Συνολικά 119 οι τηλεοπτικοί σταθμοί στην Ελλάδα…

KATOXIKA NEA:Το πολιτικος ορθο αφηγημα θελει ολοι οσοι ασχολουνται με τα νουμερα να ειναι συνομωσιολογοι,γραφικοι και αγραματοι , απο την αλλη θελει αριθμητικη δημοτικου να καταλαβεις τις πιθανοτητες συγκεκριμενα νουμερα να βρισκονται συνεχεια μπροστα σου στις ειδησεις … η επιλογη του αν θα εισαι ενας καλο γραμικο μαρουλι θερμοκηπιου που το εμαθαν να σκεφτεται οπως αυτοι θελουν με το να εισαι αγραμματος συνομωσιολογος ειναι παντα δικη σου !

Στην Ελλάδα λειτουργούν 119 τηλεοπτικοί σταθμοί, από τους οποίους οι επτά είναι πανελλαδικής εμβέλειας και οι πέντε με επίσημη άδεια, που δόθηκε πριν από…

δύο εβδομάδες, σύμφωνα με τον ετήσιο απολογισμό του ΕΣΡ για το 2017.

Ακόμη, είναι εγγεγραμμένες 119 ραδιοφωνικές επιχειρήσεις, 457 εκδοτικές, 259 διαφημιστικές, 13 έρευνας ραδιοτηλεοπτικής αγοράς, 25 τηλεοπτικής παραγωγής και 57 δημοσκοπήσεων.

Οι αριθμοί του Μητρώου του ΕΣΡ, ωστόσο, δεν ανταποκρίνονται απόλυτα στην πραγματικότητα, κυρίως σε ό,τι αφορά τους περιφερειακούς τηλεοπτικούς σταθμούς. Η ραδιοτηλεοπτική αρχή δεν είναι σε θέση να πιστοποιήσει πόσες από τις επιχειρήσεις που έχουν δηλωθεί στο Μητρώο συνεχίζουν να λειτουργούν και σήμερα.

Με περιφερειακή εμβέλεια το ΕΣΡ δηλώνει ότι εκπέμπουν 111 τηλεοπτικοί σταθμοί, από τους οποίους οι 92 είναι ενημερωτικού χαρακτήρα και οι 19 μη ενημερωτικού. Ωστόσο, τα δύο τελευταία χρόνια έκλεισαν τουλάχιστον 10 με 15 περιφερειακοί σταθμοί ανά την Ελλάδα λόγω του κόστους ενοικίασης στην Digea…


Pendant «Black Knight»

ΤΟ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟ ΜΕΝΤΑΓΙΟΝ ΟΡΓΟΝΙΤΗΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

typologies.gr

Loading...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *