Η εμπειρία μου από το συλλαλητήριο – Μοναχός Παΐσιος

Με την ΔΩΡΕΑ ενος "καφε" το μήνα βοηθάς στον αγώνα κατα της φίμωσης της ελευθερίας του λόγου , βοηθάς το Κατοχικα ΝΕΑ

ΤΣΙΠΡΑΣ: Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ

Ο κ. Τσίπρας, ένα πρόσωπο το οποίο για πολύ λαό είναι ανεπιθύμητο, όπως το δήλωναν ξεκάθαρα οι αναρτημένες αφίσες στους δρόμους, πολλές ημέρες πριν να εμφανισθεί,
ήρθε στην πρωτεύουσα της Μακεδονίας και όπως ήταν φυσικό νόμιμο και δημοκρατικό, αυτός ο λαός βρήκε την ευκαιρία να συγκεντρωθεί για να εκφράσει την διαμαρτυρία και την αγανάκτησή του για τα ψέματα που του είπε, ότι θα τον βγάλει από τα μνημόνια, τα δάνεια, τα χρέη, τους φόρους, την Ευρωπαϊκή Ένωση, το ευρώ, τον ΕΝΦΙΑ, τις κατασχέσεις και αντί αυτών βλέπει το ξεπούλημα της εθνικής περιουσίας, τον πόλεμο κατά της πίστεως, της παιδείας και της ιστορίας, την υποβάθμιση όλων των αξιών στα βιβλία των σχολείων, την εισβολή ανήθικης διαπαιδαγώγησης στα παιδιά του, την εκμάθηση άλλων θρησκειών και την γελοιοποίηση της πίστεως των ελληνορθόδοξων παιδιών, την ανεξέλεγκτη και επικίνδυνη εισροή αλλοθρήσκων, σε μία εποχή που βλέπει σε άλλες χώρες να γίνονται εγκλήματα λόγω θρησκευτικού φανατισμού, την αποφασιστική προώθηση της κάρτας του Πολίτη, η οποία θα τον σκλαβώσει στην δικτατορία της παγκόσμιας ηλεκτρονικής διακυβέρνησης, αλλά ιδιαιτέρως να αντιδράσει με όλη τη δύναμη του, για την πατρίδα του τον τόπο του ο οποίος είναι κληρονομιά των προγόνων του, που τον πληρώσανε με το αίμα τους, όπως ο Παύλος Μελάς και οι μακεδονομάχοι οι στρατιώτες του 12 και του 40, ο Εμμανουήλ Παπάς και όλοι οι άλλοι μέχρι την αρχαιότητα, εξαιρέτως ο στρατηγός και βασιλιάς Μέγας Αλέξανδρος, ο οποίος ένωσε όλους τους Έλληνες και τώρα αυτός ο ελληνικός λαός βλέπει κάτι υποκείμενα να χαρίζουν και να προδίδουν όλη αυτή τη μοναδική και ένδοξη ιστορία και πατρίδα.

Ποιός άνθρωπος που έχει μέσα του αξίες και ιδανικά μπορεί να κατηγορήσει αυτόν τον λαό για αυτή του την ενέργεια εκτός μόνο από κάτι ανθρωπάρια, όπως ο κ Κοτζιάς και ο κ.Τσίπρας, ο οποίος είπε μέσα στο Βελλίδειο ότι, έξω φωνάζουν οι φασίστες και όμως, ενώ έξω καιγόταν ο λαός από τα χημικά, μέσα παρευρίσκονταν ο ποιμένας τους, ο Μητροπολίτης Θεσσαλονίκης και άκουγε χωρίς καμία διαμαρτυρία, τον μεγαλύτερο προδότη όλης της Ελληνικής ιστορίας, ο οποίος παραδίδει την Μακεδονία στους Σλάβους για τα σχέδια των αμερικανών, όπως έκαναν οι παππούδες τους στον εμφύλιο για τα σχέδια των κομμουνιστών.

Για την αστυνομία φυσικό είναι να επιβάλλει την τάξη και να προστατεύει έναν χώρο όπως το Βελλίδειο και ένα πρόσωπο όπως ο πρωθυπουργός, όταν βεβαίως είναι νόμιμος, δημοκρατικός και σέβεται το Σύνταγμα του Εθνους.
Όμως γιατί όταν βράδιασε έφυγε από τον χώρο όπου ήταν η θέση της και η δουλειά της και κατέβηκε στην παραλία της Θεσσαλονίκης και επιτέθηκε στον άμαχο πληθυσμό και τον κυνήγησε την ώρα που αποχωρούσε από το συλλαλητήριο;

Αυτό δεν είναι δικτατορικό έγκλημα;

Άρα λοιπόν κ. Τσίπρα και όλη η συμμορία, που αποτελεί τη σημερινή κυβέρνηση της χώρας, θα έρθει η ώρα να καταδικαστείτε για την εσχάτη προδοσία, αλλά και για τα εγκληματικά σας έργα και αν ακόμη δεν γίνει αυτό θα σας καταδικάσει η ιστορία όπως τους προγόνους σας που εγκλημάτησαν στον εμφύλιο!

Είμαι σίγουρος ότι η Παναγία που την είχα στα χέρια μου και εσείς την τρυπήσατε, θα δικαιώσει τον αγώνα αυτού του λαού και όλοι εσείς οι άθεοι, οι ασεβείς, οι αστεφάνωτοι, οι ανώμαλοι, οι απάτριδες, οι προδότες που τώρα γελάτε σαν μαστουρωμένοι, οι ψεύτες, οι εγκληματίες, οι δικτατορίσκοι που ακυρώνετε δημοψηφίσματα και περιφρονείτε συλλαλητήρια του λαού σας , ο οποίος σας εξέλεξε για να τον υπηρετείτε, σύντομα, όταν εκπέσει η εξουσία σας, θα έχετε αφήσει πίσω σας, μία μαύρη σελίδα στην Ελληνική ιστορία και εσείς θα μείνετε μία χούφτα κάρβουνα τα οποία από όπου τα πιάσεις θα λερώνεσαι.

Προσωπικά δέχθηκα καπνογόνο στο πόδι μου και πήγα στο Ιπποκράτειο και με κάθισαν σε καρότσι και όταν πήγα στο ακτινολολογικό, ο γιατρός μου είπε: “χρειαζόταν να καθίσεις σε καρότσι; δηλαδή όλοι εσείς δεν κάνατε τίποτα και σας χτύπησαν; και γιατί πήγατε εκεί που δεν σας επέτρεπαν;” Τι να του πεις του γιατρού, δεν άξιζε η συζήτηση, το μόνο που σκέφθηκα ήταν: «εύχομαι τα παιδιά σου να είναι ελεύθερα».

Μοναχός Παΐσιος

Loading...

7 thoughts on “Η εμπειρία μου από το συλλαλητήριο – Μοναχός Παΐσιος

 1. ΓΙΩΡΓΟΣ 4 ΙΟΥΛΙΟΥ 1962 says:

  ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΟΣ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΜΟΝΑΧΕ ΠΑΙΣΙΕ ΓΙΑ ΤΟ ΕΘΝΟΣΩΤΗΡΙΟ ΑΓΩΝΑ ΠΟΥ ΔΙΝΕΤΕ ΓΙΑ ΔΙΚΑΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ..Ο ΣΥΝΟΝΟΜΑΤΟΣ ΑΓΙΟΦΩΤΙΣΤΟΣ ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΟΦΟΡΟΣ ΑΓΙΟΣ ΠΑΙΣΙΟΣ ΝΑ ΣΑΣ ΔΙΝΕΙ ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΤΙΣΗ ΚΑΙ ΥΓΙΕΙΑ ,ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΙΣΗ ΤΟΥ ΤΙΜΙΟΥ ΑΓΩΝΑ ΠΟΥ ΔΙΝΕΤΕ ,ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΔΙΚΟΥ,ΦΩΤΕΙΝΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΔΗΘΕΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ ,ΕΚ ΤΟΥ ΑΣΦΑΛΟΥΣ..Η ΥΠΕΡΑΓΙΑ ΘΕΟΤΟΚΟΣ ΝΑ ΣΑΣ ΣΚΕΠΑΖΕΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΧΑΡΗ ΤΗΣ ..

 2. Χρηστος(Χ)«Εάν ο Υιός σάς ελευθερώσει θα είστε πραγματικά ελεύθεροι» says:

  Αθανασιος ………………………..ΤΙ ΜΑΛΑ@Ας ΕΙΣΑΙ…………Και κάπως έτσι θα μας οδηγήσουν στο σφράγισμα. Θα πουλήσουμε την ψυχή μας στον αντίχριστο για την καλοπέραση μας.

  Σιγά σιγά, βήμα βήμα όσα μας λέει στην Αποκάλυψη ο Ιωάννης θα εκπληρωθούν. Δεν πρέπει να δεχτούμε το χάραγμα όταν έρθει η ώρα. Ακόμα και η ίδια η Εκκλησία να σας καθησυχάζει λέγοντας σας να το δεχτείτε μη τους ακούσετε. Να μην ακούσετε κανέναν ούτε τους γονείς σας, ούτε συζύγους, ούτε φίλους κλπ. Μόνο τον Χριστό να ακούσετε που μέσω του Ιωάννη μας προειδοποίησε.+++
  Αθανασιος ………..ΤΙ ΜΑΛΑΚΑς ΕΙΣΑΙ…………………..ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΗΣ ΠΙΣΤΕΩΣ…. Πιστεύω, ως ορθόδοξος Χριστιανός, σε έναν Θεό, Πατέρα, Κυρίαρχο του παντός, που δημιούργησε από το μηδέν και με απόλυτη ελευθερία και αγάπη τον ουρανό και τη γη. Δημιούργησε, δηλαδή, τόσο τον ορατό και υλικό, όσο και τον αόρατο και πνευματικό κόσμο.Πιστεύω και σ’ έναν Κύριο, τον Θεάνθρωπο Ιησού Χριστό, που είναι ο μονογενής Υιός του Θεού Πατέρα και Γεννήθηκε απ’ Αυτόν προαιωνίως. Είναι φως, όπως και ο Πατέρας Του. Είναι αληθινός Θεός, επειδή γεννήθηκε από τον αληθινό Θεό. Ο Υιός δεν είναι δημιούργημα ή κτίσμα του Θεού, όπως πίστευαν διάφοροι αιρετικοί, αλλά έχει την ίδια Θεία ουσία με τον Πατέρα (είναι «ομοούσιος») και τα πάντα δημιουργήθηκαν δια του Υιού.Ο Υιός του Θεού, για τη δική μας σωτηρία, κατέβηκε από την ουράνια δόξα Του στη γη και έλαβε σάρκα, όμοια με τη δική μας, από την Παρθένο Μαρία με την ενέργεια του Αγίου Πνεύματος. Έγινε δηλαδή άνθρωπος όμοιος σε όλα μ’ εμάς, εκτός από την αμαρτία και έζησε σε συγκεκριμένο χρόνο πάνω στη γη.Σταυρώθηκε, έπαθε και τάφηκε για μας, όταν ρωμαίος επίτροπος της Ιουδαίας ήταν ο Πόντιος Πιλάτος .Και αναστήθηκε, σύμφωνα με την Αγία Γραφή, την τρίτη ημέρα από τον τάφο, ενώ ήταν νεκρός.Μετά την Ανάστασή Του ανέβηκε στον ουρανό με τη δύναμη που είχε ως Θεός, δοξάζοντας έτσι την ανθρώπινη φύση. Ανέβηκε και κάθισε στα δεξιά του Πατέρα Του.Θα έρθει και πάλι στον κόσμο με δόξα, σε χρόνο που τον γνωρίζει μόνο ο Θεός, για να κρίνει τους ζωντανούς και τους νεκρούς. Και η Βασιλεία Του δεν θα έχει τέλος.Πιστεύω και στο Άγιο Πνεύμα, το τρίτο πρόσωπο της Αγίας Τριάδος, που έχει κυριότητα και εξουσία. Ζωοποιεί όλη την κτίση και εκπορεύεται από τον Πατέρα. Είναι ομοούσιο με τον Πατέρα και τον Υιό. Προσκυνείται και δοξάζεται ισότιμα μαζί Τους. Καθοδήγησε τους Προφήτες της Παλαιάς Διαθήκης, που προείπαν για τον ερχομό του Σωτήρα.Πιστεύω και στην Εκκλησία. Είναι μία, επειδή μία είναι η κεφαλή της, ο Χριστός και μία η πίστη εκείνων που μετέχουν στη ζωή της. Είναι αγία, χωρισμένη από κάθε αμαρτία. Είναι καθολική, επειδή κατέχει όλη την αλήθεια και θέλει να συμπεριλάβει όλους τους ανθρώπους. Είναι αποστολική, επειδή διατηρεί ανόθευτη τη διδασκαλία των Αποστόλων και επειδή οι επίσκοποι που την ποιμαίνουν είναι διάδοχοι εκείνων.Ομολογώ ένα βάπτισμα στο όνομα της Αγίας Τριάδος. Μ’ αυτό αρχίζουμε την καινούρια ζωή μέσα στην Εκκλησία. Με αυτό συγχωρείται το προπατορικό αμάρτημα.Πιστεύω και περιμένω την κοινή ανάσταση όλων των νεκρών. Θα αναστηθεί κάθε σώμα για να ενωθεί με την αθάνατη ψυχή του. Η ανάσταση όλων θα γίνει με τη Δευτέρα Παρουσία του Κυρίου.Προσδοκώ ότι, μετά την ανάσταση και την τελική κρίση όλων των ανθρώπων από τον Χριστό, θα αξιωθώ να απολαύσω την αιώνια ζωή, μαζί με όλους τους αγίους. Αμήν.

 3. Ophion says:

  Ειναι τραγελαφικο ασφαλως που σε συνεργασια οι οργανωσεις των αντιδικων λαμογιων της Ορθοδοξιας Α.Ε και της Αρχαιοκαπηλιας εκαναν τα παντα για να κλεισουν στην συνειδηση του «νεοελληνα» την πορτα του Χριστου Βασιλεα των Ελληνων Αλεξανδρου και παρα τις προφητειες που ελαβαν σχετικα και με το θεμα του Αλεξανδρου οι αντιδικοι θρησκευτικοι απατεωνες, που εχουν καταστρεψει την πλανητικη συνειδηση με τις ανοησιες του τυφλου «θεου» τους απο τον οποιο περιμενουν να δικαιωσει το ψεμα και την ανοησια και εν τελη της φαιδροτητα, ακομα και του «Γιατρου» με «θεικη παρεμβαση» του ασχετου θρησκευτικου ηγετη.

  Προσευχηθειτε στην Βαβυλωνια ΠΕΡΙΣΤΕΡΑ του Μεγα Αλεξανδρου 11 καθως πλεον τιποτα δεν σας σωζει απο την βρωμια που εχετε σπειρει.

 4. ΑΣΧΕΤΟΣ ΑΔΑΗΣ says:

  Γράφεις για τον »Γιατρό»’ και για τον άσχετο »θρησκευτικό ‘ηγέτη».
  Ενας είναι ο »Γιατρός» που έμεινε στην ιστορία, ο Μενγκελε.
  Ενας είναι ο άσχετος »θρησκευτικός ηγέτης» που μου έρχεται, ο Χομεινί.
  Η τύχη σου είναι προδιαγεγραμμένη διότι ουδείς δεν γλιτώνει από τον Μενγκελε και τον Χομεινί,Η πειραματόζωο θα καταλήξεις η θα ζωστείς με εκρηκτικά και θα αυτοεκραγείς.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *