Συναγερμός για επικίνδυνο φρέον από την Αλβανία

Εισάγεται στο 1/3 της τιμής του κανονικού και νόμιμου προϊόντος

Επικίνδυνες ποσότητες φρέον, ψυκτικού υγρού για κλιματιστικά, ετοιμάζονταν να ρίξει στην αγορά ένας 42χρονος Αλβανός ο οποίος συνελήφθη στην Άνω Λαψίστα Ιωαννίνων μετά από μπλόκο της αστυνομίας.

Ο 42χρονος Αλβανός κατάφερε να περάσει τις προηγούμενες μέρες από το τελωνείο της Κακαβιάς 30 φιάλες με νοθευμένο ψυκτικό υγρό συνολικού βάρους 327 λίτρων. Στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας, διαπιστώθηκε ότι ο 42χρονος μετέφερε το ψυκτικό υγρό χωρίς άδεια από αρμόδια αρχή ενώ δεν καταβλήθηκαν στο δημόσιο ανάλογοι φόροι και δασμοί.

«Μετά τα ναρκωτικά και τα τσιγάρα το φρέον είναι το επόμενο προϊόν για το οποίο συνηθίζουμε να κάνουμε στοχευμένους ελέγχους Κάθε χρόνο επιχειρούν να περάσουν στην Ελλάδα μεγάλες ποσότητες απαγορευμένου τύπου ψυκτικού υγρού γιατί είναι πιο φθηνό» τόνισε στο ethnos.gr υπάλληλος του τελωνείου Κακαβιάς. Εισάγονται κυρίως από την Αλβανία, στο ένα τρίτο της τιμής του κανονικού και νόμιμου προϊόντος, αλλά η σύστασή τους είναι αμφίβολης ποιότητας και κάποια από τα συστατικά τους απαγορεύεται να κυκλοφορούν στην ΕΕ.

Τα απαγορευμένα ψυκτικά υγρά χρησιμοποιούνται κυρίως σε επαγγελματικές εγκαταστάσεις που έχουν μεγάλα συστήματα ψύξης-θέρμανσης, όπως βιομηχανίες, ξενοδοχεία και πλοία.

Οι 30 φιάλες καθώς και το αυτοκίνητο κατασχέθηκαν από τις αρχές. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ιωαννίνων ενώ την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ιωαννίνων.

ethnos.gr


Pendant «Black Knight»

ΤΟ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟ ΜΕΝΤΑΓΙΟΝ ΟΡΓΟΝΙΤΗΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.

*Ειδική επεξεργασία ΔΙΠΛΗΣ ΝΑΝΟΕΠΙΚΑΛΥΨΗΣ στα σφαιρίδια καθαρώς χημικού χαλκού, στην οποία οφείλει το ιδιαίτερο χρώμα του το Black Knight

*Εμπεριέχει αρχαίο κρύσταλλο της Ελληνικής γης [εξαιρετικά δυσεύρετος στο εμπόριο]

**ΝΕΑ κεραία Lakhovsky στο εμπρός μέρος με επικάλυψη χρυσού 24 καρατίων

*Η επικάλυψη καθαρού χρυσού 24 καρατίων στην εμπρός κεραία, αλλάζει την πόλωση της οργονοενέργειας ώστε να γίνεται ιδιαίτερα δυσάρεστη στα αλλότρια DNA τα οποία κυκλοφορούν ανάμεσα μας καθώς και στα ανόργανα όντα.

*Στην βάση του υπάρχει ακόμη μια κεραία MWO Πολύ-Κυματικού Ταλαντωτή Lakhovsky, όπως σε όλα τα προϊόντα οργονιτών του orgonodrome, κατ’ αποκλειστικότητα.

ΤΙΜΗ 115.00€ + 0 ΕΥΡΩ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ + Για Αττική 0 μεταφορικά- Για Επαρχία 0€

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *