Ακολουθηστε το Κατοχικα Νεα στο Τελεγκραμ καναλι του για να κερδισουμε μαζι το δικαιωμα στην Ελευθερια του λογου! https://t.me/+NoMgL8s9g7g1Y2Zk
21:03 - 22/06/2017

Όλα τα Στοιχεία για την Μεγαλύτερη Ανακάλυψη Κάτω από την Αθήνα. ΤΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΣΙΩΠΟΥΝ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ;;;

Η ΜΕΓΑΛΗ ΩΡΑ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ…. Καταρρέουν τα ψευτοσύμβολα του μεγαλοπρεπέστερου Ελληνορθόδοξου Ναού της Χριστιανοσύνης… —– ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ Αποκαλύπτει την ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΛΗΘΕΙΑ… Αυτή που ΣΚΟΠΙΜΑ Θ α β ε τ α ι από τα ΣΥΣΤΗΜΙΚΑ Βοθροκάναλα… !!! —– ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΤΩΡΑ! Τα ΓΕΓΟΝΟΤΑ Τρέχουν (ΤΡΕΛΑ)…. Ραγδαίες Εξελίξεις… !!!

Διατηρούμε επιφύλαξη… Ωστόσο αν επαληθευθεί ΤΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΣΙΩΠΟΥΝ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ;;;

Το ζήτημα έχει αναδειχθεί εδώ και τουλάχιστον 25 χρόνια…

Τα πιο πρόσφατα δημοσιεύματα έκαναν λόγο για το εργαστήρι του Φειδία

Διαβάστε την ακόλουθη αναδημοσίευση από το palaixthon.gr

Κάποιοι από τους πολλούς επίσημους αριθμούς πρωτοκόλλου που έχει πάρει η υπόθεσις… κι όμως παραμένει θαμμένη, κι αυτή όπως και το εργαστήριο κάτω από την Ακρόπολη!!! Και μάζι μ’ όλα αυτά, η Αλήθεια και η Ιστορία!

Μερκούρη, Μικρούτσικος, Βενιζέλος, Σταϊκούρας, Καραμανλής, Βουλγαράκης, Λιάπης, Γερουλάνος, έθαψαν το αρχαίο «μαρμαρογλυφείο των Αθηνών»!!!

Μια παράξενη ιστορία πλανάται – χρόνια τώρα – στα στέκια των αρχαιοφίλων, και που εάν είναι αλήθεια, εκθέτει όλους τους υπουργούς Πολιτισμού αυτής της χώρας – από την Μελ. Μερκούρη και μετά! – καθώς και σύσσωμο το υπουργείο!..

Ας πάρουμε τα πράγματα με την σειρά…

Δυο φίλοι κατά την διάρκεια κάποιων εργασιών στην Πλάκα – στον αρχαιότερο οικισμό της Ευρώπης, κατά κάποιους – ανασύροντας μια πλάκα, ευρέθησαν πάνω από μια αραχνιασμένη τρύπα. Από περιέργεια, άναψαν δυο εφημερίδες, τις πέταξαν μέσα και είδαν πως υπάρχει βάθος. Εισέρχονται – αυτόπτες μάρτυρες και οι δυο – και ευρίσκονται – απ’ ό,τι λένε – σε έναν υπόγειο θάλαμο, με πάρα πολλά αρχαία ελληνικά αγάλματα!

Αμέσως απευθύνθηκαν στο υπουργείο Πολιτισμού και μάλιστα στην ίδια την υπουργό, τότε, Μελίνα Μερκούρη… Φωνή βοώντος… Οι υπουργοί αλλάζουν (άλλωστε αυτοί έρχονται και παρέρχονται, είναι περαστικοί και αναλώσιμοι, ασχέτως εάν φαντάζονται πως είναι αιώνιοι, αλλά τα προβλήματα μένουν) και ο άνθρωπος αυτός (ο κ. Κ. Κυπαρίσσης εν προκειμένω) επέμενε να τους ενημερώνει γι’ αυτό που είδαν τα μάτια του… Ήταν δε, γνωστός στους κύκλους του υπουργείου, γιατί – συν τοις άλλοις – είχε βρει ένα άγαλμα της Μοίρας Κλωθούς, είχε ενημερώσει το υπουργείο, το οποίο εσκόπευε να τον αποζημιώσει (ΥΠΠΟ/ΔΙΛΑΠ/Γ/2612 π.ε./42486 π.ε./1.3.1988, με δυο φωτο συνημμένες).

Όλα τα Στοιχεία για την Μεγαλύτερη Ανακάλυψη Κάτω από την Αθήνα. ΤΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΣΙΩΠΟΥΝ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ;;; - Εικόνα1

Αλλά, για την… ταμπακιέρα, το υπόγειο «μαρμαρογλυφείο των Αθηνών» – όπως ο ίδιος το όνομάσε – με τα 130 αγάλματα… ουδείς λόγος! Ας πω εδώ, πως ο κ. Κυπαρίσσης ιστορικώς έχει ένα δίκιο, λέγοντας πως ίσως να πρόκειται για ένα «μαρμαρογλυφείο», δεδομένου ότι κάπου θα πρέπει να φυλάσσονταν οι μήτρες των μεγάλων καλλιτεχνημάτων της Ακροπόλεως, ούτως ώστε σε περίπτωση φθοράς να αντικατασταθούν…

Ας δούμε όμως τι περιγράφει ο ίδιος, σε νέα επιστολή του προς τον υπ. Πολιτισμού, Ευ. Βενιζέλο (20.8.2003):

«Στην περίοδο Μελίνας Μερκούρη έκανα δύο φορές αιτήσεις για το «μαρμαρογλυφείο των Αθηνών». Πιθανόν 99% του Αθηναίου Φειδία και ονομάζω τα εξής:

Από τις οικοδομικές εργασίες ο εκσκαφέας επέταξε ένα μάρμαρο, δηλαδή πλάκα 2 μ. και παρουσιάσθηκε ένα άνοιγμα σε στυλ πηγαδιού, καλυμμένο με στρώμα αράχνης. Πέταξα αναμμένη εφημερίδα και τότε και με τις ακτίνες του ηλίου, είδα πως υπήρχαν σκαλοπάτια. Τελειώνοντας τα σκαλοπάτια σε βάθος 3 μ. και παραπάνω υπήρχε αίθουσα. Και δεξιά στην καμάρα, δεξιά της στοάς, ήταν μία θεά! Γύρω στο 1,80 μ.! Αριστούργημα! Και από την αριστερή μεριά του προσώπου ήταν ακατέργαστη. Στην δεξιά μεριά ήταν ένα λεοντάρι. Δίπλα ο Διογένης γυμνός, όπως τον εγέννησε η μάνα του, και η θεά Αθηνά. Δεξιά και αριστερά στο τούνελ της καμάρας ολόσωμα συνεχόμενα αγάλματα στα 20 μ. Δεν υπάρχει οξυγόνο. Και το τούνελ συνεχίζεται. Αλλά θέλει φωτισμό.

Το νούμερο των αγαλμάτων είναι σε τριψήφιο αριθμό. Μετρήθηκαν και κόρες δεξιά και αριστερά. Στα τειχεία υπάρχουν ανάγλυφα, πιθανότατα να είναι 50% τα «Ελγίνεια», να τα είχε προβλέψει ο Φειδίας για κάποια φθορά των χρόνων.

Επίσης έχω κάνει αίτηση και στην περίοδο Μικρούτσικου. Βαστάω ημερομηνίες και αριθμούς πρωτοκόλλου για όλα αυτά.

Παρακαλώ να ενημερωθεί οπωσδήποτε ο υπουργός Πολιτισμού, να μην την πνίξουμε την υπόθεση, όπως και τις προηγούμενες φορές. Εγώ μπορώ να σας το υποδείξω το μέρος του τούνελ, με όλα αυτά τα οποία αναφέρω»…

Αυτά αναφέρει ένας Έλλην πολίτης, σε Έλληνες υπουργούς Πολιτισμού της Ελλάδος (δις στην Μελ. Μερκούρη, στον Θ. Μικρούτσικο, και στον Ευ. Βενιζέλο) και δεν κινείται κανείς τους! Δεν δίνει ουδείς σημασία! Δεν δίνει καμμιά εντολή στην Αρχαιολογική Υπηρεσία – η οποία, ως κράτος εν κράτει, ακόμη και για την υπόνοια υπάρξεως αρχαίου θραύσματος σταματά οικοδομικές εργασίες – να πάει να ελέγξει το βάσιμον των αναφερομένων…

Ενδιαμέσως δε, αναφέρει πως αιτήθηκε 10 φορές να συναντηθεί με την υπ. Πολιτισμού Ά. Ψαρούδα-Μπενάκη, για να την ενημερώσει για το θέμα, κι αυτή η συνάντησις δεν πραγματοποιήθηκε ποτέ… Επίσης, ενημέρωσε και τον κ. Γ. Σταϊκούρα (ως δ/ντή του πολιτικού γραφείου του Προέδρου της ΝΔ)…

Ο καιρός περνά… Γίνεται πρωθυπουργός – και υπουργός Πολιτισμού – ο Κ. Καραμανλής. Νέα – 4η – αίτηση (6.12.2004). Τον ενημερώνει πως πρόκειται για το «μαρμαρογλυφείο των Αθηνών», πως υπάρχει τριψήφιος αριθμός ολόσωμων αγαλμάτων, 15 κόρες, άγαλμα του Διογένους να κρατά τα μάγουλά του, κ.ά. ημιτελή… Επίσης, προσθέτει, πως υπάρχει και κατοικία, πηγάδι με σκαλοπάτια, αίθουσα προς Ν., με διακλαδώσεις που κανείς δεν ξέρει πού φθάνουν… Και ζητούσε ακρόαση γιατί έχει κι άλλα να του πει, αλλά από κοντά «κεκλεισμένων των θυρών»… Κι όλα αυτά, «για να δοξασθεί η Ελλάδα μας», όπως σημείωνε… Ο πρωθυπουργός και υπουργός Πολιτισμού της Ελλάδος, Κ. Καραμανλής, δεν του απάντησε ποτέ…

Ο καιρός περνά… Γίνεται υπουργός Πολιτισμού ο Γ. Βουλγαράκης. Νέα – 5η – αίτηση (12.9.2006). Συμπληρωματικά στα παραπάνω του αναφέρει πως υπάρχει και μεταλλικό ολόσωμο άγαλμα του Αιπύτου[1] να κρατά με το δεξί του χέρι ηνία αλόγου, και στο αριστερό του πόδι τυλιγμένο ένα φίδι, όλα σε φυσικό μέγεθος… Τον προκαλεί να βγει στην τηλεόραση σε αντιπαρέθση με αρχαιολόγους… Ζητούσε άδεια, να εισέλθει με αρχαιολόγους, να επιβλέπουν άτομα από το υπ. Πολιτισμού, ο ίδιος ο υπουργός εάν θέλει, να παρίστανται τα κανάλια, κλπ. Και τον ενημερώνει πως αυτά εντοπίζονται απλώς και με ανιχνευτές μετάλλων, από την επιφάνεια (δηλ. χωρίς καν να σάψουν)… Και αυτός ο Έλλην υπουργός Πολιτισμού εποίησε την νήσσαν…

Επανέρχεται υποδεικνύοντας το εν λόγω οικόπεδο με επιστολή του προς τον γεν. γραμματέα του ΥΠΠΟ, κ. Χρ. Ζαχόπουλο και την Α΄ ΕΠΚΑ (12.3.2007). Και, ω, του θαύματος, ο Χρ. Ζαχόπουλος, ο προϊστάμενος της Α΄ ΕΠΚΑ, Αλ. Μάντης, και κλιμάκιο (κατάπληροφορίες μου 15μελές) του ΥΠΠΟ, καθώς και με τους εκπροσώπους του κ. Κυπαρίσση, μεταβαίνει αυθημερόν στο υποδειχθέν οικόπεδο – ως όφειλε να κάνει (αρ. πρωτ. 2282/12.3.2007)! Ο δε Χρ. Ζαχόπουλος ευχαριστεί τον κ. Κυπαρίσση για την υπόδειξη και του αναφέρει πως «εάν η δήλωση και υπόδειξη επιβεβαιωθεί, θα υπάρξει ηθική αναγνώριση της πράξης και υλική αμοιβή στο πλαίσιο των διατάξεων του ν. 3028/2002» (αρ. πρωτ. ΕΜΠ 21/12.3.2007). Αλλά η Αρχαιολογική, που κάνει άνω-κάτω ό,τι θέλει για ψύλλου πήδημα, για μια τόσο σοβαρή καταγγελία, αρκέσθηκε να πει πως «λόγω της ασφαλτόστρωσης του υπαίθριου χώρου στάθμευσης και της χρήσης του ανωτέρω χώρου από επιχείρηση στάθμευσης αυτοκινήτων, δεν κατέστη δυνατόν να επαληθευθεί το βάσιμο της υποδείξεως»!!! Και απεφασίσθη «να κινηθεί η νόμιμη διαδικασία για την εξακρίβωση της υποδείξεως»… Μετά απ’ αυτήν την «αυτοψία» Ζαχόπουλου, τα γεγονότα που επακολούθησαν με το άτομό του είναι γνωστά… Ο Χρ. Ζαχόπουλος έφυγε – όπως έφυγε – από την μέση, και η υπόθεσις ξανα-ενταφιάσθηκε στο υπόγειό της…

Ο καιρός περνά… Νέος υπουργός Πολιτισμού ο Μιχ. Λιάπης. Δυο νέες αιτήσεις του κ. Κ. Κυπαρίσση (4.6 και 12.8.2008), στις οποίες αναφέρεται η αυτοψία Ζαχόπουλου, καθώς και οι 28χρονες προσπάθειές του να πείσει τους ανθρώπους που εκπροσωπούν τον πολιτισμό αυτής της χώρας, να ενδιαφερθούν για τον πολιτισμό της, τον λαμπρότερο πολιτισμό του πλανήτου!

Ώσπου γνωστοποιείται το θέμα στο κόμμα του ΛΑΟΣ, και δυο τότε βουλευτές του, ο κ. Σπ.-Άδ. Γεωργιάδης και ο κ. Αθ. Πλεύρης κάνουν (μια ασύντακτη και προχειρογραμμένη, κατά τ’ άλλα) ερώτηση στην Βουλή (20.5.2010), η οποία έλεγε τα εξής:

«Σύμφωνα με καταγγελίες ενός συμπολίτη μας, σχετικά με κάποια αρχαιολογικά εύρήματα επί της οδού [……..] που ισχυρίζεται ότι υπάρχουν και δεν έχουν έρθει στο φως της δημοσιότητας, μας ενημέρωσε ότι έχει αποστείλει στις αρμόδιες Υπηρεσίες του Υπουργείου τα εξής έγγραφα με αριθμούς πρωτοκόλλων: 1064/15-03-1989, 5176/26-08-1994, 46017/20-08-2003 και 21/12-03-2007, αλλά οι απαντήσεις αυτών ήταν αρνητικές ως προς τα συγκεκριμένα ευρήματα.

Συνεπώς ερωτάται ο αρμόδιος Υπουργός:

Εχει ελεγχθεί ο συγκεκριμένος χώρος και αν ναι ποτέ έγινε χρονικά και ποια ήταν τα. επίσημα αποτελέσματα των ερευνών;».

Και έρχεται το μεγαλείον της απαντήσεως του υπουργείου, δηλ. του επίσημου ελληνικού κράτους. Η μνημειώδης απάντησις την οποία υπογράφει ως υπ. Πολιτισμού ο κ. Π. Γερουλάνος, λέει ανάμεσα στ’ άλλα διαδικαστικά, τα εξής (αντιγράφεται με τις ανορθογραφίες της):

«Σε απάντηση της […] ερώτησης των βουλευτών κ. Σπ.-Άδ. Γεωργιάδη και Αθ. Πλεύρη και σύμφωνα με τα στοιχεία που έθεσαν υπόψη μας οι αρμόδιες υπηρεσίες του Υπουργείου Πολιτισμού και Τουρισμού, σας γνωρίζουμε τα εξής:

Ο κ. Κυπαρίσσης, κάτοικος Αθήνας, επί της οδού […], με επιστολή που απεύθυνε στις 12.03.2007 στον τότε Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Πολιτισμού, κ. Χρήστο Ζαχόπουλο, ανέφερε την ύπαρξη κινητών και ακίνητων αρχαιοτήτων στο οικόπεδο επί της οδού […], το οποίο χρησιμοποιείται από ιδιώτη ως υπαίθριος σταθμός στάθμευσης.

Στις 12.03.2007 πραγματοποιήθηκε αυτοψία στο εν λόγω ακίνητο, με τη συμμετοχή του Γενικού Γραμματέα του ΥΠ.ΠΟ., του Προϊσταμένου της Α’ ΕΠΚΑ, κ. Αλέξανδρου Μάντη, καθώς και των εκπροσώπων του κ. Κυπαρίσση, κ.κ. Ιωάννας Κονδύλη και Γρηγορίου Καρυώτη. Η ύπαρξη ασφάλτου στο χώρο δεν επέτρεψε την εξακρίβωση της ύπαρξης αρχαιοτήτων.

Στη συνέχεια, η Γενική Διεύθυνση Αρχαιοτήτων και Πολιτιστικής Κληρονομιάς, με την υπ’ αρ. ΥΠΠΟ/ΓΔΑΠΚ/ΑΡΧ/Α1/Φ1/25741/1317/23.04.2007 απόφαση ενέκρινε τη διεξαγωγή συστηματικής ανασκαφής περιορισμένης χρονικής διάρκειας από την αρμόδια Α’ ΕΠΚΑ, σύμφωνα με το άρθρο 36, παρ.15 του Ν. 3028/2002.

Ακολούθησαν, σε εφαρμογή της προαναφερθείσας Υπουργικής Απόφασης, το έγγραφο της αρμόδιας Α’ ΕΠΚΑ, με αρ. πρωτ. 3806/15.06.2007 με το οποίο οριζόταν η διεπιστημονική ομάδα που θα διεξήγαγε την ανασκαφή, απαρτιζόμενη από προσωπικό της Εφορείας, το χρονοδιάγραμμα των εργασιών και ο οικονομικός προϋπολογισμό τους, το έγγραφο της Γενικής Δ/νσης Αρχαιοτήτων και Πολιτιστικής Κληρονομιάς, με το οποίο η αρχική Υπουργική Απόφαση τροποποιήθηκε ως προς τα ονόματα των ιδιοκτητών του ακινήτου, καθώς και δυο έγγραφα της Υπηρεσίας προς τους ιδιοκτήτες του ακινήτου, […] με τα οποία ζητήθηκε η έγγραφη συναίνεσή τους, προκειμένου να διεξαχθεί η εγκριθείσα ανασκαφική έρευνα, που όμως δεν έτυχαν απάντησης.

Ύστερα από τα παραπάνω, και λαμβάνοντας υπόψη το γεγονός ότι το ακίνητο επί της οδού […], στην περιοχή της Πλάκας ανήκει σε ιδιώτες και, επιπλέον, ενοικιάζεται σε τρίτο πρόσωπο, το οποίο το χρησιμοποιεί ως ενοικιαζόμενο χώρο στάθμευσης οχημάτων, είναι σαφές ότι η Υπηρεσία δε μπορούσε να επέμβει στο εν λόγω οικόπεδο, χωρίς να έχουν, προηγουμένως, ρυθμιστεί θέματα που συνδέονται με τη «στέρηση χρήσης» του ακινήτου και τις αποζημιώσεις που θα έπρεπε ενδεχομένως να καταβληθούν, τόσο στους ιδιοκτήτες όσο και στον ενοικιαστή του ακινήτου, σύμφωνα και με τα όσα προβλέπονται στο άρθρο 19 του Ν. 3028/2002, «Για την προστασία των Αρχαιοτήτων και εν γένει της Πολιτιστικής Κληρονομιάς»».

Αυτά τα κωμικοτραγικά απάντησε η υπουργία Γερουλάνου! Ότι επειδή ένας ιδιώτης-ιδιοκτήτης δεν συναινεί να γίνει μια μικρή τρυπίτσα σε κενό κομμάτι ασφάλτου του οικοπέδου του, να περάσει απ’ αυτό μια μικροκάμερα, να αποδείξει εάν υπάρχει ένα ολόκληρο υπόγειο εργαστήριο γλυπτών, ένας υπόγειος ναός ή ό,τι άλλο ισχυρίζεται ο κ. Κυπαρίσσης, κάτω από την Ακρόπολι Αθηνών (!!!), ή όχι, η επιστημονική και αρχαιολογική έρευνα στην Ελλάδα, η Ιστορία του ελληνικού πολιτισμού, η παγκόσμια διαφώτιση για το μεγαλείον των προγόνων μας, πρέπει να πάψει… Και ότι μια αποφασισμένη επίσημα να διεξαχθεί συστηματική ανασκαφή, μπορεί ως εκ τούτου να μη γίνει ποτέ! Και ότι η περίπτωση αναγκαστικής απαλλοτριώσεως – ή τόσα άλλα νομικά εργαλεία – που παρέχει ο νόμος που επικαλείται ο κ. Γερουλάνος δεν μπορούν να ισχύσουν!

Αλλά και οι δυο βουλευτές του ΛΑΟΣ, οι οποίοι έλαβαν αυτήν την απίστευτη απάντηση… μούλωξαν! Μουγγάθηκαν! Και ανάγκασαν τον κ. Κυπαρίσση με φίλους του, όπως τον κ. Θ. Ρουμπάνη, να αναζητούν δικαίωση και δημοσιοποίηση του θέματος σε δημοσιογράφους, σε τηλεοπτικές εκπομπές, άρθρα, κλπ.

Και δεν είναι η μόνη κατάπαυση και κατάχωση για την οποία βαρύνεται η υπουργία Γερουλάνου. Που θα πρέπει να συνδεθεί και με άλλα χρόνια πρόσωπα και πράγματα στο υπ. Πολιτισμού. Και ειδικά στην Πλάκα, στον Άλιμο, στο Χαϊδάρι… (Περισσότερα εν ευθέτω χρόνω).

Αλλά εάν γινόταν μια τέτοια ανασκαφή, θα απεδείκνυε μόνον δύο πράγματα:

1. Ή ότι το κ. Κυπαρίσσης είναι μυθομανής. (Αλλά η ψυχολογία λέγει πως ένας μυθομανής δεν επιμένει 32 χρόνια… Κάποτε και οι μανίες περνούν)…

2. Ή ότι λέει αλήθεια. Και το υπόγειο αυτό εργαστήριο όντως υπάρχει!

Ναι, αλλά τότε θα αποδεικνύονταν άλλα δυο πράγματα:

1. Ή ότι «κάποιοι» έμαθαν για το υπόγειο εργαστήριο, εισήλθαν και ξάφρισαν ό,τι υπάρχει εντός αυτού, οπότε και έχουν κάθε λόγο να κωλυσιεργούν τις έρευνες,

2. ή ότι – εάν όντως οι περιγραφές αποδειχθούν όπως τις βροντοφωνάζει τόσα χρόνια ο κ. Κυπαρίσσης – όλοι όσοι έλαβαν γνώση αυτής της πληροφορίας και δεν έκαμαν τίποτε, θα αποδειχθούν νεκροθάφτες του ελληνικού πολιτισμού, που τοποθετήθηκαν σε αυτές τις καρέκλες με αυτήν την εντολή και ορκιζόμενοι αυτό το έργο… Πάλι, λοιπόν, αυτοί και οι εντολείς τους έχουν κάθε λόγο να κωλυσιεργούν τις έρευνες…

Εσείς βλέπετε κάποιον άλλον λόγο;

Κι έτσι, αρχαιολόγοι, υπουργείο, πολιτικοί, και άλλοι πολλοί παράγοντες (όπως εφοπλιστές και επιχειρηματίες που… κατοικούν, δραστηριοποιούνται κι… επεκτείνονται στην Πλάκα, καταπατώντας τείχη ολόκληρα κλπ.), όλοι σε έναν πανηγυρτζίδικο χορό, σιωπούν και θάβουν… Κι έρχονται δημοτικές εκλογές (και) για τον μεγαλύτερο Δήμο της χώρας… Και κανείς υποψήφιος δεν έχει εντάξει στο πρόγραμμά του το ξεβρώμισμα της «συνοικίας των θεών», της Πλάκας από τον κόπρο του Αυγείου, έως τώρα…

Θα επανέλθω και με άλλα στοιχεία…

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

[1] Στα κείμενά του, ο κ. Κυπαρίσσης, γράφει για κάποιον «Έπιτο» ή «Έπητο». Τέτοιο όνομα όμως στην αρχαία μας Μυθολογία ή Ιστορία δεν υπάρχει. Ίσως λοιπόν, θεώρησα πως αναφέρεται ανορθόγραφα προς τον ήρωα Αίπυτο, τον υιό του Νηλέως και εγγονό του Κόδρου, του τελευταίου βασιλιά και αυτοθυσιαζόμενου ήρωος των Αθηναίων, για να σωθεί η πόλις του. Ο εγγονός του, Αίπυτος, έκτισε την πόλη Πριήνη Καρίας της Μ. Ασίας!

Οι άλλοι ήρωες με το όνομα αυτό έχουν σχέση με την Αρκαδία και την Μεσσηνία.

Γιώργος Λεκάκης

Δείτε βίντεο το και τα συμπεράσματα δικά σας, για το κατά πόσο είναι αλήθεια:

Έκτοτε σιγή ιχθύος και μόνο αναμάσημα

hellasforce.com
diadrastika.com

Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (17)

 1. ΠΑΝΕ ΤΑ ΑΓΑΛΜΑΤΑ ΣΤΟ ΤΑΙΠΕΔ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ.

 2. ΑΡΙΣΤΑΡΧΟΣ 06/22/2017 @ 9:26 ΜΜ

  ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΦΟΒΑΜΑΙ ΩΣ ΣΥΝΗΘΩΣ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΠΙΕΙ ΗΔΗ ΜΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΣΥΝΑΙΠΑΓΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΤΟΣΟ ΜΙΚΡΟΥ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΙΩΔΟΥΣ ΕΘΝΟΥΣ.
  ΜΟΙΑΖΕΙ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΜΕ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΗ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΩΝ ΣΤΗΝ ΑΜΦΙΠΟΛΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΛΗΣΙΑΣΕΙς ΟΥΤΕ ΣΤΑ ΤΡΙΑ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΣΘΕΝΑΡΑ ΤΟ ΜΕΡΟΣ .ΓΙΑΤΙ ΤΕΤΟΙΑ ΑΥΣΤΗΡΟΤΗΤΑ ΕΚΕΙ ΕΝΩ ΑΛΛΟΥ ΞΕΦΡΑΓΟ ΑΜΠΕΛΙ?

 3. Νικητας 06/22/2017 @ 10:48 ΜΜ

  Ο ‘Ελευθερος Τυπος’,ειχε ΤΕΤΡΑΣΕΛΙΔΟ ΑΡΘΡΟ -ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ υπογειας πολης κατω των Αθηνων!!!…Ειχε φωτο και περιγραφες μιας πολης …ΜΕ ΔΡΟΜΟΥΣ ικανους να διαβαινουν τροχηλατες αμαξες τριων (3) αλογων ,και μεγαλου μηκους με κατευθυνση προς Πειραια…,υδραγωγειου ,κλπ , με πολλα αγαλματα …και με την εξαιρετικη τεχνικη φυσικου εξαερεσμου…!!! …ΗΤΑΝ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΠΟΥ Ο ΜΕΤΡΟΠΟΝΤΙΚΑΣ ΤΑ ΕΚΑΝΕ ΟΛΑ ΛΙΜΠΑ…ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΠΛΟΥΤΙΖΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΕΥΡΗΜΑΤΑ..που εμεναν στην αφανεια για να μην σταματησει ‘το εργο’ της βουτας και του πλιατσικου !! …Ηταν την εποχη …,που ‘μετεφεραν’ ,πανω σε ραγες εκκλησακι βυζαντινης(;) εποχης και που καπου εκει ηταν και μια απο τις εισοδους της υπογειας αυτης πολης !!! Η εφημεριδα τοτε θα επανερχοταν με αναλυτικο (εκτεταμενο) ρεπορταζ…ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΙΚΕ !!!! Δυστυχως (για μενα) τα ολοσελιδα αυτα της εφηεμεριδας ,τα δανεισα σε φιλικο μου προσωπο ..και δεν επεστρεφησαν σε μενα ποτε (πιθανοτατα εγιναν χαρτι για τον καθαρισμο τζαμιων απο την μαννα του) …αλλως θα το ποσταρα στην διαθεση οποιου το ζητουσε !!!!!…. Ισως…,να υπαρχει στα αρχεια της εφημεριδας…ισως !!! Τοτε εξεδιδε και το ενθετο ‘φαινομενα’…,αν βοηθαει καποιους αυτο για να εντοπισουν την χρονολογια !!!…..ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΗΤΑΝ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ ΑΡΘΡΟ..ΜΕ ΚΑΥΤΕΣ ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΣ ,που αποδεικνυουν τα εγκληματα που εγιναν…και για χαρη της μιζας του ‘ΜΕΤΡΟ’ !!!!!!

 4. Ο κυριος Κυπαρισσης δεν καταλαβε φαινεται οτι ειχε να κανει με εβραιους.Παλι καλα που δεν τον βαλαν και φυλακη τον ανθρωπο

 5. Ανωνυμος 06/22/2017 @ 11:59 ΜΜ

  Προοοδοοοτες ελληνόφωνοι πολιτικοί …….ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΣΑΡΑΝΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΛΕΟΝ ΕΛΛΑΔΑ …..ΤΗΝ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΤΗΝ ΕΠΕΒΑΛΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΛΕΓΞΟΥΝ ΠΛΗΡΩΣ ΤΟ ΠΡΟΤΕΚΤΟΡΑΤΟ ΓΥΦΤΙΣΤΑΝ ,ΑΝΑΡΧΙΣΤΑΝ.???? ΠΟΙΑ ΑΡΧΑΙΑ ΠΟΙΑ ΝΕΑ ….ΕΔΩ ΜΑΣ ΕΞΟΝΤΩΝΟΥΝ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ ……ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΞΑΝΑΨΗΦΙΖΟΥΜΕ…..

 6. ΤΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΤΟ ΟΝΟΜΑ. 06/23/2017 @ 12:13 ΠΜ

  ΜΕ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΝ ΑΚΡΟΠΟΛΗ ΚΑΙ Σ ΕΝΑ ΚΥΚΛΟ ΓΥΡΩ ΑΠ ΑΥΤΗΝ ΜΕ ΑΚΤΙΝΑ ΠΕΡΙΠΟΥ ΕΝΟΣ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΟΥ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ, ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΧΕ ΧΤΙΣΤΕΙ ΤΙΠΟΤΑ, ΑΛΛΑ ΝΑ ΗΤΑΝ ΕΝΑΣ ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ ΟΠΩΣ ΗΤΑΝ Η ΑΡΧΑΙΑ ΑΘΗΝΑ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙΚΛΗ, ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΔΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ; ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ Ο ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ MAΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΜΑΣ; ΕΔΩ ΕΒΛΕΠΑ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΟΤΙ ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟΙ ΧΩΡΟΙ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΛΛΕΙΨΕΙΣ ΣΤΙΣ ΤΟΥΑΛΕΤΕΣ, ΛΕΙΠΟΥΝ ΚΑΠΑΚΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΛΕΚΑΝΕΣ ΧΑΡΤΙΑ ΥΓΕΙΑΣ ΥΓΡΟ ΣΑΠΟΥΝΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΛΥΣΙΜΟ ΤΩΝ ΧΕΡΙΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ. ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΤΙ ΡΕ ΑΘΛΙΟΙ, ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΓΑΛΜΑΤΑ ΟΙ ΝΑΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΕΡΓΑ ΤΕΧΝΗΣ ΤΩΝ ΠΡΟΓΩΝΩΝ ΜΑΣ, ΣΤΕΚΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΙΣΟΓΚΡΕΜΙΣΜΕΝΑ ΑΓΕΡΟΧΑ ΣΤΟ ΠΕΡΑΣΜΑ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΕΤΩΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΠΟΛΥ ΠΕΡΗΦΑΝΟΥΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑΘΕΡΕΣ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΕΣ ΑΞΙΕΣ, ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΝΤΡΟΠΙΑΖΟΥΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΑΘΛΙΟΙ. ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΟΥ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠΕΡΑΝΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΕΡΓΩΝ ΤΕΧΝΗΣ ΑΠΕΙΡΟΥ ΚΑΛΛΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΜΜΕΤΡΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝ ΟΙ ΑΘΛΙΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ, ΕΙΧΑΝΕ ΑΝΑΔΕΙΞΕΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΡΓΑ ΤΕΧΝΗΣ ΠΟΥ ΤΑ ΧΟΥΝ ΘΑΜΜΕΝΑ ΚΑΙ ΞΕΧΑΣΜΕΝΑ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΠΟΘΗΚΕΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΧΑΝ ΑΝΑΣΚΑΨΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ, ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΙΣΤΟΡΙΚΕΣ ΠΗΓΕΣ ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ ΤΗΣ ΚΛΑΣΣΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ, ΠΡΩΤΟΝ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ, ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΘΑ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΤΟ ΕΝΔΟΞΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΝ, ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΗΡΧΕ ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΝΕΡΓΟΣ ΦΤΩΧΟΣ ΑΣΤΕΓΟΣ ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΟΣ ΚΑΙ ΑΠΑΙΔΕΥΤΟΣ. ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΠΟΥ ΚΟΠΙΑΣΑΝ ΝΑ ΧΤΙΣΟΥΝ ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΜΑΣ ΜΕΣΑ ΣΕ 40.000 ΧΡΟΝΙΑ, ΔΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΩ ΠΙΟ ΠΙΣΩ ΧΡΟΝΙΚΑ, ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΚΡΕΜΙΣΑΝ ΚΑΠΟΙΑ ΣΚΟΥΛΙΚΙΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΒΑΡΒΑΡΟΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΔΥΟ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΜΟΝΟ, ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΡΕ ΑΘΛΙΟΙ. ΤΑ ΘΕΡΜΑ ΜΟΥ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΓΙΩΡΓΟ ΛΕΚΑΚΗ ΠΟΥ ΑΝΑΔΕΙΚΝΥΕΙ ΤΟΣΟ ΣΟΒΑΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΕΥΓΕ ΚΑΙ ΣΤΑ ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑ, ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΙΑΔΡΑΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΛΛΑΣ ΔΥΝΑΜΗ. ΦΙΛΙΚΑ ΗΛΙΑΣ.

 7. ΜΝΗΚΑΝΔΡΟΣ 06/23/2017 @ 7:38 ΠΜ

  Αυτά είναι εκεί και εμείς εδώ,εμείς σκεφθομασθε και αφού σκεφθομασθε τι καταλαβαίνουμε;οτι αυτήν την χώραν δεν την διοικούν ΕΛΛΗΝΕΣ και πότε θα την διοικήσουν; όταν θα αρχίσουμε να θέλουμε,εμείς να διοικησουμε,οι άλλοι είναι μια δρακα ελληνόφωνων,γεννημενων στην Ελλαδα,τους είδαμε,τους μάθαμε,τους γνωρίζαμε,τους νιώθουμε κάθε ημερα,απο τα ανοσιούργηματα που διαπραττουν,πως διωχνεις τους εφιάλτες;απλα…ξυπνάς!δυναμωνεις την βούληση=σκέψη=ενέργεια,ΟΛΟΙ όσοι ειμασθε και τα αποτελεσματα θα φανούν,απορειτε;ΜΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ….(και κάντε πέρα απο τους βλαβερους,μαυριζουν αύρες…..)

 8. ΤΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΤΟ ΟΝΟΜΑ. 06/23/2017 @ 8:28 ΠΜ

  ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΔΙΨΑ ΓΙΑ ΑΛΉΘΙΝΗ ΜΑΘΗΣΗ, ΕΔΩ ΘΑ ΒΟΥΤΗΞΕΤΕ ΣΕ ΠΟΛΥ ΒΑΘΕΙΑ ΝΕΡΑ. ΠΟΛΛΕΣ ΙΣΤΟΡΙΚΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΔΑΣΚΑΛΟ ΚΑΙ ΜΥΣΤΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟ.

 9. Άνθρωπέ μου 06/23/2017 @ 8:36 ΠΜ

  Πήγαινε στη Χρυσή Αυγή. Αυτοί θα σε ακούσουν και θα κάνουν ότι χρειάζεται.

 10. ΗΛΕΚΤΡΑ 06/23/2017 @ 8:44 ΠΜ

  Μη το ψάχνετε. Κάποτε ενας φιλος δημοσιογράφος μου είχε πει πως φιλοι του σπήλαιο λόγοι ανακάλυψαν μια σπηλιά με αρχαια αγάλματα. Ειδοποίησαν το υπουργείο πολιτισμού, ( εδω γελάνε) με υπουργό τον Βενιζελο. Μαντέψτε τι εκαναν τα καλόπαιδα του υπουργείου. Έριξαν τσιμέντο παρακαλώ πάνω στα αγάλματα θάβοντας τα για παντα. Συμπέρασμα;;;; Οποιος ανακαλύπτει κατι τετοιο, δεν μιλάει σε κανεναν, τουλάχιστον μέχρι η Ελλαδα να αποκτήσει Ελληνικη κυβερνηση. Αφήστε την ανακάλυψη σας σε καποιον πολυ έμπιστο η σε δικηγόρο και σιωπή. Αν το αποκαλύψετε η θα τα καταστρέψουν η θα τα ξεπουλήσουν.

  • καλλιθεα
   μενελαου και ανδρομαχης
   ανοικσαν τρυπα να φιακσουν πολυκατοικια ..
   υπηρχαν αρχαια απο κατω …
   αργοθσε αργουσε και τωρα ειναι πολυκατοικια πανω σε αρχαια ..

 11. Αιτωλός 06/23/2017 @ 8:53 ΠΜ

  ευκαιρία για διχόνοια ….ρίχνοντας για άλλη μια φορά το δηλητήριο στην ελληνορθόδοξη πίστη μας ….εμ βέβαια να βγάλουμε και κάτι από την όλη φάση ….ξεχνώντας επιμελώς τα 400χρονια σκλαβιάς που διέλυσαν τα πάντα …και η Πίστη ξανασηκωσε τα Ιερά και τα Όσια ….Η πρώτη κουβέντα κατευθείαν στο μίσος προς την ορθόδοξη Πίστη …Μόνο πράκτορες κάνουν τέτοια ….και για να εξηγούμε …Για ψάξτε γιατί δεν υπάρχει πέτρα πάνω στη πέτρα από την αρχαία Σπάρτη ….γιατί είχε δοθεί υπόσχεση από τους οπαδούς του έξω απ εδώ τότε στις Θερμοπύλες ότι αν αντισταθούν δε θα μείνει πέτρα πάνω στη πέτρα ….και όταν ειμασταν υπόδουλοι ήρθε ένας εβραίος και πραγματοποίησε την υπόσχεση …Ψ Α Ξ Τ Ε Τ Ο …ιδέα δεν έχετε τι μίσος έχει ο ανθρωποκτονος για τους Ελληνες και την Ορθοδοξία. …ξυπνήστε ….τίποτα καλό δε θέλουν …μόνο να σπείρουν διχόνοια μεταξύ των Ελλήνων …Γιατί ξεκινάει έτσι το άρθρο ;;; Γιατί; ;; Και μετά καμία αιτιολογία. ..

 12. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΤΣΑ 06/23/2017 @ 1:03 ΜΜ

  ΑΦΟΥ ΠΩ ΟΤΙ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΧΟΛΙΑ-ΕΙΔΙΚΑ ΤΟΥ ΦΙΛΟΥ ΗΛΙΑ-ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΩ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ. ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΙΚΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΕΤΑΞΥ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΩΝ ΕΚΠΟΜΠΩΝ ΤΗΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ, ΚΑΙ ΝΕΩΤΕΡΩΝ. OXI ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΙ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΤΙΣ ΛΕΓΟΜΕΝΕΣ TRASH TV, ΑΛΛΑ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΙ ΠΟΙΟΤΙΚΕΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΡΕΥΝΑΣ. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΟΜΩΣ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΛΘΕΙ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΙΚΑΝΟΙ ΚΑΙ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ; ΑΣΤΕΙΟ ΠΡΑΓΜΑ. ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΠΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ; ΕΒΑΛΑΝ ΤΟ ΧΕΡΑΚΙ ΤΟΥΣ “ΚΑΠΟΙΟΙ”; ΔΕΝ ΞΕΡΩ…. ΠΟΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ, ΕΧΩ ΟΜΩΣ ΜΙΑ ΜΕΤΡΙΑ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΠΑΡΑΤΗΡΩ, ΝΑ ΣΥΓΚΡΙΝΩ. ΟΧΙ ΠΟΛΛΑ-ΠΟΛΛΑ, ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΕΝΑ ΑΤΟΜΟ ΠΟΥ ΤΟ ΝΟΗΤΙΚΟ ΤΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΜΕΣΑΙΑ ΒΑΘΜΙΔΑ…. ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΩ ΣΑΦΕΣΤΕΡΟΣ-ΕΧΩ ΞΑΝΑΑΝΑΦΕΡΘΕΙ ΣΤΟ ΘΕΜΑ, ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΛΕΕΙ ΤΟ ΔΕΚΑΤΟ ΤΡΙΤΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ ΤΩΝ ΣΟΦΩΝ ΤΗΣ ΣΙΩΝ ΣΧΕΤΙΚΑ. ΤΟ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ triklopodia.gr=========================== Πρωτόκολλο Δέκατο Τρίτο

  Ο Τύπος άλλωστε θα τραβάει αμέσως την προσοχή πάνω σε νέα ζητήματα (έχουμε, όπως γνωρίζετε, συνηθίσει τους ανθρώπους να ζητούν πάντοτε το νέο).

  Κάποιοι ηλίθιοι, που θα φαντάζονται τους εαυτούς τους όργανα του πεπρωμένου, θα ασχοληθούν με τα νέα αυτά ζητήματα, χωρίς να αντιληφθούν ότι δεν καταλαβαίνουν τίποτε από εκείνα που θέλουν να συζητήσουν.

  Και για να μην κατορθώνουν τίποτε με τη σκέψη, θα τους αποτρέπουμε απ’ αυτή με διασκεδάσεις, με παιχνίδια, τέρψεις, πάθη, οίκους ανοχής…

  Λίγο μετά θα προτείνουμε μέσω του Τύπου διαγωνισμούς τέχνης, αθλητισμού κλπ.

  Το ενδιαφέρον γι’ αυτά θ’ απομακρύνει οριστικά το πνεύμα τους από ζητήματα, για τα οποία θα αναγκαζόμασταν να παλέψουμε εναντίον τους.

  Χάνοντας λίγο-λίγο τη συνήθεια να σκέπτονται με δική τους πρωτοβουλία, θα καταλήξουν να μιλάνε για συνταύτιση των ιδεών μας, διότι θα είμαστε οι μόνοι που θα προτείνουμε νέες κατευθύνσεις της σκέψης μέσω τέτοιων προσώπων, που να μη θεωρούνται συνεργάτες μας.

  Ο ρόλος των Φιλελεύθερων ουτοπιστών θα λήξει οριστικά όταν το πολίτευμά μας θα αναγνωριστεί.

  Μέχρι τότε θα μας προσφέρουν καλές υπηρεσίες, γιατί υποτάξαμε αυτούς τους βλακοχριστιανούς με πλήρη επιτυχία με τη λέξη «πρόοδος» και δεν υπάρχει ούτε ένας μεταξύ τους, ο οποίος να βλέπει ότι κάτω απ’ αυτή τη λέξη κρύβεται πλάνη σε όλες τις περιπτώσεις που δεν πρόκειται για υλικές εφευρέσεις, αφού η αλήθεια είναι μία και μόνη και δε μπορεί να έχει πρόοδο.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*