in

Τα ΟΡΓΙΑ αλλοίωσης επισκεψιμοτήτων με εργαλείο την σελίδα της Yahoo στην Ελλάδα

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

 

Βόμβα μεγατόνων αναμένεται να σκάσει οσονούπω όπως μαθαίνουμε, με την συμμορία που αλλοιώνει τις επισκεψιμότητες στο Διαδίκτυο εξαπατώντας, διαφημιζόμενους, διαφημιστικές εταιρείες (μερικές βέβαια είναι μέσα στο «κόλπο») αλλά και φορείς του Δημοσίου που προβάλονται διαδικτυακά.

Ο πυρήνας της Παράγκας με τις αλλοιωμένες επισκεψιμότητες φέρεται να έχει την βάση του στην επίσημη σελίδα της Yahoo στην Ελλάδα, (https://gr.yahoo.com/) κάποιοι διαχειριστές της οποίας όπως θα δείτε και σε σειρά screen shots που παραθέτουμε στην συνέχεια, δείχνουν μια ιδιαίτερη… αδυναμία σε συγκεκριμένες ενημερωτικές ιστοσελίδες.

Παράλληλα η ίδια ομάδα έχει στήσει και σειρά σελίδων «Φίλων της Yahoo», «Νέα και Ειδήσεις της Yahoo» κ.λ.π. στο Facebook στην οποία κάνουν like (άρα βλέπουν και στον τοίχο τους) εκατοντάδες χιλιάδες ανυποψίαστες χρήστες,  μέσα από τις οποίες αναδημοσιεύουν αναρτήσεις ξανά των ΙΔΙΩΝ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΏΝ ιστοσελίδων «φουσκώντας» την επισκεψιμότητα τους.

Η αγορά βουίζει εδώ και καιρό πως πίσω από αυτήν την «υπηρεσία» που προσφέρει η συγκεκριμένη ομάδα, διακινούνται εκατοντάδες χιλιάδες «μαύρα» ευρώ αφού τίποτε σε σε αυτή την ζωή δεν προσφέρεται τζάμπα.

Όπως είναι σε θέση να γνωρίζει ο Lykavitos.gr έχει σταλεί ήδη στα κεντρικά της Yahoo επιστολή για την «μηχανή» που έχουν στήσει κάποιοι εγχώριοι επιτήδειοι (προφανώς εν αγνοία της μητρικής εταιρείας) με «ονόματα» και «διευθύνσεις».

Παράλληλα το θέμα πρέπει να απαχολήσει σοβαρά και το Υπουργείο Ψηφιακής Πολιτικής, αφού Παππάς και Κρέτσος, μετά την πρωτοβουλία (σε σωστή καυτεύθυνση που ανέλαβαν) για τη δημιουργία Μητρώου Διαδικτυακού Τύπου, πρέπει να διερυενήσουν εάν τα εκατομμύρια ευρώ της Κρατικής Διαφήμισης θα κατανέμονται με δίκαιο τρόπο και όχι σε site με μαϊμού επισκεψιμότητες.

Τέλος όπως μαθαίνουμε τις επόμενες μέρες θα γίνει και επίσημη καταγγελία στην Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, η οποία πολύ εύκολα μπορεί να εντοπίσει πως έχει στηθεί αυτή η βρόμικη «μηχανή» εξαπάτησης των ιδιωτών διαφημιζομένων αλλά και Κρατικων Φορέων που διαφημίζονται στο διαδίκτυο.

Δείτε στην συνέχεια μερικά πρωινά screen shots, ενώ ακολουθεί το χθεσινό δημοσίευμα του Lykavitos.gr

Καταιγίδα αποκαλύψεων για την απάτη με τις μαϊμού επισκεψιμότητες

Έρχεται οσονούπω ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΩΝ για την οργανωμένη συμμορία που έστησε την «μηχανή» με τις μαϊμού επισκεψιμότητες στο διαδίκτυο, αλλά και για το κύκλωμα των εκδοτών που χρησιμοποιεί την συμμορία για να εξαπατήσει Δημόσιο και ιδιώτες, λεηλατώντας εκατομμύρια ευρώ διαφήμισης και καταστρατηγώντας κάθε έννοια υγιούς   ανταγωνισμού.

Αφού υπάρχουν πλέον ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ , όπως μαθαίνουμε, πως στο κόλπο της απόλυτης μαϊμουδιάς με τα πλαστά στοιχεία στις επισκεψιμότητες των sites, συμμετέχουν και κάποιοι διαδικτυακοί μεγαλο – εκδότες που επιχειρούν να αυτο-αναγορευτούν και ως «θεσμικοί παίκτες»  και «ρυθμιστές» της άναρχης κατάστασης που επικρατεί στο διαδίκτυο -κυρίως στις ενημερωτικές σελίδες.

Να το θυμάστε αυτό: Θα γελάσει και το παρδαλό κατσίκι όταν «σκάσουν» οι αποκαλύψεις…

Δείτε στην συνέχεια τι αποκαλύπτει (ξανά) σήμερα το kourdistoportocali.com για το θέμα:

Μια μεγάλη ΑΠΑΤΗ που κοστίζει πεταμένα εκατομμύρια ΕΥΡΩ στους διαφημιζόμενους ιδιωτικές επιχειρήσεις αλλά και κρατικούς οργανισμούς, μικρές και μεγάλες εταιρίες λαμβάνει χώρα τα τελευταία χρόνια στο χώρο του διαδικτύου.

Σε μια χώρα που κανένα ενημερωτικό site δεν μπορεί να έχει πάνω από 60.000 μοναδικούς επισκέπτες τη μέρα παρουσιάζονται διάφοροι τυχάρπαστοι εκδότες (που με αγωνία σπρώχνουν τα λεφτά τους στους επιτήδειους της Yahoo και της Google για να αλλοιώσουν τα νούμερα) να δηλώνουν ότι τους διαβάζουν 300.000-500.000 μοναδικοί επισκέπτες τη μέρα ενώ δεν τα διαβάζουν ούτε οι ίδιοι αγράμματοι που τα γράφουν.

Αυτές οι απατεωνιές ολκής ανταμείβονται από τα media shops σε βάρος φυσικά των πελατών τους με εκατομμύρια ευρώ και με το άλλοθι ότι εκείνα δεν μπορούν να κάνουν αστυνομική έρευνα.

Λες και χρειάζεται ειδική έρευνα για να κατανοήσεις πως σε μια χώρα που η μεγαλύτερη ημερήσια εφημερίδα με το στανιό πουλάει 15.000 φύλλα εμφανίζονται ενημερωτικές (της πλάκας) ιστοσελίδες με δήθεν 300.000 μοναδικούς επισκέπτες τη μέρα.

Κάτι τέτοιοι τύποι-εκδότες θέλουν πολλές κλωτσιές αλλά επειδή ζούμε στην Κολομβία των Βαλκανίων ανταμείβονται με εκατομμύρια ευρώ ως τη στιγμή που θα αφυπνισθούν τα κορόιδα οι επιχειρηματίες που τα πετάνε στα σκουπίδια…

Κουρδιστό Πορτοκάλι

Report

What do you think?

Written by Κατοχικά Νέα

Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια!
Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Comments

Leave a Reply
  1. Πείτε και κάνα όνομα. Ποιές είναι δηλαδή αυτές οι αγύρευτες σελίδες που εξαπατούν; Έτσι για να ξέρουμε τι μας γίνεται. Προσωπικά πιστεύω ότι δεν μπορείς να ξεγελάς για πολύ καιρό τον κόσμο αν δεν προσφέρεις ουσία.
    Ας πούμε ότι ένα site λέει ότι έχει 300.000 επισκέψεις και ότι εγώ του πληρώνω λεφτά για να βάλω διαφήμιση. Πόσο καιρό θα χρειαστώ για να καταλάβω ότι είναι μούφα και ότι το site δεν πουλάει;

  2. ΕΣΥ ΝΙΚΟ ΑΠΟ ΟΤΙ ΒΛΕΠΩ ΚΑΛΑ ΠΑΣ ΑΠΟ ΕΠΙΣΚΕΨΙΜΟΤΗΤΑ. ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΕΣΑΙ. ΕΙΣΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΨΗΛΑ. 114 ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΙ ΑΣΧΗΜΑ. ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΕΔΩ …..http://www.checklinks.top/katohika.gr/ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ IP ΑΠΟ ΑΓΓΛΙΑ. ΠΩΣ ΚΙ ΕΤΣΙ;

    • Δεν και ασχημα …χαχαχα… και ειμαι 114 … ασε φιλαρακο…μην αρχισεις παλι …βαριεμαι… δεν το γνωριζεις το ιντερνετ … και το 114 ..με το που ειμαι πραγματικα κοκ ειναι πολυ μακρια … αγγλια εχει αξιοπιστους σερβετ οπου η τα ροζ στργκακια δεν μπορυν να κανουν αυκολα συμφωνια να μου ριχνουν ταπα…οπως η ταπα στα δεδομενα της αλεξα και οτι αλλο με δινει μστην 114 …μηπως η παγκοσμια θεση …ειναι λιγο οξυμωρη;;…. μην ασχολεισε λοιπον…που δεν ασχολιεσε αλλο πραγμα κανεις…τουλαχιστον ακουσε με ..δεν εχεις ιδεα τι γινεται με το ελληνικο ιντερνετ

      • ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΣΕ ΤΣΙΓΚΛΑΩ ΝΙΚΟ. ΑΛΛΑ ΚΑΤΑ ΒΑΘΟΣ Σ ΑΓΑΠΑΩ, ΚΙ ΕΓΩ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ. ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΑΣΧΟΛΙΟΜΟΥΝ. ΚΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΠΕΙΔΗ Σ ΑΓΑΠΑΩ ΚΑΙ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΒΑΖΩ ΔΥΣΚΟΛΑ ΘΑ ΣΕ ΠΙΕΖΩ ΛΙΓΑΚΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΠΟΥ ΙΣΩΣ ΕΓΩ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΣΕΝΑ ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΠΙΟ ΞΕΚΑΘΑΡΑ. Η ΑΝΤΙΝΟΗΣΗ ΚΑΛΕ ΜΟΥ ΦΙΛΕ ΚΑΙ ΣΥΝΟΔΟΙΠΟΡΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ. ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΕΣΥ Ο ΙΔΙΟΣ. Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΜΑΣ ΕΧΘΡΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΜΑΣ Ο ΕΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΞΕΡΟΥΜΕ. ΚΙ ΑΥΤΟ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΦΥΣΙΚΑ. Ο ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΠΙΣΩ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΝΗΚΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΕ ΒΑΣΙΚΟΥΣ ΣΥΜΜΑΧΟΥΣ. ΤΗΝ ΕΥΡΥΚΛΕΙΑ , ΤΟΝ ΤΗΛΕΜΑΧΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΥΤΟΣΥΓΚΡΑΤΗΣΗ ΤΟΥ. ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΡΧΕΤΥΠΑ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ. ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ. ΑΣ ΑΝΤΑΜΩΣΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ. ΥΠΟ ΤΗΝ ΣΚΕΠΗ ΤΟΥ ΕΝΟΣ.

  3. Τηλεμαχε…..(ευρηματικο nick…) μηπως εχεις καμια συγγενεια με τον μπανανοπωλη; πινει καφε στον εργοδοτη…και κανει τον james bond και εκει. Βγαζει κατι λινγκ απο Γερμανια μερια , και καρασπαθιες να΄χαμε να λεγαμε. Αλλα εφαγε κραξιμο και χαθηκε. Δε πιστευω να μετακομισε εδω.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Loading…

0

BENJAMIN H. FREEDMAN (αποκαλυψεις)

ΕΚΤΑΚΤΟ: Ρωσικό αντιαεροπορικό σύστημα S-300 κατέρριψε Ισραηλινό F-16 στη Συρία – Νεκρός ο πιλότος – Οργή από Ισραήλ: «Θα καταστρέψουμε ολόκληρη τη συριακή αεράμυνα»