Ακολουθηστε το Κατοχικα Νεα στο Τελεγκραμ καναλι του για να κερδισουμε μαζι το δικαιωμα στην Ελευθερια του λογου! https://t.me/+NoMgL8s9g7g1Y2Zk
07:00 - 30/11/2021

Εξηγήσεις για το σύνδρομο αιφνίδιου θανάτου του εμβολίου…

Όταν χρειάζονται μια νέα κρίση, και ξάφνου, έρχεται η νέα παραλλαγή Omicron, ακριβώς στην ώρα της.

Παρόλο που κανένας γνωστός σας δεν έχει ακόμα την παραλλαγή Omicron, περιμένετε μέχρι να κυκλοφορήσει το εμβολιο για την παραλλαγή Omicron!

Η θεραπεία βρίσκεται στην πανδημία, αλλά οι άνθρωποι δυσκολεύονται να το πιστέψουν αυτό, γιατί; Οι ανεμβολίαστοι δεν επιτρέπεται να ταξιδεύουν, αλλά η παραλλαγή Omicron εξαπλώνεται ήδη σε όλο τον κόσμο…

Κάντε τη δική σας έρευνα, η αλήθεια σας περιμένει.

Εφεσίους 6:12

11 Ντυθείτε με όλη την πανοπλία του Θεού, για να μπορέσετε να αντισταθείτε στις πονηριές του διαβόλου.

12 Επειδή, δεν παλεύουμε ενάντια σε σάρκα και αίμα, αλλά ενάντια σε αρχές, ενάντια σε εξουσίες, ενάντια στους άρχοντες του σκότους αυτού του κόσμου, ενάντια στην πνευματική κακία σε υψηλούς τόπους.

Ιωήλ Κεφάλαιο 3

9 Διακηρύξτε αυτό ανάμεσα στα έθνη: Ετοιμάστε πόλεμο, ξυπνήστε τους δυνατούς, ας πλησιάσουν όλοι οι πολεμιστές, ας ανέβουν:

10 κτυπήστε τα αλέσματά σας σε ξίφη, και τα κλαδευτήρια σας σε λόγχες- ο αδύνατος ας πει: Εγώ είμαι δυνατός.

beforeitsnews.com

Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*