«Τα δεινά χρόνια πλησιάζουν, σαν στρατιώτες του Χριστού μας οφείλουμε να προετοιμασθούμε»…

*Λόγοι ενός «αγίου» Γέροντα που μας καλεί να προετοιμαστούμε, με πίστη στο Θεό και ταπείνωση, για τις δύσκολες μέρες που έρχονται στον κόσμο…

Τα δεινά χρόνια πλησιάζουν.

Όταν δούμε πολέμους και σεισμούς και διάφορα γεγονότα, εγγύς το τέλος.
Περιμένουμε πολλά να μας συμβούν – σύμφωνα με τις προφητείες των αγίων, εις τους έσχατους χρόνους θα συμβούν μεγάλα γεγονότα.
Και ο λόγος του Θεού και των αγίων είναι αλήθεια.

Το άθλημα, το οποίον περιμένουμε να δώσουμε είναι για την πίστη στην Θεανθρωπία του Ιησού, αφού βέβαια πιστεύουμε ότι ο Χριστός ήτο Θεός κι έγινε άνθρωπος κι ότι κατέβηκε στη γη, να δώσει τη λύτρωση και να διώξει το σκοτάδι της απιστίας και της αθεϊας.

Κι εμείς σαν στρατιώτες του Χριστού μας, αφού αποτελούμε το στράτευμα του Χριστού, οφείλουμε να προετοιμασθούμε, να οπλισθούμε.
Ένα κράτος, όταν αντιληφθεί ότι κάποιο άλλο κράτος ετοιμάζει επίθεση αρχίζει την προετοιμασία της άμυνας και της αντεπιθέσεως.
Ούτω πως και εμείς.

Και η προετοιμασία είναι γνωστή.
Να πιστεύουμε κατά πρώτον, ότι εάν έχουμε πίστη και ταπείνωση θα ελκύσουμε την Χάρη κι αυτή τη μεγάλη δύναμη του Χριστού, για να μαρτυρήσουμε.


Pendant «Black Knight»

ΤΟ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟ ΜΕΝΤΑΓΙΟΝ ΟΡΓΟΝΙΤΗΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ποτέ να μη πιστέψουμε και να τολμήσουμε να σκεφτούμε, ότι εμείς μόνοι μας έχουμε αυτή τη δύναμη.
Θα λέμε: «Εγώ είμαι αδύναμος, είμαι ανίκανος, είμαι αμαρτωλός, είμαι μηδέν, είμαι ο πιο άχρηστος άνθρωπος».
Μόνον η ταπείνωση θα ελκύσει τη δύναμη του Χριστού και θα νικήσει.

Διότι όπου ο Χριστός επιφοιτά με την υπερφυσική Του δύναμη, υπέρ φύσιν ποιεί πράγματα.
Μη νομίσετε ότι με τις προσωπικές και ανθρώπινες δυνάμεις θα αντιμετωπίσουμε οιανδήποτε ενέργεια και επέμβαση του διαβόλου και των συνεργατών του.

Ποτέ.

Ο άνθρωπος είναι ασθενικός, δεν έχει καμιά δύναμη να αντιμετωπίσει όλα αυτά τα δεινά, παρά μόνο με τη δύναμη του Θεού.
Να πιστέψουμε ότι, όταν ο Θεός μας καλέσει σε αυτό το μαρτύριο, θα δώσει «συν τον πειρασμό και την έκβασιν» (Α΄Κορινθ. ι΄13) κι ότι όταν εν ταπεινώσει δεχθούμε να δώσουμε αυτή τη μαρτυρία, θα πάρουμε τη Χάρη του Θεού, για να νικήσουμε τον πονηρό και να στεφανωθούμε…

*Λόγοι ενός «αγίου» Γέροντα που μας καλεί να προετοιμαστούμε, με πίστη στο Θεό και ταπείνωση, για τις δύσκολες μέρες που έρχονται στον κόσμο…

Από το βιβλίο: «ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΕΣ ΟΜΙΛΙΕΣ» – Γέροντος Εφραίμ Φιλοθεϊτου (Εκδόσεις Ορθόδοξος Κυψέλη).

shmantikanea

Loading...

60 thoughts on “«Τα δεινά χρόνια πλησιάζουν, σαν στρατιώτες του Χριστού μας οφείλουμε να προετοιμασθούμε»…

 1. politeknos says:

  ο Χριστός φέρνει φως και χαρά, οι «αγιοι» παπουληδες λένε πράγματα φοβερά, πείνα δυστυχία, πόλεμο και ολεθρο!
  Ρε μήπως κάτι πάει λάθος?
  Ελπίδα, Πίστη και Σοφία, έρευνα αγάπη και γαλήνη πρέπει στους χριστιανους.
  Οχι αγωνία, τρομος και φόβος, Αυτα νομίζω αφορούν τον κερατά!

 2. παυλος says:

  πολλες μαλακιες μαζι βλαπτουν τον εγκεφαλο.δηλαδη αν ταπεινωθω και μαρτυρησω δεν θα γινει πολεμος οι λαθρο δεν θα σκοτωνουν και οι ανεργοι θα βρουν δουλεια και δεν θα πουληθη η πατριδα απο τους προδοτες. κοψτε την πρωινη, αν υπηρχε θεος αυτα τα τερατα και σημεια δεν θα γινοταν σημερα.

 3. ΓΙΑΤΡΟΣ says:

  Η προφητεία υποτίθεται ότι λέγεται από κάποιον «φωτισμένο» από το θεό «προφήτη» ο οποίος μέσα από τη «θεία φώτιση» που υποτίθεται ότι παρέχεται από τον Χριστό δίνει πληροφορίες για κάποιο γεγονός του μέλλοντος,

  «Διάκρισις και προόρασις και τα δύο χαρίσματα είναι ο τρόπος με τον οποίο ο Θεός βλέπει τα παρόντα, τα παρελθόντα και τα μέλλοντα. Επομένως και ο άγιος του Θεού που έχει τη χάρη του Θεού βλέπει με τον τρόπο του Θεού, είναι θα λέγαμε η όρασις του Θεού.» (Γεώργιος Ν. Μανώλης, Θεολόγος, υπ. ΜΔΕ Ερμηνευτικής Θεολογίας.)

  Και εφόσον μιλάμε για την όραση του Χριστού (την θεία φώτιση) καλό θα ήταν να εξετάσουμε αν οι προφητείες του φωτισμένου Χριστού εκπληρώθηκαν.
  Εκπληρώθηκαν; ΌΧΙ!

  Οι αποτυχημένες προφητείες του Χριστού.

  «Σας βεβαιώνω, ότι δεν θα παρέλθει η γενιά αυτή, ώσπου να γίνουν όλα αυτά (η Δευτέρα Παρουσία)» (Ματθ. κδ΄34).

  «Σας βεβαιώνω, πως υπάρχουν μερικοί ανάμεσα σ’ αυτούς που βρίσκονται εδώ, οι οποίοι δεν θα γευτούν το θάνατο, πριν δουν τον Υιό του Ανθρώπου να έρχεται στη Βασιλεία του» (Ματθ. ιστ΄28, Μάρκ. θ΄1 και Λουκ. θ΄27).

 4. ΓΙΑΤΡΟΣ says:

  Ο Χριστός υποσχέθηκε στους μαθητές του ότι ΟΛΑ όσα προείπε (και η δευτέρα έλευση) θα λάμβαναν χώρα στην Γενιά τους.

  «Σας βεβαιώνω, ότι δεν θα παρέλθει η γενιά αυτή, ώσπου να γίνουν όλα αυτά (η Δευτέρα Παρουσία)» (Ματθ. 24:34).

  Οι απολογητές / αποδομητές ισχυρίζονται ότι η λέξη «γενεά» έχει την έννοια του «γένους» των χριστιανών.
  Υπό αυτή την οπτική ο Χριστός τους διαβεβαίωσε οτι δεν θα παρέλθουν οι χριστιανοί έως ότου γίνουν όσα προφήτευσε και η δευτέρα παρουσία του. Αστεία πράγματα!!

  Στην Καινή Διαθήκη η λέξη «γενεά» προσδιορίζει τους «συγχρόνους» κάποιου, ενώ η λέξη «γένος» χρησιμοποιείται ξεχωριστά και με αυτή τη μορφή. Είναι σαφές ότι ο Ιησούς με τη φράση “γενεά αύτη” αναφερόταν στους συγχρόνους του και ΟΧΙ σε μια μελλοντική Γενιά. (Λουκάς 7:31 Μάρκος 8:38 Ματθαίος 23:36)

  Τα λόγια του ίδιου του Ιησού αποδείχθηκαν ασυνεπή. Υποσχέθηκε, ότι θα επέστρεφε στην γενιά των μαθητών του και δεν το έπραξε.

 5. ΓΙΑΤΡΟΣ says:

  “Αγία Γραφή” ο σάπιος κορμός του μύθου και του ψεύδους.

  «Σας βεβαιώνω, πως υπάρχουν μερικοί ανάμεσα σ’ αυτούς που βρίσκονται εδώ, οι οποίοι δεν θα γευτούν το θάνατο, πριν δουν τον Υιό του Ανθρώπου να έρχεται στη Βασιλεία του» (Ματθ. 16:28)

  Εδώ οι απολογητές έχουν πάθει σύγχυση. Κάποιοι λένε οτι η προφητεία αυτή εκπληρώθηκε 8 μέρες μετά στην λεγόμενη μεταμόρφωση, και κάποιοι άλλοι με την κάθοδο του Αγίου πνεύματος 80 μέρες μετά.

  Μήπως ο ερχόμενος Χριστός με την βασιλεία του εδω, είναι η κάθοδος του Αγίου Πνεύματος η ή μεταμόρφωση;
  Δεν έχουμε παρά να διαβάσουμε το προηγούμενο εδάφιο (27) για να καταλάβουμε περί τίνος πρόκειται.

  «Διότι μέλλει ο Υιός του ανθρώπου να έλθη εν τη δόξη του Πατρός αυτού μετά των αγγέλων αυτού, και τότε θέλει αποδώσει εις έκαστον κατά την πράξιν αυτού. » (Ματθ. 16:27)

  Κατά τ`άλλα οι απολογητές / αποδομητές καταφέρονται εναντίων των μελετητών, λέγοντας οτι αυτοί απομονώνουν εδάφια για να στηρίξουν τις κακοδοξίες τους. «Δάσκαλε που δίδασκες και νόμο δεν εκράτεις.»

  Τα λόγια του ίδιου του Ιησού αποδείχθηκαν ασυνεπή. Υποσχέθηκε, ότι θα επέστρεφε και δεν το έπραξε.

 6. ΓΙΑΤΡΟΣ says:

  Οι Απόστολοι είδαν την δευτέρα έλευση επικείμενη. Πίστευαν και κήρυτταν ότι θα έρθει στις μέρες τους. Εφάρμοσαν τις εσχατολογικές προφητείες της Π Δ που έδειχναν το τέλος, στις μέρες τους.

  Ο Ιωήλ προφήτεψε ότι ο Θεός στον καιρό του Τέλους, θα δώσει από το πνεύμα του στους δούλους του, και θα δείξει τρομερά σημεία στον ουρανό.

  Ο Απ Πέτρος συνέδεσε την προφητεία του Ιωήλ με τις μέρες του, (Πράξεις 2: 15-21) δείχνοντας ότι η εποχή του ήταν μια εποχή Κρίσης και έλευσης του Χριστού. Οι Απόστολοι έβλεπαν επικείμενη την δεύτερη έλευση του Χριστού, λόγο της ξεκάθαρης υπόσχεσης του, ότι ΟΛΑ θα συμβούν στην διάρκεια της Γενιάς τους (Ματθαίος 24:34). Στις μέρες τους δηλαδή. Όχι μετά από 2000 ή 3000 χρόνια.

 7. ΓΙΑΤΡΟΣ says:

  Η τακτική της κατασκευής των προφητειών είναι απλή:
  «Εξ Αιγύπτου εκάλεσα τον υιόν μου» Γράφει λοιπόν η Βίβλος (μιλάει ο Θεός): «Από πολύ νωρίς απερρίφθη ο Ισραήλ, αλλά είναι νήπιος και εγώ τον αγάπησα κι από την Αίγυπτο μετεκάλεσα τα τέκνα αυτού . Όσο όμως εγώ τους καλούσα τόσο αυτοί με απέφευγαν και στους Βααλείμ εθυσίαζαν…» (Ωσηέ, 11: 1-2).

  Κι ο πιο ηλίθιος (πλην πιστού χριστιανού) καταλαβαίνει πολύ εύκολα τι γράφεται εδώ. Ο Ματθαίος* όμως, όταν επέστρεψε το ζεύγος με τον μικρό Ιησού από την Αίγυπτο, ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΕ «προφητεία». Έγραψε λοιπόν για την επιστροφή του ζεύγους: «…ίνα πληρωθή το ρηθέν υπό του Κυρίου διά του προφήτου λέγοντος “εξ Αιγύπτου εκάλεσα τον υιόν μου”…» (Κατά Ματθαίον, 2: 15).

  Ετσι, δεν κατέγραψε το υποτιθέμενο γεγονός, αλλά δημιούργησε το ίδιο το γεγονός ΓΙΑ ΝΑ («ίνα») εκπληρωθεί η προφητεία.

  * Τα ευαγγέλια είναι ανώνυμα συγγράμματα.

 8. ΓΙΑΤΡΟΣ says:

  Μπορεί κανείς να μην γνώριζε τον ακριβή χρόνο της Δευτέρας Παρουσίας του Ιησού, πουθενά όμως δεν αναφέρεται, ότι θα καθυστερούσε επί χιλιετίες. Σύμφωνα με αυτά που κατ’ επανάληψη αναφέρονται στην Καινή Διαθήκη, την επιστροφή του Ιησού θα έπρεπε να την αναμένουν οι άνθρωποι σε εξαιρετικά σύντομο χρονικό διάστημα από την εποχή του.

  Το θέμα αυτό τα πρώτα χριστιανικά χρόνια δημιούργησε μεγάλο θεολογικό κενό. Τα λόγια του ίδιου του Ιησού είχαν αποδειχθεί ασυνεπή. Υποσχέθηκε, ότι θα επέστρεφε και δεν το έπραξε. Συνήλθε λοιπόν η Α΄ Οικουμενική Σύνοδος το 325 μ.Χ. στη Νίκαια και στην προσπάθειά της να διορθώσει την κατάσταση συνέταξε το «Σύμβολον της Πίστεως», στο οποίο αναφέρεται, ότι ο Ιησούς θα επανέλθει κάποτε, σε απροσδιόριστο όμως χρόνο στο μέλλον («πάλιν ερχόμενος μετά δόξης»).

 9. ΓΙΑΤΡΟΣ says:

  Η Επιστήμη απορρίπτει την Αγία Γραφή απ` το πρώτο της κεφάλαιο.

  Στην Γένεση 1:16 διαβάζουμε ότι ο θεός έφτιαξε τον ήλιο την τέταρτη δημιουργική μέρα, μετά την δημιουργία της Γης και των δέντρων. Σύμφωνα με την επιστήμη όταν δημιουργείται ένα ηλιακό σύστημα πρώτα γίνεται η γέννηση του ηλίου και μετά τον πλανητών.

  Οι απολογητές / αποδομητές ισχυρίζονται ότι η εβραϊκή λέξη ΄΄Ασά΄΄ που χρησιμοποιείται στη Γένεση 1/α΄ 16 ως ΄΄κάνω΄΄, δεν σημαίνει ‘δημιουργία εκ τού μηδενός’, αλλά ‘διαμόρφωση’.

  Η λέξη asah (עָשָׂה) ΔΕΝ χρησιμοποιείτε στο 1:16 αλλά η λέξη ( וַיַּ֣עַשׂ ) vayáas . Παραθέτω απο Unicode/XML Westminster Leningrad Codex. 1.16. «וַיַּ֣עַשׂ אֱלֹהִ֔ים» Από τα δεξιά προς τα αριστερά βλέπουμε πρώτα την λέξη ( וַיַּ֣עַשׂ ) έκαμεν, και μετά την λέξη «אֱלֹהִ֔ים» ελοχίμ. Και έκαμεν ο Θεός. Εδάφιο 3:21. «Και έκαμε Κύριος ο Θεός εις τον Αδάμ και εις την γυναίκα αυτού χιτώνας δερματίνους, και ενέδυσεν αυτούς.»
  Και στα εβραϊκά «וַיַּעַשׂ֩ יְהוָ֨ה אֱלֹהִ֜ים » Και έκαμε Γιαχβέ ο Θεός…

  Οι απολογητές / αποδομητές πολύ θα ήθελαν να ξαναγράψουν την Αγία Γραφή διορθώνοντας όλα τα μελανά σημεία της, αλλά δυστυχώς οι κακόμοιροι δεν μπορούν να πείσουν κανέναν, παρά μόνο τους αφελείς με τα μυαλά στα κάγκελα.

  Σχετικά με την αρχαιολογία η ισχυρότερη φωνή αυτής είπε: «Οι βιβλικές αφηγήσεις είναι πράγματι “ιστορίες”, συχνά φανταστικές και σχεδόν πάντοτε προπαγανδιστικές, που εδώ και εκεί περιέχουν κάποιες έγκυρες ιστορικές πληροφορίες. Τα πορτραίτα της Βίβλου είναι μη ρεαλιστικά και αντικρουόμενα από τα αρχαιολογικά στοιχεία.» William G. Dever

 10. croif101 says:

  ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΧΕΤΕ ΜΠΕΡΔΕΥΤΕΙ ΚΑΛΗ ΩΡΑ ΟΠΩΣ Ο ΨΥΧΙΑΤΡΟΣ,ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΣΑΣ ΓΙΝΕΤΑΙ!!!
  ΟΤΑΝ ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ,ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΑΣ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΖΟΥΝ,ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΜΕΤΑΝΟΙΑ!!!Η ΜΕΤΑΝΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΙΝ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ.ΟΤΑΝ ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΑ!!
  ΘΑ ΦΥΓΕΙ ΟΛΗ Η ΣΑΒΟΥΡΑ,ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ.ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟΝ ΟΙ ΚΑΘΑΡΟΙ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ!!!ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΙ ΓΕΝΝΟΥΝ ΣΠΟΡΟ,ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΡΠΙΣΕΙ!!!
  ΠΑΝ ΚΛΗΜΑ ΜΗ ΦΕΡΩΝ ΚΑΡΠΟΝ ΚΟΒΕΤΑΙ ΚΑΙ ΡΙΧΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΥΡΑΝ!!!
  ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ,ΙΗΣΟΥ ΧΡΕΙΣΤΟΥ,ΚΑΘΟΡΙΖΟΥΝ ΤΟ ΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΓΙΑΤΙ!!!
  Ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΘΟΡΙΣΕΙ ΤΙΠΟΤΕ,ΑΦΟΥ ΑΙΤΙΟΙ,ΚΑΙ ΥΠΑΙΤΙΟΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΥΜΦΟΡΩΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ Η ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥΣ.

 11. heron says:

  Εσύ ρε έξυπνε , για πες μας : Ποιός κάνει τα συσύτια και ταϊζει τον πεινασμένο κόσμο και αύριο μεθαύριο θα ταΐζει κι εσένα τον ανεγκέφαλο ; Το ΥΣΕΕ ; η ΔΕΛΦΥΣ ή οι υπόλοιποι ομόφρονες σας ; Εσύ , προσωπικά έδωσες ποτέ ένα πιάτο φαγητό σε κανέναν που το έχει ανάκη ; Απο λόγια του τύπου μπλα μπλα μπλά και εγκάθετους Μασονοθρεμένους γενίτσαρους , έχουμε χορτάσει – άντε κυνήγα τ’ αυτί σου ρε σούργελο ! – έτσι κι αλλιώς αυτό κάνετε όταν δεν πολεμάτε τον Χριστιανισμό σπέρνωντας πάράλληλα την διχόνοια στον Ελληνικό λάο , μια και αυτός είναι ο λόγος της δημιουργίας σας . Α , και μην ξεχνάς σε ποιούς οφείλεις την όποια Ελληνική σου συνέίδηση – ότι σου έχει απομείνει απο αυτήν , τελος πάντων – γιατί δεν ήταν το ΥΣΕΕ ή η ΔΕΛΦΥΣ στα 550 χρόνια σκλαβιάς που κράτησαν τον Ελληνισμό , αλλά η Εκκλησία
  χάρη στην οποία μπορούμε να διαβάζουμε την Οδύσσεια και την Ιλιάδα του Ομήρου και πολλούς άλλους αρχαίους συγγραφείς . Αλλά αυτά δεν σας συμφέρουν και τα κάνετε γαργάρα γιατί στην πραγματικότητα την θρησκεία που λέτε πως δήθεν πιστεύετε , την έχετε γραμμένη στα παλιά σας τα παπούτσια , δεδομένου οτι άλλη είναι η αποστολή σας .

  • ΓΙΑΤΡΟΣ says:

   Εκκλησία ή αλλιώς Οίκος του Θεού είναι χώρος ιερής εναπόθεσης του οβολού του φτωχού κοσμάκη (βλ. μουστακοφόρες γηραιές κυρίες βαθιά θρησκευόμενες), ως επί τω πλείστον επενδυμένος με χρυσάφια και ασήμια καθώς και αντικείμενα ανεκτίμητης αξίας, επανδρωμένος από εγκρατείς χονδροειδέστατους ιερείς (που τηρούν ευλαβικά την νηστεία του ανανά, τρώνε δηλαδή τα πάντα εκτός από ανανά), εις τον οποίον χώρο τα πάντα που Τον αφορούν (από εικόνες μέχρι δοξασίες και ιερά κείμενα) είναι προϊόντα ληστείας, αισχροτάτης καταπάτησης και αιμοσταγούς εξαφάνισης της προκατόχου θρησκείας στον Ελλαδικό χώρο (βλ. Δωδεκάθεο). Χάριν ευφωνίας προφέρεται «Εκκλησία» (και όχι «Εκκληστεία» όπως θα έπρεπε) από τις ευρείες λαϊκές μάζες.

  • ΓΙΑΤΡΟΣ says:

   Ο Ι Χρυσόστομος «εις τον μακάριον Βαβύλαν» ξεκαθαρίζει για ποιόν λόγο διεσώθησαν από την μανία των χριστιανών και κάποια ελάχιστα κείμενα των Ελλήνων φιλοσόφων.

   «Οι φιλόσοφοι (των ελλήνων) είναι καταγέλαστοι και δεν διαφέρουν από τα φλύαρα παιδιά. Είναι τόσο γελοία αυτά που έγραφαν ώστε τα βιβλία τους εξαφανίστηκαν κι αν διεσώθει κάποιο βιβλίο τους, βρίσκεται στα χέρια χριστιανών και με αυτόν τον τρόπο εξευτελίζουμε τις πλεκτάνες τους διότι δεν φοβόμαστε τα φίδια και τους σκορπιούς. Έχουμε λάβει εντολή από τον Θεό να καταπατούμε τα φίδια και τους σκορπιούς» (539,2 D–E)

   http://patrologia.graeca.tk/hta/db/John%20Chrysostom_PG%2047-64/De%20Babyla%20contra%20Julianum%20et%20gentiles.pdf.txt.db.html 61-65

   Μην αναρωτιέστε λοιπόν ποιοι κατέστρεψαν τα βιβλία των Ελλήνων φιλοσόφων και για ποιόν λόγο διέσωσαν κάποια εξ αυτών. Φίδια και σκορπιοί λοιπόν για τους χριστιανούς Πατέρες ο Πλάτων, ο Σωκράτης, ο Ηράκλειτος, ο Αριστοτέλης και όλοι οι άλλοι μεγάλοι Τιτάνες του πνεύματος στους οποίους όλος ο πολιτισμένος κόσμος υποκλίνεται.

  • Νικος says:

   Αυτον δεν θα χρειαστει να τον ταισει το παπαδαριο , εχει μυαλο , εσενα ομως ναι ….
   αυτος ειναι ο λογος που Ολοι οι ενσυνειδητα ανικανοι και αχρηστοι σαν εσενα υπερασπιζονται την εκκληστεια με τον ιδιο τροπο

  • Νικος says:

   Αν δεν υπηρχε η εκκληστεια , δεν θα κρατουσε 500 χρονια η σκλαβια βρε κουτο… ξεχασες εκεινο το
   «ζουσαμε καλα ωσπου μερικοι ξεβρακωτοι (οι ηρωες του ’21) επαναστατησαν» ;;;;; δεν θυμαμαι ποιος τραγος το ειπε , εσυ πρεπει να θυμασαι…

   • Ηeron says:

    Ξεχνάς όμως τα λόγια του πρώτου Εθνικού ύμνου των Ελλήνων αμέσως μετά την απελευθέρωση ΣΟΥΡΓΕΛΟ ! : » ΓΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ» και όσο για το «Ζούσαμε καλά κλπ» που επικαλείσαι , όψιμε ουρακοτάγκο με κέρατα , και κελεμπία εν ήδη αρχαιοελληνικού χιτώνα , μάθε αν δεν το ξέρει το ανύπαρκτό σου μυαλό πως τα παλουκώματα , οι κρεμάλες , οι σφαγές και τα φρικτά βασανιστήρια ήταν σε ημερήσια διάταξη και δεν χωρούσαν μαγκιές και μάλιστα ανύπαρκτων ανεύθυνων και ηλιθίων γενίτσαρων όπως εσείς( το γενίτσαροι δεν το λέω επειδή είστε ειδωλολάτρες , αλλά για την ανθελληνική σας δράση δεδομένου οτι είστε μαχαίρι στην πλάτη του Ελληνισμού προσπαθώντας με κάθε μέσο να προκαλέσετε διχασμό ) . Ανα πάσα στιγμή κινδύνευε όλο το γένος των Ελλήνων με γενική σφαγή και γενοκτονία – δεν θα πώ τίποτα άλλο γιατί όταν κάποιοι είναι εγκάθετοι όπως εσείς και προκάλούν , θα βρίσκουν μύρια όσα ψέμματα αιτίες και μισές αλήθειες , προκειμένου να στηρίξουν τις κακοδοξίες , τον φθόνο , τον εγωϊσμό και την κακοήθεια τους !

    • ΓΙΑΤΡΟΣ says:

     ΟρθοΛοξία και πας της Ελλάδος να ούμε.

     «Η ορθόδοξη εκκλησία αντιτάχθηκε στις πολιτισμικές και ιδεολογικές αλλαγές που επέφερε ο Διαφωτισμός και στις ριζοσπαστικές ιδέες περί εθνικής αυτοδιάθεσης και ακολούθησε πολιτική νομιμοφροσύνης στην κοσμική εξουσία του Σουλτάνου, με την δικαιολογία ότι η εξουσία του ήταν μέρος Θεϊκού σχεδίου. (Ιστορία της Ελλάδος από το 1800. Τεύχος Α’: Το έθνος, η πολιτεία και η κοινωνία.)

     Το ίδιο διάστημα δρούσε και ο μέγας λαοπλάνος Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός, ο οποίος προπαγάνδιζε στον αφελή λαό ότι η οθωμανική διοίκηση τέθηκε απ’το θεό στους πιστούς με σκοπό να διαφυλάξει την πίστη τους.
     (Κοσμάς ο Αιτωλός Διδαχή Ε’)

     Και γαμώ τις διδαχές δικέ μου!

 12. heron says:

  «Γιατρέ» , πήγαινε να σε δεί κανένας γιατρός , εσύ πάσχεις απο «αντιχριστιανική ψύχωση»και στο τέλος , εσύ θα είσαι που θα τρελαθείς κατακαημένε και καταϊδρωμένε .

  • ΓΙΑΤΡΟΣ says:

   Για να δούμε από τι έπασχαν οι Πατέρες της εκκλησίας.

   Ιωάννης ο Χρυσόστομος:
   «Όλα αυτά τα λόγια της ελληνικής μωρίας, είναι παραληρήματα που προκαλούν το γέλιο. Όταν οι Έλληνες μας αντιμιλούν, είναι καλό να γελάς εις βάρος τους και να κλαις για λογαριασμό τους.»
   (Εις τον μακάριον Βαβύλαν και κατά Ελλήνων, παρ. 21)

   http://khazarzar.skeptik.net/pgm/PG_Migne/John%20Chrysostom_PG%2047-64/De%20Babyla%20contra%20Julianum%20et%20gentiles.pdf

  • ΓΙΑΤΡΟΣ says:

   Ιωάννης ο Χρυσόστομος:

   «οι φιλόσοφοι (των ελλήνων) είναι καταγέλαστοι και δεν διαφέρουν από τα φλύαρα παιδιά. Είναι τόσο γελοία αυτά που έγραφαν ώστε τα βιβλία τους εξαφανίστηκαν κι αν διεσώθει κάποιο βιβλίο τους, βρίσκεται στα χέρια χριστιανών και με αυτόν τον τρόπο εξευτελίζουμε τις πλεκτάνες τους διότι δεν φοβόμαστε τα φίδια και τους σκορπιούς. Έχουμε λάβει εντολή από τον Θεό να καταπατούμε τα φίδια και τους σκορπιούς» (539,2 D–E)

   http://patrologia.graeca.tk/hta/db/John%20Chrysostom_PG%2047-64/De%20Babyla%20contra%20Julianum%20et%20gentiles.pdf.txt.db.html 61-65

   Φίδια και σκορπιοί λοιπόν για τους χριστιανούς Πατέρες ο Πλάτων, ο Σωκράτης, ο Ηράκλειτος, ο Αριστοτέλης και όλοι οι άλλοι μεγάλοι Τιτάνες του πνεύματος στους οποίους όλος ο πολιτισμένος κόσμος υποκλίνεται.

