ΣΤΑΣΟΥ ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΑ!!!!!

Γράφει ο ΓΙΑΝΝΗΣ 301

Εδώ η μάχη αυτή δεν έχει όπλα, δεν έχει αίμα να τρέχει… είναι μια μάχη όμως τόσο σημαντική για εμάς που αποτελεί τον Γόρδιο δεσμό που πρέπει ο καθένας να λύσει ή να κόψει. Τι εννοώ με όλα αυτά; Πολύ απλά είναι ο αγώνας της αφύπνισης της φυλής μας. Δηλαδή ο Έλληνας πρώτα έχασε την ταυτότητα του, την μνήμη του, την ιστορία του, την αποστολή του και μετά έχασε τον εαυτό του. Θεωρώ ότι για να γυρίσουμε πίσω, δηλαδή όπως ήμασταν θα πρέπει να ξυπνήσουμε από τον πνευματικό λήθαργό στον οποίο έχουμε πέσει και εγώ δεν ξέρω πόσες χιλιάδες χρόνια.

Πως θα γίνει αυτό;

Τα πράγματα είναι απλά καταρχήν μαθαίνοντας την πραγματική ιστορία μας.Τι εννοώ πραγματική ιστορία; Εννοώ τα γεγονότα που έγιναν, μαθαίνοντας την αλήθεια. Σίγουρα αυτή έχει κρυφτεί, παραποιηθεί, κοφτεί και ραφτεί στα μετρά του εκάστοτε ύπουλου σκοπού που υπηρετεί. Δεν γίνεται να είσαι Έλληνας και να μην ξέρεις την ιστορία σου. Θα μου πει κάποιος γιατί τόσα χρονιά στο σχολείο (1 στάδιο αποβλάκωσης) τι μαθαίναμε; Μας έλεγαν αυτό που θέλανε να μάθουμε, Για να το εξηγήσω καλύτερα δεν γίνεται σε μια ολόκληρη ιστορία ενός λάου να τονίζονται συνέχεια οι πόλεμοι που έχουμε δώσει. Με αποτέλεσμα ένας γνωστός μου να μου πει ότι είμαστε λαός πολεμικός. Όχι άπλα εκεί δόθηκε βαρύτητα. Μίλησε κάνεις για την ταυτότητα του Έλληνα; είπε κάνεις για την αποστολή του Έλληνα; όχι . Αφού λοιπόν η παραπληροφόρηση έχει πολλές μάσκες αλλά και πολλούς τρόπους να επιβληθεί, πρέπει ο καθένας μας να ψάξει και να μάθει τι έχει γίνει πραγματικά. Φυσικά αυτό όσο μπορεί διότι η πρόσβαση είναι περιορισμένη και πολλά χάθηκαν σκοπίμως. Βλέπε πόσες βιβλιοθήκες κάηκαν και λεηλατήθηκαν.

Που θα ψάξω:

Για να μάθουμε τι έχει γίνει πραγματικά θα πρέπει να ανατρέξουμε στις πήγες, δηλαδή σε ανθρώπους που ζήσανε τα γεγονότα και ήταν εκεί. Οι μαρτυρίες αυτών είναι αληθινές. Τώρα τα πιάσαμε τα λεφτά μας ε; Εδώ είναι το δύσκολο: που είναι αυτή η γνώση. Φυσικά μην περιμένει κανένας από τα μέσα μαζικής εξαπάτησης να μάθει ιστορία, άλλα ούτε από τα σχολικά εκτρώματα . Όποτε θα αρχίσει μια συστηματική ερευνα που θα χρειαστεί να κοπιάσει. Δηλαδή να ψάξει και να συγκρίνει πήγες ώστε να καταλήξει σε κάποιο λογικό συμπέρασμα. Που θα ψάξει τώρα να βρει; Σε κάποιο βιβλιοπωλείο καταρχήν, εκεί μπορεί να βρει και κάποια παλιά βιβλία που να περιέχουν θησαυρούς μέσα. Δεν είναι εύκολο. Θέλει χρόνο και κόπο για είνα σωστά.


Θεραπεία της σεξουαλικής ανικανότητας

Το φυτικο σκεύασμα που θεραπεύει τα προβλήματα σεξουαλικής ανικανότητας χωρις καμία παρενέργεια

Το μοναδικό 100% φυτικό σκεύασμα που θεραπεύει το πρόβλημα και δεν το συντηρεί οπως αλλα χημικά γνωστά προιόντα με παρενέργειεςΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Εντάξει υπάρχουν ακόμα και κάποιες βιβλιοθήκες που μπορεί κάποιος να πάει και να δανειστεί βιβλία και να τα διαβάσει. Μέτα υπάρχει το διαδίκτυο . Εδώ χρειάζεται τεράστια προσοχή και φιλτράρισμα το τι διαβάζουμε.Εδώ γίνεται ο χαμός. Υπάρχουν πολλοί που λένε πολλά. Πάλι η μέθοδος για να καταλήξουμε είναι να διαβάσουμε πολλά και να διασταυρώσουμε στοιχειά που αυτά συμβαίνουν με λογική και μόνον. Δηλαδή αν κάτι δεν το κοιτάξουμε πολύ καλά και δεν αποκλείσουμε πιθανότητες παραποίησης ή σφάλματος δεν μπορούμε να το δεχτούμε.

Πχ όταν πρόκειται για νούμερα δεν μπορεί ο ένας να αναφέρει 300 και ο άλλος 1000. Εδώ η απόκλιση είναι μεγάλη. Επίσης πρέπει να έχουμε μελετήσει τον συγκεκριμένο αρθρογράφο που κινείται, Δηλαδή ανήκει σε κάποια ομάδα; σε κάποια πολιτική ιδεολογία; κερδίζει κάτι από όλο αυτό; Γιατί ο εχθρός είναι ντυμένος σαν φίλος και μπορεί να δείχνει πατριώτης και να σκίζεται για την χωρά μας άλλα να κάνει ζημιά; Πως διαστρεβλώνοντας την αλήθεια, με ποιον τρόπο πολύ άπλα. Δηλητηριάζοντας το πηγάδι της αληθείας με διάφορα ψέματα. Σου δίνει 2-3 αλήθειες που τις ντύνει με 150 ψέματα (Τακτική Γκέμπελς) μια λογική πλάνη στην ουσία. Κάτι που φαίνεται λογικό αλλά δεν είναι. Ακόμα υπάρχει και η τακτική της μισής αληθείας, όπου τα σημαντικότερα κομμάτια αποκρύπτονται συστηματικά.

Όποτε εδώ τα πράγματα είναι πάλι δύσκολα. Στην ουσία χρειάζεται να γίνει μια ερευνά εις βάθος και σε μεγάλο χρονικό διάστημα για να αρχίσεις να μαθαίνεις πράγματα. Ακόμα κάποιοι συγγενείς μας άνθρωποι μεγάλη ηλικίας, όσοι είναι ακόμα εν ζωή έχουν να μας δώσουν πολλές μαρτυρίες. Πχ συνάδελφος μου εδώ και χρονιά μου έχει πει από τον πάππου του ο οποίος σώζει μια μαρτυριά από τον δικό του πάππου που πολέμησε στην μικρασιατική εκστρατεία: ότι όσο πιο κοντά πλησιάζανε οι Έλληνες στην Άγκυρα τότε όσοι Τούρκοι στρατιώτες που πιάνανε αιχμάλωτους, ,μίλαγαν μόνο αγγλικά. Σοκ::: και όμως η Άτιμη Αγγλίτσα είχε βάλει το χεράκι της και εκεί. Έχει δίκιο ο Εργοδότης που τους πιάνει, ειδικά τις μεγάλες δυνάμεις Αγγλίτσα και Ηπαπάρα. Ορίστε αυτή την πληροφορία που θα την βρίσκαμε;;

Η Μυθολογία.

Ένα ακόμα πολύ σημαντικό κομμάτι μέρος της ιστορίας μας. Αλλά ας το πάρουμε από την αρχή. Τι είναι μυθολογία; Είναι η προφορική εξιστόρηση των γεγονότων. Επειδή εκείνες τις εποχές δεν υπήρχαν άλλοι τρόποι να σωθούν τα γεγονότα που έγιναν πάρα μόνο με την προφορική εξιστόρηση από γενιά σε γενιά. Ή μπορεί να μην έφτασαν σε εμάς αυτοί οι άλλοι τρόποι μετάδοσης πληροφορίας. Πιστευω ότι πολλά κομμάτια χάθηκαν με τους μεγάλους κατακλυσμούς που έγιναν εκείνες τις εποχές. Αλλά και με την λήξη του Ελληνοατλαντικού πόλεμου , που βρισκόμασταν σε άθλια κατάσταση. Εδώ τα γεγονότα μπορεί να είναι τόσο παλιά που να μην φανταζόμαστε πόσο. Φυσικά και εδώ υπάρχει μεγάλη αλλοίωση και χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή και μόνο με λογική σκέψη και διασταύρωση στοιχείων δεχόμαστε ως αληθή. Εδώ κρύβεται ένα φοβερό κομμάτι της ιστορίας μας η Προκατακλυσμιαία ιστορία μας. Εκεί που η γλωσσά μας μας ήταν 60% μεγαλύτερη. Δικαίως εδώ πάλι ο Εργοδότης φωνάζει μάθετε την μυθολογία μας πολύ καλά, αλλά η αποκωδικοποίηση της θέλει πολύ μεγάλη ακρίβεια. Θα φέρω ένα παράδειγμα, πολλοί ξέρουν τον Ορφέα ,το μυθικό πρόσωπο γνωστός για τους Ορφικούς ύμνους, τους οποίους αντέγραψε μετά ο λογοκλόπος Δαυίδ. Ξέρετε όμως ότι ο Ορφέας έζησε πραγματικά και γεννήθηκε 90.000 χρονιά πίσω;;;

Ενθυμίσεις.

Είναι ένα κομμάτι προσωπικής εργασίας του καθενός μας. Ο εργοδότης κατά καιρούς έχει δώσει πολλά από ενθυμίσεις του από άλλες ζωές. Δεν είναι τυχαίο όταν πηγαίνουμε κάπου που δεν έχουμε ξαναπάει πότε και ο τόπος μας φαίνεται οικείος και γνωστός σαν να τον ξέραμε χρονιά!! πως;; αφού δεν έχουμε ξαναπάει μέχρι τώρα: Ίσως έχουμε ξαναπάει, αλλά όχι σε αυτήν τη Ζωή. Αυτό δεν συμβαίνει και με ανθρώπους; που δεν τους ξέρουμε και τους βλέπουμε πρώτη φορά και όμως νομίζουμε ότι τους ξέρουμε και μας φαίνονται γνωστοί;; Ειδικά το βλέμμα και η χροιά της φωνής λένε πολλά… Θεωρώ λοιπόν ότι με το εσωτερικό καθάρισμα του εαυτού μας, δηλαδή με το άρθρο του Παλαιού: Οραματισμός στο τώρα.. Παλεύοντας… το ξύπνημα του εαυτού. Μαζί με την κάθαρση μας και την σύνδεση μας με το ψυχικό αποτύπωμα της φυλής μας, έρχεται και η μνήμη καθώς και οι ενθυμίσεις.( αν κάπου λέω κάτι λάθος να με διορθώσει ο Παλαιός).

Η Μάχη

Η μάχη λοιπόν που προτείνω να δώσουμε είναι: Ο καθένας από εμάς αφού οπλίσει τον εαυτό του με την γνώση της ιστορίας μας και του τι γίνεται πραγματικά , είναι υποχρεωμένος να μεταδώσει αυτήν την γνώση, δηλαδή την αφύπνιση της φυλής μας. Να μάθουν και οι υπόλοιποι τι είναι η Ελλάδα πραγματικά και τι έχει γίνει. Ο καθένας από εμάς να αρχίσει να μιλάει σε συγγενείς , φίλους , συνάδελφους, γνωστούς και να αρχίσει να τους δίνει πληροφορία για να μάθουν. Να αρχίσουν επιτέλους να ψάχνουν και από μονοί τους να μάθουν τι τεράστιο Βάρος είναι να είσαι Έλληνας. Τι τιμή μεγίστη είναι να είσαι Έλληνας και ότι αυτό που βλέπουν σήμερα, δηλαδή αυτή η σαπίλα και όλο αυτό το αίσχος που υπάρχει δεν είναι η Ελλάδα άλλα αυτό που θέλουν να περάσουν οι εχθροί μας ότι είναι Ελλάδα.

Αυτό το προτεκτοράτο δεν είναι η χωρά μας. Αυτό έγινε επίτηδες για να απογοητευτούμε πλήρως και να τα αφήσουμε όλα να πάνε να γ@μ… Τι πετυχαίνουνε με αυτό; Πολύ απλά δεν έχουν αντίσταση σε ότι και αν κάνουν . Για αυτό ο πληθυσμός δεν αντιδρά (βλέπε τα γεγονότα στην Μυτιλήνη με τα οστά που ξέθαψαν και καλά κατά λάθος από το χωνευτήρι). Να αισθάνονται περήφανοι που είναι Έλληνες.

Να είσαι όμως σίγουρος για αυτά που λες, δεν μπορεί κάποιος να λέει ότι θέλει. Αλλά όταν βλέπεις ανθρώπους που ζητάνε να μάθουν -καλοπροαίρετους τότε να μιλάμε, να λέμε την αλήθεια. Μονό μεσώ της πνευματικής αφύπνισης θα επανέλθουμε σε αυτό που ήμασταν και αφύπνιση δίχως λογική και κριτική σκέψη δεν υπάρχει. Διότι μόνο αυτά προσφέρουν ασφαλή συμπεράσματα, το τι συμβαίνει και το τι έχει συμβεί. Πιστεύω ότι όταν κάποιος συνειδητοποιήσει ποιος είναι πραγματικά θα αφήσει την βόλεψη του και θα ξεκινήσει μια άλλη ζωή. Όταν σου λένε ότι είσαι υπηρέτης και εσύ καταλάβεις ότι γεννήθηκες βασιλιάς θα συνεχίσεις να κάνεις τον υπηρέτη;

Ξυπνήστε τους, δείξτε τους ποιοι είμαστε πραγματικά. Εγώ προσωπικά πιστεύω ότι ακόμα και τα ΖΑ που λέει ο Παλαιός μπορούν να ξυπνήσουν, χρειάζονται το έναυσμα , κάποιος να κάνει την αρχή να τους πάρει από το χεράκι και να τους δείξει τον δρόμο, να βαδίσει μαζί τους , για να μπορέσουν να περπατήσουν μονοί τους. Όπως το μωρό το κρατάμε εμείς όρθιο και σιγά σιγά περπατάει από μόνο του , έτσι και εδώ. Είναι η ίδια τακτική. Μιλήστε με την σειρά σας, αφυπνίστε τους υπολοίπους. Βαρέθηκα να βλέπω τον Παλαιό να λέει: δεν ξυπνάνε , δεν δεν , ( δεν το λέει λανθασμένα όμως, έχει δίκιο) αλλά θα χαιρόμουν να αρχίσει να δημιουργείτε ένα νέο ρεύμα ξυπνήματος, ώστε να αρχίσουμε να μαζεύουμε καρπούς. Μην φοβάστε να σου πουν γραφικούς και ένα σωρό αλλά. Σταθείτε και μιλήστε. Δώστε την μάχη σας. Πάρτε μέρος στην αφύπνιση της φυλής μας. Φυσικά αυτό προϋποθέτει να γίνουν όλα τα παραπάνω που αναφέρω. Έτσι με το να ξέρουμε ποιοι είμαστε θα έρθει πίσω η μνήμη μας και η αποστολή μας. Να φτιάξουμε ΞΑΝΑ την πάλαι ποτέ Ελλάδα και να φύγουμε από τον κόσμο φυλακή. Ευχαριστώ για την φιλοξενία.

ergdhmerg.wordpress.com

Loading...

12 thoughts on “ΣΤΑΣΟΥ ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΑ!!!!!

 1. Μιλτιάδης says:

  …….Συμφωνώ μέ τόν γράφοντα……….Ξέρεις όμως αγαπητέ .ο ναρκομανής γιά νά κάνει τήν αποτοξίνωσή του πρέπει νά αλλάξει τρόπο σκέψης, διατροφής, συνήθειες ,κτλ .χρειάζεται πολύ χρόνο καί αρκετή στήριξη από ιδικούς ..πόσο μάλιστα κάποιος μόνος του να αλλάξει τήν προσωπικότητά του ! Γι’αυτό δώστε μας τήν καθοδήγηση.

 2. ΜΟΛΟΣΣΟΣ says:

  Πιστευω ότι πολλά κομμάτια χάθηκαν με τους μεγάλους κατακλυσμούς που έγιναν εκείνες τις εποχές

  ΚΑΝΕΙΣ ΕΡΕΥΝΑ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ……ΛΟΓΙΚΟ ΣΕ ΒΡΙΣΚΩ….

  Η ΕΡΕΥΝΑ ΣΟΥ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΒΙΒΛΙΑ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕ ΕΝΑΣ ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΕΡΕΥΝΗΤΗΣ…..ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΡΕΥΝΗΤΗΣ. ΣΚΙΤΖΗΣ ΔΗΛΑΔΗ.

  ΜΕ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ, ΦΙΛΟΥΣ, ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΓΕΝΝΗΣΗ ΜΑΣ.

 3. ΠΟΣΟ ΛΑΘΟΣ ΕΙΣΑΙ says:

  ΑΥΤΗ Η ΜΑΧΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΠΛΑ; ΣΟΒΑΡΟΛΟΓΕΙΣ; ΜΕ ΠΟΡΔΕΣ ΤΑ ΦΑΣΙΣΤΙΚΑ ΚΑΘΕΣΤΩΤΑ ΔΕΝ ΦΕΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΦΆΛΙ ΣΟΥ..ΟΥΤΕ Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΚΕΡΔΙΖΕΤΕ ΧΩΡΙΣ ΜΑΧΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ …ΟΤΑΝ ΗΔΗ ΤΗΝ ΈΧΕΙΣ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ ΟΙΚΕΙΟΘΕΛΏΣ ΣΑΝ ΧΑΝΟΣ ..ΜΕ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΠΑΧΕΙΑ ΛΟΓΙΑ..ΔΕΝ ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΗΔΗ ΧΑΜΕΝΑ

 4. ΠΟΣΟ ΛΑΘΟΣ ΕΙΣΑΙ says:

  ΑΥΤΗ Η ΜΑΧΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΠΛΑ; ΣΟΒΑΡΟΛΟΓΕΙΣ; ΜΕ ΠΟΡΔΕΣ ΤΑ ΦΑΣΙΣΤΙΚΑ ΚΑΘΕΣΤΩΤΑ ΔΕΝ ΦΕΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΦΆΛΙ ΣΟΥ..ΟΥΤΕ Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΚΕΡΔΙΖΕΤΕ ΧΩΡΙΣ ΜΑΧΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ …ΟΤΑΝ ΗΔΗ ΤΗΝ ΈΧΕΙΣ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ ΟΙΚΕΙΟΘΕΛΏΣ ΣΝΤΟ ΠΙΝΣΚΙΟΥ ΦΑΚΗΣ ,ΣΑΝ ΧΑΝΟΣ
  ..ΜΕ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΠΑΧΕΙΑ ΛΟΓΙΑ..ΔΕΝ ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΗΔΗ ΧΑΜΕΝΑ..

 5. ΕΛΛΗΝΙΣ says:

  ΑΠΟ ΤΑ ΠΙΟ ΩΡΑΙΑ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ.
  ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΛΥΣΗ…ΤΟ ΨΑΞΙΜΟ ΜΕΤΑ ΤΟ ΞΥΠΝΗΜΑ …..
  ΑΠΟ ΤΟ 2000 ΠΟΥ ΞΥΠΝΗΣΑ, ΨΑΧΝΩ ΒΡΙΣΚΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΞΕΡΩ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΗ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΡΥΒΑΝ….ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ, ΘΥΜΑΜΑΙ ΟΤΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΜΙΛΩΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΕΒΡΑΙΚΗ ΕΛΙΤ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΤΟΥΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΚΡΑΤΑΝΕ ΚΛΕΙΔΩΜΕΝΗ ΤΗΝ ΓΝΩΣΗ…ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΑΡΑΘΕΣΩ ΤΟ ΕΔΑΦΙΟ…ΟΜΩΣ ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ ΟΤΙ ΞΕΚΙΝΗΣΑ ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΠΑΛΑΙΑ ΚΑΙ ΚΑΙΝΗ ΔΙΑΘΗΚΗ ΜΕΛΕΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΛΕΞΗ, ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 6 ΦΟΡΕΣ ΠΟΥ ΤΟ ΕΚΑΝΑ, ΣΥΝΕΧΙΖΩ ΝΑ ΤΗΝ ΑΝΟΙΓΩ ΟΤΑΝ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΒΛΕΠΩ, ΜΕ ΤΣΙΓΚΛΑΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΔΙΑΒΑΣΩ ΚΑΤΙ.
  ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΩ ΑΚΑΘΕΚΤΗ.
  ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΚΑΤΙ….ΟΛΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΟΥ ΜΕ ΜΑΓΙΚΟ ΤΡΟΠΟ.
  ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΤΗΣ ΚΑΘΕ ΕΠΟΧΗΣ ΠΟΥ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΠΗΓΕΣ ΚΑΙ ΤΥΧΑΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΜΑΤΑ..
  ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΟ ΤΑΞΙΔΙ, ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΤΗΣ ΓΝΩΣΗΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.
  ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΤΟ ΠΑΣΙΦΑΝΕΣ….ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΚΛΕΚΤΟΣ ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΘΕΟΓΕΝΗΜΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΣΚΟΠΟ…ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΥ ΣΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΝ ΔΟΥΜΕ, ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΜΙΚΡΗ ΑΥΤΗ Η ΖΩΗ ΕΔΩ.
  ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΜΠΑΙΝΕ ΕΝΑ ΠΕΤΡΑΔΑΚΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΗΜΕΡΙΝΟΥΣ ΑΛΗΘΙΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΟΧΙ ΤΟΥΣ ΨΕΥΤΙΚΟΥΣ. ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΛΗΘΙΝΟΙ ΕΧΟΥΝ ΞΕΣΤΡΑΤΙΣΕΙ ΑΦΟΥ ΥΠΝΩΤΙΣΤΗΚΑΝ ΚΑΙ ΒΑΔΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΠΟΥ ΑΛΛΟΣ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ.

 6. Γιατι να το κρυψωμεν αλλωστε!.. says:

  Τωρα αμεσως γιαννακι μου αφυπνισμενε ερχεται η αμερικανικη σαιεντολογικη καπιταλιστικη βοηθεια ξανα με αυθεντικα εξωγηινα τραπεζικα αντικομουνιστικα ακροδεξια αρχαιοελληνικα οπλα και αφυπνιστικα καπιταλιστικα Ελληνικα! λεφτα,..του ΔΝΤ!.και των αφυπνιστικων νεοναζιστικων κοματων του σορας!…και χρυσο!και για τους Ελληνας εξωγηινους βασιλιαδες μας!..θα τους κανουμε ξανα για πρωτη φορα εθνοπατριοτικα πασοκονεοδημοκρατικα καπιταλιστικα ,τους κακους εχθρους μας τα μουτρα κρεας!..ημαστε μες την τρελη χαρα και νατοικη ψεκαστικη αφυπιση ολα οι εθνοπατριοτικα δεξια και ακροδεξια καπιταλιστικα αφυπνισμενοι Ελληνογκοιμ.κουτοπονηροι .ψηφοφοροι… Και με την βοηθεια των αγγλων ,γερμανων, αμερικανων ρωσων και κινεζων πολιτισμενων θα παμε ξανα στα αστρα! Γιατι εμεις μονοι δεν ξερουμε να φτιαχνουμε μανταλακια,,ποσο μαλλον τα αναγκαια ουφο για την καπιταλιστικη Ελληνικη Ανδρωμεδα…Με Αδωνη γεωργιαδη ξανα για πρωτη φορα αμερικανονατοικο εξωδιαστατικο φραγκατο υπουργο ελληνικου εξωγηινου καπιαλιστικου πολιτισμου ολα θα πανε κατ ευχην!..

 7. ΝΙΚΟΣ says:

  Μιας που μιλησες για το Γκεμπελς , η δουλεια του ηταν να αποκρουει την εβραιοσιωνιστικη προπαγανδα ,να την ξεσκεπαζει , να ξυπναει τον λαο του , μιας που τα μεσα ενημερωσης ανηκαν κατα το 80% στους εβραιους , οπως και σημερα , να αποκρουει την προπαγανδα υπερ των ομοφυλοφιλων , υπερ των ναρκωτικων (συγκεκριμενα της κοκαινης) υπερ της εκφυλης ζωης υπερ του εθνομηδενισμου , της κουλτουρας των καμπαρε που ηταν ιδιοκτησιες των εβραιων , και καθε ειδους ανωμαλια εβραικη που προσπαθουσε να επιβαλλει τροπους ζωης , οπως ακριβως και σημερα ..
  Εσυ χρησιμοποιεις φρασεις προκατασκευασμενες οπως ” Γκεμπελισμος” χωρις να εχεις ακουσει τους λογους του , χωρις να εχεις διαβασει τα ημερολογια του …και προτρεπεις εμας να βγουμε απο την πλανη και την αμαθεια ;;;;
  ασε τους κατακλυσμους και τις αρχαιοτητες και κοιτα ποσο οικτρα πλανεμενος εισαι σε σχεση με την προσφατη Ιστορια ….αρθρογραφε.

 8. ΝΙΚΟΣ says:

  Ο Γκεμπελς ειναι αυτος που ξεσκεπασε αυτην την τακτικη που περιγραφεις . Ντυσιμο της αληθειας με ψεμματα , αλλα οι εβραιοι καταφεραν να το διαστρευλωσουν και αυτο , και ετσι εμεινε στην συλλογικη συνειδηση των γκοιμ ως “τακτικη γκεμπελς” . Το εψαξες καθολου ; η’ μονον εμας προτρεπεις να ψαχνουμε ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *