17:49 - 27/05/2016

Σποτ σε στάσεις στο κέντρο της Αθήνας‏ … Που Μας Πηγαίνουν ;

Καλησπέρα,
Σας αποστέλλω φωτογραφία από απίστευτο – κατά τη γνώμη μου – σποτ σε στάσεις στο κέντρο της Αθήνας και θα ήθελα να το παρακολουθήσετε.

Σε σχετική επικοινωνία με το δήμο Αθηνών και αφού κατηγορήθηκα ως ρατσίστρια επειδή το βρήκα προσβλητικό, ενημερώθηκα ότι το σποτ αφορά σε πρωτοβουλία της Στέγης Γραμματων και Τεχνών (!!!).

Δεν θυμάμαι τέτοιες πρωτοβουλίες όταν ήρθαν τα κύματα των Αλβανών. Μάλιστα τα παιδιά αυτών των ανθρώπων, η δεύτερη γενιά δηλαδή, θέλουν να σηκώσουν τη σημαία μας στις εθνικές μας εορτές.

Έχουμε σαν Έλληνες που μας κάνει διαφορετικούς, τη γλώσσα μας και τον πολιτισμό μας, αυτά είναι Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ μας.
Ας πάρουμε παραδείγματα από Αυστραλούς Πρωθυπουργούς και να υπενθυμίσουμε στα όσα κύματα έρχονται ότι εδώ είναι Ελλάδα.
1
ΜΦΧ
Ε….. Λ……

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (12)

 1. ΤΑ ΕΘΝΗ ΟΠΩΣ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΝ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΩ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΧΟΥΝ ΚΟΙΝΑ ΓΕΝΕΤΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ, ΚΟΙΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΚΟΙΝΗ ΓΛΩΣΣΑ, ΚΟΙΝΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ, ΗΘΗ, ΕΘΙΜΑ ΚΛΠ…

  ΚΑΤΑ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΕΛΛΗΝ ΕΝΑ ΑΡΑΒΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ Η ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟΤΗΤΑ ΑΠΕΧΕΙ ΚΑΤΑ ΠΟΛΥ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ. ΑΝ ΤΑ ΜΟΝΤΕΛΑ ΑΥΤΑ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ ΣΕ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΟΠΩΣ ΑΥΤΕΣ ΤΗΣ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑΣ, Ή ΤΩΝ ΗΠΑ -ΧΩΡΕΣ ΣΥΝΟΘΥΛΛΕΥΜΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΩΝ ΟΠΟΥ ΟΙ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ ΕΙΤΕ ΠΑΡΕΚΑΜΦΘΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ, ΕΙΤΕ ΕΞΑΦΝΙΣΘΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ – ΑΡΑ ΧΩΡΕΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΑΛΛΑ ΜΗ ΕΘΝΗ, ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΔΕΚΤΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟ ΝΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΡΑΤΣΙΣΜΟ.. ΑΛΛΟ ΣΕΒΟΜΑΙ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΣΟΥ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΕΣΥ Ο ΜΗ ΓΗΓΕΝΗΣ ΚΑΙ ΜΗ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΜΕ / ΜΑΣ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΗ ΝΑ ΠΑΡΕΜΒΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΞΟΣΤΡΑΚΙΣΕΙΣ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟΤΗΤΑ.

  ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΕΡΙ ΕΘΝΩΝ ΚΑΙ ΜΗ ΕΘΝΩΝ.

  ΙΩ

  • Ανώνυμος 05/28/2016 @ 1:35 ΠΜ

   Αν υφίστατο αυτό θα έπρεπε να υπήρχε η σκέψη από την κυβέρνηση να δημιουργήσει αραβόφωνα σχολεία στην Ελλάδα.
   Αυτό δε νομίζω να γίνει ποτέ.
   Οι λάθρο αυτή τη στιγμή δε μιλάνε όλοι αραβικά αφού προέρχονται κι από άλλες, εκτός της Συρίας, χώρες.
   Η ταμπέλα κάτω κάτω με μικρά γράμματα γράφει μεταφρασμένο στα αγγλικά το ίδιο ελληνικό κείμενο και πάλι δε νομίζω ότι απευθύνεται στους Έλληνες.
   Εξάλλου, τι λόγο θα είχαν τα Ελληνόπουλα να φοιτήσουν σε αραβικό σχολείο; Μήπως τις σπουδές σε αραβικό πανεπιστήμιο στη Φαλούτζα;
   Ειδικά αυτή τη στιγμή δεν τίθεται λόγος για επιλογή σπουδών σε Έλληνες, κανείς δεν τους θέτει δίλημμα.
   Και πάλι θα πω ότι ο μόνος λόγος ύπαρξης αυτής της διαφήμισης είναι για να κάνει εμάς τους Έλληνες να μην αρνούμαστε, να μην τσινάμε να δεχόμαστε μετανάστες στα σχολεία μας.

 2. Ανώνυμος 05/27/2016 @ 6:21 ΜΜ

  Άραγε αυτό το σποτ φτιάχτηκε για να δεχτούμε εμείς οι Έλληνες πιο εύκολα τα κύματα των “αλλοδαπόπουλων” που δε θα έχουν πού αλλού να μορφωθούν παρά μόνο στα ελληνικά σχολεία;
  Εγώ δε βλέπω κανένα άλλο λόγο ύπαρξής του.

 3. Ανώνυμος 05/27/2016 @ 6:46 ΜΜ

  Για τέτοιου είδους θέματα υπάρχει νομοθεσία.

  Θα πρέπει μετά από κάποιες ενέργειες (μάθηση γλώσσας κ.λ.π.) ο ενδιαφερόμενος – ενδιαφερόμενη να αποκτήσουν την Ελληνική ιθαγένεια, βεβαίως να αποκτήσουν Α.Φ.Μ. ως φορολογούμενοι πολίτες… να μάθουν ότι θα έχουν όσα δικαιώματα έχουν και οι κάτοικοι της χώρας των Ελλήνων, δηλαδή τα αρχίδια μας τα δυο… να μάθουν ότι η νεότερη Ελλάδα ήδη παραχωρήθηκε για 99 μόνο χρόνια και ότι εδώ δεν ε΄χουν κανένα μέλλον… και μετά από όλα αυτά, αφού ακόμα το επιθυμούν, ας πάνε τα παιδιά τους σε σχολεία.

  Αυτά.

 4. Δεν είσαι ανώτερος ούτε από τους μεγάλους αλλά ούτε από τούς μικρούς γιά να τους διδάξεις με το ζόρι. Ούτε κατώτερός τους είσαι. Σιγά σιγά οι μεσάζοντες θα λιγοστεύουν τώρα, σύντομα ή τις επόμενες λίγες δεκαετίες. Προς το παρόν αυτή η τάση διαφαίνεται. Το γεγονός της δυσκολίας της αλλαγής, σημαίνει μάλλον ριζική ποιοτική αλλαγή της ανθρωπότητας στην κατεύθυνση όπου το άτομο, (το κάθε άτομο), είναι πιά, (μετά από χιλιετηρίδες), σημαντικό.

  Ηλίας Α. Λυμπέρης

 5. ΠΑΝΑΝΔΡΟΣ ΕΛΛΗΝ 05/27/2016 @ 11:34 ΜΜ

  οπου τους επιτρεπουμε…..

 6. Ανώνυμος 05/27/2016 @ 11:47 ΜΜ

  μακαρι να ηταν ετσι φιλε ερμη,ομως ολα δειχνουν οτι μας οδηγουν σε με μια μαζοποιηση,πολυ πιο ευκολα χειραγωγησιμη,χωρις ηθη,εθιμα και παραδοσεις,δηλαδη χωρις μια βαση οπου μπορεις να πιαστεις και να στηριχτεις.Αληθεια εκει στην Συρια οπου υποτιθεται γινεται πολεμος και οπου κατα γενικη ομολογια τις μεγαλυτερες δυσκολιες αντιμετωπιζουν οι εκει χριστιανικοι πλυθυσμοι,αυτοι γιατι δεν μεταναστευουν και δεν ερχονται στην Ελλαδα οπου ειμαστε χριστιανοι και η λογικη λεει οτι θα ειναι περισσοτερο ευπροσδεκτοι απο τους μουσουλμανους.να σου πω γιατι,γιατι δεν ειναι αυτο το πλανο και το σχεδιο τους.Ολα δειχνουν καταφανεστατα πια,δυστυχως οτι η παγκοσμιοποιηση πλησιαζει πιο πολυ καθε μερα που περναει ολο και πιο πολυ.τραγικη συμπτωση και συγκυρια οτι για πρωτη φορα στη Ελλαδα μας κυβερνουν και επισημα αθεοι.και ας μου πει καποιος ποια και ποσα ειναι τα θετικα στο να μην υπαρχει η διαφορετικοτητα στον κοσμο.μα ολη η ομορφια εκει κρυβεται,γιαυτο υπαρχουν χιλιαδες διαφορετικα ειδη φυτων,ζωων απο καταβολης του κοσμου.να δω τι ωραια που θα ειναι να σκεφτομαστε και να πραττουμε ολοι το ιδιο σαν προιοντα στοιχισμενα σε ραφια σουπερ μαρκετ.ολο αυτο εξυπηρετει τον αντιχριστο,αλλα θα παρει τα ξεχωριστα παπαρια του καθε χριστιανου

  • Άστους νεκρούς, όσο καί ισχυροί να θεωρούνται, να θάψουν τους εαυτόν νεκρούς. Σημασία έχει να υποστηρίζεις τις δικές σου αξίες καί κατευθυντήριες γραμμές. Αν εμπιστευόμαστε τον εαυτό μας τώρα, η αλλαγή θα συνέβαινε τώρα, γιά την πλειοψηφία μιλάω, δεν θα χρειαζόταν να περιμένουμε καμμιά σαρανταριά χρόνια ακόμα.

   Ηλίας Α. Λυμπέρης

 7. Ανώνυμος 05/28/2016 @ 12:15 ΠΜ

  Λαθρό έχει και το σχολείο που στέλνει το τσιπρί τα παιδιά του? Μπαααααααααα. Σε λίγο θα μιλάμε Ελληνικά και θα θεωρούμαστε ρατσιστές. Πόσες κατάρες θέλω να τους στείλω, που καταστρέφουν τα πάντα.

 8. Ανώνυμος 05/28/2016 @ 2:23 ΠΜ

  Συριζανελ οοοολεεεεεε…

 9. ΒΑΣΙΚΑ ΕΧΩ ΚΙ ΕΓΩ ΜΙΑ ΦΩΤΟ ΜΕ ΑΛΛΟ ΜΗΝΥΜΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΣΤΑΣΗ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΗΝ ΣΤΕΙΛΩ??

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*


Μην συνεχιζεις να βοηθας της σελιδες που θελουν να σου προσφερουν προπαγανδα !

Παρακαλώ απενεργοποιήστε τον AdBlocker σας! Το να εχεις adBlocker σε ανεξαρτητες σελιδες ειναι σαν να θες αυτες οι σελιδες να σταματησουν να προσφερουν δωρεαν της υπηρεσιες τους η να κλεισουν!.. Αν μας εκτιματε σαν σελιδα σας παρακαλουμε απενεργοποιηστε τον AdBlocker σας!

How to disable? Refresh