνωσε την πρόθεσή του να στραφεί στο κοινοβούλιο, ελλείψει ομοφωνίας στην κυβέρνησή του.

AΜΠΕ

 
 

isxys

thesecretrealtruth

Loading...

23 thoughts on “Τετέλεσται… Ημερομηνία τυπικού θανάτου του σύγχρονου Ελληνικού κράτους 12/12/2018. «Έζησε» μόλις 190 έτη.

 1. Ιωάννης Κόντος says:

  Ανήρτησα το δικό σας με το εξής σχόλιό μου:
  ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ΝΑ ΤΑ ΒΡΟΥΝ Ο Λ Ο Ι ΟΙ ΑΡΧΗΓΟΙ ΤΩΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΟΥΝ ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΑΤΡΕΨΕΙ ΤΗΝ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥΣ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΡΟΑ ΚΑΙ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΗ ΕΙΣΒΟΛΗ ΜΕ ΤΗΝ ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΤΟΥ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΟΥ ΟΗΕ.

 2. η Ελλάδα ποτέ δεν πεθαίνει says:

  Δεν κατάλαβα τι ακριβώς θα γίνει σε δύο μέρες. Ο αρθρογράφος ας γράψει ένα επόμενο κείμενο που ναι είναι πιο ξεκάθαρο και με απλές λεπτομέρειες. Κι αν είναι έτσι, τότε τα πατριωτικά κόμματα στη Βουλή τι κάνουν; Όλοι είναι προδότες και μας δουλεύουν;

  • Σταύρος says:

   Αυτό που λέει είναι ότι σε δύο μέρες καταργείται ο όρος λαθρομετανάστες και όλοι οι κάτοικοι του κόσμου θα έχουν το δικαίωμα να πάνε στις χώρες που έχουν υπογράψει το σύμφωνο με ότι αυτό συνεπάγεται..

 3. Γιωργος... says:

  Τώρα καλό θα είναι… να παρατηρείς ,το τη θα γίνει ακόμα… μέσα στα ευρωπαϊκά κράτη. Όλοι οι ηγέτες τους, δεν είναι ΘΕΟΙ… απλοί άνθρωποι είναι, και ότι και να γράφουν στα χαρτιά, η φωτιά θα τους τα κάψει…

 4. ΗΛΕΚΤΡΑ says:

  Όντως κανένα κόμμα δεν εχει κανει τιποτα. Αλλα κι εμεις σαν λαός τι κάναμε;;; Βγήκαμε στους δρόμους;; Φωνάξαμε;;; Διαμαρτυρηθήκαμε;;; Στείλαμε επιστολές σε οοοολους τους πολιτικους πως αν υπογράψουν αυτο το Συμφωνω θα θεωρηθεί εσχάτη προδοςια, γιατι αυτο ακριβως ειναι και θα τιμωρηθούν ολο σ τους αξίζει;;; Οχι. Τιποτα απο ολα αυτα δεν κάναμε. Φοβαμαι πως δεν θα σηκωθούμε απο αυτον τον καταραμένο καναπέ ακομα και οταν μπαίνουν οι λαθρο στα σπιτια μας να μας σφαξουν. Ακομα και τοτε θα βαρεθούμε να σηκωθούμε και θα μας βρει το κακό πάνω στους καναπέδες μας. Βεβαια, μη ξεχνάμε πως για τα Χριστούγεννα ολοι οι τουριστικοί χειμερινοί προορισμοί εχουν πληρότητα σχεδόν 100%. Ο Ελληνας ακομα δεν κατάλαβε τι γινεται γύρω του. Οταν και αν το καταλάβει, θα ειναι αργα.
  Παντως δεν διάβασα ολο το αρθρο μέχρι τέλους, δεν ειχα το κουράγιο. Στην μέση κόντεψα να βαλω τα κλάματα. Οταν ηρεμήσω θα ρο διαβάσω ολο.

  • ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΤΣΑ says:

   ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΑΓΑΠΗΤΗ ΗΛΕΚΤΡΑ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥ ΚΑΝΑΠΕ ΟΠΩΣ ΛΕΣ. ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΤΡΟΠΟ ΘΑ ΤΟΥΣ ΞΕΣΗΚΩΣΟΥΝ… [Η ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΔΗΘΕΝ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΠΟΥ ΕΠΑΙΖΑΝ ΔΙΠΛΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ]….
   ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΣΗΚΩΘΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΣΗΚΩΘΕΙ ΠΡΩΤΑ Η ΨΥΧΗ.
   ΟΣΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΘΟΥΝ ΣΤΑ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΑ, ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΤΙΠΟΤΑ ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ Ο ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΑΠΟ ΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ ΕΓΧΕΙΡΗΜΑΤΟΣ [ΠΟΙΟΣ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΜΑΣ, ΠΟΙΑ ΤΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ ΜΑΣ-ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ «Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ»- ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΣΕ ΕΧΟΥΝ ΚΛΕΙΣΕΙ ΣΤΗΝ ΓΩΝΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΛΟΓΕΙΣΑΙ]….
   ΑΛΛΙΩΣ…. ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙΣ ΠΡΟΒΑΤΗΔΟΝ, ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΔΙΟ, ΣΑΝ ΕΝΑ ΤΣΟΥΡΜΟ.
   ΦΑΓΑΜΕ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΤΥΠΩΝ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ [ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΣΙΠΡΑΙΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΚΛΙΜΑΚΟΥΜΕΝΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΠΟΛΛΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ]…
   ΔΕΝ ΕΥΟΔΩΣΑΝ ΟΜΩΣ ΟΙ ΦΑΤΡΙΕΣ [ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΦΡΑΣΗ] ΤΩΝ ΠΑΤΡΙΩΤΩΝ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΤΙ-ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ.
   ΕΝΑΣ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΞΕΠΕΜΠΕ ΚΑΙ ΘΑ ΕΛΕΓΕ ΤΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΩΡΑ ΜΕ ΤΑ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΑ ΚΑΝΑΛΙΑ [ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΟ ΤΗΛΕΚΟΝΤΡΟΛ ΕΝΑΙ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΟ ΑΠΟ ΤΟ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΥΣ]….
   ΕΝΑΣ ΠΡΩΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΘΟΔΗΓΗΤΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟ ΚΑΤΟΡΘΩΤΟ….
   ΙΦΙΚΡΑΤΗΣ ΑΜΥΡΑΣ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ, ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝ Η ΟΠΟΙΑ ΕΧΕΙ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΤΑ ΠΟΛΥΩΡΑ ΒΙΝΤΕΟ. Ο ΙΦΙΚΡΑΤΗΣ ΔΗΛΩΝΕΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ ΠΛΕΟΝ.
   ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΒΡΙΣΚΟΜΑΙ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΕ ΕΣΕΝΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.
   ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ… ΕΚΕΙΝΟ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΕ ΛΥΠΕΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΚΑΠΟΤΕ ΕΝΑΣ ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ, ΕΝΑΣ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ, ΕΝΑΣ ΚΑΡΑ`Ι’ΣΚΑΚΗΣ, ΤΡΕΙΣ ΤΗΣ ΦΙΛΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ, ΧΩΡΙΣ ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΑ ΜΕΣΑ ΚΑΤΟΡΘΩΣΑΝ ΝΑ ΨΥΧΩΣΟΥΝ ΕΝΑ ΕΘΝΟΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΟΘΩΜΑΝΟΥ.
   ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ, ΤΙΠΟΤΑ.

 5. Πολιτικό Σύστημα says:

  Μην ανησυχειτε ολα θα πανε καλα για εμας. Καθως βγηκατε στους δρομους, φωναξατε και διαμαρτυρηθηκατε και στειλατε επιστολες για την συνεθετη ονομασια του γειτονικου κρατους εκει οπου δεν υπαρχει λογος, καθως και το Μακεδονια σκετο μας κανει φτανει να βρουμε το εξιλεαστηριο θυμα και να συνεχισουμε να σας δουλευουμε ψιλο γαζι γιατι ειμαστε σαδιστες.

  https://katohika.gr/ellada/pros-ragdaies-politikes-ekselikseis-oi-prespes-richnoun-ton-a-tsipra-den-vriskei-tous-151-vouleftes-pos-diamorfonetai-to-skiniko/

 6. Neo [+] says:

  Συγνωμη αλλα περα απο το τρολαρισμα θελω να σας πω την αποψη μου. Εισαστε πανεθνικα μονο για τα πανηγυρια οπως για παραδειγμα τα συλλαλητηρια για το Σκοπιανο και ολες οι «επανατασεις» που κανετε μεχρι τωρα ειναι πανηγυρτζιδικες και ανεφ ουσιας.

  Εκατσα κα διαβασα σχετικα με αυτο το συμφωνο και μου σηκωθηκε… η τριχα. Μιλαμε για ουσιαστικη καταργηση των εθνων-κρατων και δεν κουνιεται φυλο. Καταλαβαινετε τι γινεται και ποσο δουλεμα εχετε φαει?

  ΚΙΤΡΙΝΑ ΓΙΛΕΚΑ ΑΜΕΣΑ και να μπει αυτο το θεμα ως το βασικο ζητουμενο για την επιβιωση των ΝΟΜΙΜΩΝ κατοικων των κρατων που επι της ουσιας παυουν να ειναι νομιμοι, καθως νομιμοποιουνται ολοι οι αδεσποτοι λαθρομεταναστες και οποιος μαλιστα τολμαει να μιλαει για εθνικη ομοιογενεια ειναι «παρανομος». Do you get it?

 7. Neo [+] says:

  Προσεξτε τωρα και το αλλο. Βρεθηκε η «καταλληλη» χρονικη συγκυρια να ξεσπασει αυτο το κυμα αντιαμερικανισμου με αφορμη το Σκοπιανο μεσα σε μια κατασταση οπου η Αμερικη λογω Τραμπ εναι η πρωτη χωρα που αντιδρα στην καταργηση των συνορων επι της ουσιας και συνεπως και σε αυτο το συμφωνο του ΟΗΕ.

  Βλεπετε εσεις καμια ΛΟΓΙΚΗ σε ολα αυτο που γινεται?

  Ειναι δυνατον ο κοσμος να καιγεται κα το προβλημα μας να ειναι η συνθετη ονομασια των Σκοπιων που ηταν μαλιστα η παγια θεση της Ελληνικη πλευρας?

  Τωρα μαλιστα που προκυπτει το πραγματικο και ουσιαστικο θεμα που καταργει τα εθνη-κρατη που ειναι ολη αυτη η ενεργεια και που ειναι οι Ελληναρες και που ειναι η Χ.Α και που ειναι ΟΛΟΙ?

 8. Duke Leto Atreides says:

  Το Σύμφωνο Μετανάστευσης του ΟΗΕ παραπέμπει στο επικό βιβλίο του William Gibson «ΝΕΥΡΟΜΑΝΤΗΣ»: κατάργηση Εθνών-Κρατών, κατάργηση συνόρων, ελεύθερη διακίνηση όλων των κατοίκων προς οποιαδήποτε κατεύθυνση επιθυμούν αλλά με μία ακραία Φασίζουσα τεχνολογία να τους σκανάρει 24/7. Όλα δουλεύουν για το «Big Boss» που έρχεται με φόρα…

 9. ΝΕΜΕΣΙΚΟΣ says:

  τι που ειναι η Χ.Α; σιγουρα οχι στα τσοντοκαναλα, απο το 90 ελεγε ο μαλακας ο μηχαλολιακος οτι ερχεται, τωρα που ηρθε σκιζετε καλον νεο δημοπασοκρατες; βγαλτε τον προθυπουργο οπως κανανε οι ιταλοι και οι ουγγροι να δειτε μετα που ειναι η Χ.Α

  • ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ says:

   Αυτό λέω κι εγώ σε όλους, όταν μου αρχίζουν να κλαίγονται.
   Τους ρωτάω, ψήφισες Χ.Α; Λένε μπα όχι, γιατί έτσι, γιατί γιουβέτσι.
   Ε ωραία φάε σκατά τώρα τους λέω…
   Τι μου λένε: Ε να είστε ακραίοι. Απαντώ: Αν με βάση την δικιά σου οπτική πλευρά είμαστε, τότε ναι, είμαστε αλλά αυτό θα φέρει και αποτέλεσμα.
   Μου λένε: Έχετε νεοναζί μες το κίνημα και όντως έχετε επιροές απ τον εθνικοσοσιαλισμό, πρακτικά είστε εθνικοσιαλιστές. Απαντώ: Είμαστε. Δεν ισχυριστήκαμε ποτέ ότι δεν είμαστε. Σαφώς και είμαστε εθνικοσοσιαλιστές.
   Εσύ ξέρεις τι θα πει εθνικοσοσιαλιστής, έχεις διαβάσει;
   Εκεί η απάντησή τους αναφέρεται αμέσως στον Χίτλερ.
   Μετά τους εξηγώ τι είναι ο εθνικοσοσιαλισμός. Τους ρωτάω εν τέλη: Συμφωνείς; Έχουμε άδικο; Η καλύτερη απάντηση τους: Σωστά όλ’ αυτά αλλά να πως θα κάνουμε τι, τι αντιδράσεις θα χουμε απ το εξωτερικό κλπ. κλπ.
   Τους λέω: Απλά θα τα βρούμε και με τον Αμερικάνο και τον Ρώσο. Όσο καλύτερη μπίζνα υπογράψουμε, τόσο ποιο εξασφαλισμένοι θα μαστε, αρκεί να χουμε αρχίδια και να φερθούμε σαν σωστοί επιχειρηματίες.
   Μετά μου αρχίζουν τα περί οικονομίας, περί Ευρώ και το ένα θέμα φέρνει τ άλλο.
   Η κατάληξη της συζήτησης που οδηγεί;
   Στο να κοιτάνε με ένα προβληματισμένο αχανές ΗΛΙΘΙΟ θα έλεγα βλέμμα και να το σκέφτονται… ΤΙ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΓΑΜΩΤΟ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ;
   Θα μείνουν κουλοί αν ρίξουν ένα γ^&%#^%ο ψηφοδέλτιο μέσα;
   Εδώ μου ρίχνουν ΠΑΣΟΚ ΝΔ και δε ξέρω και γω τι άλλο και κοιμούνται ήσυχα δίχως να χουν κάποια ευαισθησία συνείδησης, μάλλον αναισθησία έχουν και κολλάνε στο να ρίξουν Χ.Α που ούτε έφαγε ούτε έκλεψε ποτέ;
   Δηλαδή προτιμούνε τον κλέφτη;
   Κι όλα αυτά είναι ερωτήματα που τους τα κάνω. Πάλι εκεί, τον χαβά τους. Το σκέφτονται…
   ΒΛΑΜΜΕΝΟΙ ΑΠΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ!

 10. ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ says:

  https://www.youtube.com/watch?v=BcbD0feBi3o 16 :11 λεπτά
  Οἱ Δωσίλογοι προσπαθοῦν νὰ ἐλέγξουν τὸ Φέηζμπουκ καὶ καταδιῴκουν τὴν Ποίηση!
  Ἴσως τοὺς ἐνοχλεῖ τὸ προφητικὸ δεδομένο ποὺ ἐνυπάρχει σ᾿ αὐτὴν;
  Ἡ οὐσία εἶναι ὅτι ἔχουν ἠττηθεῖ.

  ‘Η δημοσίευση αυτή παραβιάζει τούς ΄Ορους της κοινότητάς μας
  Μόνο εσείς μπορείτε να δείτε αυτή τη δημοσίευση , επειδή παραβιάζει τούς όρους μας
  σε ό,τι αφορά τίς εκφράσεις μίσους.

  »Θαρθή στιγμή ,που αυτούς τούς δγυό , οι έλληνες , θα πχιάσουν
  κι ανάποδα τούς γαμηόληδες με μίσος θα κρεμάσουν.
  Καθήκον είναι πρώτιστο . Και ουδεμία χάρη.
  Όλους τούς δωσίλογους ο διάολος θα πάρη
  όσοι σκυλεύσαν τον Λαό και υπέγραψαν Μνημόνια,
  καταραμένοι οι πούστηδες θα ήναι όλοι αιώνια ».

