22:03 - 20/10/2018

ΤΑ ΠΡΟΔΟΤΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΗΣ ΑΝΑΡΧΟΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΓΙΑ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΞΕΝΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

Γράφει ο ΑΛΩΠΗΞ

Ως γνωστόν, όπως πολλοί λένε, ότι στην χώρα μας, ετοιμάζεται ένας νέος εμφύλιος πόλεμος.  

Έτσι, είναι ευρύτερα γνωστό, ότι στην πατρίδα μας, πραγματοποιήθηκε αρχικά ο πρώτος εμφύλιος μετά την κατοχή, τα έτη 1943-1944 (https://www.triklopodia.gr), όταν ο ΕΛΑΣ επιτέθηκε στον ΕΔΕΣ και εξόντωσε τον Ψαρρό και την ΕΚKΑ, για να καταλάβει με την βία την εξουσία στην Ελλάδα, μετά την απελευθέρωση αυτής από τους Γερμανούς (με «έμμεση υποκίνηση» του Στάλιν). 

Όμως, στις μάχες που ακολούθησαν στην Αθήνα, ο ΕΛΑΣ ηττήθηκε (από τα κυβερνητικά και τα αγγλικά στρατεύματα) και αναγκάστηκε, παρά την θέληση του, να υπογράψει την «Συμφωνία της Βαρκιζάς». 

Τα έτη 1946-1949 (https://www.triklopodia.gr), ο ΔΣΕ του ΚΚΕ, άρχισε έναν δεύτερο εμφύλιο πόλεμο, με την βοήθεια και χρηματοδότηση-εξοπλισμό από ξένες δυνάμεις (Τίτο-Χότζα-Στάλιν). 

Αυτές, εκτός των όπλων και χρημάτων και στρατιώτες που έστελναν ως ενίσχυση στον ΔΣΕ, είχαν λάβει από αυτόν ως αντάλλαγμα, εάν αυτός κέρδιζε τον πόλεμο, την παραχώρηση σε αυτές των πάντα Ελληνικών εδαφών της Ηπείρου και της Μακεδονίας μας. Όμως η «Αριστερά», ηττήθηκε και στον πόλεμο αυτό, τότε με την βοήθεια των ΗΠΑ. 

Στις μέρες μας, όπου το «πνευματικό τέκνο» του Ζαχαριάδη και του ΚΚΕ, ο ΣΥΡΙΖΑ, κατέχει μειοψηφικά την ηγεσία της πατρίδας μας (σε συνεργασία με τους ΑΝΕΛ), λέγεται ότι σε περίπτωση που χάσει την εξουσία, ετοιμάζει έναν «τρίτο γύρο» εμφυλίου στην πατρίδα μας. 

Και για να επιτύχει τον σκοπό του αυτό, επειδή ξέρει ότι αποτελεί μειοψηφία στην Ελλάδα μας, έχει συμμαχήσει με τους ισλαμιστές λαθρομετανάστες στην πατρίδα μας για τον σκοπό αυτό. 

Και σε μία τέτοια περίπτωση, θα τον συνδράμουν και οι ίδιοι «καλοθελητές» του εμφυλίου (Σκοπιανοί, Αλβανοί), σε μία προσπάθεια να αποσταθεροποιήσουν την χώρα μας και να τις αποσπάσουν τα εδάφη που εποφθαλμιούσαν και τότε (την Ήπειρο και την Μακεδονία μας). 

Όλα αυτά βέβαια, πάντα με την  συνδρομή ξένων δυνάμεων (ΗΠΑ-ΕΕ-ΝΑΤΟ-Γερμανία-Σόρος), οι οποίες θα υποκινήσουν ευχαρίστως μία τέτοια έξωθεν (δήθεν) «εξέγερση» «αναρχικών και ισλαμιστών» στην πατρίδα μας (https://www.triklopodia.gr). 

Ιδιαίτερα μάλιστα, εάν πέσουν οι προδοτικές ηγεσίες της χώρας μας, και τα ηνία αυτής αναλάβει μία πατριωτική κυβέρνηση, η οποία θα καταργήσει τα μνημόνια, θα βγει από την ΕΕ και θα κόψει ξανά εθνικό νόμισμα, κάτι που δεν θα αρέσει καθόλου στους ξένους. 

Και φυσικά, σε μία τέτοια περίπτωση, θα αναμειχθούν δυναμικά και οι Τούρκοι, οι οποίοι σε περίπτωση σύγκρουσης με την Ελλάδα, θα ξεσηκώσουν και δικούς τους πράκτορες και ισλαμιστές, προκειμένου να προκαλέσουν εσωτερικό μέτωπο και αντιπερισπασμό ενάντια στους Έλληνες. 

Άλλωστε, όπως είναι γνωστό, οι Τούρκοι, έχουν συγκεντρώσει εκατοντάδες χιλιάδων λαθρομεταναστών, προσφύγων, ισλαμιστών τρομοκρατών και Τούρκων πρακτόρων πλησίον του Έβρου και στα παράλια της Μικράς Ασίας, τους οποίους θέλουν να «στείλουν» στην πατρίδα μας, περνώντας τους από τον Έβρο στην Θράκη, αλλά και μεταφέροντας τους στα Ελληνικά νησιά. 

Σε μία τέτοια περίπτωση, τα πράγματα θα ξεφύγουν πέρα από κάθε έλεγχο, αφού οι Τούρκοι πράκτορες, σύντομα θα καταφέρουν να ξεσηκώσουν τους ισλαμιστές λαθρομετανάστες μέσα στην χώρα μας, προσπαθώντας να την καταστρέψουν, όμως παράλληλα, με τον τρόπο αυτό, θα ενισχύσουν την ιδεολογική απήχηση των πατριωτών, αλλά και των ακροδεξιών στην Ελλάδα. 

[Το ίδιο όμως πράγμα μπορεί να συμβεί και σε άλλες χώρες της ΕΕ, ιδιαίτερα αν πολλοί από τους νέους λαθρομετανάστες που ετοιμάζεται να στείλει η Τουρκία περάσουν στις χώρες της ΕΕ και δημιουργήσουν έκτροπα. 

Γιατί σε μία τέτοια περίπτωση, θα υπάρξει και σε αυτές άνοδος των πατριωτικών, αλλά και των ακροδεξιών κομμάτων, με πιθανότατο τελικό αποτέλεσμα αυτά να ανέλθουν στην εξουσία και να εκδιώξουν μαζικά πολλούς φανατικούς ισλαμιστές λαθρομετανάστες από την ΕΕ μεσοπρόθεσμα].  

Εάν τα πράγματα εξελιχθούν όντως με τον τρόπο αυτό, τότε μπορεί όντως να δημιουργηθεί ένα «είδος» εμφυλίου στην πατρίδα μας, όπου από την μία θα βρίσκονται οι προδότες αναρχικοί-«αριστεροί» σε συμμαχία με ισλαμιστές. 

[Αλλά και με Αλβανούς (πράκτορες και μαφιόζους-κομάντος), Σκοπιανούς (πράκτορες-κομάντος) και Τούρκους (πράκτορες-κομάντος), οι οποίοι σε συνεργασία με τους πράκτορες των (δήθεν) «ΜΚΟ» του Σόρος, θα κάνουν σαμποτάζ και θα δολοφονούν άμαχο πληθυσμό. 

Ο δε λόγος, για τον οποίο επιτρέπουν οι ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ στους ισλαμιστές λαθρομετανάστες να εισέλθουν στην πατρίδα μας, είναι διότι γνωρίζουν ότι οι ίδιοι αποτελούν μειοψηφία στον Ελληνικό λαό, και ένεκα τούτου, θα χρειαστούν να βρουν από αλλού συμμάχους και «πολεμικές εφεδρείες» (εκτός χώρας), πιστεύοντας ότι με την βοήθεια τους θα επιτύχουν τα άθλια και προδοτικά σχέδια τους κατά της πατρίδας μας. 

Ξεχνώντας όμως παράλληλα, ότι οι ισλαμιστές, ακόμα και αν συμμαχήσουν προσωρινά μαζί τους, αν επικρατήσουν, όντας περισσότεροι αριθμητικά από τους ίδιος, πιο άγριοι, πιο φανατικοί, αλλά και περισσότερο οπλισμένοι και εμπειροπόλεμοι, θα τους σφάξουν στην συνέχεια και αυτούς, αφού οι ίδιοι θέλουν να μετατρέψουν την πατρίδα μας σε ένα ισλαμικό και όχι σε ένα κομμουνιστικό κράτος]. 

Και από την άλλη πλευρά, θα βρίσκεται ο Ελληνικός λαός, μαζί με τον στρατό και την αστυνομία, όλοι οι πατριώτες και οι Ορθόδοξοι της πατρίδας μας, ακόμα και ακροδεξιοί (ακόμα και η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ), οι οποίοι θα προτιμήσουν να κάνουν προσωρινή ανακωχή και συμμαχία με τις πατριωτικές δυνάμεις. 

[Οι δε ακροδεξιοί, αντιμάχονται τους πατριώτες, γιατί θέλουν την αποκλειστική απόκτηση της εξουσίας για τους ίδιους (ενώ παράλληλα, πολλοί από αυτούς, ως νεοπαγανιστές, μισούν την Ορθοδοξία και τον Χριστιανισμό γενικότερα-https://www.triklopodia.gr), αλλά πιθανότατα θα  συμμαχήσουν προσωρινά μαζί τους σε μία τέτοια περίπτωση κατά των κοινών εχθρών. 

Με στόχο πάντα, να αποκτήσουν σε μία τέτοια περίπτωση φήμη  και περαιτέρω εκλογική απήχηση στον Ελληνικό λαό, ισχυριζόμενοι πιθανώς πως οι ίδιοι είναι «οι ήρωες και υπερασπιστές» της Ελλάδας]. 

Ένας δε από τους κυριότερους λόγους, για τους οποίους οι «αριστεροί» του ΣΥΡΙΖΑ φτωχοποιούν τους Έλληνες, είναι εκτός των άλλων (του δωσιλογισμού τους δηλαδή), διότι οι ίδιοι πιστεύουν ότι αν ο κόσμος πεινάσει, φτωχοποιηθεί και απελπιστεί τελείως (ουσιαστικά δηλαδή εάν η χώρα μας κηρύξει πλήρη και επίσημη κρατική χρεοκοπία), θα δημιουργηθούν οι για τους ίδιους «κατάλληλες συνθήκες» για να επαναστατήσει από αγανάκτηση ενάντια στο υπάρχον πολιτικό σύστημα. 

Με βάση δε την ιδεολογία τους, τότε ο κόσμος απελπισμένος από όλες τις άλλες ιδεολογίες, θα εγκαταλείψει την φιλοπατρία του, την πίστη του στον Θεό και την Ορθοδοξία και θα στραφεί προς την «αριστερή ιδεολογία», ασπαζόμενος τον διεθνισμό. 

Ενώ την ίδια στιγμή, θα δει τους ίδιους ως τους μόνους «σωτήρες και «λυτρωτές» της χώρας, αποδεχόμενος κάθε άθλιο σχέδιο αυτών (π.χ. παράδοση εδαφών της πατρίδας μας σε γειτονικά εχθρικά κράτη, καθώς και πλήρη απεμπόληση της Πίστης και της ιστορίας αυτού). 

Και τότε, πάνω στο χάος, πιστεύουν ότι αυτοί θα καταφέρουν να πάρουν πραξικοπηματικά την εξουσία (σαν τον Λένιν στην Ρωσία-http://alophx.blogspot.com) και θα εγκαθιδρύσουν με την βία ένα κομμουνιστικό καθεστώς στην χώρα, αλλά Βόρεια Κορέα και Κούβα. 

Για τον λόγο αυτό, προσπαθούν να καταστρέψουν οποιονδήποτε θεσμό στηρίζει και ενώνει τους Έλληνες, όπως την φιλοπατρία, αλλά και την πίστη στον Θεό, την Ορθοδοξία, αλλά και την Εκκλησία, η οποία βοηθάει έμπρακτα με τρόφιμα και χρήματα τους δοκιμαζόμενους Έλληνες όλα αυτά τα χρόνια. 

Για αυτούς, όσο οι Έλληνες αγαπάνε την πατρίδα και την Ορθόδοξη πίστη (https://www.pentapostagma.gr), οι πολίτες δεν θα απελπιστούν ποτέ πλήρως (εγκαταλείποντας έτσι κάθε αξία και πιστεύω τους), και έτσι δεν θα επαναστατήσουν και οι ίδιοι δεν θα αποκτήσουν ποτέ οπαδούς που θα ασπάζονται τις αντεθνικές και άθεες ιδέες τους. 

[Ιδιαίτερα δε αν στην επόμενη κυβέρνηση σχηματιστεί κυβέρνησης συνεργασίας πολλών μεγάλων και μη κομμάτων (π.χ. ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ, ΠΟΤΑΜΙ, ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ κ.λ.π.), τότε οι μόνες πολιτικές δυνάμεις, οι οποίες θα ωφεληθούν και θα φαίνονται σαν «ήρωες-αντιστασιακοί», θα είναι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και το ΚΚΕ, ιδίως αν ο λαός απελπιστεί πλήρως και επέλθει χρεωκοπία στην χώρα, σε αντίθεση με τα σχέδια των ΣΥΡΙΖΑΙΩΝ]. 

Από όλα τα παραπάνω, φαίνονται καθαρά τα προδοτικά και παντελώς ιδεοληπτικά ενάντια στην πατρίδα μας και μόνο εμείς ως έθνος και λαός ενωθούμε ενάντια στους δωσίλογους και τους απάτριδες, επιλέγοντας μια νέα πατριωτική ηγεσία για την πατρίδα μας, θα μπορέσουμε να αποκρούσουμε κάθε είδους ανθελληνική επίθεση εναντίον της και να την φέρουμε ξανά σε μια νέα περίοδο ειρήνης και ευημερίας.

triklopodia.gr

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (12)

 1. “Το της πόλεως ήθος ομοιούται τοις άρχουσι”. Διαχρονικός ο λόγος του Ισοκράτη και εκτιμώ ότι δεν δύναται οποιοσδήποτε να τον αμφισβητήσει. Θα τον διαψεύσει άλλωστε η Ελληνική πραγματικότητα. Αδέρφια μου η Ελλάδα κρατιέται ακόμα από τις προσευχές της Παναγίας μας, των Αγίων μας, των μοναχών, των λαϊκών και των μικρών παιδιών. Μην έχετε ελπίδα στα κόμματα. Σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις η Ν.Δ. είναι πρώτη και με διαφορά. Τώρα με βάση ποια λογική συμβαίνει αυτό, τι να σας πω…. Ευτυχώς ο Σαλβίνι είπε για τον Σταυρό στη Μυτιλήνη που γκρεμίστηκε, γιατί οι “Έλληνες” πολιτικοί σιώπησαν. Η Ν.Δ. έχει κάνει πλάτες πολλές φορές στην κυβέρνηση για την ψήφιση διάφορων ανώμαλων νόμων. Είτε αποχωρώντας, είτε δηλώνοντας απλά την παρουσία της. Ο σιωπών δοκεί συναινείν. Τώρα που ψηφίστηκε και η συνταγματική αναθεώρηση από τη βουλή των ευρωπαίων και νατοϊκών συμμάχων μας που εκφράστηκε στο κοινοβούλιο των Σκοπίων, οι ελληνόφωνοι πατριδοκάπηλοι και όχι μόνο πολιτικοί θα βλέπουν εφιάλτες. Ήρθε η ώρα της κρίσης για τους ΑΝ.ΕΛ. Κανένα από τα υπάρχοντα κόμματα στο κοινοβούλιο θα αρνηθεί να ψηφίσει τη συμφωνία. Τα δε φερόμενα ως πατριωτικά κόμματα είναι πολλά και αν δεν ενωθούν δεν θα έχουν μέλλον. Επιτρέψτε μου να τονίσω ότι η σίγουρη λύση είναι η μετάνοια μας και η επιστροφή μας στην Μία, Αγία, Καθολική και Αποστολική Εκκλησία, όπως περιγράφεται στο Σύμβολο της Πίστεως. Και προς αποφυγή παρεξηγήσεων στην Ορθοδοξία. Όταν και εάν συμβεί αυτό, τότε τη λύση θα δώσει ο Χριστός μας. Τα αδύνατα για τους ανθρώπους είναι δυνατά για τον Θεό. Ας κάνουμε λοιπόν αυτά που μπορούμε εμείς και ας αφήσουμε τα δύσκολα για τον Θεό. Αύριο ξημερώνει Κυριακή. Εύχομαι να βρεθούμε όλοι μας εκεί που πρέπει μετά φόβου Θεού, πίστεως και αγάπης. Ο Θεός να ευλογεί όλο τον κόσμο. Καλό βράδυ και καλή Λευτεριά!

 2. Απο λογια μας έχετε ζαλησει 10/21/2018 @ Οκτώβριος 21, 2018 1:44 πμ

  Συνεχισε να ελπίζεις ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΡΕ ΦΙΛΕ ; ΤΩΡΑ ΟΙ ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ..Ο ΣΤΡΑΤΟΣ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΙ Η ΚΡΑΤΙΚΗ ΜΗΧΑΝΗ ΥΠΑΚΟΥΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ .Ο ΛΑΟΣ ΕΧΕΙ ΠΑΘΕΙ ΠΛΉΡΗ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΚΑΙ ΑΠΛΩΣ ΔΕΧΕΤΑΙ ΤΗΝ ΜΟΙΡΑ ΤΟΥ ..ΟΙ ΛΑΘΡΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΥ ….ΕΤΟΙΜΟΙ ..ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΧΑΡΙΣΤΕΡΟΠΑΠΑΡΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΛΈΓΞΕΙ..

 3. το αθρο ακρως ηληθιο,διοτι γνωιζουμε ολοι οτι ξ Νεα Δημοκρατια με το Πασοκ στενα συνεργαζομενοι -αλληλοκαλυπτομενοι εφεραν την οικονομικη εξαθλιωση στην χωρα πολυ πριν αναλαβουν οι συριζαιοι=πρωην πασοκοι τους οποιους μην ξεχναμε υποστηριξε ο κωστακης καρμανλης ,οσο δε για τους υποτιθεμενους αριστερους ειναι ατομα τα οποια πηραν τις ευλογιες και την συνεργασια απο τα ιδια κεντρα =μπλιλντεμπεργκ, τραπεζοτοκολυφους που εδιναν και πιστα ακολουθουσαν οι καραμνληδες και οι πακηδες (που εγνωμονουσαν τους λαθρομεταναστες)προ της ελευσεως τσιπρ’α .Η τοποθετηση στο καδρο των χρυσαυγητων -ΤΩΝ ΜΟΝΩΝ ΠΟΥ ΦΥΛΑΚΙΣΑΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΟΝΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΒΡΗΚΑΑΝ ΜΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΗ ΑΤΑΣΘΑΛΙΑ-το βρισκω ακρως προβοκατορικο .Οσο για την εταιρεια δολοφονων -ανευ αφεντικου-που παραγει Ρουπακιαδες καιτους στελνει ναα εκτεελουν συμβολαια θανατου-δηλ του ΚΚΕ ηταν και ειναι παντα γνωστη .Την ιστορια οποιος δεν την θυμαται την ξαναζει και πολυ συντομα μετα απο καθε εκλογες βγαζοντας γουρλοματηδες υπηρετες της μπιλντεμπεργκ που τοσο ακομψα προωθει ο ελεεινος αθρθογραφος.

  • Σωστα…! Ετσι ακριβως ….
   Επεπτρεψε μου αγαπητε Ζ να τριψω στην μουρη του αρθρογραφου το αψογο σχολιο σου αλλη μια φορα
   ΠΑΡΤΑ ? αρθρογραφε…!

   • ΑΓΡΟΤΗΣ ΑΝΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ 10/21/2018 @ Οκτώβριος 21, 2018 4:27 μμ

    Ρε τραβάτε να πείτε στον Μηχαλολιάκο να αναλάβει καμία πολιτική ευθύνη 2 ώρες πριν τις ερχόμενες εκλογές αντί για 2 μέρες στις προηγούμενες για να είναι ακόμη πιο πετυχημένο το σχέδιο της στοάς που ανήκει. Τα ίδια σκατά είναι ΌΛΟΙ τους. Αλήθεια κάθε μέρα σε κινητοποιήσεις είστε, δεν κουραστήκατε;

 4. ΚΑΥΚΑΣΙΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΣΙΣ[ΜΑΣΙΣΤΑΣ] 10/21/2018 @ Οκτώβριος 21, 2018 9:22 πμ

  …kai o κουμουνισμος αντεγραψε επακριβως την διεθνιστικη θρησκεια της ορθοδοξιας της ανατολης!!! σε στυλ , σε υφος , και τοσες αλλες πρακτικες [σφαγες,καταστροφες , βασανισμους , εξαφανισεις και αλλα διαστροφικα πρακτικα και αντιανθρωπινα…] και ετσι σχεδον ολες οι θεωριες ζησης-λειτουργιας ενος κρατους επι ασιατικων-ανατολικων σκεπτικων , μονιμα μεσα των εχουν σαν πρακτικη των πραγματων κυριαρχια των την καταληψη και καταστροφη των παντων και το επαναλαμβανω ολες οι ασιατικες θεωριες…

 5. νατος παλι ο θανασης απο γιανιτσα ο σχιζοφρενης μπολσεβικος φασιστερος με τις μπολσεβικικες ασυναρτησιες του και το κομουνιστικο παραληρημα του!
  το ζουρλομανδυα σου και ισα στη βορειο κορεα σου εαμοβουλγαρικο κομουνιστικο κτηνος!

 6. Δεν έχει καμία σχέση η ορθοδοξία με τον κομμουνισμό. Απλώς ο διεθνής σιωνισμός προσπάθησε να αντιγράψει κάποια πολύ ελάχιστα πράγματα για να την υπονομεύσει ύστερα εκ των έσω. Και για αυτό όταν ο κομμουνισμός κατέλαβε την εξουσία στη Ρωσία προέβη σε μεγάλο διωγμό της Ορθοδοξίας, καταστρέφοντας εκκλησίες και δολοφονώντας εκατομμύρια χριστιανούς Ορθοδόξους, αλλά και άλλους κυρίως όμως Ορθοδόξους. Τώρα μπορεί τα πράγματα να οδηγηθούν έτσι όπως περιγράφονται στο άρθρο. Μία όμως εσωτερική εξέγερση μεταναστών εδώ μέσα, μπορεί αρχικά να είναι αρεστή στο ΣΥΡΙΖΑ και να συνεργαστούν μαζί τους, μετά όμως αυτοί θα επιδιώξουν να εγκαθιδρύσουν το δικό τους καθεστώς, πράγμα που τονίζει και το άρθρο και θα συνεργαστούν με τους Τούρκους εισβολείς που εν τωμεταξύ θα επιτεθούν στην Ελλάδα, διότι στόχος όλων και κυρίως των ξένων (ΗΠΑ, ΝΑΤΟ, ΕΕ, Ισραήλ), που θα κατευθύνουν όλο αυτό, θα είναι η πλήρης διάλυση της Ελλάδας, για να μη γίνει ορθόδοξο τόξο, με τους Ρώσους. Η διαφορά από τους δυο προηγούμενους γύρους είναι ότι τότε υπήρχε κομμουνισμός στη Ρωσία, ενώ σήμερα υπάρχει Ορθοδοξία και η Ρωσία ήδη προσπαθεί να γίνει η Τρίτη Ρώμη, δηλαδή πλήρης αλλαγή προσανατολισμού της μεγάλης μας Ρωσίας. Επομένως οι επίδοξοι επαναστάτες δεν έχουν ιδεολογικές αναφορές στο εξωτερικό και πως να το κάνουμε επανάσταση χωρίς ιδεολογική κάλυψη δεν γίνεται.

 7. συμφωνω σχεδον σε ολα με το αρθρο
  μονο που δεν θα ειναι εμφυλιος
  εμφυλιος σημαινει ελληνες εναντιον ελληνων
  οι αριστεροι αναρχοκομουνιστες δεν ειναι πλεον ελληνες στη συνηδειση(οπως και οι γιαχωβαδες)
  θα ειναι εσωτερικος πολεμος =απο τη μια θα ειναι οι αριστεροι αναρχοκομουνιστες μαζι με τους λαθρο επιβητορες τους και απο την αλλη ολος ο ελληνικος λαος με επικεφαλις τη χρυσαυγη και τους ακροδεξιους(οι οποιοι ειναι οι καλοι) και σε αυτοαμυνα ευρισκομενοι απεναντι στους επτιθεμενους λαθροαριστερους.
  ουτε το 41-49 ηταν εμφυιος
  οι κομουνιστες του εαμ ελασ δεν ειχαν πλεον ελληνικη συνηδειση αλλα ταξικη διεθνιστικη προλετριακη και πολεμουσαν εναντιον της ελλαδας για να επιβαλλουν την αρωστημενη θρησκεια τους τον κομουνισμο τους δια της βιας φερνοντας την ιδανικη αταξικη σταλινικη κοινωνια τους και τον σοβιετικο παραδεισ τους, σφαζοντας και γενοκτονωντας εκατομμυρια ελληνες ΜΗ αριστερους οπως ηταν το προγραμμα τους αν νικουσαν
  και σημερα το παιζουν θυματα με τις εξοριουλες και τα ξεφρονησια τους οι εθνοπροδοτες φονιαδες του ελληνικου λαου!
  ας μην ξεχναμε οτι στις τελικες μαχες στο γραμμο βιτσι το 49 απο τους 26.000 αντρες του υπερδημοκρατικου εαμοβουλγαρικου στρατου τους οι 21.000 ηταν σλαβομακεντοσνσκι βουλγαροι τουρκαλμπαν ρουμανιζοντες και λοιπα αποβρασματα των μπαλκανιων….

  δεν θα περασει ο κομουνισμος!!!!!!!!!!!!!!!!!
  ο ελληνικος λαος ενωμενος και παλι θα τσακισει την κοκκινη πανουκλα την κομουνιστικη λεπρα τον καρκινο της αριστερας μαζι με τους λαθροισλαμιστες τους!

 8. Όλα αυτά είναι ΩΜΗ ΚΑΙ ΣΤΥΓΝΗ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ για να μπουκώσουν τα αιμοσταγή ΕΞΩΓΗΙΝΑ σιωΝΑΖΙστικά ερπετά της ΟΥΑΣΙΓΚΤΟΝ όλη τη χώρα με ΠΥΡΗΝΙΚΑ!!!!!!!!!!!!!

 9. η αλήθεια είναι ότι μπαφος και πληκτρολόγιο σκοτώνjει! Τονjυ!
  ο Τονυ Σφινος επαληθευει το αυτονόητο….

 10. Να σου θυμισω τα παλια... 10/21/2018 @ Οκτώβριος 21, 2018 10:43 μμ

  Ποια “Αριστερα” ρε ηλιθιοι ?
  Ακομα τσιμπατε ρε βλαμμενοι ?
  Ακομα χαφτετε τα διπολα ?

  Τον βαφτισε το Λαμπρακοφωνο “αριστερο”
  για να τονισει οτι θα ερθει το “δεξιο” να μας σωσει ?

  Διαβαστε ρε κοθωνια Παναγιωτη Τραιανου : Το τέλος τής “Δεξι-στεράς”…
  eamb-ydrohoos.blogspot.com/2016/12/dexistera.html
  μπας και ξεστραβωθειτε ……
  ……………….
  Τόσο το “μαγαζί” των δωσίλογων Καραμανλήδων όσο και αυτό των επίσης δωσίλογων Παπανδρέου ανήκουν στην ίδια Δεξιά …Στην κυριολεξία δικομματικός μονοκομματισμός.
  ………………………
  …Οι αριστεροί ηγέτες ήταν πάντα χαφιέδες τής Δεξιάς και οι δεξιοί ηγέτες ήταν χαφιέδες των ξένων
  …………………….
  ..Επιτέλους όλοι αυτοί “ενώθηκαν” μεταξύ τους στην “παράταξη” της Δεξιστεράς …Την ενιαία Δεξιστερά των προδοτών, των χαφιέδων, των δωσίλογων και των πρακτόρων.
  …………………
  Ο ελληνισμός των αιώνων κινδυνεύει να χάσει την πατρίδα του, επειδή οι Αμερικανοί εκβίαζαν ανώμαλους, ομοφυλόφιλους, κοιλιόδουλους, διεφθαρμένους και μιζαδόρους Δεξιστερούς.
  ……………………

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*