Ακολουθηστε το Κατοχικα Νεα στο Τελεγκραμ καναλι του για να κερδισουμε μαζι το δικαιωμα στην Ελευθερια του λογου! https://t.me/+NoMgL8s9g7g1Y2Zk
07:04 - 30/11/2021

ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ! Από τον Δεκέμβριο οι εμβολιασμοί με MRNA για παιδιά 5-11, ΕΦΙΑΛΤΙΚΗ δικαίωση Φάουτσι

Όλα παραγραμματισμένα!!!

Το εμβόλιο 10 milligram της Pfizer για τα παιδιά 5 έως 11 ετών θα έρθει μετά τις 20 Δεκεμβρίου στην χώρα μας επισήμανε ο γενικός γραμματέας Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας, Μάριος Θεμιστοκλέους επικαλούμενος επικοινωνίες του με τον φαρμακευτικό κολοσσό.

«Από τις 20 Δεκεμβρίου και μετά το εμβόλιο, το νωρίτερο, θα γίνει η πρώτη παραλαβή του εμβολίου», διευκρίνισε.

Έστι δικαιώνεται ο Φάουτσι, ο οποίο σε συνέντευξη στο CNN το καλοκαίρι, είχε αποκαλύψει πως «πλησιάζουμε στο σημείο που θα εμβολιάσουμε όλα τα παιδιά».

Μεταξύ άλλων είχε δηλώσει:

«Αυτή την στιγμή κάνουμε τώρα μελέτες που βρίσκονται σε εξέλιξη. Μελέτες που εξετάζουν αυτό που αποκαλούμε από-κλιμάκωση ηλικίας! Παιδιά από 12 έως 9 ετών και στην συνέχεια 9 έως 6 ετών, 6 έως 2 ετών. Ελπίζουμε ότι καθώς πλησιάζουμε στο τέλος αυτού του έτους, θα μπορούμε να εμβολιάσουμε παιδιά όλων ηλικιών.

Κοντεύουμε να το καταφέρουμε», είπε ο Fauci με την «πρώτη κυρία» του Βαθέος Κράτους των ΗΠΑ, κα Μπάιντεν, να βρίσκεται εκεί και να χαμογελά ενώ ακούγεται ξανά με χαρά η φράση «Κοντεύουμε να το καταφέρουμε».

Θυμηθείτε:

el.gr

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*