  Στο 14 :04 λεπτό …..πρέπει να μεταδώσω ένα μήνυμα διότι …… τρέμουν το ποίημα! …
  ————————————————————————————————————————————————-
  ΄΄Φιλέει δε και προσημαίνει ,
  εύτ΄ άν μέλλη μεγάλα κακά πόλει
  ή έθνει έσεσθαι΄΄.
  [ Σύνηθες δε είναι ,όταν εις μία Πόλιν (Χώραν) ή Έθνος επίκεινται να συμβούν
  μεγάλα δυστυχήματα , να προηγούνται (σχετικά )προμηνύματα].
  (βλ. ΗΡΟΔΟΤΟΥ : IΣΤΟΡΙΑ ΣΤ΄,Κεφ. ΚΖ΄)

 11. !!! says:

  Το μασονικό σύμβολο, το μάτι του Ρα που φαίνεται στο βίντεο τι δουλειά έχει εκεί;
  Δεν μπορούσες να βρεις κάτι άλλο; Για το σημερινό χάλι που έχει η χώρα μεγάλη ευθύνη έχουν οι μασόνοι που εκτελούν ανθελληνικές εντολές από τα μασονικά κεντρα του εξωτερικού.

 12. Neo [+] says:

  Η Χ.Α ειναι για τα πανηγυρια και για να σπερνει το μισος και να ενδυναμωνει την πολωση και εδω που χρειαζετε δεν υπαρχει. Πολιτικη λυση δεν θα μπορουσε να προκυψει ουτως η αλλως. Οι πολιτικοι ειναι αναλογης ποιοτητας με τους ψηφοφορους τους.

 13. stormtrekker says:

  δυστυχως ετσι ειναι κατοχικα. και το πιο τραγικο ειναι οτι ακομα υπαρχουν μερικα κομματα τα οποια ειναι αριστερα, διεθνιστικα, αλβανοφιλα, μεταναστοφιλα, αντιορθοδοξα αλλα το παιζουν πατριωτες και θα εξαπατησουν για αλλη μια φορα τον ελληνικο λαο, ειτε συμμαχησουν ειτε οχι, στις εκλογες σαν συριζα νο2. αυτα ειναι κκε, λαε, επαμ, πλευση ελευθεριας, μερα25

 14. αποστόλης says:

  θα το υπογραψουν οι συριζανελ και θα ειναι η μεγαλυτερη προδοσια τους. με αυτη τη συμφωνια καταργουνται τα ελληνικα συνορα, καταργειτε το ελληνικο εθνος. θα μας ερχονται κατα δεκαδες χιλλιαδες το μηνα οι ισλαμο-λαθροεποικοι και πεινασμενοι,κρυωμενοι θα μας κλεβουν θα μας σκοτωνουν στους δρομους. θα μπαινουν στα σπιτια μας με οπλα, μαχαιρια, ξυλα και πετρες. να δουμε τι θα λενε τοτε οι φιλανθρωποι της αριστερας και του συριζα. δεν ειμαι χρυσαυγιτης μαρεσει φαηλος και βελοπουλος.

 15. ΓΙΩΡΓΟΣ says:

  Τι λέει ο ποιητής (συντάκτης) παραπάνω.
  Έχω βαρεθεί πλέον τα κηρύγματα από «πατριώτες»… που κάθονται (όπως και εμάς τους υπόλοιπους) ΑΝΑΠΑΥΤΙΚΑ στην πολυθρόνα τους και πληκτρολογούν στο Laptop τους (κηρύγματα).
  Εσύ άραγε έκανες ή θα κάνεις κάτι; ενημέρωσέ μας!!!
  ΥΓ. Κράτα μου ένα κίτρινο γιλέκο και για εμένα…………..

  • stormtrekker says:

   μια χαρα σε ολα τα λενε βελοπουλος και κρανιδιωτης. εσεις οι βρωμοαριστεροι κρυφοκομουνιστες ανθελληνες ψευτοπατριωτες επαμιτες και λοιποι να πα να αυτωθειτε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *