Διαφημίσεις

Η νέα τεχνολογία χρησιμοποιείται για τη… διευκόλυνση της πληρωμής των ιατρικών εξόδων

Συνολικά 41 τερματικά αυτοεξυπηρέτησης που διαθέτουν την τεχνολογία αναγνώρισης προσώπου της Alipay τέθηκαν σήμερα σε χρήση στο επαρχιακό νοσοκομείο της Τζιανσί, σύμφωνα με την ίδια την εταιρία. Πρόκειται για το πρώτο νοσηλευτικό ίδρυμα της χώρας που προσφέρει υπηρεσίες αναγνώρισης προσώπου στους ασθενείς που θέλουν να πληρώσουν τα ιατρικά τους έξοδα.

Οι νέοι χρήστες θα πρέπει να δημιουργήσουν ένα προφίλ, χρησιμοποιώντας τον αριθμό της ταυτότητάς τους, ο οποίος θα αποθηκευθεί στα τερματικά, δήλωσε ο Σουν Γκουφένγκ, διευθυντής ιατρικών δραστηριοτήτων στην Alipay. Μετά τη δημιουργία του προφίλ, η συσκευή θα είναι σε θέση να αναγνωρίζει τους χρήστες. Μόλις οι χρήστες επιλέξουν να κάνουν αίτηση για εγγραφή ή να προχωρήσουν σε κάποια πληρωμή, ξεκινά η διαδικασία αναγνώρισης. Όταν αναγνωριστεί ο χρήστης, το μόνο που χρειάζεται είναι ο αριθμός τηλεφώνου που είναι συνδεδεμένος με την Alipay.

«Η όλη διαδικασία δεν παίρνει πάνω από 10 δευτερόλεπτα», εξηγεί ο Σουν. «Δεν υπάρχει ανάγκη να έχει κανείς μια κάρτα ή ένα τηλέφωνο, καθώς μπορεί να ολοκληρώσει τη διαδικασία με το ένα χέρι».

Σύμφωνα με τον αντιπρόεδρο του νοσοκομείου Χούο Γιανάν και όπως μετέδωσε το ΑΠΕ, η νέα τεχνολογία διευκολύνει την πρόσβαση των ασθενών στους γιατρούς.

newsbeast.gr



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Μια σκέψη στο “Τερματικά αναγνώρισης προσώπου σε χρήση σε νοσοκομείο στην Κίνα”
  1. Πρεπει να αρχίσεις να αναρωτιέσαι.
    Σε ποια κατηγορια σκλαβου ειμαι ; Ειμαι αναλώσιμος ; Εχω ημερομηνια ληξης ; Τι ειμαι ετοιμος να δεχθω ωστε να φοραω για λιγα ακομη δευτερόλεπτα τα ροζ γυαλάκια μου ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek