Ακολουθηστε το Κατοχικα Νεα στο Τελεγκραμ καναλι του για να κερδισουμε μαζι το δικαιωμα στην Ελευθερια του λογου! https://t.me/+NoMgL8s9g7g1Y2Zk
08:17 - 22/02/2016

Στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας λέει την αλήθεια για το Σχέδιο Yeni Lirasi (ισλαμοποίηση Ελλάδος) και θέλουν να την αποπέμψουν

Γράφει ο Ζαχαρίας ο Μυτιληνιός

Μια δραστήρια γυναίκα από τα κοινά της Λήμνου, η Μόλλη Μαχαίρα, μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας, στο προσωπικό της blog έγραψε ένα πολύ ωραίο άρθρο.

Είπε αλήθειες…

Και κάποιους “ευαίσθητους” νεοδημοκράτες και ακόμα ποιο ευαίσθητους αριστερούς αυτό τους πείραξε… Δεν πειράζει ξυδάκι…

Τώρα που πλέον δεν περνάνε οι πλούσιοι Σύριοι, αλλά οι φτωχοί Αφγανοί και το χρήμα αρχίζει και κόβει, αρχίζουν στο νησί μου και ξυπνούν…

Κατά την άποψη μου λίγο αργά…

Ακολουθεί αυτούσιο το άρθρο της κ. Μαχαίρα για να έχετε ιδία άποψη:

 

Η Λέσβος δέχεται επίθεση. Η Λέσβος ισλαμοποιείται. Η Λέσβος πεθαίνει.

Το 2016 είναι μια χρονιά σταθμός για όλη τη περιοχή μας αλλά ιδιαίτερα για την Τουρκία. Πρώτη φορά μετά τη πτώση της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας, η Τουρκία επιδεικνύει τόσο μεγάλη επεκτατική διάθεση προς τα Βαλκάνια, τον Καύκασο, την Κεντρική Ασία και τη Μέση Ανατολή. Ο Ερντογάν, αποδυνάμωσε τον ρόλο των στρατιωτικών και έχει προσδώσει στη χώρα μία νέο-οθωμανική εικόνα, προσπαθώντας να την καθιερώσει ως περιφερειακή δύναμη με την ‘διπλωματία των κανονιοφόρων’ και τον «αήττητο στρατό του».

Σε εμάς στη Λέσβο, δεν στέλνει τα καράβια του και το στρατό του. Εφαρμόζει άλλη τακτική. Έχει ενεργοποιήσει τη σχέση μεγίστου οφέλους. Αρχικά με το σχέδιο Yeni Lirasi, τη δημιουργία Ελληνοτουρκικής φιλίας με τις ευλογίες των προεστών του νησιού, που κοιμούνται τον ύπνο του δικαίου, η Άγκυρα έχει προχωρήσει σταθερά και με μεθοδικότητα στη δημιουργία φιλοτουρκικής κάστας στο νησί, με σταδιακή τουρκοποίηση της τοπικής αγοράς με την επιδίωξη ένταξη της, στη δυναμική που δημιουργεί η Τουρκική οικονομία.

Η Λέσβος έχει ήδη αποκτήσει άμεση οικονομική εξάρτηση από τη γείτονα χώρα, η οποία με αιχμή του δόρατος το λιμάνι της Σμύρνης και τα τουριστικά θέρετρα της Αλικαρνασσού και Μαρμαρά θα “συντηρεί” κατ΄ουσίαν τους εναπομείναντες κατοίκους της Λέσβου, Χίου, Σάμου και Δωδεκανήσων. Ήδη οι τοπικές κοινωνίες στα νησιά του Αν. Αιγαίου στρέφουν τις ελπίδες τους στη Μικρασιατική Ακτή. Τούρκοι επιχειρηματίες έχουν εξαγοράσει προβληματικές επιχειρήσεις δημιουργώντας σταδιακά ένα ενιαίο οικονομικό χώρο γύρω από το Αιγαιο με κέντρο αποφάσεων την Κωνσταντινούπολη. Αυτή τη φορά δε οι “Νέοι Φαναριώτες” θα είναι η μεσαία συντηρητική μουσουλμανική τάξη της Τουρκία. Η γνώση της τουρκικής γλώσσας θα θεωρείται σε λίγα χρόνια απαραίτητο προσόν για επαγγελματική σταδιοδρομία στα νησιά μας. Αυτό είναι και το σχέδιο Γιενί Λίρα για τη Μυτιλήνη. Για όσους αμφισβητούν αυτά που γράφω μακάρι να έχω άδικο .

‘Πατήσαμε τη μπανανόφλουδα’’ κατά το κοινώς λεγόμενο, για κάποιες εκατοντάδες τουρίστες στο Βόρειο Αιγαίο που στην ουσία χρηματοδοτούν λίγες οικογένειες με συγκεκριμένα συμφέροντα. Στο κόλπο ‘groso’, κάποια ΜΜΕ με τουρκικά σήριαλ και κλισέ δημοσιογράφων στη Τουρκική γλώσσα. Η τοπική αυτοδιοίκηση της Λέσβου και η περιφέρεια Βορείου Αιγαίου είναι ασφαλείς παρατηρητές και ενισχύουν εν αγνοία τους με τη παθητική στάση τους, φιλοτουρκικά συμφέροντα χωρίς ενόραση και εθνική σκέψη. Αν αυτό δεν είναι παρτίδα τάβλι με το διάβολο τότε τι είναι;

Η Τουρκία ήδη κατηγορεί την Ελλάδα ότι δεν μπορεί να εξασφαλίσει την ειρηνική συμβίωση στα νησιά υποστηρίζοντας ότι αδυνατεί να σταματήσει λαθρέμπορους όπλων, ναρκωτικών και λαθρομεταναστών στο Αιγαίο και στη Μεσόγειο. Όταν θα τοποθετηθούν βόμβες στη Σμύρνη στη Ίμβρο στα πλοιάρια που μεταφέρουν τουρίστες στην Ελλάδα, ποιός θα κατηγορηθεί; (Αυτό δεν περιλάμβανε το σχέδιο Βαικόζ;)

Όταν θα δούμε ξανά, απειλητικά συνθήματα γραμμένα στους τοίχους δήθεν από παιδιά, μειονότητα στη Λήμνο και στη Λέσβο, τζαμιά να ξεφυτρώνουν στο βωμό της πολυπολιτισμικότητας και καλής γειτονίας, τότε θα είναι αργά. Θα δούμε να προτείνεται μία ειδική οικονομική ζώνη στα νησιά μας και πολύ σύντομα οι Τούρκοι θα κτίσουν μία κρεμαστή γέφυρα να συνδέει τo Μόλυβο με τα μικρασιατικά παράλια. Αυτός είναι η τελικός του στόχος πριν την προσάρτηση του νησιού στη Τουρκία.

Και τώρα το σχέδιο στην παρούσα του φάση έχει μετανάστες. Κατευθυνόμενη ροή από τους τρομοκράτες Τούρκους. Στη Μυτιλήνη μόνο, 135 χιλιάδες τον Οκτώβριο και 103 χιλιάδες τον Νοέμβριο. Πλήρης ισλαμοποίηση. Επίθεση στο νησί και αλλοίωση του πληθυσμού. Κατ΄άλλα κάποιοι είναι ευχαριστημένοι που νοικιάζουν τα σπίτια τους σε υπαλλήλους των ΜΚΟ με τρελά ενοίκια.

Ξεχάσαμε εμείς οι πολίτες του Βορείου Αιγαίου αυτά που μας θύμισε κάποτε ο Πάγκαλος, δηλαδή ότι υπάρχει σχέδιο χειρισμού του τοπικού πληθυσμού της Μυτιλήνης για να στραφεί υπέρ των συμφερόντων της Τουρκίας. Το Τουρκικό σχέδιο ‘Γάντι ‘. Το ξεχάσαμε;

Αλλά τι περιμένεις, πολιτικά ανίκανοι άνθρωποι, προσπαθούν με τη συσσωρευμένη εμπειρία κακής γειτονίας να αντιμετωπίσουν τη κατάσταση. Δυστυχώς οι ενέργειές τους είναι παρωχημένες, όλο λόγια, “ψευτο-τσαμπουκάδες” και ουσία μηδέν. Παρακολουθούν τις εξελίξεις και χαράζουν πολιτική στο γόνατο ακολουθώντας τις μεθόδους του Κολοκοτρώνη στη μάχη εναντίον του Δράμαλη, συνδυάζοντας ανεφάρμοστες φιλοσοφίες φιλικά προσκείμενων διεθνολόγων που μόνο αγωνιούν για τη πρωτοκαθεδρία στα δημόσια fora και τους τίτλους τους.

Δεν υπάρχουν λιγότερο ή περισσότερο Έλληνες. Υπάρχουν αφελείς, ευκολόπιστοι και αγνώμονες στους νεκρούς ήρωες τους, Έλληνες. Ανιστόρητοι και κοντόφθαλμοι που είναι χαρακτηριστικό δείγμα ότι ο πολιτισμός μας παρήκμασε..

Η Λέσβος ισλαμοποιείται! Η Λέσβος πεθαίνει!
Προσεχώς θα δούμε ποια είναι τα τεράστια λάθη που απαξίωσαν ένα τόσο σημαντικό από οικονομικής και εθνικής πλευράς νησί.

Μόλλη Μαχαίρα
Μέλος της Πολιτικής Επιτροπής ΝΔ

Σχετικά με ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΜΥΤΙΛΗΝΙΟΣ
O Ζαχαρίας ο Μυτιληνιός είναι ένας "τρελός" από τη Μυτιλήνη. Η τύχη τον έφερε στην Αθήνα, όπου διαμένει σχεδόν 20 χρόνια και χαίρεται τη ζωή μέσα από την οικογένεια και τους φίλους του. Ο Ζαχαρίας είναι Χριστιανός Ορθόδοξος, όμως δεν έχει καμία σχέση με την παπαδοκρατεία (Πατριάρχες, Αρχιεπισκόπους,Επισκόπους και μικρό - ευτυχώς- μέρος των ανάξιων ιερέων) που μαστίζει την πραγματικότητα μας. Ο Ζαχαρίας είναι ΕΛΛΗΝΑΣ, πατριώτης και πιστεύει ότι η λεφτεριά της πατρίδος είναι κοντά, έστω και αν χρειασθεί ολοκληρωτική επανεκκίνηση!

Σχόλια Αναγνωστών (22)

 1. Πράκτωρ 02/22/2016 @ 9:53 ΠΜ

  Κυρία της ΝΔ Μολυ

  ΤΟ……….. Ναι σε ολα … εκανε ζημιά

  Οι αυτοκτονίες … τα βολέματα…
  και η κυρία Φάνη Παλλη .. απο το ΝΔ παρεακι σας μας και σας τα είχε πει..την ίδια ΝΔ υπογραφή χρησιμοποιει .
  Ακόμη και τα Ζάππεια που άλλαζαν και έριχναν τον κόσμο στην απελπισία εσείς είχατε ΝΔ ταυτοτητούλα …
  Οχι οτι οι αλλοι ειναι καλύτεροι απλα και αυτων η ώρα πλησιάζει γοργα…και δεν θα είναι τοσο τυχεροι οσο εσεις και κ’ατι πασόκια που θα φύγουν διαφωνόντας πανω στο πτ’ωμα της Ελλάδος..
  Ομως κυρια ΝΔ Μόλυ Μου Η ΠΑΣΟΚ Μόλυ μου Η ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ Μολυ μου

  Να σταματήσετε την υποκρισία και να κάνετε την εξοδο σας επιστρέφοντας τα χρήματα η την περιουσία που κάνατε απο το κόμμα ..
  σε οικογένειες που έχουν ανάγκη.
  Και μία χάρη παρακαλώ…

  Επειδή με την πρώην ενασχόληση σας με τα κοινα τα κάνατε σκατά θα σας παρακαλόυσα να ασχοληθείτε με ότι αλλο θέλετε πλην αυτής της εργασίας..
  Δεν υπάρχει περίπτωση εσεις ειδικά να σώσετε την Ελλάδα..

  Νομίζω οτι περισσότερο σας νοιάζει μ’ηπως οι Τούρκοι καταλάβουν το νησί και χάσετε περιουσία και έδρα να δραστηριοποιήστε παρά οτι σας έπιασε ο πόνος.

  Καλη δύναμη Κυρία ΝΔ Μόλλυ,
  Η ΠΑΣΟΚ ΜΟΛΥ μου Η ΜΠΑΡΜΠΑΦΩΤΗΣ ΜολλυΜΟΥ
  ΗΚΑΡΑΤΖΑΦΥΡΕΡ Μολυ μου Η ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΕΧΕΤΕ ΣΚΑΡΦΙΣΤΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ …ΜΕ ΑΠΟΔΟΧΕΣ

  Ας δούμε ολοι την αλήθεια ..
  Ας παρουμε την μία και μόνη ταυτότητα που έχουμε απο την γεννηση μας.
  Ας προσευχηθούμε με πραγματική μετάνοια
  Και ας επλίσουμε οτι δεν το έχουμε κάψει…

  Καλη δύναμη αδέλφια

  • ΣΩΣΤΟΣ… ΒΓΗΚΑΝ ΤΑ ΤΣΟΚΑΡΑ ΤΗΣ ΝΔ ΝΑ ΜΑΣ “ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΝ”

  • ΙΩΑΝΝΗΣ 02/22/2016 @ 11:01 ΜΜ

   ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΕΙ Η ΚΥΡΙΑ !!! ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΕΛΕΓΕ ΠΡΙΝ ΜΑΣ ΒΑΛΟΥΝ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΤΗΝ ΛΕΜΙΤΟΜΟ;

   ΚΑΙ ΜΑΣ ΤΑ ΛΕΕΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΟΨΑΝ ΤΟ ΚΕΦΑΛΗ ;;;

   ΠΑΡΕΜΠΙΠΤΟΝΤΟΣ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΤΟ ΞΕΡΑΜΕ ΠΡΙΝ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ !!!

   ΚΑΛΗ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΑΛΛΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΣΩΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΑΥΤΙΑ ΚΑΙ ΜΑΤΙΑ ΟΥΤΕ ΑΚΟΥΝΕ ΟΥΤΕ ΒΛΕΠΟΥΝ !!!

   ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΑΝΤΑ!!!

   ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΘΑ ΕΠΑΝΑΛΗΦΘΕΙ ΣΥΝΤΟΜΟΣ !!!

   ΤΗΝ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΜΑΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΤΑΚΤΕΣ !!!

 2. μπηκαν στην πολη οι οχτροι……και εμεις γελουσαμε την πρωτη μερα…….και εμεις φωναζαμε στα σκοτεινα………
  Σπαθια κρατουσαν οι οχτροι……και εμεις τα πηραμε για φυλαχτα……
  ΤΟ ΚΟΠΑΔΙ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΑΝΗΣΥΧΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΒΕΛΑΖΕΙ ,,ΑΦΟΥ ΜΠΗΚΑΝ ΟΙ ΛΥΚΟΙ ΜΕΣ ΤΟ ΜΑΝΤΡΙ
  ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΤΟ ΣΩΣΕΙ ΑΦΟΥ ΝΩΡΙΤΕΡΑ … ΦΡΟΝΤΙΣΑΝ ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΝΤΡΟΣΚΥΛΑ…..Ο ΛΟΓΟΣ ? ΤΟΥΣ ΞΥΠΝΟΥΣΑΝ ΤΑ ΓΑΥΓΙΣΜΑΤΑ ,ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΑΝ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΟΥΝ..
  ΤΟΥΣ ΕΝΟΧΛΟΥΣΕ ΤΟ ΓΑΥΓΙΣΜΑ .
  Ο ΤΣΟΠΑΝΗΣ ΚΑΘΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΛΑΓΙΑ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑΕΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΝΟΙΑΖΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ …..ΤΑ ΕΧΕΙ ΑΣΦΑΛΙΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ Η ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΑΦΟΥ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙ ΘΑ ΞΑΝΑΦΤΙΑΞΕΙ ΤΟ ΜΑΝΤΡΙ ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΑΛΛΗΣ ΦΥΛΗΣ ΠΟΥ ΒΓΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΓΑΛΑ ΚΑΙ ΚΡΕΑΣ …….ΣΗΜΑΣΙΑ ΑΛΛΩΣΤΕ ΕΧΕΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΟΧΙ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ.

 3. ΚΟΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ 02/22/2016 @ 11:15 ΠΜ

  ΕΥΓΕ ΣΤΗΝ κ.ΜΟΛΛΗ ΜΑΧΑΙΡΑ.

 4. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΤΣΑ 02/22/2016 @ 1:01 ΜΜ

  ΑΓΓΕΛΟΣ ΕΞΑΓΓΕΛΟΣ ….

  ΚΥΡΙΑ ΜΟΛΛΥ ΜΟΥ…
  ΜΟΛΥ – ΝΑΤΕ ΠΡΩΤΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ, [ΟΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΙ, ΕΣΕΙΣ, ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΟΜΕΝΟΙ], ΕΙΠΑΤΕ ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ, ΒΟΥΛΩΣΑΤΕ ΤΑ ΑΥΤΙΑ ΣΑΣ ΣΤΙΣ ΚΡΑΥΓΕΣ ΑΠΕΛΠΙΣΙΑΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ, ΤΟΥΣ ΕΙΠΑΤΕ ΨΕΚΑΣΜΕΝΟΥΣ, ΠΑΡΑΔΩΣΑΤΕ ΤΗ ΧΩΡΑ, ΑΛΛΑ …. ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΗΣΑΤΕ.
  ΤΩΡΑ, ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΡΑΒΙ ΒΟΥΛΙΑΖΕΙ, ΤΡΕΧΕΤΕ ΝΑ ΣΩΘΕΙΤΕ ΣΑΝ ΤΑ ΠΟΝΤΙΚΙΑ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝΤΑΣ ΕΝΑ ΑΛΛΟΘΙ ΜΕΤΟ ΝΑ ΚΡΟΥΕΤΕ ΤΟΝ ΚΩΔΩΝΑ ΤΟΥ ΚΙΝΔΥΝΟΥ. ΤΩΡΑ … ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΑΡΓΑ. ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΓΙΑ ΔΑΚΡΥΑ.
  ΔΗΛΑΔΗ, ΟΥΤΕ ΛΙΓΟ, ΟΥΤΕ ΠΟΛΥ, ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ ΟΤΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΤΙΠΟΤΕ.
  ΚΑΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΠΙΣΤΕΨΟΥΜΕ !!!!!
  ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΑΚΙ ΤΟΥ ΣΑΒΒΟΠΟΥΛΟΥ ΣΑΣ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ”ΓΑΝΤΙ”.

  • ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΤΣΑ 02/22/2016 @ 1:11 ΜΜ

   ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΝΑΝΑΙ ΚΥΡΙΑ ΜΟΛΛΥ, ΙΣΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΤΕ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΟΛΗ – ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ, ΟΤΙ ΦΩΧΟΠΟΙΕΙΤΑΙ Ο ΛΑΟΣ, ΑΥΤΟΚΤΟΝΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΚΑΙ ΟΤΙ ΤΙΣ ….. ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΜΕΡΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΟΥΝΤΑΙ ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ!!!!
   ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΙΣΤΕ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ, Η ΓΙΑ ΚΛΑΜΜΑΤΑ… ΚΥΡΙΑ ΜΟΥ!!!

 5. Ανώνυμος 02/22/2016 @ 4:10 ΜΜ

  Τι ευγε και μπραβο ρε ΒΛΑΚΕΣ

 6. μαύρος γάτος 02/22/2016 @ 5:19 ΜΜ

  Κυρά μου τώρα τόπιασες το υπονοούμενο;
  Τόσα χρόνια Νεοδημοκράτισα και δεν φέρεις καμιά ευθύνη εσύ και οι όμοιοί σου πολιτικάντηδες που με τις πολιτικές σας διαλύσατε τον Ελληνισμό; Ποιος άνοιξε τα σύνορα θυμάσαι; Ο Σαμαρομητσοτάκης με τις ευλογίες των αριστερούληδων δεν ήταν;
  Άντε χάσου και ψόφα που μου θες και συγχωροχάρτι μίασμα….

 7. ΤΟ ΜΟΛΛΗ ΑΠΟ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΕΙ?????????

  • ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΤΣΑ 02/22/2016 @ 6:54 ΜΜ

   ΠΑΝΤΩΣ, ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΟ ”ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ”, ΓΙΑΤΙ ΤΟ ”ΜΟΛΩΝ” ΕΙΝΑΙ ΧΡΟΝΙΚΗ ΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΑΝΩΜΑΛΟΥ ΡΗΜΑΤΟΣ ”ΒΛΩΣΚΩ” ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΤΟΥ ”ΕΡΧΟΜΑΙ”.
   Η ΕΝ ΛΟΓΩ ”ΕΘΝΟΠΑΤΕΡΑΣ” ΟΜΩΣ ΜΕ ΤΗΝ ΟΨΙΜΗ ΠΛΕΟΝ ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ, ΔΕΝ ΕΡΧΕΤΑΙ, ΑΛΛΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΜΕ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΔΙΑΦΥΓΕΙ [ΙΣΩΣ ΤΙΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ].
   ΤΩΡΑ … ΜΟΛΛΥ, ΜΑΛΛΟΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΚΕΤΑΜΟΛΗ … ΙΣΩΣ.

   • ανωνυμος 02/22/2016 @ 8:03 ΜΜ

    15/ 7 / 1996 ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ Η ΔΙΑΣΗΜΑ ΠΡΟΒΑΤΙΝΑ ΝΤΟΛΙ αποτελεσμα επιτυχημενης διαδικασιας κλωνοποιησης.
    Η κληρονομια της ΝΤΟΛΙ ηταν η ΠΟΛΙ και η ΜΟΛΙ ΑΠΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ….!!!!

    ΕΠΟΜΕΝΑ ΗΤΑΝ 5 ΓΟΥΡΟΥΝΑΚΙΑ…ΜΙΛΙ- ΚΡΙΣΤΑ – ΑΛΕΞΙΣ – ΚΑΡΕΛ -ΝΤΟΤΚΟΜ.
    ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ Η ΓΑΤΑ CC – Αλογο σκυλος ταυρος Μουλαρι!!!-Μοσχαρι!!! Κ Α Τ Σ Ι Κ Α..!!!

    Η ΚΑΤΣΙΚΑ ΜΟΛΥ..ΔΟΥΛΑΝΟΔΟΥΛΑ ΜΑΣ ΘΕΩΡΕΙ ΟΛΟΥΣ ΠΡΟΒΒΑΤΑ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΞΕΓΕΛΑΣΕΙ….

    ΜΑΡΙΛΕΝΑ

    Υ Γ. ΔΗΜΗΤΡΗ ΑΝ ΣΤΟ ΚΤΗΜΑ ΣΟΥ ΕΧΕΙΣ ΠΡΟΒΒΑΤΟ ΔΩΣΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΛΥ ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΜΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΚΟΠΕΛΙΑ….

    .

    • ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΤΣΑ 02/23/2016 @ 2:05 ΠΜ

     ΠΟΥ ΝΑ ΤΟ ΤΟΛΜΗΣΩ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΜΑΡΙΛΕΝΑ. ΤΟ ΗΘΕΛΑ ΠΟΛΥ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΜΕΛΛΟΝ.
     ΠΡΟΠΕΡΙΣΥ, ΕΝΑ ΒΡΑΔΥ ΜΠΗΚΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΕ ΜΑΝΤΡΙ ΜΕ ΓΙΔΙΑ [ΟΧΙ ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ] ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΚΛΕΨΑΝ ΕΝΝΙΑ ΚΑΤΣΙΚΙΑ. ΕΝΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ, ΤΟ ΕΙΧΑΝ ΣΦΑΞΕΙ ΕΠΙ ΤΟΠΟΥ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΜΑΝΤΡΙ. ΑΠΟ ΟΤΙ ΕΔΕΙΞΕ ΕΚ ΤΩΝ ΥΣΤΕΡΩΝ, ΟΙ ΔΡΑΣΤΕΣ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ Ο ΠΡΩΗΝ ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ ΜΟΛΛΥ [ΣΑΜΑΡΑΣ], ΠΗΓΑΙΝΟΝΤΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΤΟΥ ’90 ΣΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ ΤΟΥΣ ΕΣΤΡΩΣΕ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΤΟ ΧΑΛΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. [ΤΟ ΣΥΜΒΑΝ ΕΓΙΝΕ ΣΤΗΝ ΚΟΡΙΝΘΙΑ].
     ΤΩΡΑ, ΑΝ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΟΙ ΛΑΘΡΑΙΟΙ ΝΑ ΠΕΙΝΑΝΕ, ΞΕΡΕΙΣ.
     ΕΝΑΣ ΤΟΥΣ ΣΤΟΧΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΝΤΡΙΑ.

   • OK.ΚΑΤΑΛΑΒΑ.
    ΕΙΝΑΙ Κ ΦΙΛΕΛΕ Η ΜΑΝΔΑΜ.ΖΗΛΕΨΕ ΑΠΟ ΤΟ ΜΙΣΕΛ Ν’ΑΟΥΜΕ. ΕΙΠΕ ΜΕΣΑ ΤΗΣ, ΜΗ ΜΑΣ ΠΕΡΑΣΟΥΝ Κ ΓΙΑ ΒΛΑΧΟΥΣ, ΧΩΡΙΑΤΕΣ Κ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ.

  • Ανώνυμος 02/24/2016 @ 9:59 ΠΜ

   Απο το ΧΥΣΑΜ’ΟΛΟΙ

 8. Ανώνυμος 02/22/2016 @ 7:21 ΜΜ

  Το μυστικό σχέδιο της Τουρκίας που το ξέρει μόνο αυτή και οι φασιστικές ιστοσελίδες.

 9. Ανώνυμος 02/22/2016 @ 7:32 ΜΜ

  Οι πρόσφυγες πνίγονται, ανεγκέφαλη. Έχουν πέσει θύματα των πολιτικών που δημιουργούν πολέμους, πείνα, μίσος.
  Θέλετε να μειωθεί η προσφυγιά; Βγείτε από τη συμμορία δολοφόνων που λέγεται ΝΑΤΟ, φύγετε κι από την παγίδα της ΕΕ, αντισταθείτε στα σχέδια τους, στις επεμβάσεις τους, σταματήστε τον πόλεμο σταματήστε την εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο, και δεν θα έχουμε αθώους, να πνίγονται στη θάλασσα. Ότι και να πεις όμως για τους ναζί νεοδημοκράτες είναι λίγο… .

  • ΧΟΧΟΧΟΧΟΧΟΧΟ
   οι νεοδημοκράτες ΝΑΖΙ???????
   Οι φιλελε του κουλη ΝΑΖΙ.
   ΧΧΑΧΑΧΑΧΑ
   Μας εφτιαξες στομαχι βραδιάτικα.

 10. Ανώνυμος 02/22/2016 @ 7:52 ΜΜ

  Τα πραγματα αδερφια μου ειναι απλα.
  Για να μεινουν αυτες οι σαυρες στην εξουσια πρεπει να εχουν να πλερωνουν μισθους και συνταξεις.Για να εχουν να πλερωνουν μισθους και συνταξεις πρεπει να τους δινουν δανεικα οι γερμανοσιωνιστες.Για να τους δινουν δανεικα θα πρεπει να αποθηκευσουν εδω μεσα 5.000.000 αραπομελαμψους.Αυτο ειναι ολο…
  Ειναι οι συμφωνιες, ηλιθιε…

 11. Ανώνυμος 02/22/2016 @ 11:37 ΜΜ

  κε Ζαχαρία ούτε χασάπης να ήσουν. Μου έκοψες και τα δύο μου σχόλια. Δημοσιεύεις δηλαδή μόνο αυτά με τα οποία συμφωνείς. Καθόλου δημοκρατική συμπεριφορά, δεν συμφωνείς?
  Ποια είναι τότε η πολυφωνία που το site σας υποτίθεται ότι προάγει?
  Αυτό είναι φασιστική μονοφωνία της χέστρας!
  Ευχαριστώ για την κατανόηση.

 12. ΜΠΛΕ ΓΕΡΟΝΤΙΣΣΑ 02/23/2016 @ 1:49 ΠΜ

  Όλα αυτά είναι σχέδια των ουζέων και των οβριών!!!Πίσω από την Ατλαντίδα αυτοί κρύβονται!!!χαχαχαχαχαχαχαχ!!!!Όμως δεν ξέρουν ότι ο Πούτιν θα μας δώσει την Πόλη!!!χαχαχαχαχαχαχ!!!!Τότε όλοι αυτοί θα δικαστούν!!!!!!Χαχαχαχαχαχαχ!!Ο καιρός γαρ εγγύς!!
  Τι είναι επιστήμη;;;;Τι είναι λογική;;;

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*