  • ΓΙΑΤΡΟΣ says:

   Ιωάννης ο Χρυσόστομος:
   «Πού είναι τώρα οι σοφοί των Ελλήνων με τα πυκνά τους γένια, με τους έξωμους χιτώνες τους και με τα παραφουσκωμένα λόγια; Όλη την βάρβαρη Ελλάδα ο σκηνοποιός (ο Παύλος) επέστρεψε (εκχριστιάνισε). Ας είναι ανάμεσά τους κι αυτός ο περιβόητος Πλάτων, που τρεις φορές πήγε στη Σικελία, γεμάτος επίδειξη και κομπορρημοσύνη, μα κανείς δεν του έδωσε προσοχή. » (Ερμηνεία εις την “Προς Ρωμαίους επιστολήν”, 60.407)

   http://khazarzar.skeptik.net/pgm/PG_Migne/John%20Chrysostom_PG%2047-64/In%20epistulam%20ad%20Romanos.pdf σελ 13

   Βάρβαρη η ελλάδα και οι φιλόσοφοι της.
   Μάλιστα! Μάλιστα!

  • ΓΙΑΤΡΟΣ says:

   Mέγας Βασίλειος:
   «Προσταγή, μη δειλιάζετε από των Ελληνικών πιθανολογημάτων… τα οποία είναι σκέτα ξύλα, μάλλον δε δάδες που απώλεσαν και του δαυλού την ζωντάνια και του ξύλου την ισχύ, μη έχοντας δε ούτε και του πυρός την φωτεινότητα, αλλά σαν δάδες καπνίζουσες καταμελανώνουν και σπιλώνουν όσους τα πιάνουν και φέρνουν δάκρυα στα μάτια όσων τα πλησιάζουν. Έτσι και (των Ελλήνων) η ψευδώνυμος γνώση σε όσους την χρησιμοποιούν» Εις τον προφήτην Ησαΐαν προοίμιον 7.196.3

   https://greekdownloads3.files.wordpress.com/2014/09/enarratio_in_prophetam_isaiam.pdf σελ 102

  • ΓΙΑΤΡΟΣ says:

   Ο Ιωάννης ο Νηστευτής θέσπισε 4 Κανόνες «περί μαλακίας» όπου μεταξύ άλλων κατηγορεί τους Έλληνες φιλόσοφους ότι είχαν κυριευθεί από το πάθος της μαλακίας.

   «Ο Θεός μισώντας τόσο πολύ εκείνους τους υπερηφανους φιλόσοφους των Ελλήνων, τους άφησε να κυριευθούν από την αμαρτίαν αυτήν δια τιμωρία της ειδωλολατρίας των»

   Πηδαλιον σελ 567 http://www.kenef.phil.uoi.gr/pdf/14936/14936.pdf

   Μαλάκες λοιπόν οι Έλληνες φιλόσοφοι.

  • ΓΙΑΤΡΟΣ says:

   «Ο Μέγας Αθανάσιος έγραψε τον περιβόητο λόγο κατά των Ελλήνων με τον οποίο δεν αρκέστηκε στο να τους αποκηρύξει ως ειδωλολάτρες αλλά κατέκρινε και χλεύασε και την σοφία τους.» Ιστορία του ελληνικού έθνους Τομ 9 σελ 192.

  • ΓΙΑΤΡΟΣ says:

   Ευσέβιος της Καισαρείας. (Ο Πατέρας της εκκλησιαστικής Ιστορίας)

   «Τον πτωχόν και πένητα λαόν σήκωσες από… της κοπριάς των Ελληνικών μυσαγμάτων (βδελυγμάτων) και κάθισες αυτόν μετά των αρχόντων του Ισραήλ, τον όντος λαόν αυτού» Ευσέβιος Ευαγγ. Προπαρ. / Εις τους ψαλμούς / αλληλούια. ριβ΄ (23.1352.34)

   http://khazarzar.skeptik.net/pgm/PG_Migne/Eusebius%20Caesariensis_PG%2019-24/Commentaria%20in%20Psalmos.pdf σελ 493

   Οι εβραιόφρονες νεοφαρισαίοι πατέρες του χριστιανισμού έθεσαν τη μαύρη διαχωριστική γραμμή, απαρνούμενοι την (ενιαία) ελληνική καταγωγή τους με το να αυτοαποκαλούνται με υπερηφάνεια «ο καινός (=νέος) Ισραήλ» Εβραιολάτρες Αλληλούια!!

   • croif101 says:

    ΕΠΕΙΔΗ ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑΤΡΕ ΤΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΛΑ,ΚΑΙ ΑΡΑΔΙΑΖΕΙΣ ΠΟΛΛΑ,ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΚΟΥΒΕΝΤΟΥΛΑ.
    ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΓΙΑΤΡΕ ΟΤΙ ΟΣΟΙ ΖΟΥΣΑΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ,ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ,ΗΣΑΝ ΑΛΗΘΙΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ?
    ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΣΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑΤΡΕ ΜΟΥ!!!
    ΦΟΒΟΥ ΤΟΥΣ ΔΑΝΑΟΥΣ ΚΑΙ ΔΩΡΑ ΦΕΡΟΝΤΕΣ!!!
    ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΡΕ ΜΟΥ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΤΩΡΑ,ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ!!ΓΙ ΑΥΤΟ ΠΑΜΕ ΣΕ ΜΕΓΑΛΟ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΜΑ!!!ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΜΑ ΜΕΧΡΙ ΤΕΤΑΡΤΗΣ ΓΕΝΝΕΑΣ!!!
    ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ,ΟΥΤΕ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΔΙΑΝΝΟΗΘΕΙΣ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΕΥΘΥΝΗ,ΘΑ ΜΑΘΕΙΣ ΟΜΩΣ.
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΔΑΧΤΥΛΑ ΙΔΙΑ.ΝΑ ΤΟ ΘΥΜΑΣΑΙ.

 13. ΚΩΔΙΞ ΠΕΡΣΕΥΣ says:

  Συμπαθητικος ο Αυφαντης και ενδιαφεροντα ολα αυτα περι του Μεγαλου Ενιαυτου αλλα σε τελικη αναλυση οπως συμβαινει αλλωστε συνηθως μιλαμε για μια σχιζοφρενικη αντιληψη της πραγματικοτητας μεσα απο τα φιλτρα της αποβλακωσης του εθνικισμου που εχει δημιουργησει αυτο το εικονικο σχημα με αντιπαλο τον Σιωνισμο για να αποκτα «αξια» η εθνικιστοπαρακρουση.

  Ο Ιησους ηταν Εβραιος και ολο αυτο που γινεται δεν εχει κανενα νοημα επι της ουσιας και περα δηλαδη απο την εθνοφυλετικη παρακρουση και δεν μπορει ασφαλως να γινει καμια διακριση του «Ελληνικου» και του «Εβραικου» στοιχειου.

  Αυτα ειναι ανοησιες που απευθυνονται σε καμμενους εγκεφαλους και επισης δεν μπορουμε ασφαλως να διαγραψουμε τα 2000 χρονια της παρουσιας-ενεργειας του Χριστου και να παμε πισω στους αρχαιους παιδεραστες με τους οποιους δεν εχουμε καμια πολιτισμικη σχεση.

  Απο εκει και μετα ασφαλως υπαρχει και ο Ελληνας Χριστος καθως το πνευμα του Ιησου περασε μεσα απο την Ελληνικη μητρα για να διαδοθει στον πλανητη και ακομα και το ονομα Ιησους Χριστος/Jesus Christ ειναι Ελληνικο και περιεχει την κωδικοποιηση της Ελληνικης μητρας η οποια αλλωστε εφαρμοστηκε και στους αρχαιους θεους που ηρθαν απο την ανατολη. Για αυτο σας ξαναλεω το θεμα δεν ειναι η καταγωγη και η εθνοφυλετικη παρακρουση δεν μπορει να σας οδηγησει πουθενα εκει οπου μαλιστα οι χριστιανοι εσωτεριστες και διανοητες ηταν και ειναι επι της ουσιας Νεοπλατωνιστες, Νεοπυθαγορειοι και Ερμητιστες και δηλαδη «ανατολιτες».

 14. ΚΩΔΙΞ ΠΕΡΣΕΥΣ says:

  Το θεμα του δεντρου της γνωσης (Daath για τους Ερμητιστες) ειναι αρκετα πιο πολυπλοκο απο οσο το παρουσιαζει ο κυριος στο σχετιο βινετο με τον Μεγαλο Ενιαυτο ομως ασφαλως εχει και το δικαιο του μεσα απο την δικη του προσεγγιση αναφορικα και με την πλυση εγκεφαλου, το σκοτος και την ανοησια που εσπειραν οι εξουσιαστικες δομες της Ρωμης με βασικο στοχο τον συνειδησιακο ελεγχο της μαζας.

  Αυτο ομως που λεει ο Εβραικος μυθος εκφραζει μια διαφορετικη πραγματικοτητα αναφορικα με τα μυστηρια των θεων που ειναι κλειδωμενα και που αυτο ειναι και το λογικο και το σοφο και δηλαδη η προστασια του πυρηνα των μυστηριων απο την ανοησια της αμυητης μαζας και για αυτο αλλωστε προκυπτει το THE KNOWLADGE OF DAATH = 1104 = THE FORBIDDEN FRUIT = THE SEAL OF SATURN που ειναι και ενα θεμα που ασφαλως δεν σας αφορα καθως δεν εισαστε απο το φως αλλιως θα ειχατε εγκαταλειψει ηδη το σκοτος και την απυθμενη βλακεια της εθνικιστοπαρακρουσης που ανοιξε την πορτα και στις νεοναζιστικες εθνικιστοαρχαιοτρολαρες να ζαλιζουν τους ορχεις στο συμπαν με τον αμιμητο υπερκομπλεξισμο τους αναφορικα με την υποθετικη μαλιστα καταγωγη τους και «τα κληρονομικα τους δικαιωματα» εναντι των «κατωτερων» αλλοφυλων.

  Το φως θα συντριψει το σκοτος της βλακειας σας.

 15. ΟΥΡΑΝΙΑ says:

  Θα λέμε: «Εγώ είμαι αδύναμος, είμαι ανίκανος, είμαι αμαρτωλός, είμαι μηδέν, είμαι ο πιο άχρηστος άνθρωπος».
  ΘΑ ΛΕΜΕ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΑ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΘΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ…

 16. ΚΩΔΙΞ ΠΕΡΣΕΥΣ says:

  H Π.Δ ειναι μια συνθεση ενεργειων οπως και ολες οι εθνικες παραδοσεις και αυτη ηταν η αντιληψη των Νεοπλατωνιστων που μεσα στην δικη τους ενεργειακη συνθεση προσθεσαν και το Ιουδαικο στοιχειο.

  Επι του προκειμενου και σε οτι αφορα τον Πυθαγορα που αναφερθηκε απλα να αναφερω οτι συμφωνα και με τα αρχαια κειμενα ο Μεγαλος Διδασκαλος των Ελληνων ταξιδεψε και στην Ιουδαια και ειχε επαφη με τους εκει θρησκευτικους και πνευματικους ηγετες των Ιουδαιων οπου ειναι και προφανες οτι διδαξε και που θα μπορουσε ασφαλως και να μαθει.

  Σε οτι αφορα το θεμα της θρησκειας σας αυτο που προσπαθουν να κανουν οι «Ελληνιστες» και δηλαδη να καταργησουν την Π.Δ στο συνολο και να «εξελληνισουν» μεσα σε ενα εθνικιστικο πλαισιο τον Ιησου δεν διαφερει σε τιποτα απο την παρακρουση του Χιτλερ και οδηγει σε αυτα τα μονοπατια και οχι στο δεντρο της γνωσης (Daath) αναφορικα και με το πως εκφραζονται οι συμπαντικες δυναμεις = θεοι στην δικη μας πραγματικοτητα.

  Απο την αλλη το θρησκευτικο κατεστημενο ακολουθει την συνειδησιακη πανουκλα της Ρωμης η οποα επεβαλε την Π.Δ και την εθνικη επι της ουσιας παραδοση των Εβραιων ως την «μοναδικη αληθεια» και αυτο ειναι λογικο να οδηγει στην παρακρουση εν τη απουσια της φιλοσοφικης και γνωστικης επι της ουσιας προσεγγισης που μπορει να οδηγησει στην κατανοηση (Binah) και στην Γνωση (Daath) του αντικειμενου.

  Ασφαλως αυτο που προκυπει και με βαση την πηγαια λογικη του ολου θεματος ειναι οτι υπηρξε μια συμβαση των τοτε μυημενων με τις εξουσιαστικες δομες για την δημιουργια μιας νεας θρησκειας που να μπορει να νοηματοδοτησει την εποχη του σκοτους στην οποια οπως και λεει και το βιντεο εισηλθε ο κοσμος μας στην εποχη των Ιχθυων πριν ακομα απο την εμφανιση του Χριστου.

  Αυτη η συμβαση ειναι και προφανες αλλωστε οτι αθετηθηκε απο το θρησκευτικο κατεστημενο το οποιο μαλιστα στοχευσε τους τοτε μυημενους στα μυστηρια των θεων ειτε τους Γνωστικους ειτε τους Νεοπλατωνιστες ως το πνευμα του Εωσφορου ομως βασικα η πραγματικοτητα ειναι το αντιθετο οπως υπονοει και το σχετικο βιντεο που προσπαθει να προσεγγισει την Νεοπλατωνικη ενεργεια αναφορικα με το αντικειμενο.

  Απο εκει και μετα μεσα σε αυτο το σχημα που επεβαλε η βρωμια της Ρωμης ασφαλως δημιουργηθηκε και ο Σατανας «Εωσφορος» που ειναι και ενα σχημα το οποιο αποτελει απο μονο του παρακρουση και εκπηγαζει απο την βρωμια της θρησκευτικης εξουσιας.

  • ΓΙΑΤΡΟΣ says:

   Η Παλαιά Διαθήκη είναι από τα λίγα παραμύθια που μας διδάσκουν ότι ο Θεός είναι ζηλόφθων, βάζοντας μάλιστα τον εαυτό του σε σύγκριση με τους ψευτοθεούς και τις στήλες των αγαλμάτων τους, και κράζοντας δυνατά ότι μόνο αυτός είναι ο αληθινός Θεός και κανείς άλλος πλην αυτού. Πάνω στην τσαντίλα του οδήγησε την σούπερ πολεμική του μηχανή τον λαό Ισραήλ εναντίων των ανθρωπίνων βασιλείων και των Θεών τους, κατασπαράζοντας τους όλους από μικρά παιδιά, βρέφη που θηλάζουν, μέχρι και ζώα. Από την λύσσα του δεν γλίτωσαν ούτε και τα δέντρα, και μάλιστα μετά από κάθε σφαγή η σούπερ πολεμική μηχανή οι Ισραηλίτες, μοίραζαν τα λάφυρα και ένα μεγάλο μέρος αυτών το πρόσφεραν στον φιλάργυρο Γιαχβέ, γιατί τους έκραζε διαρκώς λέγοντας τους ότι όλο το χρυσάφι είναι δικό του. Σε μια άλλη σφαγή οι Ισραηλίτες έφεραν πίσω στο στρατόπεδο καμιά τριανταριά χιλιάδες γυναικόπαιδα αιχμαλώτους, και μόλις το είδε αυτό ο Μωυσής έδωσε εντολή μέσω του Γιαχβέ να σφάξουν έξω από το στρατόπεδο τα αγόρια και τις γυναίκες, και να κρατήσουν τα παρθένα κοριτσάκια για αυτούς. Εεε δεν θα μπορούσε να πάει χαμένος ένας τέτοιος θησαυρός. Και μάλιστα όλα αυτά είναι ιστορικό τεκμήριο και κανείς δεν πρέπει να αμφιβάλλει για το ότι όλα έγιναν όπως μας τα περιγράφει η εβραϊκή παράδοση την στιγμή που οι Εβραίοι δεν κατάφεραν να δημιουργήσουν πολιτισμό, κλέβοντας μάλιστα στοιχεία από τις κοσμογονίες των άλλων λαών διότι το μυαλό τους ήταν στείρο. Όντας με ένα αίσθημα κατωτερότητας έναντι των μεγάλων πολιτισμών όπως η Αίγυπτος, οδηγήθηκαν σε αυτή και ο Θεός τους ο Γιαχβέ τιμώρησε τους Αιγύπτιους με πληγές οι οποίες αντιστοιχούσαν και σε ένα πλήγμα των Ψευτοθεών τους, κατατροπώνοντας τους και αφήνοντας τους σκυλοπνιγμένους μαζί με τα άρματα τους, τα άλογα τους, και την κακιά τους μοίρα που τα έβαλαν με την πολεμική μηχανή του Γιαχβέ. Και να μην ξεχνάμε βέβαια ότι αυτό είναι καραϊστορικά αποδεδειγμένο. Μάλιστα πολλοί πιστεύουν ότι μόνο ο Δίας έριχνε κεραυνούς, ξεχνώντας ότι ο Γιαχβέ κατακεραύνωσε τα ποίμνια των Αιγυπτίων. Εδώ σου λέει δεν μπορεί να ρίχνει κεραυνούς μόνο ο Δίας, τι κάνουμε εμείς μπρίκια κολλάμε; Αλλά το πιο διδακτικό απ` όλα είναι όταν ο Δαβίδ έκανε το λάθος και καταμέτρησε τον λαό για να δει αν υπερισχύει αριθμητικά του εχθρού. Τότε ο Θεός σκότωσε 70 χιλιάδες από τον λαό, και όταν ο Δαβίδ του είπε γιατί σκότωσες αυτά τα αθώα πρόβατα, τότε εκείνος του έδωσε εντολή να φτιάξει ένα θυσιαστήριο όπου εκεί πάνω θυσιάστηκαν 800 ζώα μέχρι να του φύγει ο Θυμός. Σε μια άλλη περίπτωση οι Λευίτες έσφαλαν ενώπιον του Γιαχβέ και τότε αυτός τους έβαλε να σφάξουν με τα σπαθιά τους, τους φίλους τους, και τα αδέλφια τους. Εκείνη την μέρα σφάχτηκαν μεταξύ τους 3000 από δαύτους. Μα καλά και αυτοί δεν μπορούσαν να πάρουν τα αδέρφια τους και τους φίλους τους και να φύγουν από τον Ισραήλ; Εσείς τι λέτε μπορούσαν; Σε μια άλλη περίπτωση ο Ιεφθάε θυσίασε την κόρη του και την κλαίγανε κάθε χρόνο οι φίλες της. Τι μας διδάσκει η Π Δ ; Ότι οι Θεοί των Ελλήνων ήταν Άγιοι μπροστά στον Γιαχβέ (Γιαχβέ-Ιησούς) που αιματοκύλησε όλη την ανθρωπότητα (σύμφωνα με τις αλκοολικές φαντασιώσεις των Εβραίων) για να μας αποδείξει ότι αυτός είναι ο Θεός και κανείς άλλος.

  • ΟΥΡΑΝΙΑ says:

   Η Π.Δ. ΕΙΝΑΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ.ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ…

   • ΓΙΑΤΡΟΣ says:

    Κέλσος.
    «η μεγάλη Εκκλησία το παραδέχεται ανοιχτά και δέχεται ως αληθινή την υποτιθέμενη κοσμογονία των Ιουδαίων. Και φυσικά, ως πρώτο άνθρωπο θεωρούν τον ίδιο που πιστεύουν οι Ιουδαίοι, και όσον αφορά στους απογόνους του ισχύει και για τους χριστιανούς η ίδια γενεαλογία. Εξιστορούν κι αυτοί τις ίδιες εχθροπραξίες μεταξύ αδελφών, την αποδημία στην Αίγυπτο και την φυγή από εκεί.»

 17. ΚΩΔΙΞ ΠΕΡΣΕΥΣ says:

  Θα συμφωνησω με το βιντεο για την εποχη του φ-ωτος που ερχεται και με την αριστερη Νατασσα Μποφιλου και για αυτο αλλωστε το εθνικιστικο σκοτος το οποιο μαλιστα εξηλθε απο τον πρωκτο του Γιαχοβα θα συντριβει.

  Συμφωνα και με τα δεδομενα ολοι οι εθνικιστες θα πρεπει να θεωρουνται πασχοντες απο την αρχαια νοσο της μαλακιας και θα πρεπει ολες οι υγιεις δυναμεις του φωτος να συμβαλουν προς την κατευθυνση της συνειδητοποιησης αυτου του καρκινογονου μιασματος που μολυνει την ανθρωπινη συνειδηση.

  Θα πρεπει να ενωθουν ολα τα τρολ του φωτος μεσα στον κοσμο των σοβαραφανων οντων του σκοτους και να τρολαρουν την εθνικιστικη αποχαυνωση μεχρι την ολικη και οριστικη ισοπεδωση του κτηνους για να επανελθουν οι ισορροπιες και να ανοιξει ο δρομος προς την νεα εποχη της χαρας και του γελιου που θα αφησει πισω της την εποχη της μιζεριας και της σαπιλας.

  Εμεις τα συμπαντικα τρολ του φωτος ανακηρυσσουμε ως αρχηγο μας τον Μεγα Αλεξιο Τσιπρα και σας απευθυνουμε την τελευταια προειδοποιηση της διαγαλαξιακης μας ομοσπονδιας. Ερχεται το τελος σας. Θα σας τσακκισουμε με τις συχντοτητες της συμπαντικης σατυρας.

  • ΓΙΑΤΡΟΣ says:

   Το μόνο που έχει να αναδείξει αυτός ο τόπος, είναι ο Αρχαίος πολιτισμός των Αρχαίων Ελλήνων, που όπως λες είχαν καταληφθεί από την νόσο της μαλακίας. Εφόσον λοιπόν αυτοί οι «μαλάκες» μεγαλούργησαν, ακολούθησε το παράδειγμα τους για να μεγαλουργήσεις κι εσύ. Να γίνεις κάτι, κάποιος, ώστε να σε μνημονεύουν οι επόμενες γενιές.

 18. ΚΩΔΙΞ ΠΕΡΣΕΥΣ says:

  Σας προσκαλω ολους σε αυτο το τοπικ να σας σαπισω ξανα στο ξυλο για να θυμηθουμε τις παλιες κακες μερες για τελευταια φορα καθως ηρθε η ωρα σας. Θα μεταμορφωθω στον Κρονο που τρωει τα παιδια του και θα σας φαω ολους για να ξεκινησω την διαδικασια της συμπαντικης χωνεψης και να ενεργοποιησω το πεπτικο μου συστημα και επειτα θα μεταμορφωθω στον Δια και θα ανοιξω μια τρυπα στον κυβο του Κρονου απο την οποια θα μπορουν να εξελθουν μονο οσοι υποταχθουν στον συμπαντικο Ελληνισμο μου και οι υπολοιποι θα ακολουθησουν την ενεργειακη ροη του πεπτικου μου συστηματος που προβλεπει μετα το περας της ολης διδικασιας το Μαγικο Καζανακι του Μεγαλου Θεου που ανοιγει τις πυλες της κολασης και ενεργοποιει την συμπαντικη αποχετευση.

  Οσοι ασθενικοι ανθρωποι δεν μετα-νοησουν και δεν αναγνωρισουν την υπερφυσικη μου δυναμη θα πρεπει να αντιμετωπισουν μονοι τους ολα αυτα τα δεινα των αισχατων χρονων.

  Για να μετα-νοησετε θα λετε οτι εισαστε αδυναμοι, ανικανοι, αμαρτωλοι, μηδενικα, και οι πλεον αχρηστοι ανθρωποι και θα μαρτυρησετε ολοι για να σωθειτε απο την οργη μου.

  • ΓΙΑΤΡΟΣ says:

   Την καλησπέρα μου δάσκαλε (ΚΩΔΙΞ ΠΕΡΣΕΥΣ)
   Παλιές καλές μέρες δεν υπήρξαν για σένα. Από τότε που έσκασε μύτη ο Μεγαλόσαυρος (κοπρόσαυρος πυρόκλανος) ξεκίνησε το μαρτύριο σου.
   Απ`ότι θυμάμαι σε ισοπέδωσε τελείως.

   Παραθέτω από σχόλιο σου. «Chaoskampf 12 Ιουλίου 2017 @ 18:36 Σε ευχαριστω αδελφε μου για ολα. Εχεις δικαιο με κατατροπωσες με την γενναιοτητα της ψυχης σου για αυτο θα αποχωρησω ντροπιασμενος. Καλη τυχη σας ευχομαι και ελπιζω χωρις εμενα να βρειτε την ακρη. Θα προσευχομαι για ολους σε απομονομενα εκκλησακια και θα σας θυμαμαι. Θελω ομως να ευχαριστησω τον Π.Δ και τον Ασχετο Αδαη για αυτην εστω την ελαχιστη υποστηριξη και ειδικα τον πρωτο που δεχθηκε και τις περισσοτερες επιθεσεις. Π.Δ και Ασχετε Αδαη και Dedale και Ρωμιοσυνη εισαστε γενναια παιδια. ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΣ! ΖΗΤΩ Η ΜΑΡΤΥΡΙΚΗ ΚΥΠΡΟΣ ΚΑΙ ΖΗΤΩ Η ΡΩΜΙΟΣΥΝΗ ΜΑΣ! Stranger συγνωμη για ολο αυτο που εγινε εδω μεσα και για καποιες αντιδρασεις μου και να ξερεις οτι σε εκτιμω ιδιαιτερα για αυτο που κανεις και ποτε δεν ειχα κακη προθεση. Γεια σας και να εισαστε παντα καλα. Ω »

   Γι` αυτό σου λέω. Ας τα παλιά να πάνε στην ευχή.

 19. ΚΩΔΙΞ ΠΕΡΣΕΥΣ says:

  Προσεξε τωρα πως παιρνουν την ειρωνια οι λοβοτομημενοι και οι αρρωστοι κομπλεξικοι νεοναζι απογονοι των παιδοφιλων. Για αυτο σου λεω αστα να πανε. Πουστηδες εισαστε απογονοι των πουστηδων και αυτο θα μεινει και δεν σας σωζει καμια θρησκεια και τιποτα απο την πραγματικοτητα.

  • ΓΙΑΤΡΟΣ says:

   Μα αυτό λέω και εγώ. Δεν τους σώζει καμία θρησκεία. Η μόνη σωτηρία τους είναι να δείξουν υποταγή στον πραγματικό άρχοντα αυτού του Κόσμου, στον αυτοαποκαλούμενο «Συμπαντάρχη».

   Παραθέτω από δικό σου σχόλιο: «Έρως Πάνδημος 18 Σεπτεμβρίου 2016 @ 16:26 οφειλω να σας συμμορφωσω και να σας δειξω τον δρομο προς την ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΟΥΣΙΑ..Ο απωτερος μου στοχος ειναι Η ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ. Εγω βασικα ειμαι Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΣΥΜΠΑΝΤΑΡΧΗΣ»

  • Νικος says:

   Το ποιοι ειναι οι απογονοι των παιδοφιλων το βλεπουμε.
   Σταλινικε κατσαπλια .Αρουραιε ε αρουραιε…

 20. ΚΩΔΙΞ ΠΕΡΣΕΥΣ says:

  Οι αρχαιοκαπηλοι νεοναζι ειναι τα πλεον αχρηστα και τα πλεον ξεφτυλισμενα και τα πλεον ηλιθια και αρρωστημενα και αχρηστα ανθρωπορφα μπασταρδομπουρδελα που εχεσε ποτε η ανθρωποτητα και ειναι προφανες οτι ειναι απογονοι των ελιτιστων παιδοφιλων μπασταρδων στην φαντασια τους ασφαλως καθως μιλαμε για τα πλεον αχρηστα μπασταρδουποκειμενα στην ανθρωπινη ιστορια και ειναι πραγματικα ντροπη το που μας οδηγησε η εθνικιστοπαρακρουση των ορθολοξων που τωρα ψαχνουν και το λαθος που εμπλεξαν την θρησκεια με την εθνικιστικη παρακρουση. Καλα να παθετε. Ειδα την βρωμιαρα το εθνος των λοβοτομημενων ναζι να καιγεται στα Ταρταρα και φωναξα το συμπαν να ριξει λαδι στην φωτια για να ξεβρωμισει ο πλανητης μια ωρα αρχητερα απο τα ανθρωπομορφα νεοναζιστικα μπουρδελα που παριστανουν και τους ανθρωπους.

  • ΓΙΑΤΡΟΣ says:

   Για σου ρε δάσκαλε ΚΩΔΙΞ ΠΕΡΣΕΥΣ. Νόμιζα ότι έπαθες δηλητηρίαση από το δάγκωμα του Μεγαλόσαυρου και τα κακάρωσες. Πάνω που είχαμε αρχίσει να μαστουρώνουμε με τις αλκοολικές φαντασιώσεις της μήτρας του αρχέτυπου του αποκρυφισμού σε έφαγε η σαύρα του Δια και εξαφανίστηκες. Και δεν είναι μόνο αυτό αλλά φήμες λένε ότι μετά το δάγκωμα του Μεγαλόσαυρου, από δάσκαλος της Θεοσοφίας έγινες δάσκαλος της συμφοράς και ορθόδοξος πελασγορωμιός κλαίγοντας την μοίρα σου σε απομακρυσμένα εκκλησάκια. Με απογοήτευσες δάσκαλε. Στάσου στο ύψος σου και πολέμησε με όλες τις δυνάμεις σου τον Αρχαιοελληνικό Μεγαλόσαυρο, επιστρατεύοντας την μήτρα του αρχέτυπου και τον στρατό των Άβρασαξ, πριν προλάβει αυτός να κάτσει στον θρόνο σου και με τα κλειδιά του απελευθερώσει τις αρχαιοελληνικές υπερκόσμιες δυνάμεις συντρίβοντας την κεφαλή σου, σύμφωνα με τον τελευταίο χρησμό της Πυθίας του Μαντείου ΟΕΑ. Το πεΤρομένο φυγείν αδύνατον.

   Άντε σ`έφτιαξα πάλι.

 21. ΚΩΔΙΞ ΠΕΡΣΕΥΣ says:

  Ειναι ξεκαθαρο λοιπον οτι βασικα εισαστε ολοι τα ιδια σκατα. Παιδια δηλαδη της εθνικιστικης παρακρουσης που εξηλθε απο τον πρωκτο του Γιαχοβα και παρηγαγε την αρχαιοκαπηλια που ασφαλως ξεκινησε απο τους ορθολοξους.

  Η μανια και το μισος ασφαλως που εκφραζουν τα νεοναζιστικα αποβλητα της υπαρξης με προσχημα την ξεκωλιαρα το εθνος τους (που ειναι μονο δικο τους κλπ) ειναι αποδειξη των οσων λεω για την μεγαλυτερη καταρα στην ανθρωπινη ιστορια που στοχευει την ηλιθιοτητα και ποτε την ουσια ενος θεματος και εχουν μετατρεψει το αντικειμενο του ολου θεματος σε ενα αγωνα με το αρρωστο εγω του ξεφτυλισμενου υπερκομπλεξικου απογονου των αρχαιων παιδοφιλων που παριστανει και τον απογονο των φιλοσοφων αλλα ειναι και ξεκαθαρο μαλιστα οτι εξηλθε απο τον κωλο καποιου αρρωστου νεοναζι μαλακα.

  Το ολο θεμα με τους αρχαιοκαπηλους νεοναζι ειναι βασικα κωμικοτραγικο και το λαθος ειναι που καποιος δεν σας βαζει ολους φωτια να σας καψει ολους μαζι και με το εθνος και τις θρησκειες σας να ξεβρωμισει ο πλανητης απο τους μαλακες που εχουν και το θρασος να επικαλουνται τους μυημενους στα αρχαια μυστηρια για να ταισουν την αρρωστια του απογονου της κλανιας του γυφτου.

  • ΓΙΑΤΡΟΣ says:

   «Είναι πιθανό η ανθρωπότητα να βρίσκεται στο κατώφλι μια χρυσής εποχής. Αν είναι έτσι όμως, πρέπει πρώτα να αποκεφαλίσουμε το δράκο που φυλάει την πόρτα, και ο δράκος αυτός είναι η θρησκεία.» Bertrand Russell,

   Δάσκαλε ο μόνος που μπορεί να αποκεφαλίσει τον Δράκο με τα πολλά κεφάλια είναι ο πυρόκλανος Μεγαλόσαυρος με την πύρινη κλανιά του. Έτσι και αμολήσει την κλανιά της αλήθειας, θα τον μαζέψουν από κάτω καψαλισμένο.

   Η μάχη θα δοθεί μεταξύ δυο θηρίων, και ένας Δάσκαλος σαν κι εσένα δεν έχει καμιά ελπίδα επιβίωσης. Κάνε στην άκρη μην σε πατήσει ο Μεγαλόσαυρος.

 22. ΚΩΔΙΞ ΠΕΡΣΕΥΣ says:

  Αυτη η εθνολογικη μεγαλομανια ασφαλως του νεοναζι απογονου της κλανιας του γυφτου προερχεται απο τους Ορθολοξους και απο την πλυση εγκεφαλου δηλαδη της αστικης ταξης που αντεδρασε αμυντικα στις ιδεες του διαφωτισμου και παρηγαγε τον εθνικισμο ως ενα οχυρο για τα συμφεροντα της αστικης ταξης και ειναι και προφανες οτι ειναι ο πυρηνας της εθνικιστικης παρακρουσης στην περιοχη που αλληλεπιδρα και με τον αρρωστημενο Τουρκικο εθνικισμο καθως μιλαμε για την πλεον κομπλεξικη κουλτουρα στον πλανητη που επι της ουσιας διδασκει οτι τα παντα γυρνανε γυρω απο την εθνολογικη τους αρρωστια που μαλιστα εκπηγαζει απο τον ελιτισμο των αρχαιων παιδοφιλων.

  Η νεοναζιστικη και νεοφασιστικη αρρωστια στην Ελλαδα ειναι ασυγκριτη σε μεγεθος ακομα και με την Τουρκια. Θεωρω οτι δεν υπαρχει πουθενα αλλου αυτο το αρρωστημενο φαινομενο με τους μεγαλομανεις εθνοκαπηλους μαλακες που τα ξερουν ολα και τα γαμανε ολα κλπ και ειναι προφανες και αυταποδεικτο οτι μιλαμε για αλαζονομαλακες ετσι οπως το προσδιορισαν οι σοφοι και αγιοι προγονοι μας που εθαψαν τους παιδοφιλους αλαζονομαλακες μεσα στην ελιτιστικη βρωμια τους και ιδιαν εμπειρα επι του θεματος του κομπλεξικου αλαζομαλακα.

  Θεωρω οτι η μοναδικη λυση που υπαρχει για την περιπτωση των νεοναζιστων του ειδους ειναι ο ευνουχισμος για να σταματησει η αναπαραγωγη του γονιδιου του μαλακα. Αλλη λυση με την νεοναζιστικη αρρωστια σας δεν βλεπω στον οριζοντα.

 23. ΚΩΔΙΞ ΠΕΡΣΕΥΣ says:

  Ειναι προφανες αλλωστε οτι αυτοι οι δαιμονισμενοι αρχαιοκαπηλοι που εσπειραν αυτη την δαιμονικη αρρωστια εκφραζουν τον πυρηνα της πλεον σιχαμερης και της πλεον βρωμικης συνειδησιακης πανουκλας που εχει υπαρξει ποτε στον πλανητη και για αυτο ασφαλως ευθυνεται η αρρωστια του εθνικισμου που θα πρεπει να βγει ασφαλως εκτος νομου και οποιος δηλωνει εθνικιστης θα πρεπει να ευνουχιζεται με δημοκρατικα μεσα για ανθρωπιστικους λογους.

  Αυτος ειναι και ο μοναδικος λογος που η ορθοδοξια εχει καποια υγιεστερα στοιχεια απο την δαιμονικη πανουκλα της αρχαιοκαπηλιας καθως ο ιδεολογικος της πυρηνας ειναι ασφαλως αντιθετος με τον εθνικισμο.

  Απο εκει και μετα προσμετρατε ασφαλως η ανοησια και η υποκρισια της θρησκευτικης εξουσιας που για να προστευσει τα συμφεροντα της κρυφτηκε πισω απο την βρωμια του εθνικισμου και το ολο θεμα ειναι ασφαλως κωμικοτραγικο καθως προκυπτει το ιστορικο παραδοξο οπου βασικα η σημερινη εθνικη θρησκεια και μαλιστα η θρησκεια του κατεστημενου της αστικης ταξης ειναι αυτη που στο παρελθον εξαφανισε τις εθνικες παραδοσεις.

  Δεν ξερω κατα ποσον θα μπορουσε να ξεφυγει κιολας απο αυτο το σχημα αλλα ειναι και προφανες οτι αυτος ο «εκκρηκτικος» συνδιασμος του ορθοδοξαταλιμπανισμου με την ελιτστικη νοοτροπια των αρχαιων ειναι ενα απο τα πλεον βρωμερα σιχαματα στην ανθρωπινη ιστορια και που ειναι αμεσα υπευθυνο αλλωστε για την καταρα της αρχαιοκαπηλιας, καθως αντι να προκυψει παιδια που να προβλεπει την συγκαταβατικη προσεγγιση με την διαφορετικοτητα προεκυψε ενα κλειστοφοβικο εκτρωμα το οποιο εκφραζετε και σε πολιτικο επιπεδο μεσα και απο την πολιτικη απομονωση και το κινητρο ηταν παντα το συμφερον της αστικης ταξης το οποιο βαφτιζεται και ως το «εθνικο συμφρερον».

  Ασφαλως ο ψυχωτικος αρχαιοκαπηλος μαλακας που ειναι δικο σας δημιουργημα (οπως και εγω αλλωστε που σας εχω σιχαθει με τον δικο μου τροπο) ψαχνει μανιωδως για χριστιανικο αιμα γιατι βασικα συνεδεσε συνειδησιακα-ενεργειακα τον πρωκτο του με τον πρωκτο των αρχαιων και αυτο οπως καταλαβαινετε εχει σοβαρες συνεπειες στην πρωκτικη υγεια του αρχαιοκαπηλου υποκειμενου και απο την στιγμη μαλιστα που η σεξουαλικη επαφη δια μεσω του πρωκτου γινονταν απο τα 12 στην αρχαια Ελλαδα.

  Για αυτο αλλωστε και δεν υπαρχει καμια θεραπεια για αυτη την αρρωστια και προτεινετε ανεπφυλακτα το καψιμο στην πυρα.

  Αντε και καλο καψιμο. Fuego!

  • ΓΙΑΤΡΟΣ says:

   Δάσκαλε δυστυχώς για σένα και την ορθοδοξία οι νέες γενιές έχουν αρχίσει να κωφεύουν στα κηρύγματα σας, και δεν σας φταίω εγώ ούτε οι αρχαιοκάπηλοι. Σύντομα θα μείνετε άνεργοι, και οι περισσότεροι από εσάς θα γίνετε μια τεράστια ουρά έξω από το Ιατρείο μου.

 24. Νικος says:

  Σαν να μην μας εφταναν οι ταπεινωσεις ως Εθνος κρατος χωρα , μας λενε και οι τραγοι τωρα να ταπεινωθουνε κι’αλλο , βρε αισταδιαλα απο δω!

  • Ηeron says:

   Εσύ γιατί βάζεις μέσα και τον εαυτό σου ; Και στο κάτω κάτω της γραφής τι θέλεις να μας πείς ; Οτι είσαι ηθικά και κοινωνικά άμεμπτος , και δεν έχεις «κουσούρια»; Αφού εσύ δεν είσαι χριστιανός και ανήκεις σε κάποια νεότευκτη σέχτα ειδωλολατρών , τράβα στους όμοιους σου και παράτα μας – κανείς δεν ρώτησε την γνώμη σου για πράγματα που δεν σε αφορούν !

 25. ΚΩΔΙΞ ΠΕΡΣΕΥΣ says:

  Το θεμα με τους αρχαιους παιδοφιλους το εχουμε εξαντλησει και ειναι πολυ απλο και μονο οι φυλετικα ανωτεροι κατοικοι του Ελλαδισταν που τους φταινε για ολα οι αλλοι δεν το γνωριζουν. Απλα βαζεις pederasty στο google και θα σε παει στην αρχαια Ελλαδα και εδω ειναι καταφανης και η ευθυνη της εθνικιστικης προπαγανδας οπως για παραδειγμα τα ψευδη του Πλευρη για τον νομο ταχα μου του ομοφυλοφιλου κατα τα αλλα Σολωνα εναντιον της ομοφυλοφιλιας.

  Μιλαμε οτι βασικα η εθνικιστικη παρακρουση στην Ελλαδα ειναι ενα απο τα πλεον σιχαμερα και βδελυρα φαινομενα στην παγκοσμια ιστορια και ασφαλως ο Πλευρης που ειναι και orthοdox εκφραζει αυτο που περιεγραψα σε σχεση με την νοοτροπια του κομπλεξικου απογονου της κλανιας του γυφτου που εχει ευτελισει το ολο θεμα και σε οτι αφορα την αρχαια Σοφια και τα αρχαια μυστηρια για να ταιζει την εγωικη του αρρωστια και να παριστανει τον φυλετικα «ανωτερο». Μιλαμε ασφαλως και για τον πυρηνα του ναζισμου και η πνευματικη σας αρρωστια ειναι τοσο μεγαλη που πλεον μονο ενα ολικο restart μπορει να αλλαξει την κατασταση προς το καλυτερο.

  Απο εκει και μετα και η αριστερα εκφραζετε μεσα στα πλαισια αυτης της αρρωστημενης πολωσης και ειναι αναλογως βδελυρη και περα δηλαδη το τρολαρισμα σε οτι αφορα το θεμα του Τσιπρα ο οποιος δεχεται μια μανιωδη επιθεση απο τους «αναμαρτητους» γιατι εκανε αυτο που ειναι το λογικο επι του προκειμενου και αυτο που επι της ουσιας ηδη εχουν κανει τα μεγαλα κομματα του παρελθοντος σε οτι αφορα αυτο το θεμα με τα Σκοπια. Καθως εδω και δεκαετιες δεν υπαρχει καν θεμα με την συνθετη ονομασια και δεν υπηρχε ασφαλως καμια εναλλακτικη με βαση τα δεδομενα που διαμορφωσε η ιστορικη πραγματικοτητα των εθνων και μαλιστα αυτο που προκυπτει απο αυτη την συμφωνια ειναι πρωτοφανης επιβολη στο συνταγμα μιας χωρας υπερ των θεσεων της Ελλαδας απλα βασικα για να διευκολυνθει το ΝΑΤΟ καθως για παραδειγμα δεν υπαρχει θεμα για την Ρωσια και δεν υπαρχει ασφαλως κανενας αλλος μοχλος πιεσης περα απο την ενταξιακη τους πορεια στην δυση. Αυτο λοιπον που βιωνετε και ειναι και προφανες οτι θα βιωσετε σε ακομα μεγαλυτερη ενταση ειναι αποτελεσμα του εθνικισμου και της αρρωστιας δηλαδη που αφησατε να εξελιχθει σε εναν καρκινο μεσα στα κεφαλια σας καθως κοιμοσασταν τον υπνο του δικαιου και αμα δεν περασει η συμφωνια για καποιο λογο εκει ειναι που θα πεσει το μαυρο δακρυ και θα ψαχνετε να βρειτε το λαθος.

  • ΓΙΑΤΡΟΣ says:

   Οι πρόγονοι μας θεωρούσαν την ομοφυλοφιλία και την παιδεραστία συνήθειες βαρβάρων. Μας λέγει ο Ξενοφών: «Στον δε Αριαίο, που ήταν βάρβαρος, γιατί ευχαριστιόταν με όμορφους εφήβους.» (Κύρου Ανάβασις, II, VI28)

   Οι ομοφυλόφιλοι και οι παιδεραστές έχαναν όλα τους τα πολιτικά δικαιώματα και εθεωρούντο άτομα περιθωριακά. Η ομοφυλοφιλία όχι μόνο δεν ήταν θεσμοθετημένη στην αρχαία Ελλάδα, αλλά και εδιώκετο δια αυστηροτάτων νόμων.

   Τα 2.2 δις των χριστιανών παράγουν ομοφυλοφιλία με το τσουβάλι. Η διαστροφή ανθεί στον πυρήνα του χριστιανισμού, και ασφαλώς δεν προκύπτει καμιά σύγκριση με τους αρχαίους Έλληνες. 2000 χρόνια τώρα είδαμε τι κουράδες παράγει ο χριστιανισμός.

 26. ΚΩΔΙΞ ΠΕΡΣΕΥΣ says:

  Αντε τωρα να βγαλεις ακρη με το δαιμονισμενο αρρωστακι που περιμενει να εμφανιστει ενα θεμα με την ορθοδοξια και τον Ιησου για να μπει να χεσει την βρωμια που εχει μαζεψει μεσα του και μετα σφαλως απο το ξυλο που εχει φαει καθως συνεχιζει να επαναλαμβανει τις ιδιες ανοησιες με μοναδικο στοχο να θαψει την ψυχη του ολου που σας εχει ξερασει ασφαλως ολους και που με προσχημα μαλιστα το εθνος και με τις πλατες της αρρωστιας του εθνικισμου σπερνετε την βρωμια του Ελληνισμου σας που ειναι μονο δικος σας κλπ και που ειναι βασικα ενα εκτρωμα που δεν εχει και καμια σχεση με την πραγματικοτητα στην αρχαια Ελλαδα και οχι μονο με τα αρνητικα της οπως η ομοφυλοφιλια και με θρησκευτικο μαλιστα περιεχομενο και ο θεσμος της παιδεραστιας των παιδεραστων «θεων» οπως για παραδειγμα ο Απολλωνας και ο Διας.. Καμια σχεση δεν εχει και με τα θετικα και φυσικα καμια σχεση δεν εχει με τους φιλοσοφους που στις μερες μας θα ηταν «αριστεροι διεθνιστες» και θεοσοφοι οπως για παραδειγμα ο Καζατζακης και ακομα και φυλετικα «κατωτεροι» ανατολιτες/ασιατες οπως ο Ιησους.

  Το θεμα μου δεν ηταν ποτε η ορθοδοξια. Δηλωσα ορθοδοξος για «πολιτικους» λογους και για μικρο χρονικο διαστημα μετα απο την μανιωδη επιθεση των εθνοκαπηλων υπερκομπλεξικων και ψυχωτικων αλλωστε μιασματων αλλα επι της ουσιας οπως σας ειπα απο την αρχη δεν ειμαι καν χριστιανος. Απλα εσεις βασικα εισαστε μαλακες απογονοι του μαλακα και μεσα στο κεφαλι σας εχετε μονο εθνικιστικα και εθνολογικα σκατα και η συνειδηση σας εκφραζει το πυρηνα της συνειδησιακης πανουκλας.

  • croif101 says:

   ΜΕΓΑΛΕ ΦΙΛΟΣΟΦΕ ΠΕΡΣΕΑ,ΘΕΛΩ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΤΗΝ ΑΦΕΝΤΙΑ ΣΟΥ.
   ΤΟ ΣΚΟΤΟΣ ΑΠΟΡΡΟΦΑ ΤΟ ΦΩΣ,Η ΤΟ ΦΩΣ ΑΠΟΡΡΟΦΑ ΤΟ ΣΚΟΤΟΣ?
   Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΟΥ,ΘΑ ΚΑΘΟΡΙΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΙΟΝ ΣΟΥ.
   ΑΠΑΝΤΗΣΕ?

  • ΓΙΑΤΡΟΣ says:

   Γράφεις ότι ο Απόλλωνας και ο Δίας ήταν παιδεραστές.

   Παραθέτω από δικό σου σχόλιο: «Ανώνυμος 26 Οκτωβρίου 2016 @ 21:46 Απλα να προσπαθησω λιγο να το εξηγησω καλυτερα συμφωνα δηλαδη με το πως το αντιλαμβανομαι. Ο αληθινος Θεος ειναι ενας αλλα εχει πολλα ονοματα και εκφραζετε μεσα απο την πολλαπλοτητα των διαβαθμησεων της κοσμικης συνειδησης»

   Συνεπώς οι ονομαστικοί θεοί του Ολύμπου, ήταν η έκφραση του αληθινού Θεού στην κοσμική συνείδηση των Αρχαίων Ελλήνων.

   Άρα η παιδεραστία τους πηγάζει από τον αληθινό Θεό.
   Η Θεολογία σου έχει τρύπα δάσκαλε.

 27. ΚΩΔΙΞ ΠΕΡΣΕΥΣ says:

  Αυτα τα εχω απαντησει και σε οτι αφορα δηλαδη το πως το πνευμα-ενεργεια εκφραζεται μεσα απο εμας και οτι βασικα η μορφοποιηση της ενεργειας της ανωτερης συχνοτητας ειναι και δικο μας δημιουργημα στην δικη μας συχνοτητα και βασικα και να απαντησω ξανα δεν βγαζει κανενα νοημα. Το μονο που βγαζει νοημα ειναι ο ευνουχισμος σας για ανθρωπιστικους λογους.

  • croif101 says:

   ΑΝ ΞΕΡΕΙΣ ΑΠΑΝΤΑΣ,ΑΝ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΣΦΥΡΙΖΕΙΣ ΑΔΙΑΦΟΡΑ!!!
   ΕΝΑ ΕΡΩΤΗΜΑ ΑΠΛΟ,ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΠΛΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ.
   ΤΗΝ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ?Η ΜΕ ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ Ν ΑΓΑΠΙΟΜΑΣΤΕ!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *