ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Τρίτη, 01 Σεπτεμβρίου 2026
«Οι λαοί που
ξεχνούν την ιστορία τους
είναι καταδικασμένοι
να την ξαναζήσουν.»
Κ
ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ
«Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.
ΕΙΝΑΙ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.»

Σοκ – Βρέθηκαν πάνω από 900 αρχεία με βιασμούς παιδιών σε σπίτια στην Αθήνα

· Κατοχικά Νέα

Αποτροπιασμός προκαλεί η είδηση ότι σε εφόδους που πραγματοποίησε η ΕΛΑΣ σε σπίτια στην Αθήνα, βρέθηκαν 972 αρχεία σεξουαλικής κακοποίησης ανηλίκων, με αποτέλεσμα οι αρχές να προχωρήσουν σε τρεις συλλήψεις, ανάμεσά τους και ενός φωτογράφου.

Συγκεκριμένα, για τη διερεύνηση της υπόθεσης, προηγήθηκε ψηφιακή ανάλυση και ενδελεχής διαδικτυακή έρευνα με σκοπό τον εντοπισμό χρηστών του διαδικτύου, οι οποίοι κατείχαν και είχαν πρόσφορα προς διαμοιρασμό ψηφιακά αρχεία με περιεχόμενο πορνογραφίας ανηλίκων.

Οι χρήστες κατείχαν τουλάχιστον -972- αρχεία σεξουαλικής κακοποίησης ανηλίκων, κάνοντας μάλιστα χρήση διαφορετικών ηλεκτρονικών ιχνών υπηρεσιών διαδικτύου, με αποτέλεσμα να σχηματιστεί δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για πορνογραφία ανηλίκων μέσω διαδικτύου.

Σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν στις οικίες των συλληφθέντων, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν laptop, δέκα (10) σκληροί δίσκοι Η/Υ και κινητό τηλέφωνο με κάρτα sim, ενώ από τον επιτόπιο έλεγχο στα ψηφιακά πειστήρια βρέθηκε πλήθος υλικού (φωτογραφίες και βίντεο) σεξουαλικής κακοποίησης ανηλίκων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σύμφωνα με πληροφορίες όλοι οι συλληφθέντες είναι ηλικίας 43-56 ετών.

koutipandoras.gr

ΔΙΑΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΗ ΓΝΩΣΗ • Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ
Facebook X WhatsApp Viber Telegram
ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ

ΜΗ ΦΥΓΕΙΣ ΑΚΟΜΑ

Τρία σχετικά θέματα που αξίζει να δεις

Νεκρός 56χρονος σε σφοδρή σύγκρουση αγροτικού με φορτηγό έξω από τη ΘήβαΕΛΛΑΔΑ

Νεκρός 56χρονος σε σφοδρή σύγκρουση αγροτικού με φορτηγό έξω από τη Θήβα

Τρεις νεκροί σε σφοδρή σύγκρουση δύο μοτοσικλετών στη λεωφόρο ΑλεξάνδραςΕΛΛΑΔΑ

Τρεις νεκροί σε σφοδρή σύγκρουση δύο μοτοσικλετών στη λεωφόρο Αλεξάνδρας

Traffic Commander: Η ΕΛ.ΑΣ. επιστρατεύει AI, 235 κάμερες και drones για το κυκλοφοριακό της ΑττικήςΕΛΛΑΔΑ

Traffic Commander: Η ΕΛ.ΑΣ. επιστρατεύει AI, 235 κάμερες και drones για το κυκλοφοριακό της Αττικής

2 απαντήσεις στο “Σοκ – Βρέθηκαν πάνω από 900 αρχεία με βιασμούς παιδιών σε σπίτια στην Αθήνα”

  1. Κάνουν ένα λάθος. Νομίζουν ότι μπορούν να παραμείνουν ανώνυμοι με ένα καλό VPN που δεν κρατάει logs. Όταν όμως κάποιος βρίσκεται σε ενεργή σύνδεση, εκείνη την στιγμή δεν υπάρχει ανωνυμία γιατί μπορείς να τον κάνεις track πίσω. Για να μιλήσουν οι υπολογιστές πάντα ξέρει ο ένας τον άλλο όταν ενεργή η σύνδεση. Οπότε αφήνουν τον υπολογιστή τους να διαμοιράζεται υλικό για ώρες και τους πιάνουν. Άλλο κόλπο είναι ότι οι αρχές ανεβάζουν πεπραγμένα αρχεία που μόλις τα ανοίξεις χωρίς vpn σε δίνουν.

  2. Ένα καλό vpn που δεν κρατάει logs σε προστατεύει μόνο αν κάνεις συχνές αποσυνδέσεις πριν σε εντοπίσουν. Αρκεί παράλληλα να ανοίγουν όλα τα αρχεία σε απομονωμένα περιβάλλοντα όπως σε ένα virtual box. Τα torrent κι οι εφαρμογές διαμοιρασμού αρχείων είναι πολύ επικίνδυνα και μόνο το TOR σε συνδυασμό με ένα VPN μπορεί να τους σώσει.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elΕλληνικά